slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας ελληνικής ομάδας, η μεγαλύτερη γενικά, η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, η καλύτερη μπάλα μπλα μπλα μπλα πάντως σίγουρα είναι το μεγαλύτερο τσούξιμο που έχουν ζήσει μερικοί μερικοί....
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Κοίταξε, είναι απλά τα πράγματα. Με τις μαλακίες που γράφονται, εγώ στο τόπικ του Ολυμπιακού για 3-4 μέρες δεν ξαναμπαίνω. Μπορείτε να περιοριστείτε τουλάχιστον εκεί να μην μας τα κάνετε τσουρέκια;
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λιγάκι δύσκολο αυτό που ζητάς γιατί εσύ και άλλοι(όχι απαραίτητα κακώς) ποστάρουν στο τόπικ του Ολυμπιακού.Οπότε αυτό που ζητάς δεν είναι και πολύ λογικό αλλά και πάλι δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον να ποστάρει...ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ !!!
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας ελληνικής ομάδας, η μεγαλύτερη γενικά, η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, η καλύτερη μπάλα μπλα μπλα μπλα πάντως σίγουρα είναι το μεγαλύτερο τσούξιμο που έχουν ζήσει μερικοί μερικοί.... Υπερβαλλεις, μανι μανι μεσα στο 2007 μονο μου ερχονται στον νου 5-6 μεγαλυτερα τσουξιματα των ολυμπιακων.
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Υπερβαλλεις, μανι μανι μεσα στο 2007 μονο μου ερχονται στον νου 5-6 μεγαλυτερα τσουξιματα των ολυμπιακων. Τι να σου πω,από τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι αντέδρασαν έτσι φαίνεται...
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λιγάκι δύσκολο αυτό που ζητάς γιατί εσύ και άλλοι(όχι απαραίτητα κακώς) ποστάρουν στο τόπικ του Ολυμπιακού.Οπότε αυτό που ζητάς δεν είναι και πολύ λογικό αλλά και πάλι δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον να ποστάρει...ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ !!! Μια και είδες λοιπόν τι ποστάραμε (μπράβο) και ότι σταματήσαμε να ποστάρουμε απο τη στιγμή εκεί περιορίζεστε στα ουγκ ουγκ, μην τα μεταφέρετε και εδώ, αυτό λέω. Και δεν απαγόρευσα κάτι. Παράκληση να μην μας τα φουσκώνετε ήταν.
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Τι να σου πω,από τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι αντέδρασαν έτσι φαίνεται... Δεν νομιζω.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λεπτομεριες Ο Ερασιτεχνης περνει ποσοστα απο τα εισητηρια. ΟΜΩΣ μετραει μονο το ΠΑΕ->ΑΛΛΟΣ. Αν ΑΛΛΟΣ=ΦΙΛΑΘΛΟΣ περνειο 10% της τιμης. Αν ομως ΑΛΛΟΣ=ΤΙΚΕΤ ΚΛΑΜΠ παλι 10% της τιμης. Ελα ομως που απο τα π.χ. 30Ε του εισητηριου, το ΤΚ τα περνει πχ με 5 και μετα τα πουλαει 30 αρα ο Ερασιτεχνης περνει 10% επι των 5% και οχι επι των 30 που θα επρεπε.Και πως βγαζει λεφτα ο Τζιγγερ?Απλο, το ΤΚ ειναι "αλλη τσεπη του ιδιου παντελονιου", τα λεφτα που βγαζει πανε στην ΠΑΕ κατευθειαν ΧΩΡΙΣ να κρατειται 10% για τον Ερασιτεχνη απο τα 25Ε που βαζει καπελο το ΤΚ (σκεψου οτι αν ο Α πουλαει σε τιμη 10 στον Β και το 1 παει στον Γ σαν φορος. Αν ομως ο Α πουλησει με τιμη 5 στον Δ πρωτα, ο φορος του Γ ειναι 0.5. Ο Δ μετα πουλαει με αλλα 5 στον Β και σε αυτα δεν υπαρχει φορος.Μετα δινει αυτα τα 5 καθαρα πισω στον Α. Αρα ο Α αρχικα εβγαζε 9, τωρα βγαζει 9.5 , ο Γ εβγαζε 1, τωρα βγαζει 0.5)
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Επειδή τα λες μπερδεμένα, ας το πούμε λίγο πιο απλά. Ας πούμε ότι πουλάει 5000 εισητήρια, όλα των 30 ευρώ. Σύνολο εσόδων 150.000 ευρώ, οπότε στον ερασιτέχνη πάνε 15.000. Με το κολπάκι αυτό, τα πουλάει 5 ευρώ στην Ticket Club οπότε στον ερασιτέχνη αναλογούν 2.500 ευρώ. Και μετά η Ticket Club τα πουλάει κανονικά 30 και τα παντελονιάζει και τα υπόλοιπα 25 ευρώ του κάθε εισητηρίου ο ταρίφας. Και φυσικά, δε δίνει μία από τα διαρκείας γιατί δεν τα θεωρεί εισητήρια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Απιστευτα πραγματα αυτα που διαβαζω με τα εισιτηρια...αμα ειστε συνηδητοποιημενοι οπαδοι πρεπει απο το επομενο παιχνιδι ουτε ενας να αγοραζει εισιτηριο μεσω αυτης της απατης!
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Απιστευτα πραγματα αυτα που διαβαζω με τα εισιτηρια...αμα ειστε συνηδητοποιημενοι οπαδοι πρεπει απο το επομενο παιχνιδι ουτε ενας να αγοραζει εισιτηριο μεσω αυτης της απατης! Εμ αυτοι που το ξερουμε δεν αγοραζουμε. Γιατι ειναι αδειο το γηπεδο νομιζεις? Επειδη δεν ειμαστε προβατα. Ειναι κατι σαν off shore εταιρεια η ticket club. Θεε μου που εχουμε φτασει πία? Παρτον μαζι σου να σωθει η ομαδα....αρε βανα...αρε βανα....
The_Edge Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Γνωρίζουμε μήπως ποιο ειναι ακριβώς το ποσοστό με το οποίο αγοράζει και πουλάει η ticketclub?
gatoulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο Absinthe Υπερβαλλεις, μανι μανι μεσα στο 2007 μονο μου ερχονται στον νου 5-6 μεγαλυτερα τσουξιματα των ολυμπιακων. Συμπεριλαμβάνεις και το μπάσκετ μέσα?? γιατι τότε είναι 10 και..
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο Absinthe Υπερβαλλεις, μανι μανι μεσα στο 2007 μονο μου ερχονται στον νου 5-6 μεγαλυτερα τσουξιματα των ολυμπιακων. Συμπεριλαμβάνεις και το μπάσκετ μέσα?? γιατι τότε είναι 10 και.. Εβαλα μονο τα μεγαλα μεγαλα τσουξιματα. 2 νικες στα μεταξυ μας στο ποδοσφαιρο 1 πρωταθλημα στο μπασκετ στο οακα με οπαδους 1 ευρωπαικο στο μπασκετ και ... σαρας.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Και φυσικά τα έσοδα της Ticket Club δεν πάνε στην ΠΑΕ αλλά στον Βαρδηνογιάννη, για να μην ξεχνιόμαστε. The Edge, αντιγράφω από αλλου: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πουλάει στην τίκετ κλαμπ τα εισιτήρια που εκδίδει για τους αγώνες σε τιμή 3 έως 5 ευρώ. Στη συνέχεια η τίκετ κλαμπ τα πουλάει στον κόσμο στις τιμές που ξέρετε... Η τίκετ κλαμπ είναι εταιρία του ομίλου Βαρδινογιάννη, δηλαδή στην ουσία οι Βαρδινογιάννηδες πουλάνε...στον εαυτό τους. Το "κόλπο" ποιο είναι; Με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε ο ερασιτέχνης (Παναθηναϊκός Α.Ο.) με την ΠΑΕ ώστε να μπορεί η ΠΑΕ να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο, ο ερασιτέχνης δικαιούται το 10% των ακαθάριστων εσόδων απ' τα εισιτήρια. Η ΠΑΕ λοιπόν υπολογίζει τα έσοδα αυτά με βάση την παραπάνω τιμή των 3 έως 5 ευρώ που τα "πουλάει" στην τίκετ κλαμπ. Έτσι, για κάθε εισιτήριο δίνει στον ερασιτέχνη 30 ως 50 ΣΕΝΤ, ενώ αν υπολόγιζε με βάση την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμή των εισιτηρίων, θα έπρεπε να του δίνει πολύ περισσότερα - αν υποθέσουμε, ας πούμε, ότι σε ένα ματς οι τιμές των εισιτηρίων είναι από 15 έως 50 ευρώ, τότε γι' αυτό το ματς θα έπρεπε να δώσει η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη από 1,5 έως 5 ΕΥΡΩ για κάθε εισιτήριο. Εκτός απ' αυτό, η ΠΑΕ κάνει και άλλο "κόλπο", δηλαδή δεν δίνει στον ερασιτέχνη το 10% επί των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας, επειδή, λέει, αυτά δεν είναι εισιτήρια, αλλά...κάρτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.