Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα δημοσιευσε η πρασινη σημερα ? γιατι αν ναι και τα μαθαν ολοι προβλεπω να γινετε πεσιμο χοντρο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://img340.imageshack.us/my.php?image=dsc00290js9.jpg

γι αυτο καλα σας λεγαν μην ασχολειστε με την νικη τ ολυμπιακου κ ασχολειθειτε με τα προβληματα σας...

δηλ.τωρα τι περιμενετε να βγει οτι η ερασιτεχνικη ομαδα δεν ηξερε το σκηνικο?οχι βεβαια αλλα παιρναν κ αυτοι μαυρα λεφτα..

το ιδιο ισχυει κ για παλεφιπ+θυρα 13...

Δημοσ.
http://img340.imageshack.us/my.php?image=dsc00290js9.jpg

γι αυτο καλα σας λεγαν μην ασχολειστε με την νικη τ ολυμπιακου κ ασχολειθειτε με τα προβληματα σας...

δηλ.τωρα τι περιμενετε να βγει οτι η ερασιτεχνικη ομαδα δεν ηξερε το σκηνικο?οχι βεβαια αλλα παιρναν κ αυτοι μαυρα λεφτα..

το ιδιο ισχυει κ για παλεφιπ+θυρα 13...

κλαπ κλαπ...(για αυτο που ειπες για τον ερασιτεχνη)

Δημοσ.
1. ΜΗΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ, πολλοι απο μας βλεπαμε μπασκετ ακομα και οταν το ποδοσφαιρο πηγαινε στους 4 του ΤΛ. Δεν ειναι ολοι που ψηφισαν ΝΔ απογοητευμενο ΠΑΣΟΚ (για να σου δωσω μια αναλογια)

2. Τι να πουμε για το ποδοσφαιρο?Καναμε 2-3 σχολιακια για ενα ματσακι της πλακας. Αντιθετα στο μπασκετ περιμεναμε την πρωτη του Γιασικεβιτσιους, λογικο να εχει πιο ενδιαφερον.Και στο φιναλε και για κει 2-3 σχολια καναμε, ολα τα αλλα ειναι ποδοσφαιρικα. Δλδ τι να κανουμε, να λεμε επι 2-3 σελιδες τι ωραιες κωλοτουμπες κανει ο Γκουνης και ποσο παιχταρας ειναι ο Λουκας αφου εναντια στην Αρτμεντια δεν χασαμε?

3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξυ μπασκετικου Ολυμπιακου και ποδοσφαιρικου Παναθηναικου. Οι Αγγελοπουλοι εχουν μπει με τα μπουνια. Κανουν και μαλακιες. Ξοδευουν τσαμπα. Και φετος δεν θα παρουν τιποτα. Αλλα τουλαχιστον προσπαθουν απλα ειναι νεοι στον χωρο. Ο δικος μας που υποτιθεται εχει και ενα θειο μεσα στην οικογενεια να τον βοηθαει κανει αναλογες κινησεις?Ε?

Γιαυτο εχουν ξενερωσει οι Παναθηναικοι. Και την 1η 7ετια χαναμε τους τιτλους, ειχαμε ομως την Ευρωπη, 2-3 καλα παικτακια, πηραμε ενα Σοουζα, ενα Ασανοβιτς, ενα Βλαοβιτς, κατι γινοταν.Τωρα?

Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά πού λες αλλά πόσες χώρες παγκόσμια αγσαπάνε το μπάσκετ καί επανδύουν σ αυτό.Τον Παναθηναικό αν τον σέβονται σαν όνομα στην Ευρώπη δεν είναι χάριν τού μπάσκετ αλλά τού ποδοσφαίρου.Το όνομα το έφτειαξε από την εποχή τού Γουέμπλευ καί μετά όταν έκανε ιστορικές νίκες πού ο Ολυμπιακός μόλις χθες αξιώθηκε να κάνει.

Μη στέκεσαι λοιπόν πάνω στις δάφνες τού μπάσκετ γιατί όπως καί να το κάνουμε η Ευρώπη λατρεύει ποδόσφαιρο.Δεν είμαστε αμερικανάκια στηνΕυρώπη.Οι Αμερικάνοι απεχθάνονται ότι παίζεται με τα πόδια είναι γνωστό αυτό.

Χαίρομαι κι εγώ με τις Ευρωπαικές κούπες στο μπάσκετ αλλά θα μού άρεσε περισσότερο αυτό να γινόταν στο ποδόσφαιρο γιά να είχα μεγαλύτερο σεβασμό.

Καί τι να κάνουμε λοιπόν?Να βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ τη διοίκηση τού ποδοσφαιρικού Παναθηναικού ,να βγάζουμε τις λαμογιές τους στην επιφάνεια όπως με την υπόθεση των εισιτηρίων να γεμίσουμε το διαδίκτυο με σχετικά blogs πού να καταδεικνύουν την ανικανότητα των ανθρώπων.Καί να μην ξαναπατήσει κανείς στη Λεωφόρο μόνο οι κλακαδόροι.Αυτά είναι μόνο μερικές δράσεις μπορεί κανείς να προτείνει κι άλλες.Εγώ θεωρώ ήττα τού πράσινου οπαδού να απομακρύνεται με αυτό το τρόπο καί να μην μπορεί να παρακολουθήσει την ομάδα του επειδή το θέλει ο Τζίγγερ.

Δημοσ.

ΤΑΡΙΦΑΣ κύριοι!!! Ο άνθρωπος που θα τον γράψει η ιστορία!

Αυτός κ η οικογένειά του, κατάφεραν να διαλύσουν τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, να απομονώσουν τους οπαδούς, να καταστρέψουν τον ερασιιτέχνη, να μικρύνουν το μέγεθος της ομάδας κ τις απαιτήσεις από αυτήν, και να μην κερδίσουν νέους οπαδούς! ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ!

Δημοσ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πουλάει στην τίκετ κλαμπ τα εισιτήρια που εκδίδει για τους αγώνες σε τιμή 3 έως 5 ευρώ. Στη συνέχεια η τίκετ κλαμπ τα πουλάει στον κόσμο στις τιμές που ξέρετε...

Η τίκετ κλαμπ είναι εταιρία του ομίλου Βαρδινογιάννη, δηλαδή στην ουσία οι Βαρδινογιάννηδες πουλάνε...στον εαυτό τους.

Το "κόλπο" ποιο είναι; Με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε ο ερασιτέχνης (Παναθηναϊκός Α.Ο.) με την ΠΑΕ ώστε να μπορεί η ΠΑΕ να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο, ο ερασιτέχνης δικαιούται το 10% των ακαθάριστων εσόδων απ' τα εισιτήρια. Η ΠΑΕ λοιπόν υπολογίζει τα έσοδα αυτά με βάση την παραπάνω τιμή των 3 έως 5 ευρώ που τα "πουλάει" στην τίκετ κλαμπ. Έτσι, για κάθε εισιτήριο δίνει στον ερασιτέχνη 30 ως 50 ΣΕΝΤ, ενώ αν υπολόγιζε με βάση την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμή των εισιτηρίων, θα έπρεπε να του δίνει πολύ περισσότερα - αν υποθέσουμε, ας πούμε, ότι σε ένα ματς οι τιμές των εισιτηρίων είναι από 15 έως 50 ευρώ, τότε γι' αυτό το ματς θα έπρεπε να δώσει η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη από 1,5 έως 5 ΕΥΡΩ για κάθε εισιτήριο.

Εκτός απ' αυτό, η ΠΑΕ κάνει και άλλο "κόλπο", δηλαδή δεν δίνει στον ερασιτέχνη το 10% επί των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας, επειδή, λέει, αυτά δεν είναι εισιτήρια, αλλά...κάρτες!

Απίστευτη κομπίνα! Μόνο αυτός θα το έκανε.

Και το DERBY (τσάτσοι) δικαιολογούν την ΠΑΕ σήμερα οτι όλα είναι ΝΟΜΙΜΑ.

Νόμιμη ΚΛΕΨΙΑ είναι άθλιοι.

Σε μετωπική διαβάζω σήμερα μεταξύ Βαρδινογιαννέων - Γιαννακοπουλέων , πάγωμα του γηπέδου κλπ κλπ.

Μακάρι να φτάσουν στο απροχώρητο μέχρι να αποχωρήσει κάποιος απο τους 2. Οι κάβουρες δηλαδή.

Δημοσ.

δεν έχω δει ακόμα τις αποδείξεις (ή "αποδείξεις) που παρουσιάζει σήμερα η πράσινη, γιατί μας κόβουν στη δουλειά όλα τα αθλητικά σάιτς, αλλά εύχομαι να είναι τέτοιες, που να αναγκάσουν τον κόσμο να γιαουρτώσει (μεταφορικώς κ κυριολεκτικώς) την οικογένεια ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!

Κατά τα άλλα, συναντήθηκε χθες με τους υπαλλήλους του ((ουπς, σόρρυ, την παλεφίπ κ τους κόκνεις εννοούσα), και τους είπε να μην ανησυχούν, δε μπαίνει κανείς άλλος στο γήπεδο, το πάρτυ ΤΟΥ,θα είναι πριβέ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψύλους στα άχυρα ψάχνουμε, νομίζω, αλλά ας κάνω την ερώτηση: η Πράσινη λέει έδωσε 1.000 ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει 30.000. Παραστατικά δεν υπάρχουν, να τελειώσει την κολοκυθιά αυτός που έχει δίκιο;

Παρενθετικά, η σκέψη ότι μπορούν οι Βαρδινογιάννηδες να εξαναγκάσουν σε αποχώρηση τους Γιαννακόπουλους, ή το αντίστροφο, μου φαίνεται ουτοπική.

Δημοσ.
Ψύλους στα άχυρα ψάχνουμε, νομίζω, αλλά ας κάνω την ερώτηση: η Πράσινη λέει έδωσε 1.000 ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει 30.000. Παραστατικά δεν υπάρχουν, να τελειώσει την κολοκυθιά αυτός που έχει δίκιο;

Παρενθετικά, η σκέψη ότι μπορούν οι Βαρδινογιάννηδες να εξαναγκάσουν σε αποχώρηση τους Γιαννακόπουλους, ή το αντίστροφο, μου φαίνεται ουτοπική.

Η Πράσινη σήμερα έχει φωτοτυπίες με αποδείξεις κλπ που δείχνει οτι έχουν δίκιο.

Απλώς η ΠΑΕ λέει οτι τήρησε την σύμβαση με την κομπίνα της TICKET CLUB ενδοιάμεσα.

Δημοσ.

πανω απο τα πτωματα μας βασικα. προβλεπω να γινετε τουμπα η λεωφορος. δεν προσπαθει να ωθησει σε αποχωρηση τον βαρδινογιαννη με αυτη την κινηση ο παυλος , αυτοι ειναι ζωα δεν καταλαβαινουν απο τετοια να ξεσηκωσει ολο τον κοσμο θελει για να γινουν τιποτα πολυ χοντρα επεισοδεια μηπως φυγει το καρκινωμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που εννοούσα είναι ότι πρόκειται για δυο οικογένειες με πολλά χρήματα που μπορούν να συντηρούν ελλειμματικές ομάδες όσο θελήσουν.

Άρα, για να φύγουν πρέπει οι ομάδες που διαχειρίζονται να πιάσουν πάτο αγωνιστικά. Αν υποθέσουμε ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πατώνει (μουχαχά, αλλά λέμε), οι Γιαννακόπουλοι έχουν άφθονο credit στη συνείδηση των οπαδών, οπότε πίεση δε θα ασκηθεί καμία για πολύ, πολύ καιρό.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι χειρότερα σαφώς, αλλά φέτος η ομάδα πηγαίνει πιο καλά. Δεν ξέρω αν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα, πάντως αφού δεν εξαναγκάστηκε σε πώληση η οικογένεια Βαρδηνογιάννη σε πολύ χειρότερες εποχές, τώρα με το γήπεδο δρομολογημένο και την ομάδα να στέκεται αξιοπρεπώς, πώς θα πιεστεί;

Γι' αυτό είπα ότι δεν μπορούν οι μεν να διώξουν τους δε. Βέβαια, δεν ξέρω τι ζημιά οικονομική προκαλεί η αποχή πολλών οπαδών, αλλά δε νομίζω να χαμπαριάζει η Μότορ Όιλ.

Δημοσ.

Τα 30.000 είναι το ενοίκιο που δίνει η ΠΑΕ κάθε μήνα.

Δημοσ.
Αυτό που εννοούσα είναι ότι πρόκειται για δυο οικογένειες με πολλά χρήματα που μπορούν να συντηρούν ελλειμματικές ομάδες όσο θελήσουν.

Άρα, για να φύγουν πρέπει οι ομάδες που διαχειρίζονται να πιάσουν πάτο αγωνιστικά. Αν υποθέσουμε ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πατώνει (μουχαχά, αλλά λέμε), οι Γιαννακόπουλοι έχουν άφθονο credit στη συνείδηση των οπαδών, οπότε πίεση δε θα ασκηθεί καμία για πολύ, πολύ καιρό.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι χειρότερα σαφώς, αλλά φέτος η ομάδα πηγαίνει πιο καλά. Δεν ξέρω αν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα, πάντως αφού δεν εξαναγκάστηκε σε πώληση η οικογένεια Βαρδηνογιάννη σε πολύ χειρότερες εποχές, τώρα με το γήπεδο δρομολογημένο και την ομάδα να στέκεται αξιοπρεπώς, πώς θα πιεστεί;

Γι' αυτό είπα ότι δεν μπορούν οι μεν να διώξουν τους δε. Βέβαια, δεν ξέρω τι ζημιά οικονομική προκαλεί η αποχή πολλών οπαδών, αλλά δε νομίζω να χαμπαριάζει η Μότορ Όιλ.

Και άλλοι πρόεδροι δεν θέλανε να φύγουνε στο παρελθόν (βλέπε ΑΕΚ) , και απο τα πολλά ΝΤΟΥ και τις κατακεφαλιές που φάγανε δεν ξαναπατήσανε ούτε έξω απο το γήπεδο.

Τώρα θα μου πείς μην συγκρίνουμε τα τσουτσέκια με τον Βαρδή και την οικογένεια. Δυστυχώς η πλειοψηφεία των οπαδών μας την φοβάτε την οικογένεια λόγω της δύναμης που έχει. Γιαννακόπουλος δείχνει να μην την φοβάτε αλλά δεν έχει και τα κότσια να βγεί και να πεί ,εφόσον το έχεις διαλύσει το μαγαζί , το αγοράζω. Οχι να το ζητήσει , να το απαιτήσει.

Δημοσ.

Ο ερασιτέχνης δεν μπορεί να πάρει τα δικαιώματα του ονόματος από την Π.Α.Ε.; Να πει δεν γουστάρω να σου δώσω γήπεδο και όνομα θα ξεκινήσω άλλη ομάδα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να γίνει; Έχει γίνει ποτέ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...