Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς δε νομίζω να πραγματοποιηθεί αυτό το "όνειρο" ποτέ, πόσο μάλιστα τώρα στα 100α γενέθλια του Παναθηναϊκού, φαντάζεστε να πέσει στην Δ εθνική? Όσο κάφροι κι να είναι οι Γιαννακόπουλοι δεν θα έκαναν τέτοιο πράγμα γιατί είναι υπερβολικά (δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση) Παναθηναϊκοί για να ρίξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Δ εθνική στα 100α γενέθλιά του.
serafeim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παντως αν παει τεταρτη εθνικη καλυτερους παιχτες θα φερει απο Βυντρα- Σεριτς -Γκαλινοβιτς-Νιλσον-Μαντζιο κτλ:cry:
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αυτά τα πράγματα που συζητάτε δεν γίνοντε ούτε μία στο εκατομμύριο.Ανάλογα σενάρια είχαν βγει όταν πλακωνόταν ο Ντέμης με τον Ανατολιωτάκη της ερασιτεχνικής αεκ σχετικά με το πού θα κτιστεί το γήπεδο.Έλεγαν οτι η ερασιτεχνική θα απαγορεύσει τη χρήση του σήματος και του ονόματος από την παε. Κανείς δεν τολμάει να το κάνει αυτό και να γραφτεί στην ιστορία ως αυτός που διέλυσε τον παο. Όταν κάποιος αγοράζει μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν αγοράζει 18-20 παίκτες.Αγοράζει το όνομα της ομάδας κάτι που συνεπάγεται προβολή,χορηγούς,έσοδα από διάφορους πόρους,τεράστια δύναμη που του προσφέρουν οι οπαδοί της ομάδας (αν τα πηγαίνει καλά μαζί τους),πολιτικές διασυνδέσεις,κύρος και άλλα πράγματα που ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ενώ ο "θα ανεβάσει στροφές στο φάιναλ 4" είναι βέβαιο πως δε θα τρίψει πάγκο. Το είπε η Πυθία. Μάλιστα. Θα το έχω υπόψη μου.Ε, ο 35αρης παγκο θα τριψει.Ενω το ατι απο την Θεσσαλια που ερχοταν και φορτσατος... Επίσης, επειδή έθιξες το θέμα Γκέκα σε μια καταφανέστατη προσπάθεια να πεις "κάτι", επειδή επί της ουσίας μηδέν, εγώ καμία πρεμούρα δεν έχω να υπερασπιστώ το Γκέκα. Αλλο φαινοταν... Άλλοι έθεταν ως βάση να αναγνωρίσουν ότι "εντάξει, καλούτσικος είναι" το να βγει τρεις φορές πρώτος σκόρερ. Να σου θυμίσω ποιοι; Πάντως, όταν διαβάζω από κάτι αναλυτές ότι "δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό" δεν μπορώ, θα το σχολιάσω. Συγγνώμη που δε συμφωνώ με τις αναλύσεις σου, τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα μου... Δεν ηξερα οτι επρεπε να κανω πιπες στην υγεια του με μια χρονια μπαλα.Οσο για αυτα που δεν θα σχολιασεις αλλα σχολιασεις, επιμενω, εσυ που διαφωνεις ελπιζω να τον χαιρεσαι δεξια στον παγκο της Λεβερκουζεν που μας τον εβγαζες Φαν Μπαστεν Τώρα που είπα σχολιάσω, για να έχουμε καλό ρώτημα, αφού Πανούτσος, Καρπετόπουλος κτλ. είναι εγκάθετοι κρυφό-Ολυμπιακοί, για πες κάνα-δύο αξιόλογους, για να ενημερωνόμαστε κι εμείς που δε μας καλύπτουν οι οπαδικές φυλλάδες. Γιατί πολύ εύκολα απαξιώνεις τους πάντες, όταν οι απόψεις σου δε συμβαδίζουν με τις δικές σου, αλλά δε μας λες από πού αντλείς την πληροφόρησή σου. Δεν αμφισβητησα τα στοιχεια, την αξιολογηση τους αμφισβητησα και τον σχολιασμο.Και ευχαριστω, απο ΑΡΔ δεν θα παρω, αξιολογηση κανω και μονος μου.Εκτος αν ο πχ Βαιος Τσουσικας με την αυτοκρατορια του που ερχεται εχει βαρυτερη σημασια επειδη εβγαλε το "Εργαστηρι Δημοσιογραφιας" μην χεσω. Αυτό είναι που λέμε αποστομωτικό επιχείρημα. Τα "παλιά" στοιχεία αποδείχτηκαν τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα και τώρα καλούμαι να περιμένω γιατί δε βολεύουν το σκεπτικό σου. Τι να πω, υποκλίνομαι. Εχεις δικιο, τωρα που σου γραφω ειναι 8 το πρωι(καλα, οχι τωρα, αλλα πριν 17 ωρες ηταν αρα θαναι και τωρα,σωστα?) Πρόσεξε τι λέω, και αν θες κάνεις ότι το καταλαβαίνεις: οι μεγάλες ομάδες που λειτουργούν στο Ελληνικό πλαίσιο ασυδοσίας (ανεξαιρέτως αθλημάτων) μπαίνουν μέσα. Δαπανούν ποσά που δεν πρόκειται να τα βγάλουν ποτέ. Άρα, έχουμε δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με το σκεπτικό μου: ή αυτοί που ρίχνουν λεφτά ασύλληπτα για τα δικά μας μέτρα είναι ηλίθιοι, ή άλλου είδους οφέλη έχουν. Εγώ εξήγησα τι είδους οφέλη πιστεύω ότι έχουν. Αν εσύ πιστεύεις ότι κάποια μεγάλη ΠΑΕ ή ΚΑΕ μπορεί να αποδειχτεί κερδοφόρα, με την τωρινή δομή (γήπεδα, προσέλευση κόσμου, μεταγραφές, έσοδα από διεθνείς διοργανώσεις κτλ) παραθέτεις το σκεπτικό σου (πέραν του δογματικού "κερδίζουν λεφτά", αυτό δε λέει τίποτε) και το συζητάμε. Κουβέντα κάνουμε, χωρίς να "γαμάμε παναχαϊκές". Ο γαυρος φετος κερδιζει. εχει 45εκ κερδος και δεν κοστιζει τοσο.Απλο? Παρεπιπτοντως, απο την Πατρα εισαι?Σουχει κατσει η Παναχαικη πριν 2-3 ποστς και την αναφερεις ακομα? γιατί το πόλο του "πιο Παναθηναϊκού από όλους" βρίσκεται στη Β' ΕθνικήΜπαρδον, που βρισκεται το πολο? Το 1/100 από αυτά που δίνει στο μπάσκετ να διέθετε στο πόλο, άλλα θα ήταν τα δεδομένα. Όμως, τι προβολή θα του εξασφαλίσει το πόλο; Άντε κανένα μονόστηλο στην τελευταία σελίδα. Υπάρχουν προτεραιότητες. Και ξαναλέω, για τα χάλια του πόλο (του στίβου, κτλ) δεν του φταίει το φετινό τίκετ κλαμπ. Άλλες κόντρες υποβόσκουν και κάποιοι αποφάσισαν να τις σκαλίσουν τώρα. Το επιχείρημα "εξαντλήθηκε η υπομονή μας και πήγαμε να κάνουμε το θέμα γνωστό μέσα από τα ΜΜΕ" θα ντρεπόταν να το ξεστομίσει νήπιο, όχι άνθρωπος που διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Εχει φοβερη πλακα οτι το επιχειρημα σου αν το σκεφτεις ειναι 1. Για το μπασκετ ο Α κανει υπερβαση 2. Για τον Ερασιτεχνη ο Α δεν τρωει λεφτα αλλα δεν κανει υπερβαση 3. Ο Β τρωει λεφτα απο τον Ερασιτεχνη ΙΣΟΝ φταιει ο Α.Ωραια, μαλιστα... Παρερμηνεύεις (ελπίζω όχι σκόπιμα) τη θέση μου. Άλλη μία, τελευταία φορά: Λέω ότι αν οι Γιαννακόπουλοι υπέγραψαν σύμβαση που αφήνει στην ΠΑΕ το περιθώριο να πουλάει μέσω τρίτου τα εισιτήρια και να κάνει εκκαθάριση βάση αυτού του ποσού, πρώτα να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη για την γκάφα ολκής που διέπραξαν σε βάρος του Ερασιτέχνη και μετά να λένε τις ανοησίες περί "αντισυνταγματικότητας" (ούτε θυμάμαι ποιος από τους δύο το ξεστόμισε αυτό το μαργαριτάρι). Επειδη νομικα δεν ξερω, καλο θα ηταν πριν πεις οποιαδηποτε νομικη προταση μαργαριταρι να εισαι ψαγμενος. ΕΠΙΣΗΣ το ενα πως ακριβως αναιρει το αλλο?Δλδ κανει ο Γιαννακοπουλος μια μαλακια που ΜΠΟΡΕΙ(μπορει ομως και οχι αν θελει ο Τζιγγερ σωστα) να βγαλει κερδοφορα την ΠΑΕ εις βαρος του Ερασιτεχνη. Και συ περνεις το μερος που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, του καιροσκοπου επειδη ο αλλος εκανε μαλακια?Τι να πω, ελπιζω να μην ειναι αυτος ο χαρακτηρας σου γενικα. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝ εχει κανει μαλακια ο Γιαννακοπουλος, ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ περνω το μερος του. ΑΛΛΑ οτι και να εκανε, απο την στιγμη που ο αλλος μπορεσε/καταφερε/βρηκε την ευκαιρια να καρπωθει φραγκα απο τον "αδιαιρετο" Παναθηναικο εγω θα πω "γειασαν του μαγκα"??Τι λες ρε φιλε?Ωραιος εισαι εσυ Απλά επισημαίνω ότι η ευκαιρία τους δόθηκε και δεν (μπόρεσαν ή/και δεν ήθελαν) να την εκμεταλευτούν. Δεν τους μέμφομαι. 1. Πως στον πουτσο ονομαζεις ευκαιρια αυτο που εγινε??Σου ξαναλεω, γνωστη τακτικη στο Μανατζερ, αν δεν θελω να πουλησω, ζηταω 10φορες την αξια πανω του παικτη.Ε, αν βρεθει μαλακας τον πουλαω.ΤΟ ιδιο εγινε και τωρα 2. Για τα πιο προσφατα, οταν βγαινει ο Θανασης και λεει "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ", τι ευκαιρια ειναι αυτη? Επειδη το λεμε εγω και συ? Το ζήτημα είναι ότι οι ίδιοι ουδέποτε έχουν κάνει πρόταση. Πρόταση συγκεκριμένη. "Δίνω τόσα και ζητάω αυτά τα πράγματα" (Παιανία λ.χ.). Επίσημα. Και άσε τον άλλο να αρνηθεί. Γιατί, το ποσό των 88 εκατομμυρίων προκύπτει από "ρεπορτάζ". Το οποιο ρεπορταζ γενικα(οχι το συγκεκριμενο) εσυ το θεωρεις αξιοπιστο στοιχειο και στα προηγουμενα ποστς σου μιλουσες με ρεπορταζ.Τωρα τι γινεται, δεν μας κανει? Εσύ δεν είπες ότι ο Παναθηναϊκός κάνει μάξιμουμ 15-20 εκατομμύρια; Δηλαδή, τα συμβόλαια των παικτών και κάτι ψιλά για ένα σύλλογο 100 ετών; Ε, τα 9 του Σάρας είναι ο μισός ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Αυτό έγραψα. Απλά, νόμιζα (λάθος μου ότι ο Σάρας πήρε 12 μύρια. Και συνέκρινα τα 12 του ενός παίκτη με τα 15 για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ. Προσωπικά, η εκτίμηση της αξίας της ΠΑΕ ΠΑΟ που κάνεις μου ακούγεται πολύ μικρή. Αλλά, επειδή στοιχεία δεν έχω, το δέχομαι ως βάση συζήτησης. Μα αυτο τους πουλουσαν!!! Την ομαδα χωρις εγκαταστασεις και λοιπο προσωπικο. ΜΟΝΟ την ομαδα. Ε ποσο να κανει ο Παναθηναικος?Δεν θες 20?40 σου λεω εγω!!!5εκ ο Τζιωλης. Και ζητας 90???Ε μαλλον μαλακα ψαχνεις Σε τι δεν "απάντησα"; Στις διανθισμένες με κεφαλαία και μπινελίκια "διακηρύξεις" σου; Πάντως, εφόσον κάτι μου ξέφυγε, μπορείς να μου το υποδείξεις και ευχαρίστως να σου απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ. Η σημασια του ποσου για τον Ερασιτεχνη για παραδειγμα
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Όταν κάποιος αγοράζει μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν αγοράζει 18-20 παίκτες.Αγοράζει το όνομα της ομάδας κάτι που συνεπάγεται προβολή,χορηγούς,έσοδα από διάφορους πόρους,τεράστια δύναμη που του προσφέρουν οι οπαδοί της ομάδας (αν τα πηγαίνει καλά μαζί τους),πολιτικές διασυνδέσεις,κύρος και άλλα πράγματα που ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Το ονομα και η εμπορικη εκμεταλλευση του σηματος και η χρηση της Λεοφωρου ανηκουν στον Ερασιτεχνη. Αυτος για φετος θα παρει 300,000 για την παραχωρηση των ανωτερω.(τα 30χιλ της Πραβδα ειναι η 1η δοση των 300) Αν θελει ο Ερασιτεχνης του χρονου ΔΕΝ τα παραχωρει
bingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το ονομα και η εμπορικη εκμεταλλευση του σηματος και η χρηση της Λεοφωρου ανηκουν στον Ερασιτεχνη. Αυτος για φετος θα παρει 300,000 για την παραχωρηση των ανωτερω.(τα 30χιλ της Πραβδα ειναι η 1η δοση των 300) Αν θελει ο Ερασιτεχνης του χρονου ΔΕΝ τα παραχωρει Χωρίς να είμαι και σίγουρος δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι. Ο ερασιτέχνης διακαιουται ένα ποσοστό από αυτά, όχι όλα, ένα 10% περιπου. Και δεν νομίζω ότι μπορεί του χρόνου να μην τα δώσει, Οταν αγόρασε την ΠΑΕ δηλαδή ο Τζίγκερ τι αγόρασε; Δεν αγόρασε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σήμα κτλ; Λογικά από την στιγμη που έχει τις μετοχες της ΠΑΕ έχει και το ποσοστό απο τα εμπορικα δικαιώματα που του αναλογεί, μέχρι να πουλήσει την ΠΑΕ. Και κάτι άσχετο, ξέρουμε επίσημα ποιος θα δείξει τα φιλικα στην Αμερική;
zaxoys Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Θα τα δείξει η ΕΤ1 ,το είπαν σήμερα το βράδυ οι σχολιαστές του Μάλαγα-Μέμφις
bingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Θα τα δείξει η ΕΤ1 ,το είπαν σήμερα το βράδυ οι σχολιαστές του Μάλαγα-Μέμφις Α, ευχαριστώ, είδα καμποσο απο τον αγώνα αλλά δεν το άκουσα, άντε, πάμε για πρωταθλητές κόσμου
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αυτά τα πράγματα που συζητάτε δεν γίνοντε ούτε μία στο εκατομμύριο.Ανάλογα σενάρια είχαν βγει όταν πλακωνόταν ο Ντέμης με τον Ανατολιωτάκη της ερασιτεχνικής αεκ σχετικά με το πού θα κτιστεί το γήπεδο.Έλεγαν οτι η ερασιτεχνική θα απαγορεύσει τη χρήση του σήματος και του ονόματος από την παε.Κανείς δεν τολμάει να το κάνει αυτό και να γραφτεί στην ιστορία ως αυτός που διέλυσε τον παο. Όταν κάποιος αγοράζει μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν αγοράζει 18-20 παίκτες.Αγοράζει το όνομα της ομάδας κάτι που συνεπάγεται προβολή,χορηγούς,έσοδα από διάφορους πόρους,τεράστια δύναμη που του προσφέρουν οι οπαδοί της ομάδας (αν τα πηγαίνει καλά μαζί τους),πολιτικές διασυνδέσεις,κύρος και άλλα πράγματα που ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Απόλυτα σεβαστό και σωστό αυτό που λες, πραγματικά δε νομίζω ότι κανείς σώφρων άνθρωπος μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο (μαγικό) σενάριο... όμως ακόμα κι εσύ ως ολυμπιακός, καταλαβαίνεις σε πόσο μεγάλη ΚΡΙΣΗ βρίσκεται ο σύλλογος? Μιλάμε για κρίση! Μπορεί να μην έχει οικονομικά προβλήματα (δυστυχώς) αλλά, πραγματικά βλέπεις την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο? Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μαζί με Ολυμπιακό. Όπως διάβασα και σε ένα περιοδικό, ποιος Κόπερφιλντ και μαλακίες? Ο τζίγγερ εξαφάνισε όλους τους οπαδούς! Αυτό είναι μαγεία! Και όπως πάνε τα πράγματα και με αυτά που βγήκαν στη φόρα με τον ερασιτέχνη, έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα γίνει στο επόμενο ματς εντός έδρας. Αλλά είναι και κωλόφαρδος ο ταρίφας, τώρα με την εθνική μπορεί η οργή να μην είναι τόση όσο θα έπρεπε... Δηλαδή που θα φτάσουμε? Τι θα γίνει? Κάθε 10 χρόνια θα παίρνουμε και ένα πρωτάθλημα, κι αυτό στην τύχη? Θα σκάει η οικογένεια και οι φίλοι του Βαρδινογιάννη μόνο στο γήπεδο? Ρε τελικά μήπως όταν ο Μαλεζάνι έλεγε για πενταετές πλάνο, εννοούσε ότι είχε πέντε χρόνια η ομάδα μέχρι να μετονομαστεί σε τζίγγερ? πουλήστε ρε ξεφτίλες... μπα που να χάνετε μια ζωή...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να είμαι και σίγουρος δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι. Ο ερασιτέχνης διακαιουται ένα ποσοστό από αυτά, όχι όλα, ένα 10% περιπου.Και δεν νομίζω ότι μπορεί του χρόνου να μην τα δώσει, Οταν αγόρασε την ΠΑΕ δηλαδή ο Τζίγκερ τι αγόρασε; Δεν αγόρασε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σήμα κτλ; Λογικά από την στιγμη που έχει τις μετοχες της ΠΑΕ έχει και το ποσοστό απο τα εμπορικα δικαιώματα που του αναλογεί, μέχρι να πουλήσει την ΠΑΕ. To 10% που διαβαζεις στα σαιτς ειναι το νομιμο ποσοστο για ολους τους Ερασιτεχνες(οχι μονο για τον Παναθηναικο) απο τα εισητηρια οfftopic/ΑΑΑΑΑ και παρεπιπτοντως, επειδη το διαβασα αυτο χτες νομιζω οτι με αυτο τελειωνει το θεμα με τους "μαλακες Γιαννακοπουλους που δεν ξερουν τι υπεγραψαν", απλουστατα γιατι αν ισχυει δεν υπηρχε καποια διαταξη σε καποια συμφωνια που υπεγραφη, απλα ετσι ειναι ο νομος/offtopic Το σημα πχ δεν μπορει να το εχει μια εταιρια και μαλιστα ΑΕ που προεκυψε ως κομματι του Ερασιτεχνη, είτε λεγεται ΚΑΕ είτε λεγεται ΠΑΕ είτε οτιδηποτε. Αλλιως μπορει του χρονου ο Τζιγγερ να μην αφηνει το τμημα πυγμαχιας να εχει το τριφυλλι ή το τμημα πολο να μην πουλαει σκουφακια με το σημα. Σου φαινεται λογικο να χτυπαει το "παιδι" τον "πατερα"
undi13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Τα φιλικα στην Αμερικα θα τα δειξει ζωντανα (ΕΤ1,03:30) η σε μαγνητοσκοπηση αλλη ωρα????
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ε, ο 35αρης παγκο θα τριψει.Ενω το ατι απο την Θεσσαλια που ερχοταν και φορτσατος... Α, πάγκο θα τρίψει; Δεν πειράζει, αρκεί που έκλεισε συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Έρχεται προπονημένος στο τρίψιμο του πάγκου από τον ΠΑΟ. Δεν ηξερα οτι επρεπε να κανω πιπες στην υγεια του με μια χρονια μπαλα.Οσο για αυτα που δεν θα σχολιασεις αλλα σχολιασεις, επιμενω, εσυ που διαφωνεις ελπιζω να τον χαιρεσαι δεξια στον παγκο της Λεβερκουζεν που μας τον εβγαζες Φαν Μπαστεν 3 γκολ σε 8 ματς. Άσχημα; Άσχημα. Φαν Μπάστεν δεν τον έβγαζα (και φυσικά ευχαρίστως να μου υποδείξεις ΕΝΑ σημείο που να τους συγκρίνω, έστω, σε αξία, δε θα βρεις γιατί λες άλλα αντί άλλων), αλλά όταν ένας παίκτης που τα βγάζει πέρα μια χαρά στη Γερμανία, κρίνεται ανεπαρκής για τον ΠΑΟ, θα το σχολιάσω. Δεν αμφισβητησα τα στοιχεια, την αξιολογηση τους αμφισβητησα και τον σχολιασμο. Α, μάλιστα, το "2006, hello" δεν είναι αμφισβήτηση των στοιχείων, είναι αμφισβήτηση της αξιολόγησής τους. Αφού δε ντρέπεσαι να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου... Και ευχαριστω, απο ΑΡΔ δεν θα παρω, αξιολογηση κανω και μονος μου.Εκτος αν ο πχ Βαιος Τσουσικας με την αυτοκρατορια του που ερχεται εχει βαρυτερη σημασια επειδη εβγαλε το "Εργαστηρι Δημοσιογραφιας" μην χεσω. Βρε χέσε όσο θες να ξαλαφρώσεις. Ποιον θεωρείς αξιόλογο δημοσιογράφο δε μας λες, αφού οι Καρπετοπανουτσοπουλοχελάκηδες είναι της πλάκας. Εχεις δικιο, τωρα που σου γραφω ειναι 8 το πρωι(καλα, οχι τωρα, αλλα πριν 17 ωρες ηταν αρα θαναι και τωρα,σωστα?) Σοβαρά, διαβάζεις δεύτερη φορά αυτά που γράφεις, ή στον πανικό σου να "απαντήσεις" πληκτρολογείς ό,τι να' ναι; Ο γαυρος φετος κερδιζει. εχει 45εκ κερδος και δεν κοστιζει τοσο.Απλο? Απλούστατο. Τα στοιχεία σου; Παρεπιπτοντως, απο την Πατρα εισαι?Σουχει κατσει η Παναχαικη πριν 2-3 ποστς και την αναφερεις ακομα? Όχι, δεν είμαι από την Πάτρα, απλώς οι ντεμέκ μαγκιές μου προκαλούν αλεργία. Απλό; Εχει φοβερη πλακα οτι το επιχειρημα σου αν το σκεφτεις ειναι 1. Για το μπασκετ ο Α κανει υπερβαση 2. Για τον Ερασιτεχνη ο Α δεν τρωει λεφτα αλλα δεν κανει υπερβαση 3. Ο Β τρωει λεφτα απο τον Ερασιτεχνη ΙΣΟΝ φταιει ο Α.Ωραια, μαλιστα... Για το μπάσκετ ο Α κάνει "υπέρβαση" (χάνει τρελά λεφτά) γιατί έχει άλλο κέρδος (πολιτικό, επιχειρηματικό εκεί που βγάζει τα λεφτά του). Για τον Ερασιτέχνη, που τον προβάλλει ελάχιστα, καλύπτει τις τρύπες και ως εκεί. Σιγά μη σκάσουμε για τον στίβο. Ο Β, εφόσον παρανομεί, στη βάση νόμων και όχι κούφιων λόγων για δήθεν "ενιαίο και αδιαίρετο" να φάει μια μήνυση ξεγυρισμένη. Αλλά, για τα χάλια του Ερασιτέχνη πρώτα φταίει ο "πιο Παναθηναϊκός από όλους" και μετά φταίει ο Τζίγγερ. Ξέρεις τι έχει πλάκα; Η απεγνωσμένη σου προσπάθεια να διαστρεβλώσεις αυτά που λέω. Επειδη νομικα δεν ξερω, καλο θα ηταν πριν πεις οποιαδηποτε νομικη προταση μαργαριταρι να εισαι ψαγμενος. Οκ, μετριοπαθή kaizer των πούτσων και των παναχαϊκών, όταν κρίνει Ελληνικό δικαστήριο ότι οι ενέργειες της ΠΑΕ είναι αντισυνταγματικές, έλα να μου τρίψεις την απόφαση στα μούτρα. Εντωμεταξύ, θα μου επιτρέψεις να επαναλαμβάνω ότι αυτά που είπε ο Γιαννακό είναι τρίχες πάνω στην τσατίλα του, θέμα αντισυνταγματικότητας δεν υφίσταται. Εντωμεταξύ, αφού νομικά δεν ξέρεις, να περιμένω την ίδια αυτοσυγκράτηση στα σχόλιά σου σχετικά με τις ενέργειες της ΠΑΕ; Ή εκεί ξέρεις νομικά και διαβάζοντας γράμμα βουλωμένο ξέρεις τι είναι παράνομο και τι όχι; ΕΠΙΣΗΣ το ενα πως ακριβως αναιρει το αλλο?Δλδ κανει ο Γιαννακοπουλος μια μαλακια που ΜΠΟΡΕΙ(μπορει ομως και οχι αν θελει ο Τζιγγερ σωστα) να βγαλει κερδοφορα την ΠΑΕ εις βαρος του Ερασιτεχνη. Και συ περνεις το μερος που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, του καιροσκοπου επειδη ο αλλος εκανε μαλακια?Τι να πω, ελπιζω να μην ειναι αυτος ο χαρακτηρας σου γενικα. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝ εχει κανει μαλακια ο Γιαννακοπουλος, ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ περνω το μερος του. ΑΛΛΑ οτι και να εκανε, απο την στιγμη που ο αλλος μπορεσε/καταφερε/βρηκε την ευκαιρια να καρπωθει φραγκα απο τον "αδιαιρετο" Παναθηναικο εγω θα πω "γειασαν του μαγκα"??Τι λες ρε φιλε?Ωραιος εισαι εσυ Ωραία, βρες μου ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΝΑ αναλυτή μου, που να σου ζητάω εγώ να πεις μπράβο στον οποιοδήποτε, και έλα να το κάνεις quote εδώ. Αυτό που λέω, και δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω (και εσύ, κατά πως φαίνεται, να το διαστρεβλώνεις συνειδητά γιατί δεν έχεις τι να πεις) είναι ότι ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ η συμφωνία Ερασιτέχνη-ΠΑΕ προβλέπει τη χαράδρα που λέγεται ticket club, τότε ΠΡΩΤΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ είναι το δίδυμο των Γιαννακόπουλων. Φταίχτης είναι ΚΑΙ ο Τζίγκερ, αλλά όχι παράνομος, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ, το ξαναλέω, αυτά που λέει η ΠΑΕ ισχύουν. Γιατί, εκτός από τα μπινελίκια του αρχιδάτου (κατά δήλωσή του) Γιαννακόπουλου, στοιχεία δεν είδα ότι αυτό που κάνει η ΠΑΕ είναι παράνομο. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι. Να πάει στο δικαστήριο ο Παυλάρας και ο Θανασάρας, και να αφήσουν τις αηδίες για "ενιαίο και αδιαίρετο". Τώρα, για το τι ελπίζεις ότι είναι ο χαρακτήρας μου, άσε, ρίξε κανά μπινελίκι και άφησε τις ελπίδες κατά μέρος. 1. Πως στον πουτσο ονομαζεις ευκαιρια αυτο που εγινε??Σου ξαναλεω, γνωστη τακτικη στο Μανατζερ, αν δεν θελω να πουλησω, ζηταω 10φορες την αξια πανω του παικτη.Ε, αν βρεθει μαλακας τον πουλαω.ΤΟ ιδιο εγινε και τωρα 2. Για τα πιο προσφατα, οταν βγαινει ο Θανασης και λεει "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ", τι ευκαιρια ειναι αυτη? Επειδη το λεμε εγω και συ? Άλλα λέω εγώ, άλλα "απαντάς" εσύ. Η ΠΑΕ τους προσφέρθηκε. Έστω, απαγορευτικά ακριβά. Αυτά, τα έχω ήδη δεχτεί σε προηγούμενο μήνυμα. Μου ζητάς να παραδεχτώ κάτι που έχω δεχτεί ήδη; Διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφω, ξαναρωτάω. Αυτό που επισημαίνω, είναι ότι εκείνοι προσφορά δεν έχουν κάνει. Να δούμε, βρε παιδί μου, το σημαντικότερο τμήμα του "ενιαίου και αδιαίρετου" ΠΟΣΟ το ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ. Αφού αυτά που ζητάνε οι Βαρδηνογιάννηδες είναι πολλά, πόσα δίνουν οι Γιαννακόπουλοι που είναι διάσημοι για τις επιχειρηματικά λελογισμένες αγορές τους στο μπάσκετ. Τα έχω πει ήδη και τα προσπερνάς, καταντάει κουραστικό. Προσωπικά, είπα και ξαναλέω, τα 20 εκατομμύρια μου φαίνονται λίγα. 40 λες τώρα; Πάλι λίγα μου φαίνονται γιατί δεν αγοράζεις μόνο αξία παικτών, αλλά και αξία ονόματος με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή, αν έρθει ένας και δώσει στους Γιαννακόπουλους την αξία των παικτών συν, πόσο θες, 20% επάνω; αυτοί να θεωρήσουν ότι είναι μια λογική τιμή και να πουλήσουν; Το οποιο ρεπορταζ γενικα(οχι το συγκεκριμενο) εσυ το θεωρεις αξιοπιστο στοιχειο και στα προηγουμενα ποστς σου μιλουσες με ρεπορταζ.Τωρα τι γινεται, δεν μας κανει? Το ρεπορτάζ είναι ένα στοιχείο (όταν περιέχει και οικονομικά μεγέθη, για παράδειγμα), το οποίο πουθενά δεν είπα ότι το δέχομαι ασυζητητί (δες λ.χ. τη λανθασμένη μετατροπή του ποσού από δραχμές σε ευρώ). Πού είπα ότι δε μας κάνει; Η σημασια του ποσου για τον Ερασιτεχνη για παραδειγμα Μεγάλη η σημασία του ποσού για τον Ερασιτέχνη. Ενδεχομένως τεράστια. ΟΜΩΣ, δεν μπορώ να κατηγορήσω πρώτα τον Κάβουρα και να αφήσω στο απυρόβλητο τους "Θεούς". Και ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ότι "τα έχουμε πει 5000 φορές αυτά", προσπάθησε να βρεις ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ που να επιρρίπτει ευθένες στους αδελφούς Γιαννακό ΠΡΙΝ τα δικά μου μηνύματα. Όταν στριμώχνεσαι στον τοίχο, ναι, θα το παραδεχτείς. Αλλά η δουλειά είναι να το έχεις κάνει εγκαίρως και όχι αφότου ένας ενοχλητικός έρχεται και σου επισημαίνει (όχι εσένα προσωπικά, σε όλους όσους επιτέθηκαν αποκλειστικά στον Τζίγκερ για την υποτιθέμενη "βύθιση" του Ερασιτέχνη) ότι προτού μπινελικώσεις τον Κάβουρα για τη συμπεριφορά του, καλύτερα να δεις πρώτα τι κάνει στα άλλα τμήματα που διαχειρίζεται ο θεός σου. Γιατί τόσα χρόνια που τα ελέγχει δεν έχουν μπορέσει να σταθούν στα πόδια τους και εξαρτώνται από το 10% της ΠΑΕ, ας πούμε...
1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 για την ιστορια. την δευτερα ρωτησαν τον θαναση αν θα κανει νεα προσφορα. ο θανασης απαντησε οτι δεν μπορω να αγορασω κατι που δεν πωλειτε. Οποτε ας γινουν και χτυπηματα κατω απο την μεση και οτι αλλο πρεπει να γινει. Αρκει να φυγει το καρκινωμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 για την ιστορια. την δευτερα ρωτησαν τον θαναση αν θα κανει νεα προσφορα. ο θανασης απαντησε οτι δεν μπορω να αγορασω κατι που δεν πωλειτε. Οποτε ας γινουν και χτυπηματα κατω απο την μεση και οτι αλλο πρεπει να γινει. Αρκει να φυγει το καρκινωμα. Άκουσα κι εγώ αυτή τη δήλωση. Απλά, επειδή ανέφερε ο andreaslam ότι κυκλοφόρησε φήμη (κι εκείνος αβάσιμη τη θεωρεί, όπως κι εγώ άλλωστε) για κατάθεση συγκεκριμένης προσφοράς, περιμένω μήπως γίνει η κίνηση που θα ανατρέψει πολλά που σήμερα θεωρούμε δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.