Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουν κανει προσφορα και πολυ μεγαλη πριν μερικα χρονια. Ο καρκινος ζητησε τρελλα λεφτα εκτος πραγματικοτητας. Δεν την αφηνουν την παε με λογικες διαδικασιες πως το λενε αφου οι ανθρωποι ειναι βοσκοι και βγαζουν λεφτα απο αυτο. Και ολο το γηπεδο να τους βριζει την μανα εν χορω επι 90 λεπτα δεν ιδρωνει το αυτι τους. Πως ειναι δυνατον μια ομαδα να παει μπροστα οταν εχει για προεδρο εναν ανθρωπο τοσο κομπλεξικο , μνησικακο και ασχετο με το ποδοσφαιρο. Πουλα ξεφτιλισμενε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτή την περίπτωση, φρονιμότερο και χρησιμότερο θα ήταν να κατέθεταν μια προσφορά για την ΠΑΕ, όσο την αξιολογούν αυτοί, και να πετούσαν στο Τζίγγερ το μπαλάκι. Με διαρροές μέσω του φίλα προσκύμενου τύπου, διαρροές που κατά πώς φαίνεται δε στέκουν κιόλας (και πάντως δεν τους απαλλάσσουν από τις ευθύνες τους για τα χάλια του Ερασιτέχνη), δουλειά δε γίνεται.

Εμενα δεν μου φαινεται πως δεν στεκουν.

Να δουμε και τι θα παει ο θανασης την Δευτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
εχουν κανει προσφορα και πολυ μεγαλη πριν μερικα χρονια. Ο καρκινος ζητησε τρελλα λεφτα εκτος πραγματικοτητας. Δεν την αφηνουν την παε με λογικες διαδικασιες πως το λενε αφου οι ανθρωποι ειναι βοσκοι και βγαζουν λεφτα απο αυτο. Και ολο το γηπεδο να τους βριζει την μανα εν χορω επι 90 λεπτα δεν ιδρωνει το αυτι τους. Πως ειναι δυνατον μια ομαδα να παει μπροστα οταν εχει για προεδρο εναν ανθρωπο τοσο κομπλεξικο , μνησικακο και ασχετο με το ποδοσφαιρο. Πουλα ξεφτιλισμενε.

Και πάλι από ό,τι διαβάζω εδώ οι Γιαννακόπουλοι δεν ήθελαν να δώσουν τα 88 εκατομμύρια (και όχι 100, όπως λάθος τα βγάζει το ΒΗΜΑ) γιατί δεν έπαιρναν και την Παιανία στο πακέτο. Μεγάλη κουβέντα, όπως σωστά έγραφε και ο αρθρογράφος, αν αξίζει ο ΠΑΟ τόσα λεφτά. Τι προσφορά έκαναν, ξέρουμε; Δηλαδή, για πόσα εκατομμύρια χάλασε η πώληση; Και, για να 'χουμε καλό ρώτημα, πόσο είναι μια λογική τιμή για την ΠΑΕ ΠΑΟ, χωρίς την Παιανία;

Πάντως, απορώ με την επιμονή σας να λέτε ότι βγάζουν λεφτά από τον ΠΑΟ οι Βαρδηνογιάννηδες. Υπάρχει κάποιο στοιχείο για αυτό; Γιατί, το ξαναλέω, σύμφωνα με τους επίσημους ισολογισμούς μπαίνουν μέσα.

Δημοσ.

Η ΠΑΕ πουλάει τα εισητήρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το merchandising σε εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο Βαρδηνογιάννη σε χαμηλές τιμές. Αυτές φυσικά έχουν δικούς τους ισολογισμούς και φυσικά δεν έχουν σχέση με την ΠΑΕ και τους ισολογισμούς της. Βγαίνει ο ισολογισμός της ΠΑΕ με ζημιά. Εσύ τι λες, χάνουν από την ΠΑΕ;

Δημοσ.
Και πάλι από ό,τι διαβάζω εδώ οι Γιαννακόπουλοι δεν ήθελαν να δώσουν τα 88 εκατομμύρια (και όχι 100, όπως λάθος τα βγάζει το ΒΗΜΑ) γιατί δεν έπαιρναν και την Παιανία στο πακέτο. Μεγάλη κουβέντα, όπως σωστά έγραφε και ο αρθρογράφος, αν αξίζει ο ΠΑΟ τόσα λεφτά. Τι προσφορά έκαναν, ξέρουμε; Δηλαδή, για πόσα εκατομμύρια χάλασε η πώληση; Και, για να 'χουμε καλό ρώτημα, πόσο είναι μια λογική τιμή για την ΠΑΕ ΠΑΟ, χωρίς την Παιανία;

Πάντως, απορώ με την επιμονή σας να λέτε ότι βγάζουν λεφτά από τον ΠΑΟ οι Βαρδηνογιάννηδες. Υπάρχει κάποιο στοιχείο για αυτό; Γιατί, το ξαναλέω, σύμφωνα με τους επίσημους ισολογισμούς μπαίνουν μέσα.

Μηπως εχεις τους επισημους ισολογισμους της παε παο τα τελευταια χρονια?

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις οικονομικες καταστασεις της.

Α και παρεμπιπτοντως προς ολα τα παιδια.Το αν εχουν εσοδα ή οχι οι παε δεν φαινεται απο τους ισολογισμους αφου αυτοι ειναι ισοσκελισμενοι παντα, αλλα απο τις Καταστασεις Αποτελεσματων Χρησεως τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δω αν θα μπορέσω να βρω κάτι επίσημο αύριο ή το πιθανότερο από δευτέρα.

Όπως μπορεί να δει ο καθένας και εδώ, με περισσότερες λεπτομέρειες, οι περισσότερες ΠΑΕ εμφανίζονται ελλειμματικές. Οι μεγάλες, εννοείται. Από όσο ξέρω, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟ η ΕΡΤ τα απέκτησε από τον ΠΑΟ και όχι από κάποια άλλη εταιρία. Στοιχεία περί του αντιθέτου είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.

Η ιστορία με τα εισητήρια είναι φετινή, οπότε οι περυσινές ζημιές δεν μπορεί να επηρεάζονται από την ticket club (όπως και η μοίρα του πόλο, άλλωστε) και το merchandising είναι και αυτό θέμα προς ψάξιμο.

Πάντως, αφου με ρωτάτε, θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βρίσκεται στο χάλι αυτό επειδή κανείς από τους επιχειρηματίες που ελέγχουν τις ομάδες δεν πάει να βγάλει λεφτά από αυτές. Για άλλους λόγους τις έχουν (political leverage).

Στο κόκκινο είναι άλλωστε και οι εφημερίδες, αλλά ουδείς διαννοείται να πουλήσει ένα έντυπο με κύρος. Πόσω μάλλον μια ομάδα με πολύ "λαό" από πίσω. Θυμάται κανείς τα πανώ με τη φράση "Κάτω τα Χέρια από τον Κοσκωτά;"

Δημοσ.
Να δω αν θα μπορέσω να βρω κάτι επίσημο αύριο ή το πιθανότερο από δευτέρα.

Όπως μπορεί να δει ο καθένας και εδώ, με περισσότερες λεπτομέρειες, οι περισσότερες ΠΑΕ εμφανίζονται ελλειμματικές. Οι μεγάλες, εννοείται. Από όσο ξέρω, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟ η ΕΡΤ τα απέκτησε από τον ΠΑΟ και όχι από κάποια άλλη εταιρία. Στοιχεία περί του αντιθέτου είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.

Η ιστορία με τα εισητήρια είναι φετινή, οπότε οι περυσινές ζημιές δεν μπορεί να επηρεάζονται από την ticket club (όπως και η μοίρα του πόλο, άλλωστε) και το merchandising είναι και αυτό θέμα προς ψάξιμο.

Πάντως, αφου με ρωτάτε, θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βρίσκεται στο χάλι αυτό επειδή κανείς από τους επιχειρηματίες που ελέγχουν τις ομάδες δεν πάει να βγάλει λεφτά από αυτές. Για άλλους λόγους τις έχουν (political leverage).

Στο κόκκινο είναι άλλωστε και οι εφημερίδες, αλλά ουδείς διαννοείται να πουλήσει ένα έντυπο με κύρος. Πόσω μάλλον μια ομάδα με πολύ "λαό" από πίσω. Θυμάται κανείς τα πανώ με τη φράση "Κάτω τα Χέρια από τον Κοσκωτά;"

Γενικα το θεμα με τις οικονομικες καταστασεις (ισολογισμος, κατασταση αποτελεσματων χρησεως και πινακας διαθεσης κερδων) ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο καθως ειναι αρκετα χειραγωγισιμες.

Ειναι το λεγομενο creative accounting.

Παντως γενικα μην πιστευεις τα νουμερα καθοτι υπαρχουν πολλα τρικ για να δειξεις ζημια.Ενα απο τα πιο γνωστα ειναι να εμφανισεις αυξημενες αποσβεσεις, οι οποιες αποτελουν εξοδο και αρα μειωνουν τα κερδη μιας εταιρειας.

Το αποτελεσμα?Μα φυσικα λιγοτεροι φοροι για την εταιρεια χωρις να ζημιωνεται ουσιαστικα αφου οι αποσβεσεις δεν αποτελουν πραγματικο εξοδο.

Γενικα θεωρω απιθανο μια εταιρεια (εστω και ποδοσφαιρικη ομαδα) να εχει συνεχομενες χρονιες με ζημια αντι για κερδη και να συνεχιζει την λειτουργια της.Κανεις δεν ειναι χαζος.

Ο τζιγγερ αποκλειεται να κραταγε τον παο αν ηταν σταθερα ζημιογονος.Ο παναθηναικος ειναι σιγουρα κερδοφορα επιχειρηση παρα το ο,τι μπορει να παρουσιαζεται στα μμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι ομάδες στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ό,τι τεχνάσματα και να κάνουν, δε βγαίνουν. Μέσα μπαίνουν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Γι' αυτό και το κράτος έρχεται μονίμως χορηγός, είτε με σκανδαλωδώς υψηλά τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε με χάρισμα εκτάσεων, είτε με χάρισμα οφειλών στο ΙΚΑ (κλάσματα των οποίων θα έκλειναν εσάς κι εμένα για χρόνια στον Κορυδαλλό) να τους ρίξει σωσίβιο. Διότι από πίσω υπάρχει "λαός". Άνθρωποι που ταυτίζουν την ύπαρξή τους, τη χαρά της εβδομάδας τους και τη δικαίωση της καθημερινότητάς τους στο "γλέντημα" του όποιου αντιπάλου. Και οι οποίοι κανείς δε μπορεί να φανταστεί πώς θα αντιδρούσαν αν οι ομάδες τους αντιμετωπίζονταν από το κράτος ως αυτό που δηλώνουν, δηλαδή ανώνυμες εταιρίες, αντί για ασύδοτες εταιρίες.

Δεν ανέφερα τυχαία τις εφημερίδες. ΝΕΑ, Ελευθεροτυπία, Βήμα (αναφέρω κάποιες "μεγάλες" και "έγγυρες") είναι ελλειμματικές αλλά ουδείς διανοείται να τις πουλήσει. Όχι γιατί βγάζει λεφτά από αυτές, αλλά γιατί μπορεί να ασκεί πολιτικές πιέσεις (ώστε να έχει ωφέλη στις αληθινές του μπίζνες, φάρμακα, πετρέλαια, τηλεπικοινωνίες).

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι το Ελληνικό κράτος επιτρέπει τη συνεχιζόμενη λειτουργία προβληματικών εταιριών. Στο εξωτερικό δεν μπορείς να εμφανίζεις έλλειμμα συνεχώς. Μία χρονιά, δύο, σε θέτουν υπό επιτήρηση και αν συνεχιστεί σε κλείνουν.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Τζίγγερ κοστολόγησε τον ΠΑΟ 88 εκατομμύρια δείχνει ότι την ομάδα για άλλη δουλειά την είχε (έχει) και όχι για να βγάζει λεφτά. Στα γκαράζ του έχει κλεισμένα πολύ περισσότερα εκατομμύρια, για να μην πούμε τι ξόδεψε για το χόμπι που του χάρισε ένα από τα ηπιότερα παρατσούκλια του. Μήπως να συζητήσουμε αν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι κερδοφόρος; Φυσικά όχι. Για άλλους λόγους τον έχουν οι Γιαννακόπουλοι.

Επομένως, καθόλου δεν αποκλείεται να κρατούσε μια (εντός λογικών πλαισίων) ζημιογόνα επιχείρηση μια μεγάλη οικογένεια με τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα σε καίριους τομείς της οικονομίας. Εφόσον πηγαίνει αγωνιστικά καλά, η ελλειμματική ομάδα μεταφράζεται σε ορδές οπαδών που πίνουν νερό στο όνομα του "μεσσία" προέδρου.

Ακριβώς επειδή ο Τζίγγερ δεν παράγει το χρήμα που χαντακώνει στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό και έχει φάει το σχετικό χέρι από το Βαρδή να συμμαζέψει την κατάσταση. Γι' αυτό και όταν έφαγε κάποιες μαζεμένες γιούχες σκέφτηκε να πουλήσει. Θα πουλούσε κανείς μια κερδοφόρα επιχείρηση επειδή 10.000 μάγκες τον βρίζουν; Όταν, όμως, το μέσο που συντηρείς για να φτιάχνεις όνομα μετατρέπεται σε πλατφόρμα καθύβρισης και καταρράκωσης της οικογενειακής φήμης, το σκέφτεσαι.

Γι' αυτό ακριβώς, επειδή θεωρώ ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες άλλα παίρνουν από τις ομάδες και όχι χρήματα, πιστεύω ότι η τακτική των Γιαννακόπουλων είναι λανθασμένη. Πεισμώνουν το Βαρδηνογιάννη, του θίγουν τον εγωισμό αντί να δελεάσουν την υποτιθέμενη φιλαργυρία του (η οποία, μην ξεχνάμε, γεννήθηκε από την άρνηση του Βαρδή να ρίχνει στη χαβούζα λεφτά που δε θα έβλεπε ποτέ του πίσω).

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω, αρχικά το θέμα τέθηκε σε αμιγώς οικονομική βάση, με το χαρακτηρισμό "σκάνδαλο" το οποίο "βυθίζει τον ερασιτέχνη". Από ό,τι διαβάζω ως τώρα, τίποτε από τα δύο δε δικαιολογείται. Τουτέστιν, πισωπεταλιά και πάμε για "ηθικό ζήτημα".
Μην βλεπεις εχθρους εκει που δεν υπαρχουν. Σου εδωσα δικιο, δεν ειρωνευτηκα, οντως δεν βυθιζεται ο ερασιτεχνης απο αυτα

Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, 5/10/07 (τα bold δικά μου), ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ:

"Στην πραγματικότητα, και σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έχει ήδη εισπράξει το ποσό των 30.000 από τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη επί των εισπράξεων της ticket club από την πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους"

Μιλαμε για την ιδια ανακοινωση που λεει οτι τα 30χιλ ειναι για το ματς ενω ειναι η 1η δοση της εμπορικης εκμεταλλευσης γηπεδου και εμβηλματος?Για τετοιο Ευαγγελιο αληθειας μιλαμε?

Μαρεσει που για να παρεις θεση επιλεγεις ανακοινωση μια εκ των 2 πλευρων, αντικειμενικοτατο

Τα λέμε σοβαρά αυτά τα πράγματα τώρα, ή για να γράψουμε κάτι; Έχουμε δυο μεγαλοεπιχειρηματίες, με στρατιές νομικών συμβούλων από πίσω τους. Αν (το τονίζω το αν) ισχύουν αυτά που υποστηρίζει η ΠΑΕ εγγράφως (και όχι μέσω διαρροών) τότε οι Γιαννακόπουλοι δεν έχουν κανένα δίκιο και τα περί "σκανδάλου" είναι λόγια του αέρα. Πώς, ακριβώς, δεν είναι "οκ" η ΠΑΕ αν εφαρμόζει αυτά που συμφωνήθηκαν εγγράφως και ενυπογράφως;

Να διαβαζεις ξερεις?

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μας λες 500 φορες οτι "ειναι 2 επιχειρηματιες, υπογραψαν κατι, ολα οκ" και να σου λεμε αλλες 500 φορες "Ναι, ειναι 2 επιχειρηματιες, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ναι θα επρεπε να προσεξει ο Θανασης τι υπογραφει" ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΙΚΗ δικαιολογεις την ΠΑΕ να ριχνει τον Ερασιτεχνη γαμω την πουτανα μου μεσα?

ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ Ή ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ??

Μου λες στην ουσια οτι η ΠΑΕ Παναθηναικος μπορεσε και επιασε κοτσο και ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ τον Ερασιτεχνη Παναθηναικο(και οχι τον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο Βολου)!!!Δλδ νομος της ζουγκλας κανονικα ετσι??

Αυτη ειναι η αποψη σου εσενα και της ΠΑΕ για τον ενιαιο και αδιαιρετο Παναθηναικο?Οτι εμεις σαν Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρια να περναμε καλα και εφοσον νομιμα μπορουμε να γαμαμε τον Ερασιτεχνη ας το κανουμε?

Να σε ρωτησω, με τον Πετρακη τον χαζο γιο ομως οικονομικα τα εχουν βρει μια χαρα. Και μας γαμαει ο Πετρακης στο γηπεδο και μας γαμαει και εκτος, και ωραια τα εχουμε μοιρασει. Μονο τον Ερασιτεχνη να γαμαμε...

Αν υποθέσουμε ότι παράνομα κρατάει τα λεφτά από τον Ερασιτέχνη (και όχι γενικά και αόριστα "άδικα"), εξήγησέ μου, αν θέλεις, πώς ακριβώς φταίει πρωτίστως η ΠΑΕ που το πόλο είναι Β' Εθνική και όχι αυτοί που έχουν εδώ και χρόνια (και όχι φέτος μόνο που τάχα μου με την ticket club "βύθισε" τον ερασιτέχνη ο Τζίγγερ) τις τύχες του Ερασιτέχνη στα χέρια τους; Αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί πρώτος για τα χάλια του πόλο, αυτός σίγουρα δεν είναι ο Τζίγγερ.

Αντε παλι. ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΟΥ, δεν κατηγορησε κανεις τον Τζιγγερ για το πολο. Το σχολιο ηταν για το "μικρο" του ποσου.

Το θετω σαφως, αν δεν το καταλαβεις προβλημα σου.

1. Ο Θανασης ως προεδρος του Ερασιτεχνη εχει ευθυνη. Γιατι? Γιατι στον Ερασιτεχνη δεν κανει τις ιδιες υπερβασεις (δλδ να μπει μεσα οικονομικα) που κανει αυτος και ο αδελφος του στο μπασκετ. Αν και τα 300χιλ χρωστουμενα στο πολο τα εβαλε τελευταια στιγμη ο Θανασης πριν 10 μερες απο την τσεπη του

2. ΟΜΩΣ αυτο ειναι ασχετο!!!ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ!!Ειλικρινα δεν μπορω να δεχτω οτι δεν το βλεπεις, ειμαι σιγουρος απλα ΔΕΝ ΘΕΣ να το δεις. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ να κανει παντου υπερβασεις. Μπορει η καυλα να ειναι το μπασκετ. Προφανως χανει ποντους σε Παναθηναικοφορσυνη που δεν κανει το ιδιο στο πολο αλλα δεν μπορω να ΑΠΑΙΤΩ.Αυτο που μπορω να ΑΠΑΙΤΩ ειναι να μην κανει τσαλιμια η ΠΑΕ στον Ερασιτεχνη. Αυτο το 1εκ θα εσωζε το πολο. Γιατι δεν το βαζει ο Θανασης?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Σου ξαναλεω: Εχω αναλαβει να στελνω σε ενα παιδακι 50Ε τον μηνα. Εσυ εχεις βρει ενα νομιμο αλλα ανηθικο τροπο να μην μου δινεις 50Ε τον μηνα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ μπορω να δινω αλλα 50Ε στο παιδακι και τα δικα σου δεν μου λειπουν.ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ 50Ε??

Και τελοσπαντων, το ολο θεμα δεν εχει γινει ΚΑΝ για το 1,2,3 εκ φετος. Αυτα γινοτναι για του Βοτανικου τους μαγκες, τα καλυτερα παιδια που λεει και το τραγουδι

Αυτό αν έχεις κάποιο στοιχείο, να το συζητήσουμε. Γιατί εγώ εδώ, άλλα διαβάζω (τα bold δικά μου):

"Τα έσοδα του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν αυξημένα κατά 16,7% το 2006, η χρήση όμως έκλεισε με ζημιές για την ομάδα η οποία το 2008 θα γιορτάσει 100 χρόνια ζωής. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, που διευθύνεται από τον 45χρονο κ. Ι. Βαρδινογιάννη - νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας -, αύξησε τις συνολικές υποχρεώσεις της κατά 16% ενώ βίωσε μία από τις χειρότερες χρονιές στην αγωνιστική πορεία της. Τώρα οι ελπίδες για αγωνιστική και οικονομική ανανέωση του Παναθηναϊκού εστιάζονται στο νέο γήπεδο της ομάδας και τις «παράπλευρες» εμπορικές του χρήσεις στην περιοχή του Βοτανικού. Η συγκεκριμένη ομάδα, με τη μακροβιότερη παρουσία στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, χρειάζεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ ένα νέο οικονομικό και αγωνιστικό ξεκίνημα.

Εχμ, 2006 anyone???Μιλαμε δλδ για την προπερασμενη περιοδο. Απο τοτε τι εχει γινει? ΑΝ δεν κανω λαθος αυτο που εχει γινει ειναι νεο συμβολαιο με την ΝΕΤ εναντι 16εκ την διετια=8εκ τον χρονο, πωληση Αντονσον 500χιλ, επικειμενη πωληση Βυντρα αλλα 2εκ, και σε ολα αυτα για προσθεσε τις προσωπικες μπιζνες του Τζιγγερ με τον χαζο γιο και τον κοντο, τα ωραια εσοδακια της Λιγκας απο τον ΟΠΑΠ και το στοιχημα και αλλα ομορφα.

Ακομα και να δεχτω το ζημιογονο του Παναθηναικου ΠΑΕ, εγω εγραψα

Περαν αυτου, ο Γιαννακης απο τον Παναθηναικο βγαζει λευτα.
και οποιος καταλαβε καταλαβε, εκτος αν πιστευεις οτι συμφωνα με το αρθρο που εσυ ο ιδιος παραθετεις αφου
Με δύο λόγια, στο κλείσιμο του 2006 ο Ολυμπιακός χρωστούσε 3,7 φορές τα ετήσια έσοδά του. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ χρωστούσε όσα περίπου όφειλαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μαζί.
τοτε ο Κοκκαλης ειναι χαμενος απο τον Ολυμπιακο. Ε ρε γλεντια...

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι το βάρος της απόδειξης των ισχυρισμών του το έχει αυτός που κατηγορεί κάποιον ότι έκλεψε, και όχι αυτός που κατηγορείται;

Πας καλα?ΑΥΤΟ δεν εδειξαν τα εγγραφα της Πρασινης??

Δεν μου ζητας αποδειξης της ενεργειας. μου ζητας να αποδειξω κινητρο κινητρο. ΠΩΣ να σου αποδειξω το κινητρο???

Στο δικαστηριο αμα κατηγορεισαι οτι σκοτωσες την γυναικα σου γιατι σε κερατωνε, μπορεις να πεις "Αφου δεν μπορειτε να αποδειξετε οτι την μισουσα, τοτε ειμαι αθωος"??Δεν θα το ελεγα, για το δικαστηριο αρκει που θα μπορουσες να ειχες κινητρο ΕΦΟΣΟΝ για την ενεργεια υπαρχουν αποδειξεις (και επαναλαμβανω, το κομματι που κανεις quote δεν εχει να κανει με την ενεργεια αλλα με το κινητρο, νομιζω? )

Το ζήτημα είναι το εξής: ΔΥΟ φορές η ΠΑΕ χαρακτηρίζει την Πράσινη "συμφερόντων Γιαννακόπουλων" και οι αδελφοί ποιούν τη νήσσαν. Δικαιολόγησέ το όπως θέλεις, μόνο σε παρακαλώ μη μου πεις ότι το κάνουν για να διαφυλάξουν την ενότητα του Παναθηναϊκού. Θα ήταν κρίμα να ευτελίσουμε την κουβέντα.

1. Ποιος εκανε την παπια μωρε?Δεν ειπε ο Θανασης οτι την Δευτερα εχει ΔΣ ο Ερασιτεχνης ανοιχτη για τον Τυπο και εκει θα ξεκαθαρισουν ολα?

2. Ακομα και να κανανε την παπια αυτο τι λεει για την υποθεση μου λες?Εγω σου λεω οτι η Πρασινη ειναι των Γιαννακοπουλαιων(που ειναι).Ε ΚΑΙ?? Μονο η ΠΑΕ θα εχει την Πραβδα της?

3. Eχει φοβερη πλακα οταν ενα quote ποιο πανω μου λες το οτι ο Τζιγγερ δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα οι αλλοι πρεπει να αποδειξουν εναντιον του και αμεσως μετα οτι αφου οι Γιαννακοπουλοι δεν δαψευδουν για την Πρασινη αρα ειναι απο πισω χωρις να χρειαζεται ο Τζιγγερ να το αποδειξει.Γαματος.

Δημοσ.

Δλδ ρε αδελφε εσενα σου φαινεται λογικο πριν 5 χρονια (καλοκαιρι 2002 αν δεις τις ημερομηνιες συμφωνα με τον αρθρογραφο που ειναι...χαχα...κοιτα να δεις...ο Πανουτσος!!Πωπω τοτε πραγματικα μπορουμε το συγκεκριμενο αρθρο να το κανουμε εικονισμα...χαχαχα...μπραβο Sboop) να δωσεις 30δις=88εκ ευρα για να παρεις στην ουσια ΤΙ??

Μια ομαδα αξιας μαξιμουμ 15εκ-20εκ, χωρις γηπεδο, χωρις προπονητικο κεντρο, χωρις γραφεια

Ωραια τακτικη μαγκα!!Εγω την εφαρμοζω καργα στο Μανατζερ, οταν με πρηζουν να πουλησω παικτη των 5εκ και δεν θελω, για να μην γκρινιαζει πως τον κραταω με το ζορι του βαζω τιμη πωλησης 30εκ. Ε, αμα τα δωσει καμια Βαλενθια, καμια Γιουβεντους τοτε τον κανω πακετο και τους τον στελνω.Σοβαρα. Αστο, καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο.

Δημοσ.

Α,και για να μην ξεχνιομαστε, ρε Sboop, το πουλεν σου, το ΦανηΓκεκα, παει καλα φετος?17ος σκορερ με 3 γκολ ειναι αποτι μαθαινω, μπραβο Φανη

(α, εχει ενα ματς λιγοτερο, ε, θα βαλει 4-5 σημερα και θα ξαναπαει πρωτος ε? )

Δημοσ.

Καλα παιδια μολις εβγαλε η ''Πρασινη'' τα στοιχεια που είχε , η Παε εσπευσε να τη διαψευση 2 φορες , μολις βγηκε ομως ο παυλαρας και μιλησε ΜΟΥΓΚΑ ο ταριφας :-) .

Αντε πουλα ρε καρκινε να δουμε κανα πρωταθλημααααααα:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Γκέκας παίζει γκολφ με τον Ντελκ, Kaizer.

Στα υπόλοιπα που υποτίθεται ότι απαντάς, τι να πω; Τα στοιχεία είναι της χρήσης 2006, δηλαδή της περασμένης χρονιάς. Το 2007 είναι η τρέχουσα και η χρήση κλείνει 31/12. Πού να βρώ άλλα στοιχεία;

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι μεγάλοι βγάζουν λεφτά από τις ομάδες, αυτό να το δώσεις ενυπόγραφα και με φωτογραφία σου στο Θανάση και τον Παύλο, να βγάλουν καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Α, ναι, ξέχασα, μιλάμε για το ποδόσφαιρο μόνο. Όπου μπορούν να βγουν λεφτά.

Επαναλαμβάνω, γιατί εγώ μάλλον δε γίνομαι κατανοητός (προφανώς επειδή δε "γαμώ την πουτάνα μου", την "παναχαϊκή μου" και διάφορες ανάλογες αηδιούλες, για να στάξω μαγκιά και αγανάκτηση): Αν, φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, έχεις κάποιο στοιχείο για αυτά που λες, να το συζητήσω και ευχαρίστως να δεχτώ ότι έχεις δίκιο. Το τι λέει η "λογική" σου, λυπάμαι, δεν αποτελεί στοιχείο. Άποψή, ναι, σεβαστή, ναι, στοιχείο όμως, τσου. Νόου. Νιέτ. Νάιν.

Επίσης, είναι υποκριτικό για όσους το υποστηρίζουν (και τουλάχιστον γελοίο για έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς Γιαννακόπουλου) να θέτει το θέμα σε ηθική βάση. Ξαναγράφω, ΑΝ αυτά που είπε η ΠΑΕ ισχύουν και υπέγραψαν σύμβαση που επιτρέπει όχι το παραθυράκι αλλά τη χαράδρα στυλ ticket clyb και τα κάνει βάσει συμφωνίας αυτά που κάνει η ΠΑΕ, τότε πράγματι οι αδελφοί Γιαννκόπουλοι είναι αυτό που είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Παύλος. Αν η ΠΑΕ λέει ψέμματα και τους κρατάει λεφτά, να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις περί "ενιαίου και αδιαίτερου" και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται στα δικαστήρια. Ποια ενότητα διαφύλαξε, βάζοντας τους καλαμοφόρους του της Πράσινης να γράφουν;

Απλό δεν είναι; Ποια ζούγκλα και κουραφέξαλα; Στυγνοί επιχειρηματίες είναι που, το ξαναλέω, από κάπου αλλού βγάζουν αυτά που ρίχνουν στο "χόμπι" τους.

Α, και σε αυτό που λες για τα 88 εκατομμύρια: Απλά επισημαίνω ότι την ευκαιρία να αγοράσουν την είχαν. Τους φάνηκε ακριβό. Δικαίωμά τους απόλυτο και πιθανότατα να έχουν δίκιο. Αλλά αφού εσύ πιστεύεις ότι όλος ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αξίζει όσο ο Γιασικεβίτσιους, το δέχομαι.

Παρενθετικά, υπάρχει και το edit. Τρία μηνύματα σε 15 λεπτά; Σε προσέξαμε, μην ανησυχείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...