Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εγώ που είμαι απέξω τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι οι κοντοί σκορπάνε δεκάδες εκατομμύρια στο μπάσκετ και κάθοντε και διχάζουν τους παναθηναικούς για 300 χιλιάρικα το χρόνο.Την αγάπη τους για τον παναθηναικό την κοστολογούνε με αυτό το ποσό?Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να δηλώνεις οτι θα σκότωνες τη μάνα σου για μια ομάδα και μετά να ξεκινάς μια ιστορία που ξέρεις οτι θα κάνει κακό στην ομάδα αυτή.Και όλα αυτά για ένα ποσό που είναι απεΙροελάχιστο μπροστά σε αυτά που ξοδεύεις. Δεν λέω να μην διεκδικήσουν αυτά που δικαιούντε αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διεκδικήσουν το ποσοστό που δικαιούντε και όχι το δημόσιο ξεκατίνιασμα με δόρυ μια εφημερίδα. Από την άλλη η κομπίνα του Τζίγκερ με την τίκετ κλάμπ είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Βρήκε έναν πανέξυπνο τρόπο και ταυτόχρονα νόμιμο ωστε να εξαπατήσει τον ερασιτέχνη και να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι. Για εμένα τα πράγματα είναι πολύ απλά.Οι κοντοί θέλουν την παε,ο σωφέρ δεν πουλάει,και όλη αυτή η ΔΗΜΟΣΙΑ πρεμούρα για το ποσοστό του ερασιτέχνη είναι μια πολύ καλή αφορμή για να στραφεί ο κόσμος εναντίθον του σωφέρ και να ξεκινήσει ο πόλεμος που σαν απώτερο σκοπό έχει να τον εξωθήσει σε πώληση της παε.Δεν είναι όμως ο σωστός τρόπος,πώληση με τη βία δεν έχω ακούσει να γίνει ποτέ.Και δεν πιστεύω οτι ολόκληρος Βαρδινογιάννης (που μην ξεχνάτε οτι εκτός από παράγοντας είναι επιχειρηματικός κολοσσός...) θα υποκύψει σε αυτό τον εκβιασμό από τους κοντούς. Για αυτό το λόγο πιστέυω οτι ο τρόπος με τον οποίο οι κοντοί θέλουν να πάρουν την παε μόνο κακό θα κάνει στο σύλλογο.Αποτέλεσμα ευτυχές (=πώληση της παε) δεν πρόκειτε να έχει,άρα μόνο διχασμό προκαλεί.
Absinthe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Θεωρείς ότι η άποψη που εκφράζει ο Χαραλαμπόπουλος κυκλοφορεί ευρέως στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού; Δεν το νομίζω, αλλά αν επιμένεις ευχαρίστως να αποσύρρω το χαρακτηρισμό "αιρετική". Ο Χαραλαμποπουλος υπσοτηριζει οτι αιτια της διαμαχης ειναι η αφ υψηλου αντιμετωπιση εκ μερους του τζιγγερ, οι περισσοτεροι παναθηναικοι υποστηριζουν οτι ειναι η κοροιδια και το ηθικο κομματι που φταιει.Μην αποκλειουμε βεβαια και το οικονομικο κομματι, εστω και μικρο. Γενικα επειδη τιποτα στη ζωη δεν ειναι ασπρο-μαυρο (ουτε καν η σκακιερα) γιαυτο και εδω προφανως υπαρχουν παραπανω απο ενας λογοι που οδηγησαν σε αυτο το "ξεσπασμα". ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέω ότι καλά κάνει ο Τζίγκερ. Αμφιβάλλω αν αυτό που κάνει είναι τύποις παράνομο αλλά είτε έχω δίκιο, είτε άδικο, άλλο είναι το θέμα που θέλω να θίξω. ΑΝ υπέγραψαν τέτοια σύμβαση, και ΑΝ η ΠΑΕ δε λέει κουραφέξαλα, τότε προτού βγει και μας πει πόσο τσουρεκάτος είναι ο κύριος Γιαννακόπουλος, θα έπρεπε να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί πώς στην ευχή έκανε περιουσία υπογράφοντας τέτοιες συμβάσεις-παγίδες. Τη σύμβαση δεν την έχουμε δει, εξ ου και τα υποθετικά αν. Οπότε, ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αν πραγματικά νοιάζεται για τη βύθιση του Ερασιτέχνη (μουχαχά) και δε βλέπει αυτή την ιστορία ως μια θεσπέσια ευκαιρία να βρίσει τον Τζίγκερ και να ευχηθεί στον ίδιο και την οικογένειά του να βγάλουν καρκίνο, κοινώς αν είναι ειλικρινής και όχι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, να καθίσει να σκεφτεί ποιος έχει τις μοίρες του Ερασιτέχνη στα χέρια του και τι έχει κάνει τόσα χρόνια ώστε να μην κρέμεται ο Ερασιτέχνης από το 10%. ΑΦΟΥ τα χώσει δεώντος στους Θεούς-μπιζού, να τα χώσει και στον Τζίγκερ. Καμία διαφωνία επ' αυτού. Σου ειπα παραπανω "Απο εκει και περα, μπορει να ειναι νομιμο, αλλα ειναι αντιθετο στα χρηστα και συναλλακτικα ηθη και θα μπορουσε να δικαιωθει ο θανασης αν το πηγαινε δικαστικα." Επισης, ο θανασης δεν θα μπορουσε να προβλεψει μια τετοια εξελιξη και να ασφαλιστει νομικα με δικλειδες ασφαλειας στη συμβαση, γιατι το συγκεκριμενο κολπο του τζιγγερ ειναι κουτοπονηρια.Ασε που ο τζιγγερ δεν ειχε δωσει τετοια δειγματα στο παρελθον για να ειναι ψυλλιασμενος ο θανασης. Οπως εγραψα παραπανω θα μπορουσε να ξηλωσει το γρασιδι αποψε ο θανασης απο την λεωφορο και να βγει και να πει αυριο "τζιγγερ η συμβαση που υπογραψαμε στην αρχη της χρονιας ελεγε πως θα σου παραχωρω τον ποδοσφαιρικο χωρο της λεωφορου, δεν ελεγε πως πρεπει να εχει και γρασιδι, αρα αν δεν σου αρεσει πηγαινε με στα δικαστηρια". Παρανομο δεν θα ηταν, αλλα θα ηταν ανηθικο.Δεν μπορει καποιος, οσο γατα και να ειναι, να καλυφθει απο τετοιες περιπτωσεις οταν υπογραφει συμβασεις, ειδικα οταν υποτιθεται οτι τις υπογραφει με ατομα με κοινους στοχους και κοινα συμφεροντα (βλεπε παο). Ούτε είπα πουθενά ότι ζητιανεύει, ούτε υποστήριξα ότι θα χάριζε ο Τζίγκερ τα χρήματα. Απλά, τις κούφιες κουβέντες "εγώ δεν πάω άλλον Παναθηναϊκό στα δικαστήρια", τη στιγμή που η εφημερίδα σου έχει προκαλέσει τεράστιο θέμα, τη στιγμή που απειλείς με μηνύσεις την Ζούμπερ Κλί(γ)κα της οποίας πρόεδρος είναι ο...Τζίγκερ, μην ακούω αηδιούλες και δηλώσεις Παναθηναϊκοφροσύνης. Θες τα λεφτά σου; Έχεις επιχειρήματα; Στα δικαστήρια, όχι στους καλαμοφόρους. Αυτή είναι η ένστασή μου. Σου εγραψα πως αν πηγαινε στα δικαστηρια πολυ πιθανο να δικαιωνοταν ο θανασης, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Περισσοτερο ηθελε να ξεσκεπαστει η γυφτια του τζιγγερ. Άλλα έγραφε η Πράσινη (την οποία δύο φορές αποκάλεσε όργανο των Γιαννακόπουλων η ΠΑΕ, φερέφωνο δηλαδή, και διάψευση δεν υπήρξε, να χαρώ δημοσιογραφία). "Βύθιση" σημαίνει οικονομική καταρράκωση. Επίσης, στην περίφημη συνέντευξη των 18 παλλικαριών, ο τσουρεκάτος Γιαννακόπουλος είπε ότι περίμενε με αυτά τα χρήματα να κλείσει κάποιες τρύπες. Και σωστά διερωτάται ο Χαραλαμπόπουλος, και μαζί του κι εγώ: Μας δουλεύεις, ψηλέ; Κυνήγησέ τον το φραγκοφονιά μέχρι τέρμα θεού, αλλά σεβάσου τη νοημοσύνη μας και μη μας λες ότι εσύ που ξοδεύεις εκατομμύρια χωρίς ελπίδα να δεις πίσω τα λεφτά σου, περίμενες την εκκαθάριση από το φιλικό με την Κατάνια. Αν ήθελαν οι Γιαννακόπουλοι, τον είχαν τον Ερασιτέχνη τζάμι. Αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ τις ευθύνες του Τζίγκερ, αλλά πρώτα και κύρια για τα χάλια του Ερασιτέχνη που τρέχει επέτης στην ΠΑΕ φταίνει οι Θεοί. Ε ενταξει, αν θυμασαι ειπε "μην μας περνανε και για μαλακες", το οποιο ηταν και η ουσια της ολης αυτης κινησης.Απλως, αυτο επρεπε να στηριχθει πανω σε νουμερα, σε λεφτα. Αυτά λέω εν ολίγοις. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Σορρυ για τα μπολντ αλλα ακομα δεν εχω μαθει ο αχρηστος πως χρησιμοποιουμε το κουμπακι multi quote κατω δεξια...anyone help?
Absinthe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εγώ που είμαι απέξω τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα.Όντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι οι κοντοί σκορπάνε δεκάδες εκατομμύρια στο μπάσκετ και κάθοντε και διχάζουν τους παναθηναικούς για 300 χιλιάρικα το χρόνο.Την αγάπη τους για τον παναθηναικό την κοστολογούνε με αυτό το ποσό?Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να δηλώνεις οτι θα σκότωνες τη μάνα σου για μια ομάδα και μετά να ξεκινάς μια ιστορία που ξέρεις οτι θα κάνει κακό στην ομάδα αυτή.Και όλα αυτά για ένα ποσό που είναι απεΙροελάχιστο μπροστά σε αυτά που ξοδεύεις. Δεν λέω να μην διεκδικήσουν αυτά που δικαιούντε αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διεκδικήσουν το ποσοστό που δικαιούντε και όχι το δημόσιο ξεκατίνιασμα με δόρυ μια εφημερίδα. Από την άλλη η κομπίνα του Τζίγκερ με την τίκετ κλάμπ είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Βρήκε έναν πανέξυπνο τρόπο και ταυτόχρονα νόμιμο ωστε να εξαπατήσει τον ερασιτέχνη και να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι. Για εμένα τα πράγματα είναι πολύ απλά.Οι κοντοί θέλουν την παε,ο σωφέρ δεν πουλάει,και όλη αυτή η ΔΗΜΟΣΙΑ πρεμούρα για το ποσοστό του ερασιτέχνη είναι μια πολύ καλή αφορμή για να στραφεί ο κόσμος εναντίθον του σωφέρ και να ξεκινήσει ο πόλεμος που σαν απώτερο σκοπό έχει να τον εξωθήσει σε πώληση της παε. Μεσες - ακρες. Ειναι ομως εστω ενα μεσο ασκησης πιεσης.
vastravoud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Σχετικά με το ταξίδι στην Αμερική, είναι 100% για λόγους μάρκετινγκ και δε θα βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά. Γι' αυτό το λόγο δεν το πολυγουστάρει ο Ζοτς, και δεν του δίνουν και πολλή σημασία γενικώς.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο, από τον αναλυτή δεν περίμενα κάτι καλύτερο, από εσένα για κάποιο λόγο όμως, ναι. Λυπάμαι που διέψευσα τις προσδοκίες σου, αλλά προτιμώ να λεώ αυτό σκέφτομαι και αυτό που νομίζω σωστό. Τσουρέκια σου τα είχα κάνει γιατί δεν συνυπογράφω την άποψη ότι ο Γκέκας "δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό"; Κρίμα, μάθε ότι στον κόσμο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και γιατί σου τα έκανα τσουρέκια; Επειδή δεν υποτάχτηκα στα μαζεμένα σχόλια μιας παρέας "ειδημόνων", αλλά επέμεινα να υποστηρίζω τη γνώμη μου; Δηλαδή, εσύ πέρα από τη γνώμη σου τι επιχείρημα προέβαλες σε εκείνη την κουβέντα; Άσε, κρίμα, ειλικρινά. Σε κάποια στιγμή είχε γίνει πολυσέλιδη συζτήτηση για το αν κάνει ή δεν κάνει. Είπαμε όλοι τι νομίζαμε, όλα ωραία. Από εκεί και πέρα όμως, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και με με σπουδή Βερύκιου, μας έδινες αναφορά 'σας τα έλεγα εγώ, κι άλλο γκολ ο Γκέκας'. Out of the blue, χωρίς να είναι θέμα συζήτησης, όσα γκολ έβαλε είχαμε και τις αναφορές σου. Οπότε τα περί διαφορετικής άποψης μάλλον είναι άστοχα αφού όλη τη χρονιά επέμενες για να μας δείξεις ότι λέγαμε μαλακίες. Όταν γύρισε ο τροχός και κάναμε το ίδιο, ενοχλείσαι. Κρίμα όπως λες και εσύ. Και, τέλος πάντων, σε οκτώ παιχνίδια, και με τραυματισμούς στην πλάτη έχει βάλει τρία γκολ. Κάτσε πρώτα να λήξει η χρονιά, να δεις τουλάχιστον πώς θα εξελιχτεί, και μετά χαίρεσαι που έπεσα έξω. Εδώ ο φίλος σου όταν του θύμισα πόσο "τσουρέκια" μας τα είχε κάνει με τον Ντελκ, μου είπε για επιχείρημα ότι έκανε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, για να συμβιβαστεί μετά ότι ο 35χρονος θα καθίσει, λογικά, στον πάγκο. Ο αναλυτής, όμως, δε σου τα κάνει "τσουρέκια". Όχι γιατί δεν επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, αλλα επειδή αυτά που λέει σου αρέσουν. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου για τον Ντελκ. Όταν ήρθε δεν εξέφρασα άποψη. Όταν τον πρωτοείδα όμως ήμουν πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καλός έλεγχος της μπάλας και του σώματός του, καλή πάσα (όποτε την αποφάσιζε), ΤΕΛΕΙΟΣ μηχανισμός στο σουτ. Και όμως, αποδείχθεικε ότι δεν έκανε. Γιατί; Πιθανόν επειδή ποτέ δεν ήταν πρωταγωνιστής στο ΝΒΑ, ούτε στο παιχνίδι ούτε στο μυαλό (mentallity που λένε στο χωριό μου), πιθανόν επειδή διεκπαιρέωνε το σύστημα της επίθεσης και αν αυτό δεν έβγαινε έμενε να κοιτάζει στατικός, πιθανόν επειδή ακόμα και ποτέ δε συνήθισε τις διαφορετικές μπάλες, πιθανόν να μην είχε το μυαλό του στο μπάσκετ αλλά σε αυτήν που γνώρισε εδώ και παντρεύτηκε. Τι ισχύει από όλα αυτά; Δεν ξέρω. Αν ήξερα πιθανόν να ήμουν και προπονητής. Βέβαια, για την ταμπακιέρα της "βύθισης" κουβέντα. Πιαστήκαμε από το Γκέκα. Κοίτα μη βάλει πάλι 15 γκολάκια ο άχρηστος και μετά το ρίξουμε στο "είναι παλιοχαρακτήρας", λες και ο ΠΑΟ έχει παίκτες αποκλειστικά του παρθεναγωγίου. Δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκός επειδή είναι παλιοχαρακτήρας, είπα ότι ειναι παλιοχαρακτήρας επειδή βγήκε και είπε όσα είπε με το που έφυγε. Και το να καταφέρεται εναντίον της ΠΑΕ δε με ενοχλεί και τόσο, όσο το ότι τα έβαλε και με τους πρώην συμπαίκτες του. Λοιπόν, επειδή καθώς φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που έχει τις αιρετικές απόψεις για την υπόθεση της "βύθισης" του Ερασιτέχνη, ... τουλάχιστον." Τροφή για σκέψη. Και αν οι απόψεις που δε σας χαϊδεύουν τα αυτιά σας τα κάνουν "τσουρέκια", πρόβλημά σας. Άντε, γιατί η ευγένεια έχει καταλήξει να θεωρείται αδυναμία. Έστω ότι σου νοικιάζω ένα σπίτι. Έστω ότι έχω 10 παιδιά. Έστω ότι έχω πολλά λεφτά. Έστω ότι έχεις και εσύ πολλά. Στο πρώτο παιδί έχω πάρει μια Boxster, στα υπόλοιπα δίνω ένα πιάτο φακές και πολύ τους είναι. Μαλακία μου; Σύμφωνοι. Εσύ όμως, αν και έχουμε κάνει το συμβόλαιο που προβλέπει ο νόμος, βρήκες παραθυράκι και από τα 500 ευρώ που είναι το ενοίκιο μου δίνεις τα 50. Πληρώνεις κανονικά όμως τα κοινόχρηστα. Αν βγω και πω ότι δίνω φακές στα παιδιά μου επειδή μου τρως τα νοίκια, είμαι μαλάκας. Εσύ όμως δεν παύεις να είσαι κλέφτης, έστω και με το νόμο. Η ιστορία με τα εισητήρια ξεκίνησε ήδη από τα φιλικά του Αυγούστου, έχουμε Οκτώβρη. Ποιος σου λέει ότι έτσι ξαφνικά σκέφτηκαν να κάνουν φασαρία; Τώρα το αν είναι η Πράσινη φερέφωνο ή όχι και αν είπε ή όχι 'αντισυνταγματικό' ο Γιαννακόπουλος είναι για να κάθονται να γράφουν οι δημοσιογράφοι. Και προφανώς η ιστορία δε γίνεται για τα λίγα χρήματα της Λεωφόρου αλλά για το "Βοτανικός Αρίνα" το οποίο ο Τζιγγεράκος φαίνεται θέλει όλο για τον εαυτό του. Τέλος, σχετικά με τους δημοσιογράφους που ανέφερες, με τα ίδια μου αυτιά έχω ακούσει τον Πανούτσο στο ραδιοφωνο να λέει 'είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, τι θες να είμαι' και τον Καρπετόπουλο να λέει στην ίδια φάση ότι είναι Βολιώτης και είναι Νίκη ή Ολυμπιακός Βόλου. Ο αδελφός του βέβαια σε όλες τις εκδρομές του Ολυμπιακού και γνωστός συνδεσμίτης απ' ότι λένε.
punky Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Για εμένα τα πράγματα είναι πολύ απλά.Οι κοντοί θέλουν την παε,ο σωφέρ δεν πουλάει,και όλη αυτή η ΔΗΜΟΣΙΑ πρεμούρα για το ποσοστό του ερασιτέχνη είναι μια πολύ καλή αφορμή για να στραφεί ο κόσμος εναντίθον του σωφέρ και να ξεκινήσει ο πόλεμος που σαν απώτερο σκοπό έχει να τον εξωθήσει σε πώληση της παε.Δεν είναι όμως ο σωστός τρόπος,πώληση με τη βία δεν έχω ακούσει να γίνει ποτέ.Και δεν πιστεύω οτι ολόκληρος Βαρδινογιάννης (που μην ξεχνάτε οτι εκτός από παράγοντας είναι επιχειρηματικός κολοσσός...) θα υποκύψει σε αυτό τον εκβιασμό από τους κοντούς.Για αυτό το λόγο πιστέυω οτι ο τρόπος με τον οποίο οι κοντοί θέλουν να πάρουν την παε μόνο κακό θα κάνει στο σύλλογο.Αποτέλεσμα ευτυχές (=πώληση της παε) δεν πρόκειτε να έχει,άρα μόνο διχασμό προκαλεί. Νομίζω ότι το συνόψισες άριστα. Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθούν οι Γιαννακόπουλοι. Σίγουρα κάνει κακό στον σύλλογο. Αλλά νομίζω ότι από την άλλη, είναι ο μόνος τρόπος που έχουν. Ναι, ο Βαρδινογιάννης έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια. Αλλά μια ΠΑΕ δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία, για να πεις "στα τέτοια μου, δε σου την πουλάω". Έχει την ιδιομορφία ότι οι "πελάτες" της είναι συναισθηματικά δεμένοι. Και μπορούν να ασκήσουν πίεση στον ιδιοκτήτη. Από τα λίγα που διαβάζω και παρακολουθώ, αυτό που συμπεραίνω είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι παίζουν αυτό το χαρτί. Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ακριβώς αυτό το όπλο, για να "εκβιάσουν" τον ταρίφα να πουλήσει. Και για αυτό χτίζουν τα απαραίτητα προφίλ των δύο πλευρών: Από τη μία έχουμε τον γύφτο τον ταρίφα που με ένα νομιμοφανές τερτίπι "κλέβει" τον ερασιτέχνη. Και από την άλλη, δημοσιεύσεις για τον γιο Γιαννακόπουλό, ότι είναι πιο πύρκαυλος βάζελος από τον πατέρα του. Κι ότι είναι και ικανός, όχι απλά παιδί του μπαμπά του. Αφού έβγαλε αεριτζίδικα 200 εκ ευρώ πέρυσι, για πάρτη του. Είναι προφανές ότι το παραπάνω, δημιουργεί την αίσθηση στο μέσο βάζελο φίλαθλο, ότι άμα φύγει ο ταρίφας και έρθει ο φερέλπις, θα γίνει Ρεάλ ο Παναθηναϊκός. Εκβιασμός ή όχι λοιπόν, αυτό που κάνουν οι Γιαννακόπουλοι, αλλά δεν γνωρίζω ούτε έναν βάζελο που να μην τσιμπάει. Κι εγώ θα τσίμπαγα άμα αφορούσε την ομάδα μου. Όπως χαρακτηριστικά μου έλεγε ο κολλητός μου χθες "ρε μαλάκα, άμα αναλάβει ο Παύλος τα 5 πρώτα χρόνια θα βγαίνουμε πέμπτοι-έκτοι. Αλλά θα δώσει 90 εκ για να φέρει τον Ντρογκπά και να τον καθίσει στον πάγκο. Μέχρι να μου φέρει κι εκεί τον Ομπράντοβιτς του ποδοσφαίρου και να πάρει το CL". Επίσης, on principle συμφωνώ με το ποστ του Snoob όσον αφορά την κριτική προς τους Γιαννακόπουλους. Αλλά βρε φίλε μου, ο μέσος βάζελος το μόνο που φαντασιώνεται αυτή τη στιγμή είναι το ενδεχόμενο οι κοντοί να τους κάνουν στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο ότι τους έχουν κάνει και στο μπάσκετ. Αυτοκρατορία και φόβητρο.Χέστηκε ο μέσος βάζελος αν τα υπόλοιπα αθλήματα φυτοζωούν, από τη στιγμή που στη μπάλα και στο μπάσκετ θα είναι κυρίαρχοι. Νομίζω.
insomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ξεχνάτε κάτι, τα ουσιαστικά έσοδα που έχει ο ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή προέρχονται από την ΚΑΕ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Επίσης, on principle συμφωνώ με το ποστ του Snoob όσον αφορά την κριτική προς τους Γιαννακόπουλους. Αλλά βρε φίλε μου, ο μέσος βάζελος το μόνο που φαντασιώνεται αυτή τη στιγμή είναι το ενδεχόμενο οι κοντοί να τους κάνουν στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο ότι τους έχουν κάνει και στο μπάσκετ. Αυτοκρατορία και φόβητρο.Χέστηκε ο μέσος βάζελος αν τα υπόλοιπα αθλήματα φυτοζωούν, από τη στιγμή που στη μπάλα και στο μπάσκετ θα είναι κυρίαρχοι. Νομίζω. Μα, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Αυτό που με ενόχλησε είναι η υποκρισία όλης αυτής της ιστορίας. Ποια "βύθιση" και πράσινα (pun intended) άλογα. Τα έγραψα, μη γράφω τα ίδια. Σκασίλα του μέσου φιλάθλου (όχι του Παναθηναϊκού, όλων των ομάδων) τι έκανε η γυναικεία ομάδα πινγκ-πονγκ. Γι' αυτό και το μπάσκετ είναι βασιλιάς και το πινγκ-πονγκ...άσε. Αυτά είναι απόλυτα λογικά. Όμως, όταν διαβάζω ότι το θέμα είναι ηθικό, ε, δε γίνεται, θα το σχολιάσω. Τάχα μου αγωνιά η Πράσινη για τον Ερασιτέχνη και περίμενε την Κατάνια για να αγοράσει φελούς ο τσουρεκάτος για τις τρύπες του Ερασιτέχνη. Πίεση είναι στη μάχη με έπαθλο την κυριαρχία στην ομάδα, ενόψει γηπέδου. (Πώς και πέρασε στα ψιλά η πρόταση του Βαρδηνογιάννη να πληρώσει για να τρέξει γρηγορότερα το γήπεδο Και, όπως γράφει ο Άρρωστος (και εγώ, νωρίτερα), λάθος τακτική είναι. Θα μουλαρώσει ο Τζίγκερ και δε θα γίνει τίποτε. Άποψή μου ότι με μια ΔΗΜΟΣΙΑ πρόταση για όλο το πακέτο (τόσα μύρια για Παιανία, ομάδα, κομπλέ) θα τον στρίμωχναν πολύ πιο ανώδυνα και με σοβαρότερες πιθανότητες να πετύχουν κάτι. Θα του αφαιρούσαν το επιχείρημα ότι πουλάω, αλλά δεν αγοράζουν οι ψηλοί που θέλουν την ΠΑΕ κοψοχρονιά και θα τον υποχρέωναν να πει κι αυτός, με τη σειρά του, πόσο τέλος πάντων κοστολογείται αυτή η ομάδα. Τώρα, μύλος. Ο ενιαίος και αδιαίρετος έχει γίνει μπίλιες. Βέβαια, μια λογική για μένα πιθανότητα είναι να στραβώσει άσχημα ο Βαρδής και να αποτελέσει αυτός τον καταλύτη των εξελίξεων. Γιατί, όπως ξαναέγραψα, όταν το όχημα που αγόρασες για να μοστράρεις το όνομά σου εξελίσσεται σε πλατφόρμα να σε σιχτιρίζουν, μπορεί κάπου να πεις "τέρμα". Αμφιβάλλω σοβαρά, αλλά δεν αποκλείεται ως πιθανότητα.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Α, πάγκο θα τρίψει; Δεν πειράζει, αρκεί που έκλεισε συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Έρχεται προπονημένος στο τρίψιμο του πάγκου από τον ΠΑΟ. Δουλεια στην μαυρη διαφημηση εχεις σκεφτει να βρεις? Απο ποτε το γυρισαμε στον Ντελκ και αφησαμε τον Γκεκα? Γιατι τοσα ποστ δεν προσπαθεις να δικαιολογησεις τα δικα σου αλλα προσπαθεις να την πεις σε μενα για τα δικα μου!!Τραγικο... Παρεπιπτοτνως, ο Ντελκ ειχε ερθει με 10 χρονια ΝΒΑ, κατι που μου εδινε το δικαιωμα να τον λεω παικταρα.Και ειχα το θαρρος να πω οτι δεν βγηκε. Εσυ αντιθετα δικαιολογεις τον Γκεκα ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΘΑ ΜΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ μεσω Ντελκ.Αν ειναι δυνατον Α, και οταν ενας 35χρονος βρισκει θεση στο ΝΒΑ κατι λεει.Οταν καποιος 27χρονος που εχει αποκτηθει για αστερι τριβει παγκο παλι κατι λεει 3 γκολ σε 8 ματς. Άσχημα; Άσχημα. Φαν Μπάστεν δεν τον έβγαζα (και φυσικά ευχαρίστως να μου υποδείξεις ΕΝΑ σημείο που να τους συγκρίνω, έστω, σε αξία, δε θα βρεις γιατί λες άλλα αντί άλλων), αλλά όταν ένας παίκτης που τα βγάζει πέρα μια χαρά στη Γερμανία, κρίνεται ανεπαρκής για τον ΠΑΟ, θα το σχολιάσω. Μια χαρα=Επαιξε μια χρονια στην Μποχουμ και στην Λεβερκουζεν τον πηραν πρεφα 7η αγωνιστικη και εφαγε παγκο? Τοτε ο Κυριακος ειναι ο μεγαλυτερος Ελληνας αμυντικος ολων των εποχων Βρε χέσε όσο θες να ξαλαφρώσεις. Ποιον θεωρείς αξιόλογο δημοσιογράφο δε μας λες, αφού οι Καρπετοπανουτσοπουλοχελάκηδες είναι της πλάκας. Τον Μαρκακη.Ευχαριστημενος? Δλδ τι θες ονομα αφου σου λεω, ΔΕΝ αμφισβητω την πληροφορηση τους-ΕΙΔΙΚΑ στο συγκεκριμενο σταθμο ΕΙΔΙΚΑ για τον Παναθηναικο-αμφισβητω τα λεγομενα τους. Κριση εχω.Εσυ περιμενε τον Πανουτσο να σου φτιαξει αποψη Σοβαρά, διαβάζεις δεύτερη φορά αυτά που γράφεις, ή στον πανικό σου να "απαντήσεις" πληκτρολογείς ό,τι να' ναι; Και η απαντηση σου ειναι ειπαμε? Απλούστατο. Τα στοιχεία σου; 15εκ μονο ο Καστιγιο 9εκ απο την ΟΥΕΦΑ για την προκριση στους ομιλους Αν εχεις υπομονη, μολις γυρισω σπιτι θα σου βρω τα μπονους του ΤΛ και τα διαρκειας Όχι, δεν είμαι από την Πάτρα, απλώς οι ντεμέκ μαγκιές μου προκαλούν αλεργία. Απλό; Θεε μου τι αντρα... Για το μπάσκετ ο Α κάνει "υπέρβαση" (χάνει τρελά λεφτά) γιατί έχει άλλο κέρδος (πολιτικό, επιχειρηματικό εκεί που βγάζει τα λεφτά του). Για τον Ερασιτέχνη, που τον προβάλλει ελάχιστα, καλύπτει τις τρύπες και ως εκεί. Σιγά μη σκάσουμε για τον στίβο. Ο Β, εφόσον παρανομεί, στη βάση νόμων και όχι κούφιων λόγων για δήθεν "ενιαίο και αδιαίρετο" να φάει μια μήνυση ξεγυρισμένη. Αλλά, για τα χάλια του Ερασιτέχνη πρώτα φταίει ο "πιο Παναθηναϊκός από όλους" και μετά φταίει ο Τζίγγερ. Ξέρεις τι έχει πλάκα; Η απεγνωσμένη σου προσπάθεια να διαστρεβλώσεις αυτά που λέω. Ρε για τα χαλια του Ερασιτεχνη ας πουμε φταιει ο Θανασης.ΑΥΤΟ πως αναιρει την τακτικη του Τζιγγερ προς τον Ερασιτεχνη θα μου πεις ή να σταματησουμε εδω τα quotes? Οσο για το ποιος εχει πλακα ειμαι σιγουρος οτι με μενα γελανε, εμ βεβαια, δεν βγαζουν νοημα αυτα που λεω... Οκ, μετριοπαθή kaizer των πούτσων και των παναχαϊκών Σε εχει πειραξει τοσο πολυ κατι που γραφτηκε πριν 2-3 μερες?Τοσο πολυ σου αρεσει η Παναχαικη?Α, ειπαμε, οχι... Ωραία, βρες μου ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΝΑ αναλυτή μου, που να σου ζητάω εγώ να πεις μπράβο στον οποιοδήποτε, και έλα να το κάνεις quote εδώ. Αυτό που λέω, και δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω (και εσύ, κατά πως φαίνεται, να το διαστρεβλώνεις συνειδητά γιατί δεν έχεις τι να πεις) είναι ότι ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ η συμφωνία Ερασιτέχνη-ΠΑΕ προβλέπει τη χαράδρα που λέγεται ticket club, τότε ΠΡΩΤΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ είναι το δίδυμο των Γιαννακόπουλων. Φταίχτης είναι ΚΑΙ ο Τζίγκερ, αλλά όχι παράνομος, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ, το ξαναλέω, αυτά που λέει η ΠΑΕ ισχύουν. Γιατί, εκτός από τα μπινελίκια του αρχιδάτου (κατά δήλωσή του) Γιαννακόπουλου, στοιχεία δεν είδα ότι αυτό που κάνει η ΠΑΕ είναι παράνομο. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι. Να πάει στο δικαστήριο ο Παυλάρας και ο Θανασάρας, και να αφήσουν τις αηδίες για "ενιαίο και αδιαίρετο". Τώρα, για το τι ελπίζεις ότι είναι ο χαρακτήρας μου, άσε, ρίξε κανά μπινελίκι και άφησε τις ελπίδες κατά μέρος. Και συ βρες μου ενα σημειο που λεω οτι ο Τζιγγερ ειναι παρανομος. Αντιθετα ειναι ισως η πρωτη φορα που γραφεις εσυ οτι φταιει ΚΑΙ ο Τζιγγερ (ΥΓ καποια στιγμη θα μαζεψω τις βρισιες και τα μπινελικια που σου εχω γραψει και ποσες φορες εχεις πει "χεσε","γαμα","πουτσος" κτλ να δουμε ποιος μπινελικωνει περισσοτερο) Αυτό που επισημαίνω, είναι ότι εκείνοι προσφορά δεν έχουν κάνει. Να δούμε, βρε παιδί μου, το σημαντικότερο τμήμα του "ενιαίου και αδιαίρετου" ΠΟΣΟ το ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ. ΟΤαν πας να αγορασεις αμαξι αν σου φανει ΠΟΛΥ ακριβο τους λες ποσα δινεις μπας και τα βρειτε? 40 λες τώρα; Πάλι λίγα μου φαίνονται γιατί δεν αγοράζεις μόνο αξία παικτών, αλλά και αξία ονόματος με ό,τι συνεπάγεται αυτό 40ΕΚ για τους παικτες ΣΥΝ την αξια ενος ονοματος ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ μεσω του Ερασιτεχνη? Δηλαδή, αν έρθει ένας και δώσει στους Γιαννακόπουλους την αξία των παικτών συν, πόσο θες, 20% επάνω; αυτοί να θεωρήσουν ότι είναι μια λογική τιμή και να πουλήσουν; Αν θελουν ΔΕΝ ειναι λογικη τιμη?Εσυ τι λες? Οντως, αμα ερθει ενας στο μπασκετ καυ του ζητησουν 30εκ μονο για την ομαδα ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ εσυ τι λες, δεν ειναι λογικη τιμη?Το κλειδι ειναι "Θελουν να πουλησουν" το καταλαβαινεις αυτο?Καταλαβαινεις την διαφορα? ΟΜΩΣ, δεν μπορώ να κατηγορήσω πρώτα τον Κάβουρα Πρωτα?ΠΡΩΤΑ???Μπαρδον? και να αφήσω στο απυρόβλητο τους "Θεούς". Θεους?ΘΕΟΥΣ?Ξαναμπαρδον?ΤΟ λες σε μενα που εχω πει τοσες φορες ΝΑ και ταδελφια αρκει να φυγει ο καρκινος? Όταν στριμώχνεσαι στον τοίχο, ναι, θα το παραδεχτείς. Δεν σε βλεπω να το κανεις ομως...(όχι εσένα προσωπικά, σε όλους όσους επιτέθηκαν αποκλειστικά στον Τζίγκερ για την υποτιθέμενη "βύθιση" του Ερασιτέχνη)Για πες τι κάνει στα άλλα τμήματα που διαχειρίζεται ο θεός σουΕπιμενεις βλεπω. Θες να πιασουμε τα αλλα τμηματα?Ας πουμε για μπασκετ
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Βέβαια, μια λογική για μένα πιθανότητα είναι να στραβώσει άσχημα ο Βαρδής και να αποτελέσει αυτός τον καταλύτη των εξελίξεων. Γιατί, όπως ξαναέγραψα, όταν το όχημα που αγόρασες για να μοστράρεις το όνομά σου εξελίσσεται σε πλατφόρμα να σε σιχτιρίζουν, μπορεί κάπου να πεις "τέρμα". Αμφιβάλλω σοβαρά, αλλά δεν αποκλείεται ως πιθανότητα. Aχ Παναγια μου, απο το στομα σου και στου Βαρδη τ'αυτι
1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Να το ξαναπω ? ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ. Βγαζουν πολλα λεφτα μεσω του παναθηναικου. Οχι απο τον παναθηναικο πλεον αλλα μεσω. Μονο με πολυ χοντρα επεισοδια μπορει να φυγει. Οσο γιαυτο που εγραψες σνουμπ οτι μπορει να πει παω να φυγω , ξεχασε το, οι τυποι ειναι οσο χοντροπετσοι δεν παει και οσο μνησικακοι μπορει να ειναι.
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια σιγα τι βγαζουν απο τον ΠΑο?Περσι δεν ειχε αρνητικο ισολογισμο κιολας? Ξεπλυμα χρηματος,βιτρινα,και μοχλος πιεσης ειναι ο ΠΑο για το Τζιγκερ.
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο Βαζέχα ανέλαβε τεχνικός διευθυντής αλλά δεν άκουσα που. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Στις ακαδημιες της Αρσεναλ στην Ελλαδα(προκειμενου να τσιμπανε Ελληνικα και Βαλκανικα ταλεντα) Αλλα τι ξερουν οι πρωτογονοι οι Αγγλοι που βαζουν τον Βαζεχα?Εμεις εχουμε Αθανασοπουλο και Γκοντζο, αυτοι μας φερνουν τα ταλεντα
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αλλα τι ξερουν οι πρωτογονοι οι Αγγλοι που βαζουν τον Βαζεχα? Εμεις εχουμε Αθανασοπουλο και Γκοντζο, αυτοι μας φερνουν τα ταλεντα Ε, αφού είναι γνωστό ότι ποδοσφαιρικά οι Άγγλοι είναι πολύ πίσω από εμάς. Την να τον κάνουμε εμείς τον ταπεινό κύριο Βαζέχα; Στο κάτω κάτω σιγά τον παίκτη και την προσφορά που είχε στον Παναθηναϊκό. Σαν τον άσχετο τον Μπορέλι που είναι σε κάτι ακαδημίες στην νότια Αμερική. Που τον ρώτησαν για τον Ρομέρο και είπε δεν τον ξέρω! Αυτόν τον υπερπαίκτη δεν ήξερε; Αίσχος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.