Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θέλει ο Τζίγγερ πάλι φέτος?Πρωτάθλημα?Το θέλει πολύ?Καλά θα πάρει ξέρετε τί!

Έτσι γερά με τσαμπουκά γιά την τρίτη θέση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Γκέκας παίζει γκολφ με τον Ντελκ, Kaizer.

Ο Ντελκ βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ, ο Φαναρος ετριψε παγκο στο ντρεμπυ.

Η πλακα ειναι πως συγκρινεις ανομοια πραγματα. Διοτι εγω τον Ντελκ δεν τον υπερασπιστηκα μεχρι τελους, οταν ειδα οτι δεν τραβαει ειπα δεν τραβαει.Οχι σαν κατι αλλους που βγαζαν τον Φανη μιγμα Ντρογκμπα-Ρουνευ

Παρεπιπτοντως ειχα πει και για το παλτο Σισκαουσκας

Στα υπόλοιπα που υποτίθεται ότι απαντάς, τι να πω; Τα στοιχεία είναι της χρήσης 2006, δηλαδή της περασμένης χρονιάς. Το 2007 είναι η τρέχουσα και η χρήση κλείνει 31/12. Πού να βρώ άλλα στοιχεία;

Ε, να περιμενεις τοτε

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι μεγάλοι βγάζουν λεφτά από τις ομάδες, αυτό να το δώσεις ενυπόγραφα και με φωτογραφία σου στο Θανάση και τον Παύλο, να βγάλουν καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Α, ναι, ξέχασα, μιλάμε για το ποδόσφαιρο μόνο. Όπου μπορούν να βγουν λεφτά.

ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ!!!

Που μιλησα για Παυλο και για Θαναση!!!!

Ααααα ΔΕΝ θες διαχωρισμο αθληματων?Μαλιστα.Δλδ θες να θεωρησουμε πως ιδια εσοδα εχει το ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου με τα 45εκ ευρω και τα ιδα πχ το τμημα πολο?Αστο, ακυρο ακυρου ακυρον

Επίσης, είναι υποκριτικό για όσους το υποστηρίζουν (και τουλάχιστον γελοίο για έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς Γιαννακόπουλου) να θέτει το θέμα σε ηθική βάση. Ξαναγράφω, ΑΝ αυτά που είπε η ΠΑΕ ισχύουν και υπέγραψαν σύμβαση που επιτρέπει όχι το παραθυράκι αλλά τη χαράδρα στυλ ticket clyb και τα κάνει βάσει συμφωνίας αυτά που κάνει η ΠΑΕ, τότε πράγματι οι αδελφοί Γιαννκόπουλοι είναι αυτό που είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Παύλος. Αν η ΠΑΕ λέει ψέμματα και τους κρατάει λεφτά, να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις περί "ενιαίου και αδιαίτερου" και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται στα δικαστήρια. Ποια ενότητα διαφύλαξε, βάζοντας τους καλαμοφόρους του της Πράσινης να γράφουν;

1. Δλδ σε αυτη την χωρα εσυ τον κομπιναδορο τον λες μαγκα ετσι?Και αυτοι που κλεβουν την εφορια να ξερεις "νομιμα" την κλεβουν.Αρα ειναι 1οι μαγκες

2. Δεν γινεται συνεχεια να σκυβεις το κεφαλι στο ονομα της ενοτητας. Αμα δεν ηθελαν ενοτητα δεν παραχωρουσαν το ονομα και το συμβολο στην ΠΑΕ, καναμε μια νεα ομαδα Παναθηναικος Δ' Ερασιτεχνικο και σουλεγα εγω

Α, και σε αυτό που λες για τα 88 εκατομμύρια: Απλά επισημαίνω ότι την ευκαιρία να αγοράσουν την είχαν. Τους φάνηκε ακριβό. Δικαίωμά τους απόλυτο και πιθανότατα να έχουν δίκιο. Αλλά αφού εσύ πιστεύεις ότι όλος ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αξίζει όσο ο Γιασικεβίτσιους, το δέχομαι.

Δλδ αμα ελεγαν οι Βαρδινογιανναοι 1 τρισεκατομυριο ευρω θα ελεγες "Μπορουσαν να αγορασουν απλα τσιγγουνευτηκαν" ετσι?

Και παρεπιπτοντως μεταξυ των 88εκ για την ομαδα και των 9εκ του Γιασικεβιτσιους να υποθεσω δεν υπαρχει αλλη κλιμακα.Μαλλον εισαι απο την Γκοντζοσχολη "Αφου δεν μπορω να φερω τον Μουρινιο φερνω τον Μπακε", λες και ενδιαμεσα δεν υπαρχει κατι αλλο

Παρενθετικά, υπάρχει και το edit. Τρία μηνύματα σε 15 λεπτά; Σε προσέξαμε, μην ανησυχείς.

Επισης εχω ξεχασει 3 τελειες και χρησιμοποιω το αγγλικο ?

Συγγνωμη.

ΥΓ. Αληθεια, επειδη αναφερεις το edit, πες εγω δεν το ξερω, εσυ που το ξερεις δεν το χρησιμοποιεις ωστε να φτιαξεις το ποστ σου?Μερικα σημεια στα προηγουμενα ποστς ουτε τα απαντησες αλλα ουτε εδωσες δικιο στον αλλο.Απλα...τα προσπερασες

Δημοσ.

2. Δεν γινεται συνεχεια να σκυβεις το κεφαλι στο ονομα της ενοτητας. Αμα δεν ηθελαν ενοτητα δεν παραχωρουσαν το ονομα και το συμβολο στην ΠΑΕ, καναμε μια νεα ομαδα Παναθηναικος Δ' Ερασιτεχνικο και σουλεγα εγω

Απλά να αναφέρω τη φήμη που κυκλοφόρησε σήμερα, στην εκπομπή του καραλή, από κάποιον που υποτίθεται ότι είνια αρχισυνδεσμιτης.

Η φήμη αυτή μιλάει για:

-Δημόσια πρόταση αγορας

-Αν δε γίνει δεκτή, απαγόρευση χρήσης ονοματος κ συμβολου

-Φυσικά επακόλουθα, το γήπεδο στο βοτανικό δεν προχωράει, και η λεωφόρος δεν δίνετε πια στην παε του ρανταπλαν-τζιγγερ\

-ιδρυση ομάδας Στη Δ εθνική , με το όνομα και το τριφυλλι, από τα αδερφια...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, γνωρίζω ότι το 99,99% αυτών είναι παραμύθια, αλλά αυτό το 0,01%, με οδηγεί σε διπλό οργασμό....

Δημοσ.

Τι λέtε για την κλήρωση του UEFA;

Lokomotiv, Atletico, Copenhagen, Aberdeen.

Όντας αισιόδοξος, η Ελλάδα από εδώ και πέρα, θα πάρει και 0 βαθμούς.

Δημοσ.
Απλά να αναφέρω τη φήμη που κυκλοφόρησε σήμερα, στην εκπομπή του καραλή, από κάποιον που υποτίθεται ότι είνια αρχισυνδεσμιτης.

Η φήμη αυτή μιλάει για:

-Δημόσια πρόταση αγορας

-Φυσικά επακόλουθα, το γήπεδο στο βοτανικό δεν προχωράει, και η λεωφόρος δεν δίνετε πια στην παε του ρανταπλαν-τζιγγερ\

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, γνωρίζω ότι το 99,99% αυτών είναι παραμύθια, αλλά αυτό το 0,01%, με οδηγεί σε διπλό οργασμό....

Καλά μιλάμε για την απόλυτη ονείρωξη! Μακάρι να συνέβαινε κάτι τέτοιο!

Τι λέtε για την κλήρωση του UEFA;

Lokomotiv, Atletico, Copenhagen, Aberdeen.

Να χάσουμε από όλες. Τι κι αν τις νικήσουμε? Να χάσουμε να ξεφτιλιστεί ο ταρίφας.

ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΟΥΛΑ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο Ντελκ βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ, ο Φαναρος ετριψε παγκο στο ντρεμπυ.

Η πλακα ειναι πως συγκρινεις ανομοια πραγματα. Διοτι εγω τον Ντελκ δεν τον υπερασπιστηκα μεχρι τελους, οταν ειδα οτι δεν τραβαει ειπα δεν τραβαει.Οχι σαν κατι αλλους που βγαζαν τον Φανη μιγμα Ντρογκμπα-Ρουνευ

Παρεπιπτοντως ειχα πει και για το παλτο Σισκαουσκας

Ενώ ο "θα ανεβάσει στροφές στο φάιναλ 4" είναι βέβαιο πως δε θα τρίψει πάγκο. Το είπε η Πυθία. Μάλιστα. Θα το έχω υπόψη μου.

Επίσης, επειδή έθιξες το θέμα Γκέκα σε μια καταφανέστατη προσπάθεια να πεις "κάτι", επειδή επί της ουσίας μηδέν, εγώ καμία πρεμούρα δεν έχω να υπερασπιστώ το Γκέκα. Άλλοι έθεταν ως βάση να αναγνωρίσουν ότι "εντάξει, καλούτσικος είναι" το να βγει τρεις φορές πρώτος σκόρερ. Να σου θυμίσω ποιοι; Πάντως, όταν διαβάζω από κάτι αναλυτές ότι "δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό" δεν μπορώ, θα το σχολιάσω. Συγγνώμη που δε συμφωνώ με τις αναλύσεις σου, τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα μου...

Τώρα που είπα σχολιάσω, για να έχουμε καλό ρώτημα, αφού Πανούτσος, Καρπετόπουλος κτλ. είναι εγκάθετοι κρυφό-Ολυμπιακοί, για πες κάνα-δύο αξιόλογους, για να ενημερωνόμαστε κι εμείς που δε μας καλύπτουν οι οπαδικές φυλλάδες. Γιατί πολύ εύκολα απαξιώνεις τους πάντες, όταν οι απόψεις σου δε συμβαδίζουν με τις δικές σου, αλλά δε μας λες από πού αντλείς την πληροφόρησή σου.

Ε, να περιμενεις τοτε

Αυτό είναι που λέμε αποστομωτικό επιχείρημα. Τα "παλιά" στοιχεία αποδείχτηκαν τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα και τώρα καλούμαι να περιμένω γιατί δε βολεύουν το σκεπτικό σου. Τι να πω, υποκλίνομαι.

ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ!!!

Που μιλησα για Παυλο και για Θαναση!!!! αααα ΔΕΝ θες διαχωρισμο αθληματων?Μαλιστα.Δλδ θες να θεωρησουμε πως ιδια εσοδα εχει το ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου με τα 45εκ ευρω και τα ιδα πχ το τμημα πολο?Αστο, ακυρο ακυρου ακυρον

Πρόσεξε τι λέω, και αν θες κάνεις ότι το καταλαβαίνεις: οι μεγάλες ομάδες που λειτουργούν στο Ελληνικό πλαίσιο ασυδοσίας (ανεξαιρέτως αθλημάτων) μπαίνουν μέσα. Δαπανούν ποσά που δεν πρόκειται να τα βγάλουν ποτέ. Άρα, έχουμε δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με το σκεπτικό μου: ή αυτοί που ρίχνουν λεφτά ασύλληπτα για τα δικά μας μέτρα είναι ηλίθιοι, ή άλλου είδους οφέλη έχουν. Εγώ εξήγησα τι είδους οφέλη πιστεύω ότι έχουν. Αν εσύ πιστεύεις ότι κάποια μεγάλη ΠΑΕ ή ΚΑΕ μπορεί να αποδειχτεί κερδοφόρα, με την τωρινή δομή (γήπεδα, προσέλευση κόσμου, μεταγραφές, έσοδα από διεθνείς διοργανώσεις κτλ) παραθέτεις το σκεπτικό σου (πέραν του δογματικού "κερδίζουν λεφτά", αυτό δε λέει τίποτε) και το συζητάμε. Κουβέντα κάνουμε, χωρίς να "γαμάμε παναχαϊκές".

Και, φυσικά, επειδή το πόλο μαζεύει 100 ανθρώπους και ανεξαρτήτως του τι λέμε για "ισοτιμία" όλων των αθλημάτων, άλλο ειδικό βάρος έχει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ (άντε από τα μαλλιά τραβώντας το να προσθέσω το βόλλεϋ) έχουμε μια ωραιότατη ερμηνεία περί του τι συμβαίνει και γιατί το πόλο του "πιο Παναθηναϊκού από όλους" βρίσκεται στη Β' Εθνική. Το 1/100 από αυτά που δίνει στο μπάσκετ να διέθετε στο πόλο, άλλα θα ήταν τα δεδομένα. Όμως, τι προβολή θα του εξασφαλίσει το πόλο; Άντε κανένα μονόστηλο στην τελευταία σελίδα. Υπάρχουν προτεραιότητες. Και ξαναλέω, για τα χάλια του πόλο (του στίβου, κτλ) δεν του φταίει το φετινό τίκετ κλαμπ. Άλλες κόντρες υποβόσκουν και κάποιοι αποφάσισαν να τις σκαλίσουν τώρα. Το επιχείρημα "εξαντλήθηκε η υπομονή μας και πήγαμε να κάνουμε το θέμα γνωστό μέσα από τα ΜΜΕ" θα ντρεπόταν να το ξεστομίσει νήπιο, όχι άνθρωπος που διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

1. Δλδ σε αυτη την χωρα εσυ τον κομπιναδορο τον λες μαγκα ετσι?Και αυτοι που κλεβουν την εφορια να ξερεις "νομιμα" την κλεβουν.Αρα ειναι 1οι μαγκες

Παρερμηνεύεις (ελπίζω όχι σκόπιμα) τη θέση μου. Άλλη μία, τελευταία φορά: Λέω ότι αν οι Γιαννακόπουλοι υπέγραψαν σύμβαση που αφήνει στην ΠΑΕ το περιθώριο να πουλάει μέσω τρίτου τα εισιτήρια και να κάνει εκκαθάριση βάση αυτού του ποσού, πρώτα να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη για την γκάφα ολκής που διέπραξαν σε βάρος του Ερασιτέχνη και μετά να λένε τις ανοησίες περί "αντισυνταγματικότητας" (ούτε θυμάμαι ποιος από τους δύο το ξεστόμισε αυτό το μαργαριτάρι). Αν δεν υπέγραψαν τίποτε τέτοιο, να αφήσουν τις κορώνες περί "ενότητας" και να διεκδικήσουν τα νόμιμα στα δικαστήρια, αφού όπως ισχυρίζονται τους μίλησαν απαξιωτικά από την ΠΑΕ ΠΑΟ, αντί να βάζουν τα φερέφωνά τους να γράφουν για "βύθιση" τμημάτων που χρόνια φυτοζωούν, χωρίς κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης από τη φωτισμένη διοίκηση των σωτήρων, μεσσιών και θεών.

[

2. Δεν γινεται συνεχεια να σκυβεις το κεφαλι στο ονομα της ενοτητας.

Συμφωνούμε απολύτως. Οπότε, τις αηδίες περί διαφύλαξης ενότητας και τις αφέλειες του στυλ "εγώ άλλον Παναθηναϊκό δεν τον πηγαίνω στα δικαστήρια" να τις φυλάξουν για τους εγκάθετους που μπορεί και να τις χάψουν.

Δλδ αμα ελεγαν οι Βαρδινογιανναοι 1 τρισεκατομυριο ευρω θα ελεγες "Μπορουσαν να αγορασουν απλα τσιγγουνευτηκαν" ετσι?

Είτε δε διαβάζεις τι γράφω, είτε συνεχίζεις να γράφεις για να γράφεις. Εγώ είπα ότι τους φάνηκε ακριβό και πιθανότατα να έχουν δίκιο. Απλά επισημαίνω ότι η ευκαιρία τους δόθηκε και δεν (μπόρεσαν ή/και δεν ήθελαν) να την εκμεταλευτούν. Δεν τους μέμφομαι. Το ζήτημα είναι ότι οι ίδιοι ουδέποτε έχουν κάνει πρόταση. Πρόταση συγκεκριμένη. "Δίνω τόσα και ζητάω αυτά τα πράγματα" (Παιανία λ.χ.). Επίσημα. Και άσε τον άλλο να αρνηθεί. Γιατί, το ποσό των 88 εκατομμυρίων προκύπτει από "ρεπορτάζ". Το οποίο ως διαρροή έχει και την ανάλογη αξία. Ας δούμε αν ισχύει η πληροφορία που παραθέτει ο andreaslam για υποβολή πρότασης (συμφωνώ μαζί του ότι για ράδιο-αρβύλα ακούγεται) και βλέπουμε, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Και παρεπιπτοντως μεταξυ των 88εκ για την ομαδα και των 9εκ του Γιασικεβιτσιους να υποθεσω δεν υπαρχει αλλη κλιμακα.Μαλλον εισαι απο την Γκοντζοσχολη "Αφου δεν μπορω να φερω τον Μουρινιο φερνω τον Μπακε", λες και ενδιαμεσα δεν υπαρχει κατι αλλο

Εσύ δεν είπες ότι ο Παναθηναϊκός κάνει μάξιμουμ 15-20 εκατομμύρια; Δηλαδή, τα συμβόλαια των παικτών και κάτι ψιλά για ένα σύλλογο 100 ετών; Ε, τα 9 του Σάρας είναι ο μισός ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Αυτό έγραψα. Απλά, νόμιζα (λάθος μου;) ότι ο Σάρας πήρε 12 μύρια. Και συνέκρινα τα 12 του ενός παίκτη με τα 15 για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ. Προσωπικά, η εκτίμηση της αξίας της ΠΑΕ ΠΑΟ που κάνεις μου ακούγεται πολύ μικρή. Αλλά, επειδή στοιχεία δεν έχω, το δέχομαι ως βάση συζήτησης.

ΥΓ. Αληθεια, επειδη αναφερεις το edit, πες εγω δεν το ξερω, εσυ που το ξερεις δεν το χρησιμοποιεις ωστε να φτιαξεις το ποστ σου?Μερικα σημεια στα προηγουμενα ποστς ουτε τα απαντησες αλλα ουτε εδωσες δικιο στον αλλο.Απλα...τα προσπερασες

Σε τι δεν "απάντησα"; Στις διανθισμένες με κεφαλαία και μπινελίκια "διακηρύξεις" σου; Πάντως, εφόσον κάτι μου ξέφυγε, μπορείς να μου το υποδείξεις και ευχαρίστως να σου απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, 88εκ για να αγοράσουν τι; Τους παίκτες μόνο;

Το γήπεδο της ομάδας είναι δικό τους, το όνομα είναι δικό τους. Μόνο οι παίκτες και οι εγκαταστάσεις ανήκουν ουσιαστικά στην ΠΑΕ.

Δημοσ.

Από ότι θυμάμαι στην πρόταση που είχε γίνει στον Βαρδινογιάννη είχε πει "Πάρε την ομάδα, τις εγκαταστάσεις όμως στην Παιανία δεν τις δίνω". Οπότε...

Δημοσ.
Από ότι θυμάμαι στην πρόταση που είχε γίνει στον Βαρδινογιάννη είχε πει "Πάρε την ομάδα, τις εγκαταστάσεις όμως στην Παιανία δεν τις δίνω". Οπότε...

Σαν να του λέει δηλαδή λίγο πιο έμμεσα "Δεν σου τη δίνω καθόλου". Τι να πάρει δηλαδή ο άνθρωπος με 88 μύρια? Τα τραγιά και τα σαπάκια?

Δημοσ.

Να μη σώσει και τη δώσει, αλλά κάνω έκκληση στο Θεό, το Χριστό, την Παναγία, τον Αλλάχ και τον Zeratul να μη σώσει και μη μείνει κανένας απο το Βαρδινογιαννέικο για να τη κληρονομήσει.

Δημοσ.

Η φήμη αυτή μιλάει για:

-Δημόσια πρόταση αγορας

Αμην.:-):-)

Δημοσ.

Παυλαρα παρε το σημα και τη λεωφορο και παμε τεταρτη εθνικη και σε 5 χρονια πρωταθλημα !! Και που ειμαστε στην πρωτη εθνικη τι κανουμε? Μας γλεντανε οι ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ και οι λοιπες ομαδουλες:mad:

Δημοσ.

Ναι, η προταση ηταν μονο για τους παιχτες χωρις τις εγκαταστασεις της παιανιας.

Εννοειται πως ηταν μια τρελα ασυμφορη προταση μονο και μονο για να εξαναγκασουν τον οποιο ενδιαφερομενο να αρνηθει.

Αυτο ελειπε, να εδινε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ 88 εκ ευρο μονο για τους τοτε παιχτες. Για κοροιδα ψαχνεις?

Και μην μου πει κανεις για την υπεραξια του Παο, δηλαδη την φημη του γιατι αυτα ανηκουν στον ερασιτεχνη ετσι και αλλιως....

Παντως, ειναι σιγουρο οτι ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος με τις επενδυσεις που κανει και με τα εσοδα που εχει, εχει ΣΙΓΟΥΡΑ κερδη (οχι πολλα, αλλα παρολα αυτα, κερδη).

Οποιος το αμφισβητει αυτο, δεν ξερει πολλα απο οικονομικη σκεψη.

Α και ας μην γελιομαστε, ο τζιγγερ δεν θα πουλησει ποτε, δεν ειναι θεμα χρηματων (αλλωστε εχει πολλα), ειναι θεμα πρεστιζ (ακομα και αν τον βριζει ολη η ελλαδα). Οποτε αν τα αδερφια θελουν, πρεπει να παρουν δραστικα μετρα.

Αμην.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...