Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ, τώρα, γιατί το βλέπω σαν πισωπεταλιά αυτό; Δηλαδή, τι από τα δύο συμβαίνει; "Βυθίζει" η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη, όπως έγραφε η Πράσινη στις 4 του μήνα, ή είναι το θέμα ηθικό και πάμε με το σταυρό στο χέρι για την αλήθεια και την τιμιότητα και τα 29 χιλιάρικα που τα τρώει πασατέμπο ο γιος του Γιαννακόπουλου;

Και γιατι δεν μπορει να συμβαινουν και τα 2???

Δεν ειπωθηκε ποτε οτι αυτο που κανει η ΠΑΕ ειναι παρανομο. Αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι βρηκε μια ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ του νομου ωστε και νομιμη να ειναι και να μην δινει στον Ερασιτεχνη αυτα που θα επρεπε.

Και φυσικα το θεμα δεν ειναι το ποσο, ειναι η κινηση. ΟΥΤΕ ΕΓΩ εχω αναγκη 100Ε. Αν ομως ενας μου την φερει και μου τα φαει θα πω "ασε ρε μαλακα τοσα εχω? ". Και αν το θεωρεις γυφτια που μιλαει ο Ερασιτεχνης για 29χιλ δεν θεωρεις γυφτια που η ΠΑΕ εκανε ολο αυτο το τρυπακι για 29χιλ?

(Αν και τα 29 ειναι για το ματς με τον Ολυμπιακο ετσι?? Δλδ σε βαθος χρονου ολοκληρης της σεζον μιλαμε θα παντελονιαζαν τρελα λεφτα)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως πολυ απλοικα τα βλεπετε...οι καλοι Γιαννακοπουλοι που θελουν να παρουν τη ΠΑΕ απο τον κακο Βαρδινογιαννη.

Εγω παλι βλεπω οτι ολη η μανουρα γινεται για τη κονομα και κυριως για το ποιος θα βγαζει τα περισσοτερα οταν με το καλο γινει το νεο γηπεδο.

Δημοσ.

Οχι, απλοικα δεν ειναι. Ομως και συ οταν εμφανιστηκε ο Κοκκαλης να σε σωσει απο τους Κοσκωτοσαλιαρεληδες εκανες τουμπες.

Δεδομενο 1

Εμας μας καιει να φυγει ο Βαρδινογιαννης(και λογικα εσενα σε καιει να μεινει :))

Δεδομενο 2

Οι Γιαννακοπουλοι ειναι Παναθηναικοι και εχουν δειξει πως αγαπανε την ομαδα

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ας φυγει ο Βαρδινογιαννης και ας ερθει οποιαδηποτε λογικη λυση. Αυτη την στιγμη ομως ο μονος που υπαρχει στον οριζοντα ειναι οι Γιαννακοπουλαιοι. Αν αυριο βγει ο Λατσης ας μας παρει ο Λατσης δεν τραβαω ζορι με τους Γιαννακοπουλους σωνει και καλα

Δημοσ.

ας την παρει οποιος θελει και ας βγαζει οσα θελει. αρκει να φυγει ο καρκινος. Αμα παρει την παε ο γιανακοπουλος ξεχαστε τα αυτα που ξερατε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και γιατι δεν μπορει να συμβαινουν και τα 2???

Δεν ειπωθηκε ποτε οτι αυτο που κανει η ΠΑΕ ειναι παρανομο. Αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι βρηκε μια ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ του νομου ωστε και νομιμη να ειναι και να μην δινει στον Ερασιτεχνη αυτα που θα επρεπε.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο γιατί "βυθίζει" σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό από το "αδικεί για πενταροδεκάρες και το θέμα είναι ηθικό". "Βυθίζει" σημαίνει "θάβει". Σημαίνει ότι καταρρακώνει τα οικονομικά του Ερασιτέχνη. Σιγά μη θάφτηκε για 50.000 ο Ερασιτέχνης Γιαννακόπουλος.

Κι όμως, ειπώθηκε ότι αυτό που κάνει η ΠΑΕ είναι παράνομο. Όταν υποτίθεται ότι του τρώει χρήματα παρακάμπτωντας τη συμφωνία (σύμφωνα με το πρώτο δημοσίευμα) παρανομεί. Εδώ, όμως, ο Τζίγγερ λέει ότι υπάρχει συμφωνία και επ' αυτού δεν έχω διαβάσει κάτι αντίθετο. Δήλωσε μάλιστα ότι υπάρχει πρόβλεψη και για εταιρία της μορφής ticket club και ούτε επ' αυτού είδα διάψευση.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δε με νοιάζει ποιος από τους δύο είναι ο "καλός" και ποιος ο "κακός" (άγγελοι δεν υπάρχουν σε αυτούς τους χώρους) αλλά απλώς σχολιάζω τη σημειολογία της υπόθεσης.

Και ποια είναι τα τρελά λεφτά που θα πανταλόνιαζαν; Αν στο παιχνίδι με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παντελονιάσουν 30.000, πόσα θα παντελονιάσουν όλη τη χρονιά; 1 εκατομμύριο; 2; 3; Ας είμαστε σοβαροί. 1 λεπτό αύξηση να πάρει στο κυβικό αργού η Μότορ Όιλ, θα βγάλει απείρως περισσότερο. (και πάλι θεωρούμε ότι αυτό που κάνουν είναι παρανομία, γιατί διαφορετικά δε μιλάμε για παντελόνιασμα. Και αν η συμφωνία που υπέγραψαν οι Γιαννακόπουλοι τα προβλέπει αυτά τα παραθυράκια, αυτό είναι πρόβλημα των Γιαννακόπουλων).

Κλου της υπόθεσης, ο ισχυρισμός της Πράσινης ότι είναι "αδέσμευτη". Γελάσαμε και σήμερα.

Περιμένω τις εξελίξεις και μέχρι να δω κάτι ουσιαστικό, επιμένω ότι η συνέντευξη του υπευθύνου της Πράσινης συνιστά πισωπεταλιά.

Και ένα άρθρο που λέει περίπου αυτά που πιστεύω κι εγώ.

Δημοσ.
Οχι, απλοικα δεν ειναι. Ομως και συ οταν εμφανιστηκε ο Κοκκαλης να σε σωσει απο τους Κοσκωτοσαλιαρεληδες εκανες τουμπες.

Δεδομενο 1

Εμας μας καιει να φυγει ο Βαρδινογιαννης(και λογικα εσενα σε καιει να μεινει :))

Δεδομενο 2

Οι Γιαννακοπουλοι ειναι Παναθηναικοι και εχουν δειξει πως αγαπανε την ομαδα

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ας φυγει ο Βαρδινογιαννης και ας ερθει οποιαδηποτε λογικη λυση. Αυτη την στιγμη ομως ο μονος που υπαρχει στον οριζοντα ειναι οι Γιαννακοπουλαιοι. Αν αυριο βγει ο Λατσης ας μας παρει ο Λατσης δεν τραβαω ζορι με τους Γιαννακοπουλους σωνει και καλα

Οταν εμενα εμφανιστηκε ο Κοκκαλης φιλε μου δεν υπηρχες κανενας Κοσκωτας...το απολυτο χαος υπηρχε και η ομαδα ηταν ενα βημα πριν τη διαλυση λογω χρεοκοπιας.

Οσον αφορα αυτα που λες

1.Και εγω στη θεση σας θα ηθελα να φυγει αυτο το εκτρωμα που λεγεται Βαρδινογιαννης και κανεις μεγαλο λαθος οταν λες πως σαν Ολυμπιακος επιθυμω το αντιθετο γιατι ξερω οτι μονο μεσω του ανταγωνισμου θα γινω ακομα καλυτερος και θα αναγκαστει και ο δικος μου προεδρος να ξοδεψει ακομα περισσοτερα.

2.Καμμια αμφισβητηση σε αυτο που λες...αλλα εκτος απο Παναθηναικοι ειναι και επιχειρηματιες και σιγουρα σκεφτονται ΚΑΙ το οικονομικο τους συμεφερον.

Δημοσ.

Στην κατάσταση που έχει φέρει ο ταρίφας την ομάδα, αν είναι να ξεκινήσει πόλεμος, ας ξεκινήσει τώρα πριν γίνει το γήπεδο. Μπάλα έτσι κι αλλιώς δεν βλέπουμε, ελπίδες δεν έχουμε (κι ας χαίρονται κάποιοι για το αντίθετο), οπότε αυτό μπορεί να μας ψυχαγωγήσει για λίγο καιρό.

Ας μην έχουμε καινούριο γήπεδο μέχρι το 2020 αν είναι να φύγει ο ταρίφας! Με ποια ομάδα δηλαδή θα κατεβαίνει στο καινούριο Άμστρενταμ-Ντραγκάο (τρομάρα του) Αρίνα??? Με Βύντρα, Τζιώλη και Παπαδόπουλο (ώπα ώπα, έκανε χατ τρικ! το βουλώνω)??

Δημοσ.
ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΛΦΕ?

Δλδ εχει και πιο πισω απο τωρα?

Φοβάμαι πως ναι. Πολλά μπορούν να γίνουν. Από το να πέσει ξύλο μέχρι το ακραίο για απόφαση του ερασιτέχνη για τον αποκλεισμό της Π.Α.Ε. με το όνομα Παναθηναϊκός και επιστροφή στην τέταρτη εθνική κατηγορία για νέα αρχή. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

Δημοσ.

Ο ερασιτέχνης έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει την παρούσα ΠΑΕ από το να χρησιμοποιεί το όνομα και να το δώσει κάπου αλλού, στην ίδρυση ας πούμε μιας νέας ΠΑΕ?

Δημοσ.
Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο γιατί "βυθίζει" σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό από το "αδικεί για πενταροδεκάρες και το θέμα είναι ηθικό". "Βυθίζει" σημαίνει "θάβει". Σημαίνει ότι καταρρακώνει τα οικονομικά του Ερασιτέχνη. Σιγά μη θάφτηκε για 50.000 ο Ερασιτέχνης Γιαννακόπουλος.
Α, οκ, αν το πας λεκτικα εχεις δικιο. ΝΑΙ δεν βυθιζει η ΠΑΕ τον Ερασιτεχνη.ΟΚ?

Εδώ, όμως, ο Τζίγγερ λέει ότι υπάρχει συμφωνία και επ' αυτού δεν έχω διαβάσει κάτι αντίθετο. Δήλωσε μάλιστα ότι υπάρχει πρόβλεψη και για εταιρία της μορφής ticket club και ούτε επ' αυτού είδα διάψευση.

1. Δεν διαβασα καπου για προβλεψη ticket club

2. Ακομα και να υπηρχε, ακομα και να ειναι ηλιθιοι οι Γιαννακοπουλαιοι, εσυ σαν ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οχι ΠΑΕ Μοτορ Οιλ, δλδ εισαι οκ που πατησες σε ενα παραθυρακι της συμφωνιας και τους τρως λεφτα

Και ποια είναι τα τρελά λεφτά που θα πανταλόνιαζαν; Αν στο παιχνίδι με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παντελονιάσουν 30.000, πόσα θα παντελονιάσουν όλη τη χρονιά; 1 εκατομμύριο; 2; 3; Ας είμαστε σοβαροί. 1 λεπτό αύξηση να πάρει στο κυβικό αργού η Μότορ Όιλ, θα βγάλει απείρως περισσότερο. (και πάλι θεωρούμε ότι αυτό που κάνουν είναι παρανομία, γιατί διαφορετικά δε μιλάμε για παντελόνιασμα. Και αν η συμφωνία που υπέγραψαν οι Γιαννακόπουλοι τα προβλέπει αυτά τα παραθυράκια, αυτό είναι πρόβλημα των Γιαννακόπουλων).

Με 1εκ ευρω αδελφε το πολο περνει πρωταθλημα, μην λεμε οτι θελουμε.

Περαν αυτου, ο Γιαννακης απο τον Παναθηναικο βγαζει λευτα. Δεν εχει απο την Μοτορ Οιλ, αποκει εχει ο Βαρδης. ΕΠΙΣΗΣ ο Γιαννακης εχει την Φερραρι, αν ανεβει η τιμη της φεραρει 10χιλ παλι το εβγαλε. Αυτο ομως ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ?Οτι δεν τα εχει αναγκη ΟΧΙ ΟΜΩΣ οτι δεν το εκανε ετσι?

Ουτε εγω εχω αναγκη 50Ε τον μηνα, το καπνισμα να κοψω τα εβγαλα. ΟΜΩΣ αν μπορω να ριξω τον γειτονα στα κοινοχρηστα και να του τρωω 50Ε τον μηνα, και το κανω, μπορω να φερω σαν επιχειρημα οτι δεν τα εχω αναγκη?

Κλου της υπόθεσης, ο ισχυρισμός της Πράσινης ότι είναι "αδέσμευτη". Γελάσαμε και σήμερα.

Ενω η καφριλα του Γκοντζου?Που ειχε στο Σπορταιμ-Ραδιο τον διευθυντη της Πρασινης(λογικο) και απο την αλλη τον Γκοντζο??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ο Γκοντζος ως τι παει?Τον εχει ορισει κανεις επισημα υπερασπιστη της διοικησης?

Δημοσ.
Οταν εμενα εμφανιστηκε ο Κοκκαλης φιλε μου δεν υπηρχες κανενας Κοσκωτας...το απολυτο χαος υπηρχε και η ομαδα ηταν ενα βημα πριν τη διαλυση λογω χρεοκοπιας.
Κοσκωτοσαλιαρελης εγραψα ετσι?

Το 2ο μια χαρα υπηρχε

Οσο για μας, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! Τι ωραια, δεν χρωσταμε.Αγωνιστικα μας πηδαει η Καλαμαρια με τον Εργοτελη αλλα δεν χρωσταμε!ΜΠΡΑΒΟ!!ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ειμαστε στα σκατα που εισασταν εσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θεωροντας λοιπον πως με τους Γιαννακοπουλαιους θα ορθοποδησω αγωνιστικα ΧΩΡΙΣ να καταστραφω οικονομικα ε τι μου λες ρε φιλε, σαν οαση μου φαινονται(και οχι μονο αυτοι, ξαναλεω, αν θελει ας μας παρει αυριο ο Νιαρχος, δεν τραβαω ζορι σωνει και καλα Γιαννακοπουλοι)

2.Καμμια αμφισβητηση σε αυτο που λες...αλλα εκτος απο Παναθηναικοι ειναι και επιχειρηματιες και σιγουρα σκεφτονται ΚΑΙ το οικονομικο τους συμεφερον.

Ρε δεν πανε να βγαζουν τρισεκκατομυρια?Τι ειμαι, ο Λενιν ή η Εφορια?

Εμενα μου εχουν δειξει οτι βοηθανε την ομαδα. Αν κανουν οτι κανουν για να βγαλουν κερδος χεστηκα.

Δημοσ.
για τον αποκλεισμό της Π.Α.Ε. με το όνομα Παναθηναϊκός και επιστροφή στην τέταρτη εθνική κατηγορία για νέα αρχή.

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Σοβαρα μπορει να το κανει αυτο?

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

• Super Moderators
Δημοσ.
Α, οκ, αν το πας λεκτικα εχεις δικιο. ΝΑΙ δεν βυθιζει η ΠΑΕ τον Ερασιτεχνη.ΟΚ?

Επαναλαμβάνω, αρχικά το θέμα τέθηκε σε αμιγώς οικονομική βάση, με το χαρακτηρισμό "σκάνδαλο" το οποίο "βυθίζει τον ερασιτέχνη". Από ό,τι διαβάζω ως τώρα, τίποτε από τα δύο δε δικαιολογείται. Τουτέστιν, πισωπεταλιά και πάμε για "ηθικό ζήτημα".

1. Δεν διαβασα καπου για προβλεψη ticket club

Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, 5/10/07 (τα bold δικά μου), ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ:

"Στην πραγματικότητα, και σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έχει ήδη εισπράξει το ποσό των ?30.000 από τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη επί των εισπράξεων της ticket club από την πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους"

2. Ακομα και να υπηρχε, ακομα και να ειναι ηλιθιοι οι Γιαννακοπουλαιοι, εσυ σαν ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οχι ΠΑΕ Μοτορ Οιλ, δλδ εισαι οκ που πατησες σε ενα παραθυρακι της συμφωνιας και τους τρως λεφτα

Τα λέμε σοβαρά αυτά τα πράγματα τώρα, ή για να γράψουμε κάτι; Έχουμε δυο μεγαλοεπιχειρηματίες, με στρατιές νομικών συμβούλων από πίσω τους. Αν (το τονίζω το αν) ισχύουν αυτά που υποστηρίζει η ΠΑΕ εγγράφως (και όχι μέσω διαρροών) τότε οι Γιαννακόπουλοι δεν έχουν κανένα δίκιο και τα περί "σκανδάλου" είναι λόγια του αέρα. Πώς, ακριβώς, δεν είναι "οκ" η ΠΑΕ αν εφαρμόζει αυτά που συμφωνήθηκαν εγγράφως και ενυπογράφως;

Με 1εκ ευρω αδελφε το πολο περνει πρωταθλημα, μην λεμε οτι θελουμε.

Αν υποθέσουμε ότι παράνομα κρατάει τα λεφτά από τον Ερασιτέχνη (και όχι γενικά και αόριστα "άδικα"), εξήγησέ μου, αν θέλεις, πώς ακριβώς φταίει πρωτίστως η ΠΑΕ που το πόλο είναι Β' Εθνική και όχι αυτοί που έχουν εδώ και χρόνια (και όχι φέτος μόνο που τάχα μου με την ticket club "βύθισε" τον ερασιτέχνη ο Τζίγγερ) τις τύχες του Ερασιτέχνη στα χέρια τους; Αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί πρώτος για τα χάλια του πόλο, αυτός σίγουρα δεν είναι ο Τζίγγερ.

Περαν αυτου, ο Γιαννακης απο τον Παναθηναικο βγαζει λευτα.

Αυτό αν έχεις κάποιο στοιχείο, να το συζητήσουμε. Γιατί εγώ εδώ, άλλα διαβάζω (τα bold δικά μου):

"Τα έσοδα του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν αυξημένα κατά 16,7% το 2006, η χρήση όμως έκλεισε με ζημιές για την ομάδα η οποία το 2008 θα γιορτάσει 100 χρόνια ζωής. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, που διευθύνεται από τον 45χρονο κ. Ι. Βαρδινογιάννη - νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας -, αύξησε τις συνολικές υποχρεώσεις της κατά 16% ενώ βίωσε μία από τις χειρότερες χρονιές στην αγωνιστική πορεία της. Τώρα οι ελπίδες για αγωνιστική και οικονομική ανανέωση του Παναθηναϊκού εστιάζονται στο νέο γήπεδο της ομάδας και τις «παράπλευρες» εμπορικές του χρήσεις στην περιοχή του Βοτανικού. Η συγκεκριμένη ομάδα, με τη μακροβιότερη παρουσία στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, χρειάζεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ ένα νέο οικονομικό και αγωνιστικό ξεκίνημα.

Δεν εχει απο την Μοτορ Οιλ, αποκει εχει ο Βαρδης. ΕΠΙΣΗΣ ο Γιαννακης εχει την Φερραρι, αν ανεβει η τιμη της φεραρει 10χιλ παλι το εβγαλε. Αυτο ομως ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ?Οτι δεν τα εχει αναγκη ΟΧΙ ΟΜΩΣ οτι δεν το εκανε ετσι?

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι το βάρος της απόδειξης των ισχυρισμών του το έχει αυτός που κατηγορεί κάποιον ότι έκλεψε, και όχι αυτός που κατηγορείται;

Ενω η καφριλα του Γκοντζου?Που ειχε στο Σπορταιμ-Ραδιο τον διευθυντη της Πρασινης(λογικο) και απο την αλλη τον Γκοντζο??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ο Γκοντζος ως τι παει?Τον εχει ορισει κανεις επισημα υπερασπιστη της διοικησης?

Δικαιολόγησα πουθενά εγώ την καφρίλα του Γκόντζου; Απλά, λέω, είναι φαιδρό να υποστηρίζει η Πράσινη ότι είναι αδέσμευτη, τουλάχιστον όσο φαιδρό είναι να βγει ο Γκόντζος και να πει το ίδιο.

Το ζήτημα είναι το εξής: ΔΥΟ φορές η ΠΑΕ χαρακτηρίζει την Πράσινη "συμφερόντων Γιαννακόπουλων" και οι αδελφοί ποιούν τη νήσσαν. Δικαιολόγησέ το όπως θέλεις, μόνο σε παρακαλώ μη μου πεις ότι το κάνουν για να διαφυλάξουν την ενότητα του Παναθηναϊκού. Θα ήταν κρίμα να ευτελίσουμε την κουβέντα.

Δημοσ.

δεν πανε να διαφυλαξουν την ενοτητα του παναθηναικου πανε να σωσουν τον παναθηναικο απο το τελμα και να τον αναλαβουν αυτοι , με το αζημιωτο φυσικα. Ρε δεν καταλαβαινετε τι μισος εχουμε για τον βαρδινογιαννη εγω παρακαλαω να δω την μερα που θα φευγει με κλωτσιες απο το επισημα πετωντας και θα εχει γινει πεδιο μαχης το γηπεδο.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν πανε να διαφυλαξουν την ενοτητα του παναθηναικου πανε να σωσουν τον παναθηναικο απο το τελμα και να τον αναλαβουν αυτοι , με το αζημιωτο φυσικα.

Σε αυτή την περίπτωση, φρονιμότερο και χρησιμότερο θα ήταν να κατέθεταν μια προσφορά για την ΠΑΕ, όσο την αξιολογούν αυτοί, και να πετούσαν στο Τζίγγερ το μπαλάκι. Με διαρροές μέσω του φίλα προσκύμενου τύπου, διαρροές που κατά πώς φαίνεται δε στέκουν κιόλας (και πάντως δεν τους απαλλάσσουν από τις ευθύνες τους για τα χάλια του Ερασιτέχνη), δουλειά δε γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...