Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως, γνωστό λαμόγιο Παναθηναϊκός του insomnia (όχι ο LL) έγραψε αλλού τα ακόλουθα:

Kαι συνεχιζει να τα λεει διοτι ισχυουν

Τα δεδομενα ειναι απλα

1. ο Γουεμπερ θελει να μεινει στο ΝΒΑ και δη στους Πιστονς. Ειναι ετοιμος να δεχτει να παιξει με τον βασικο μισθο για βετερανους

2. ΕΑΝ δεν βρει ομαδα στο ΝΒΑ και ΕΑΝ δεν θελει να σταματησει θα ερθει Ευρωπη. Η διαφορα με τον Σαρας ειναι οτι εχει 1 με μαξιμουμ 2 χρονια μπασκετ αρα θα ερθει για αρπαχτη και αρα θα τον νοιαζει ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ(ποσα θα παρει+αν θα πληρωνεται κανονικα).Εκει μπορει να πατησει η οποιαδηποτε ομαδα Ολυμπιακος, Παναθηναικος, ΤΣΣΚΑ, δεν ξερω γω ποιος και να τον πεισει να ερθει στην Ευρωπη

Ο Γουεμπερ ακομα και στα 34 του και χωρις γονατα ειναι ενας υπεραρκετος παικτης για Ευρωπη. Απλα η μονη ενσταση στην περιπτωση του ειναι οτι οποιος τον αποκτησει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για ενα παικτη αρπαχτης και με προβληματα τραυματισμου, για να το θεσω αλλιως πρεπει να ειναι ή εστω να νιωθει ετοιμη ομαδα τοσο ωστε αν ο Γουεμπερ δεν της βγει ή σηκωθει να φυγει τον Μαρτιο να μην διαλυθει στα "εξ ων συνετεθει". Εγω θα ηθελα να ερθει στον Παναθηναικο για τον απλουστατο λογο οτι αν παιξει θα τριβουμε τα ματια μας, αν οχι χεστηκαμε.

ΥΓ. Αληθεια, αντε και ο Ρομπερτς πουλο. Ποιος απο τους Γκριρ(που ερχεται σαν βασικος ασος, καλυτερος του Σαρας κατα Γκερσον) και Γουντς(που βγαζει λεει ματια) θα παει Ευρωλιγκα για να παιζει στην Ελλαδα ο Γουεμπερ?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παίδες τι είναι αυτό το πράγμα με το Ποδόσφαιρο και το Μπασκετ.

Απο την μια οι φίλοι μας οι γαύροι μπασκετάκι από την άλλη οι φίλοι μας οι βάζελοι μπάσκετ.

Η αλήθεια παίδες είναι ότι από πλευρά χρημάτων το μπασκετ παίζει να είναι και ποιό ψηλά από το ποδόσφαιρο.

Το θέλετε και αλλιώς στην μια Ηπειρο κυριεύει το Μπασκετ στην άλλη το Ποδόσφαιρο.

Π και θα ες πχ στον αμερικάνο για soccetγελάει πες και στον άγγλο για μπάσκετ θα γελάει.

Επίσης για να πω την άποψη μου θα σας πω και 2 λόγους που το Ποδόσφαιρο πισεύω ότι είναι ποιό λαικόφιλές άθλημα δηλ. παίζεται σε περισσότερες χώρες από ότι το μπάσκετ.

1. Δεν είναι ρατσιστικό άθλημα το ύψος για παράδειγμα δεν αποτελεί κριτήριο

=> ακόμα και χοντρούληδες κοντοί τύποι μάγευαν τον τόπι κάτι που στο μπάσκετ αυτό δε γίνεται.

2. Το ποδόσφαιρο όσο και να το κάνουμε είναι απλό άθλημα με απλούς κανόνες και λογική κάτι που δεν ισχύει στο μπάσκετ το οποίο είναι γεμάτο από συστήματα και ένα american λεξιλόγιο στο οποίο ο μέσος π.χ Σουηδός δεν μπορεί να πιάσει.

Βασικα κατι τετοιο. Ο χοντρος, ο κοντος, ο χαζος, ολοι τους μικροι μπορουσαν να παιξουν μπαλα,καποια απο τις 11 θεσεις τους εκανε. Στο μπασκετ πρεπει να εχεις κορμι ή πολυ ταλεντο ή πολυ μυαλο για να αντισταθμιζεις το μικρο κορμι σου

Δημοσ.

Επίσης σαν συνέχεια των παραπάνω να συμπληρώσω τα εξής:

1. Το μπάσκετ σαν άθλημα είναι πολύ ποιό δίκαιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο σε όλο του σχεδόν το φάσμα τι εννοώ θα παίξει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και οι πιθανότητα να πάρει το game ο ΠΑΟΚ είναι μιδαμινές στο ποδόσφαιρο αντίθετα με μια καλή τεχνική μπορεί να πάρεις το χ ακόμα και το διπλό. Θέλετε να το πούμε αλλιώς Η ελλάδα πήρε το Ευρωπαικό στο ποδόσφαιρο οκ τέτοιο φαινόμενο στο Μπάσκετ δεν γίνεται σε αυτήν του την έκταση. Θέλετε και το τελευταίο για να βγεί ο πρωταθλητής θα παιχτούν στις 3 νίκες => ο καλύτερος θα επικρατήσει.

Βέβαια σε αυτό δεν λέω ότι το ποδόσφαιρο χάνει ίσα ίσα αλλά όπως και να χε είναι χαρακτηριστικό.

2. Το μπάσκετ είναι 5-5 αυτό σημαίνει ότι εκεί ένας παίχτης μπορεί να σου κάνει την διαφορά και να πάρει το παιχνίδι μόνος του => σε αυτούς που του αρέσουν και λίγο οι μονάδες και του οne-to-one είναι άκρως εντυπωσιακό, τι να θυμίζω willkins Jordan με απαντήσεις των απαντήσεων καρφωμάτων και άπειρα τέτοια σκηνικά.

Βέβαια για άλλη μια φορά ούτε και αυτό είναι κατά του ποδοσφαίρου που επειδή στην τελική είναι 11-11 είναι πολύ ποιό δύσκολο και μαγικό αν συμβεί να φτιάξεις ομάδα.

3. Και τελευταίο ο ρόλος του κοουτς στο μπάσκετ είναι σχεδόν μαγικός έχει τόση δύναμη (έτσι όπως είναι διαμωρφομένο το άθλημα) που αν έχει με βάση δυνατοτήτων μια ομάδα +10% πιθανότητα να πάρει ένα match ο καλό Κοουτς μπορεί να το αποτρέψει.

Δημοσ.
ΥΓ. Αληθεια, αντε και ο Ρομπερτς πουλο. Ποιος απο τους Γκριρ(που ερχεται σαν βασικος ασος, καλυτερος του Σαρας κατα Γκερσον) και Γουντς(που βγαζει λεει ματια) θα παει Ευρωλιγκα για να παιζει στην Ελλαδα ο Γουεμπερ?

Μα θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα μια και κάτι Τσαρτσαρίδες, Ντικούδιδες, Μασέιδες τους έχει για πρωινό ο Πρίντεζης.

Βασικα κατι τετοιο. Ο χοντρος, ο κοντος, ο χαζος, ολοι τους μικροι μπορουσαν να παιξουν μπαλα,καποια απο τις 11 θεσεις τους εκανε. Στο μπασκετ πρεπει να εχεις κορμι ή πολυ ταλεντο ή πολυ μυαλο για να αντισταθμιζεις το μικρο κορμι σου

Φυσικά. Ο Λουκάς-κάνω-σέντρα-με-το-καλάμι-του-ποδιού-που-στηρίζομαι-Βύντρα μόνο αν ήταν αυτός θα μπορούσε να παίζει μπάσκετ.

Δημοσ.
Φυσικά. Ο Λουκάς-κάνω-σέντρα-με-το-καλάμι-του-ποδιού-που-στηρίζομαι-Βύντρα μόνο αν ήταν αυτός θα μπορούσε να παίζει μπάσκετ.

Ξεχασες να αναφερεις οτι το επιπεδο νοημοσυνης του δεν ξεπερνα αυτο που εχει ενα παιδι 5 ετων:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε παιδια γιατι το ματς εγινε κεκλεισμενων των θυρων? :mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Η αλήθεια παίδες είναι ότι από πλευρά χρημάτων το μπασκετ παίζει να είναι και ποιό ψηλά από το ποδόσφαιρο.

Ως ένα σημείο συμφωνώ (απλά δεν ξέρω αν είναι πιο πάνω ή πιο κάτω). Π.χ. νομίζω πως είναι λάθος να συγκρίνουμε την ευρωλίγκα με το τσάμπιονς λιγκ. Το αντίστοιχο του τσάμπιονς λιγκ θα μπορούσε να είναι το NBA.

Το θέλετε και αλλιώς στην μια Ηπειρο κυριεύει το Μπασκετ στην άλλη το Ποδόσφαιρο.

Αμερική δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ :-P

Επίσης για να πω την άποψη μου θα σας πω και 2 λόγους που το Ποδόσφαιρο πισεύω ότι είναι ποιό λαικόφιλές άθλημα δηλ. παίζεται σε περισσότερες χώρες από ότι το μπάσκετ.

1. Δεν είναι ρατσιστικό άθλημα το ύψος για παράδειγμα δεν αποτελεί κριτήριο

=> ακόμα και χοντρούληδες κοντοί τύποι μάγευαν τον τόπι κάτι που στο μπάσκετ αυτό δε γίνεται.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι καλοί χοντροί ποδοσφαιριστές είναι υπερβολικά σπάνιοι πια, τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο. Π.χ. κάποτε ο Γκερντ Μίλλερ ήταν ο καλύτερος φορ του κόσμου - σήμερα όσο καλός κι αν είσαι, οι απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το ρυθμό των υπολοίπων αν έχεις παραπανίσια κιλά (βλέπουμε τι τραβάει ο Ρονάλντο).

Δεν θα έλεγα το μπάσκετ "ρατσιστικό" άθλημα πάντως, αφού ναι μεν χρειάζεται ένα μίνιμουμ ύψους για να αγωνιστείς, αλλά από την άλλη, σε ποιο άλλο άθλημα θα μπορούσε π.χ. ο Σχορτσιανίτης να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο (εκτός ίσως από το σούμο).

2. Το ποδόσφαιρο όσο και να το κάνουμε είναι απλό άθλημα με απλούς κανόνες και λογική κάτι που δεν ισχύει στο μπάσκετ το οποίο είναι γεμάτο από συστήματα και ένα american λεξιλόγιο στο οποίο ο μέσος π.χ Σουηδός δεν μπορεί να πιάσει.

Καλά δε νομίζω να μην μπορεί να πιάσει ο μέσος Σουηδός το αμερικανικό λεξιλόγιο και να το πιάνει καλύτερα ο μέσος Έλληνας. :-P Στη βάση τους, αυτά που χρειάζεται να ξέρεις για να τα παρακολουθήσεις, και στα δύο αθλήματα είναι απλά. Στο ένα πρέπει να βάλεις την μπάλα γκολ, στο άλλο στο καλάθι. Άλλωστε, το μεγαλύτερο αθλητικό μυστήριο για τον γυναικείο πληθυσμό παραμένει το οφσάιντ :mrgreen:

Επίσης σαν συνέχεια των παραπάνω να συμπληρώσω τα εξής:

1. Το μπάσκετ σαν άθλημα είναι πολύ ποιό δίκαιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο σε όλο του σχεδόν το φάσμα τι εννοώ θα παίξει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και οι πιθανότητα να πάρει το game ο ΠΑΟΚ είναι μιδαμινές στο ποδόσφαιρο αντίθετα με μια καλή τεχνική μπορεί να πάρεις το χ ακόμα και το διπλό. Θέλετε να το πούμε αλλιώς Η ελλάδα πήρε το Ευρωπαικό στο ποδόσφαιρο οκ τέτοιο φαινόμενο στο Μπάσκετ δεν γίνεται σε αυτήν του την έκταση. Θέλετε και το τελευταίο για να βγεί ο πρωταθλητής θα παιχτούν στις 3 νίκες => ο καλύτερος θα επικρατήσει.

Συμφωνώ και εδώ, απλά νομίζω πως είναι ταυτόχρονα πλεονέκτημα και μειονέκτημα, μιας και το ποδόσφαιρο αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια έκπληξης.

2. Το μπάσκετ είναι 5-5 αυτό σημαίνει ότι εκεί ένας παίχτης μπορεί να σου κάνει την διαφορά και να πάρει το παιχνίδι μόνος του => σε αυτούς που του αρέσουν και λίγο οι μονάδες και του οne-to-one είναι άκρως εντυπωσιακό, τι να θυμίζω willkins Jordan με απαντήσεις των απαντήσεων καρφωμάτων και άπειρα τέτοια σκηνικά.

Βέβαια για άλλη μια φορά ούτε και αυτό είναι κατά του ποδοσφαίρου που επειδή στην τελική είναι 11-11 είναι πολύ ποιό δύσκολο και μαγικό αν συμβεί να φτιάξεις ομάδα.

Επίσης συμφωνώ. Στο μπάσκετ ένας καλός παίχτης είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει τη διαφορά από ότι στο ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.

3. Και τελευταίο ο ρόλος του κοουτς στο μπάσκετ είναι σχεδόν μαγικός έχει τόση δύναμη (έτσι όπως είναι διαμωρφομένο το άθλημα) που αν έχει με βάση δυνατοτήτων μια ομάδα +10% πιθανότητα να πάρει ένα match ο καλό Κοουτς μπορεί να το αποτρέψει.

Όντως, στη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής μπάσκετ έχει ρόλο ίσως εξίσου σημαντικό με αυτόν των παιχτών. Στο ποδόσφαιρο, αν έχει κάνει καλή προετοιμασία, μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί στον πάγκο χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Πάντως, για μένα, ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλέστερο από το μπάσκετ είναι και η ευκολία με την οποία μπορείς να το παίξεις σχεδόν οπουδήποτε. Στο μπάσκετ, αντίθετα, χρειάζεσαι μπασκέτες, μπάλα που να έχει κάποιες στοιχειώδεις προδιαγραφές, αλλά ακόμη και κατάλληλο έδαφος. Ποδόσφαιρο, από την άλλη, μπορείς να παίξεις σε οποιοδήποτε έδαφος, φτάνει να μην έχει υπερβολικές ανωμαλίες, να βάλεις πέτρες αντί για τέρματα και να χρησιμοποιήσεις ό,τι μπάλα βρεις.

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να αποδείξουμε με επιχειρήματα τι είναι "καλύτερο". Δυο αθλήματα είναι και το τί αρέσει στον καθένα είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά, αν και μου αρέσει το μπάσκετ, είμαι καθαρά ποδοσφαιρόφιλος, χωρίς όμως να μπορώ κάπως να το αιτιολογήσω (όπως δεν μπορώ π.χ. να αιτιολογήσω με επιχειρήματα γιατί μου αρέσουν οι μπριζόλες αλλά απεχθάνομαι τις μπάμιες)

(γιατί έχω την εντύπωση πως κάπου την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση; :))

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να αποδείξουμε με επιχειρήματα τι είναι "καλύτερο". Δυο αθλήματα είναι και το τί αρέσει στον καθένα είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά, αν και μου αρέσει το μπάσκετ, είμαι καθαρά ποδοσφαιρόφιλος, χωρίς όμως να μπορώ κάπως να το αιτιολογήσω (όπως δεν μπορώ π.χ. να αιτιολογήσω με επιχειρήματα γιατί μου αρέσουν οι μπριζόλες αλλά απεχθάνομαι τις μπάμιες)

Φίλε gsarig μου άρεσαν γενικά οι απόψεις σου :-D είσαι ωραίος.

Και εγώ αν κατάλαβες (που πιστεύω ότι κατάλαβες) δεν τα έβαλα με το ποδόσφαιρο αντίθετα τόνισα κάποια Δυνατά χαρακτηριστικά που διακρίνει το μπάσκετ.

Ωραία η απάντηση σου για το ότι η Αμερική δεν είναι μόνο USA :mrgreen: μήπως είναι κάτι παραπάνω φοβάμαι.... (πλάκα κάνω)

Όσο για τον Σόφο εκεί διαφωνούμε ο τύπος με βάση την σωματοδομή του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ φαντάσου ότι σηκώνεται και καρφώνει και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Αυτά βέβαια όχι φέτος που όντως φοβόμουνα μήπως και τραυματιστεί (φέτος για αυτό δεν έπαιξε κι άλλωστε) Μιλάω για τον προ-πέρσυνο που και πρόπερσυ ήταν χοντρός.

Σκέψου το σώμα του ΣΑΚ και τι έκανε στα 22-28 απίστευτα πράγματα.

• Members
Δημοσ.
Φίλε gsarig μου άρεσαν γενικά οι απόψεις σου :-D είσαι ωραίος.

Και εγώ αν κατάλαβες (που πιστεύω ότι κατάλαβες) δεν τα έβαλα με το ποδόσφαιρο αντίθετα τόνισα κάποια Δυνατά χαρακτηριστικά που διακρίνει το μπάσκετ.

Ωραία η απάντηση σου για το ότι η Αμερική δεν είναι μόνο USA :mrgreen: μήπως είναι κάτι παραπάνω φοβάμαι.... (πλάκα κάνω)

Όσο για τον Σόφο εκεί διαφωνούμε ο τύπος με βάση την σωματοδομή του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ φαντάσου ότι σηκώνεται και καρφώνει και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Αυτά βέβαια όχι φέτος που όντως φοβόμουνα μήπως και τραυματιστεί (φέτος για αυτό δεν έπαιξε κι άλλωστε) Μιλάω για τον προ-πέρσυνο που και πρόπερσυ ήταν χοντρός.

Σκέψου το σώμα του ΣΑΚ και τι έκανε στα 22-28 απίστευτα πράγματα.

Καλά ο Σχορτσιανίτης είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες. Παρόλο που είμαι Παναθηναϊκός, θέλω να τον βλέπω να παίζει καλά (αν και η κατάστασή με το βάρος του έχει ξεφύγει τελείως τον τελευταίο χρόνο - είπαμε, ο όγκος είναι πλεονέκτημα στις θέσεις των ψηλών, αλλά αυτός το ξεφτίλισε :mrgreen:).

Δημοσ.
Kαι συνεχιζει να τα λεει διοτι ισχυουν

Τα δεδομενα ειναι απλα

1. ο Γουεμπερ θελει να μεινει στο ΝΒΑ και δη στους Πιστονς. Ειναι ετοιμος να δεχτει να παιξει με τον βασικο μισθο για βετερανους

2. ΕΑΝ δεν βρει ομαδα στο ΝΒΑ και ΕΑΝ δεν θελει να σταματησει θα ερθει Ευρωπη. Η διαφορα με τον Σαρας ειναι οτι εχει 1 με μαξιμουμ 2 χρονια μπασκετ αρα θα ερθει για αρπαχτη και αρα θα τον νοιαζει ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ(ποσα θα παρει+αν θα πληρωνεται κανονικα).Εκει μπορει να πατησει η οποιαδηποτε ομαδα Ολυμπιακος, Παναθηναικος, ΤΣΣΚΑ, δεν ξερω γω ποιος και να τον πεισει να ερθει στην Ευρωπη

Ο Γουεμπερ ακομα και στα 34 του και χωρις γονατα ειναι ενας υπεραρκετος παικτης για Ευρωπη. Απλα η μονη ενσταση στην περιπτωση του ειναι οτι οποιος τον αποκτησει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για ενα παικτη αρπαχτης και με προβληματα τραυματισμου, για να το θεσω αλλιως πρεπει να ειναι ή εστω να νιωθει ετοιμη ομαδα τοσο ωστε αν ο Γουεμπερ δεν της βγει ή σηκωθει να φυγει τον Μαρτιο να μην διαλυθει στα "εξ ων συνετεθει". Εγω θα ηθελα να ερθει στον Παναθηναικο για τον απλουστατο λογο οτι αν παιξει θα τριβουμε τα ματια μας, αν οχι χεστηκαμε.

Λογικά σε λίγες μέρες θα τον δούμε να υπογράφει στη ΒΙΑΝΕΞ. :mrgreen:

protathlitis_l.jpg

Δημοσ.

Μα καλά, αυτός ο Κογκαλίδης πόσο ΒΛΑΚΑΣ είναι????

Πραγματικά, ό,τι του κατεβαίνει γράφει το παλικάρι?? Τι όργιο είναι αυτό? Ρε που τον βρήκανε?? Μιλάμε έχω μείνει, δεν έχω ξαναδεί τέτοιες μαλακίες μαζεμένες. Ο τύπος από τον τρόπο που γράφει είναι εμετικός! Ωραίος KWSN_Men.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ βλέπω οτι η ΝΕΤ το έχει μαμήσει το θέμα.Βλέπω Αθλητική (ξεφτύλα) Κυριακή και ενώ για όλες τις ομάδες δείχνουν μόνο τις φάσεις για τον ολυμπιακό μας ζαλίζουν μια ώρα.Πως έβαλε γκόλ πως έφαγε κλπ κλπ.Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

Δημοσ.
Ρε παιδιά μόνο εγώ βλέπω οτι η ΝΕΤ το έχει μαμήσει το θέμα.Βλέπω Αθλητική (ξεφτύλα) Κυριακή και ενώ για όλες τις ομάδες δείχνουν μόνο τις φάσεις για τον ολυμπιακό μας ζαλίζουν μια ώρα.Πως έβαλε γκόλ πως έφαγε κλπ κλπ.Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

αφου ειναι ξεπουλημενοι ολοι στον θειο τι ψαχνεις να βρεις. ανοιξε και το πρωι την νετ να δεις τον γυαλακια με τον αλλον να δεσει το γλυκο.

Δημοσ.

Παντως οι πρωινοι δεν πουλανε αντικειμενικοτητα. Ειναι γαυροι του κερατα και το λενε. Το προτιμω απο κατι Πανουτσοχελακοκαρπετοπουλους

Δημοσ.

ενταξει αλλα δεν γινετε να εχει παρει ευρωπαικο ο παο και να πετας τις εφημεριδες και να λες ποιος παο μωρε. ειναι εκνευριστικοι.

Δημοσ.
ενταξει αλλα δεν γινετε να εχει παρει ευρωπαικο ο παο και να πετας τις εφημεριδες και να λες ποιος παο μωρε. ειναι εκνευριστικοι.

Κόμπλεξ.

Ειδικά ο δεξιός όπως κοιτάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...