Critter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Το μπασκετ ειναι μπασκετ και το ποδοσφαιρο ποδοσφαιρο. Απλα το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ λογω του κοσμου που το παρακολουθει παγκοσμιως και λογο της μακροχρονης παγκοσμιας απηχησης του (πχ το μπασκετ στην Ελλαδα εχει απηχηση απο το 87 και μετα). Απο εκει και περα θα χαρω σε οποιο και απο τα 2 αν ειμαι πρωταθλητης ευρωπης. Αλλωστε σε καποιον μπορει να αρεσει περισσοτερο το μπασκετ και σε αλλον το πολο. Καποιος ολυμπιακος για παραδειγμα μπορει να χαρηκε περισσοτερο το ευρωπιακο στο πολο απο το μπασκετ. Αν υποθεσουμε οτι μας αρεσουν ολα, τοτε γενικα στη ζωη ισχυει οτι ειμαστε πιο χαρουμενοι οταν καταφερνουμε κατι πιο δυσκολο απο κατι πιο ευκολο. Ετσι μαλλον θα χαρω περισσοτερο αν γινω πρωταθλητης ευρωπης στο ποδοσφαιρο. Δεν προκειται παντως να μηδενισω το μπασκετ γιατι και το γουσταρω και το χαιρομαι οταν παω καλα. Πάντως τα νουμερα στα οποια αναφερθηκε ο αρρωστος ειναι γεγονος. Το ζητημα ομως ειναι τι γουσταρει ο καθενας. Στην τελικη τα λεφτα δεν μπαινουνε στην τσεπη μας.
1980 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Το μπασκετάκι είναι από μόνο του μπασκετάκι δεν το βαφτίζουμε εμείς έτσι.Και είναι μπασκετάκι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερό του.Ακόμα και εσείς οι βάζελοι με τη συμπεριφορά σας μπασκετάκι το λέτε.Γιατί αν σου είχε έρθει ο Κακά στο αεροδρόμιο θα είχες 15000 κόσμο και 1500. Γιατί αν ήσουν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη θα είχες σχεδόν όλο το ΟΑΚΑ διαρκείας και οχι 4000. Γιατί αν ήσουν πρωταθλητής ευρώπης στη μπάλα δεν θα μάζευες στον επόμενο εντός έδρας αγώνα σου από την κατάκτηση της ευρωπαικής κούπας 2000 άτομα. Γιατί να ήσουν πρωταθλητής ευρώπης δεν θα είχες με το Λεβαδειακό (ο αντίστοιχος Κολοσσός) 2000 άτομα αλλά 25000. Γιατί αν ήσουν πρωταθλητής ευρώπης στη μπάλα δεν θα σου καιγότανε καρφί τι κάνει ο πρόεδρος του μπάσκετ.Ενώ τώρα έχεται σαλτάρει με το σωφέρ. Γιατί η πρωταθλήτρια ευρώπης στο ποδόσφαιρο Μίλαν έχει έσοδα από το ΤΛ καμιά 60αριά εκατομμύρια ευρώ,ενώ ο αντίστοιχος πρωταθλητής ευρώπης στΟ ΜΠΆΣΚΕΤ έχει 4 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν δεκάδες γιατί που αποδεικνύουν οτι το ποδόσφαιρο έιναι ποδόσφαιρο και το μπασκετ μπασκετάκι. Το να χρησιμοποιεις υποκοριστικο για ενα αθλημα σημαινει καταρχας οτι δεν σεβεσαι τους αθλητες που παιζουν. οποτε μην ξαναπατησεις να δεις την ομαδα σου στο μπασκετ. Εγω με μπασκετ μεγαλωσα μπασκετ επαιξα μεχρι μια ηλικια και τωρα μπασκετ προτιμω να βλεπω. Ενταξει καταλαβαινω οτι το εχεις ριξει στην μπαλα και απαξιωνεις το μπασκετ γιατι σε ποναει που η αυτοκρατορια ακομα δεν αντεπιτεθηκε αλλα δεν χρειαζετε να απαξιωνεις ενα αθλημα που εχει τεραστια απηχηση στην χωρα σου επειδη δεν σε παιρνει. τωρα τα νουμερα που γραφεις ειναι θεωρητικα. απο την θεωρια στην πραξη η διαφορα ειναι τεραστια.
talikra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Absinthe μολις εχεις μπροστα σου ενα ζωντανο παραδειγμα συμπλεγματικα κατωτερου τυπου που λεγαμε πριν.Ο μεγας αρλουμπολογος talikra πρεπει να εχει φαει φαπα στο σχολειο..Θα εχει πει το δεσποτη γιασικεβιτσιους... Absinthe γιατρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ο talikra δεν πάει καλά πάσχει από το σύνδρομο @#@## @#@#@## @#@#@##@ και τα έχει χάσει, πάει και βάζει κάτι περίεργα videakia τα οποια με πονάνε και ματώνω τι να κάνω? Φίλε Absinthe απάντησε στο πρωτοπαλίκαρο μας δώστου την επιβαιβέωση που ζητά, κάν τον να ξεθιμάνει από εκείνο το άτιμο videaki που ο τρελλός talikra έβαλε εξεπίτηδες (που και λένε και οι μορφομένοι) στο forum του "εχθρού" για να την πει στους "κακούς" γαύρους. Και που σε Freud πάλι τα φάρμακα θα σε κάνουν καλά και ξέρεις ποιος θα σε σώσει ξανά ο Θανάσης ναι ναι ναι ναι ο κοντός που έφερε τον Σαρα ναι τον Λιθουανό και σου προκάλεσε τραλλα και αιμοραγία.
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 To μπασκετάκι έγινε μπάσκετ μετά τη νίκη στην κανονική περίοδο του γαύρου στο ΟΑΚΑ, ξαναέγινε μπασκετάκι όταν πήραμε το ευρωπαϊκό, ξανάγινε μπάσκετ όταν έγινε το 1-1 στους τελικούς, 2-1 και μπασκετάκι, 2-2 και μπάσκετ, 3-2 και μπασκετάκι, όταν ο Σάρας είχε στείλει το προσύμφωνο στο λιμάνι έγινε πάλι μπάσκετ και όταν τον ανακοινώσαμε να 'μαστε πάλι να ασχολούμαστε εμείς με το μπασκετάκι και οι γαύροι με το μόνο αγνό σπορ στον πλανήτη ολάκερο, το ποδόσφαιρο (και μετά του το χάος). Και είμαι σίγουρος ότι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάρουν τον Γουέμπερ θα ξαναγίνει μπάσκετ, κ.ο.κ.. Μπουχτίσαμε κύριοι. Αποφασίστε: ασχολείστε με το άθλημα ναι ή ου; Θα το θυμηθείτε στην πρώτη ευκαιρία ή το έχετε σβήσει από τη μνήμη σας; Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι. Θυμάμαι τα πέτρινα χρόνια σας στο ποδόσφαιρο κατά πόσο το λέγατε μπάσκετ ή μπασκετάκι. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή να λέτε "μα ποιο μπασκετάκι, κτλ." και στην νίκη σας στο ΟΑΚΑ αναλύσεις επί αναλύσεων. Επίσης, πραγματικά, όταν είδατε το φετινό ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ή το Ισπανία - Ελλάδα, και το περσινό Ελλάδα - ΗΠΑ, πόσο μπασκετάκι και πόσο μπάσκετ ήταν; Οι κωλοτούμπες σας έχουν αρχίσει να μας ζαλίζουν. Ας αλλάξω θέμα. Εδώ έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τις τέσσερις ομάδες μας που πήραν το ευρωπαϊκό και την φετινή, ψάχνοντας την καλύτερη. Πολύ ενδιαφέρον, και από άποψη αναμνήσεων, αν και δεν αναφέρονται οι ομάδες με Μποντι-Ράντζα και Σκοτ-Ράντζα που η μεν πρώτη ήταν αυτή που έκανε το διπλό στο ΣΕΦ στους τελικούς και η δεύτερη ήταν το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα 5 του γαύρου. Α, και η ομάδα του '99-'00, που πήρε πρωτάθλημα με sweep σε ημιτελικούς και τελικούς και με διαφορές τριάντα πόντων σε κάθε παιχνίδι play off (με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τότε. ΟΚ, πάταγε επί πτωμάτων αλλά ήταν σαρωτικός). Αν τα δούμε λίγο, ΟΚ, η περσινή ήταν η πιο αποτελεσματική όλων (βλέπε Triple Crown), αμέσως μετά η ομάδα του 2000 ήταν η πιο πλήρης, η ομάδα του 2002 η χειρότερη, και γι' αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία το ευρωπαϊκό στην Μπολόνια με την Κίντερ του Τζινόμπιλι, η ομάδα του '96, ΟΚ, ζει πάντα στην καρδιά μας αλλά πέρα από Ντομινίκ, Γιαννάκη, Βράνκοβιτς, Αλβέρτη δεν έλεγε και πολλά, αλλά πάντα θεωρούσα πως το καλύτερο θέαμα το είχα δει από την ομάδα με Σκοτ και Ράντζα.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 αφου για σας δεν ειναι μπασκετακι, γιατι καθε λιγο και λιγακι λετε ντροπη στους εαυτους σας που δεν παιρνετε εισιτηρια για τη μπασκεταρα και αντε ρε παιδια να βοηθησουμε τα 2 αδερφια και κριμα για τον κοπο τους και αντε παμε ολοι μαζι και κριμα για τους 2 ηρωες ....
vastravoud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως, κακά τα ψέματα, θα παίξουμε για 48 λεπτά, με το τρίποντο στα 7.25, με NBA κανονισμούς. Θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη αν έστω μπορέσουμε να τους κοντράρουμε.
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 αφου για σας δεν ειναι μπασκετακι, γιατι καθε λιγο και λιγακι λετε ντροπη στους εαυτους σας που δεν παιρνετε εισιτηρια για τη μπασκεταρα και αντε ρε παιδια να βοηθησουμε τα 2 αδερφια και κριμα για τον κοπο τους και αντε παμε ολοι μαζι και κριμα για τους 2 ηρωες .... Φέτος φαίνεται ότι θα έχουμε πιο πολλά διαρκείας στο μπάσκετ απ' ότι στο ποδόσφαιρο. Κάτι δείχνει αυτό.
Absinthe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 αφου για σας δεν ειναι μπασκετακι, γιατι καθε λιγο και λιγακι λετε ντροπη στους εαυτους σας που δεν παιρνετε εισιτηρια για τη μπασκεταρα και αντε ρε παιδια να βοηθησουμε τα 2 αδερφια και κριμα για τον κοπο τους και αντε παμε ολοι μαζι και κριμα για τους 2 ηρωες .... Το οτι αναγνωριζουμε την προσφορα των αφων και παροτρυνουμε τους φιλαθλους μας να τους ενισχυσουν οσο πιο πολυ μπορουν, δεν σημαινει οτι ειναι "μπασκετακι". Εγω προσωπικα ασχολουμαι με οσα αθληματα παιζω και γουσταρω να βλεπω, δηλ με μπασκετ και ποδοσφαιρο. Αν ερθεις και μου πεις κατι για το βολλευ του παναθηναικου ή για το πολο ή το χαντμπολ, απλουστατα δεν θα ασχοληθω και δεν θα απαντησω. Εσυ ομως απο την στιγμη που ασχολεισαι με το αθλημα μπασκετ,δεν μπορεις να το απαξιωνεις.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως, γνωστό λαμόγιο Παναθηναϊκός του insomnia (όχι ο LL) έγραψε αλλού τα ακόλουθα: Λοιπον, info απο μπαμπα μπασκετικο αθλητικογραφο, δεν λεω που για να μην με παρετε με τις πετρες 1. Υπηρχε ΟΝΤΩΣ προσεγγιση του Γουεμπερ 2. Δεν ειναι οικονομικο το θεμα, τα λεφτα που θελει τα περνει 3. Ο ιδιος ομως και η οικογενεια του θελουν σωνει και καλα ΝΒΑ 4. Στο NBA για τους βετερανους υπαρχει minimum μισθος. Αυτος ειναι διατεθιμενος να παιξει για το minimum. 5. Υπαρχει μια ελπιδα του 1/100000000 αν δεν βρεθει ομαδα να του δωσει το minimum και αυτο διοτι λογω της συλλογικης συμβασης εργασιας δεν επιτρεπεται ο Γουεμπερ να ριξει ακομα περισσοτερο τις απαιτησεις του ωστε να βρει ομαδα, πρεπει να παρει τουλαχιστον το minimum Oποτε περιμενετε ακομα 30 μερες, το παλικαρι 99,9999999999999% θα μεινει ΝΒΑ, ας θεωρησουμε κλεισμενο το ροστερ και αν, λεμε αν, ε, εδω ειμαστε, παντως τωρα ειναι τραγικα δυσκολο απλα γιατι ο ΓΟυεμπερ στηνει και κωλο να παιξει ΝΒΑ
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία. Προφανώς ο κύριος έκανε κωλοτούμπα. Αυτά που αναφέρει ως "πληροφορίες" για την εξέλιξη των γεγονότων υποθέτω ότι πρέπει να τα πάρουμε εξίσου σοβαρά με την "πληροφορία" ότι ο Γιασικεβίτσιους είχε κλείσει στον Ολυμπιακό. Ερώτηση: υπάρχει καμιά "κόντρα" και την έχω χάσει, γιατί αν θυμάμαι καλά κάπου τα ξαναχώνεις του επιστήμονα. Για να σπάσουμε και λίγο πλάκα, ένα ποτ πουρί από Κογκαλίδη, το γίγαντα της δημοσιογραφίας: Για Σπανούλη Πιο μακριά από ποτέ Πλάκα μάς κάνουν! Για Γιασικεβίτσιους Μια ανάσα από "Σάρας" Για Γιαφτόκας Παίζουν "πινγκ πονγκ" τον ΠΑΟ! Για Περπέρογλου Ιαν "πάνθηρας", Στράτος "θρυλέοντας" Για μεταγραφές ΠΑΟ "Κανένας Έλληνας… πράσινος"! Τούρκικο φέσι σε ΠΑΟ Και κερασάκια, πολλά κερασάκια, στην τούρτα. Για τον Ντόμερκαντ Μένει στο λιμάνι Για τον Ίβκοβιτς Επιστρέφει ο "σοφός"; Για τον Πεν Μένει ο Πεν Τον καριόλη, που τις βρίσκει όλες αυτές τις πληροφορίες, όλα αυτά τα αποκλειστικά; Να σημειώσω ότι μέχρι πριν λίγες μέρες, για πολλούς Ολυμπιακούς, ό,τι έλεγε ήταν ευαγγέλιο, μια και συνέχεια έγραφε ότι ο Γασικεβίτσιους είναι σίγουρα στον Ολυμπιακό. Επίσης, το basketblog είναι το μόνο site που δεν έχει καν αναφέρει την περίπτωση καν να πάει ο Γιασικεβίτσιους στον ΠΑΟ. Δες το παραπάνω ποτ πουρί.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Για την ιστορία στον αγώνα Α' Εθνικής μετά την νίκη επί του Άγιαξ αν θυμάμαι καλά είχαμε κόψει 13,000 εισητήρια. Μάλλον αυτό στέλνει περίπατο αυτά που λες. Απο κει και πέρα και μόνο το γεγονός ότι μπαίνεις στη διαδικασία να μας καταδείξεις πόσο μικρό είναι σαν άθλημα το μπάσκετ αποδεικνύει ότι νοιώθεις έναν οξύ πόνο πίσω χαμηλά. Περαστικά σου λοιπόν ...Άρρωστε. Για την ιστορία μετά από συντριβή της ομάδας σου στο ποδόσφαιρο κάποιοι πηδάγανε τις μάντρες για να λιντσάρουνε ποδοσφαιριστές,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μετά από συντριβή στο μπάσκετ. Επίσης για την ιστορία η Ελλάδα έχει κοπεί στη μέση επειδή ποδοσφαιριστής της Λάρισσας είχε πιαστεί ντοπέ. Προφανώς όλος ο πλανήτης που αποκαλεί το ποδόσφαιρο βασιλιά των σπόρ έχει συνομωτήσει εναντίον σας. Το μπάσκετ δεν είναι μικρό άθλημα,απλά είναι πιο μικρό από το ποδόσφαιρο. Όσο για τον οξύ πόνο μου είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω,αλλά την τέχνη του χούλιγκαν του πληκτρολογίου και του ποντικιού την αφήνω σε κάτι βάζελους σαν και εσένα.Γιατί όταν κλείσει το pc αλλάζουν τα πράγματα.... Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου Δεν πανηγύρησες τις νίκες στους ημιτελικούς σε Τελ Αβιβ και Σαραγόσα Δεν στεναχωρήθηκες στις ήττες στους τελικούς των παραπάνω F4 Δεν χάρηκες με τα 5 σερί πρωταθλήματα Δεν χάρηκες με το Ευρωπαικό του 1997 Αδιαφόρησες και 87, το 95 και στο μετάλιο της Ιαπωνίας Θέλω να πω πως κάθε άθλημα έχει την αξία του, μην απαξιώνεις αυτό στο οποίο τώρα είσαι απο κάτω άλλωστε να ξέρεις (αν δεν ξέρεις ήδη) πως υπάρχουν και αθλήματα που έχουν εξίσου μεγάλη αποδοχή και τζίρους με το ποδόσφαιρο (ίσως και μεγαλύτερους κατα τόπους) τι σημαίνει θα απαξιώσουμε την μπάλα. Καλό είναι κάποια στιγμή έσεις οι γαύροι να μάθετε να ανγνωρίζετε την υπεροχή του άλλου σε κάτι. Είσαι καλύτερος στην μπάλα(τουλάχιστον εσωτερικα),το πόλο,το τάβλι ξέρω γώ που αλλού...είμαι καλύτερος και απο τους κορυφαίους στον πλανήτη στο μπάσκετ. Αυτά.... Φυσικά και χάρηκα σε όλα τα παραπάνω που αναφέρεις.Η χαρά όμως που ένιωσα το καλοκαίρι του 2004 και κάθε Μάιο εδώ και 10 χρόνια είναι απέιρως μεγαλύτερη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσω την υπεροχή του παο στο μπάσκετ.Το έχω πει οτι έχετε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.Και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί αυτό.Άλλο αυτό και άλλο το πιο από τα δύο αθλήματα έχει μεγαλύτερη απήχηση και είναι δημοφιλές. Το να χρησιμοποιεις υποκοριστικο για ενα αθλημα σημαινει καταρχας οτι δεν σεβεσαι τους αθλητες που παιζουν. οποτε μην ξαναπατησεις να δεις την ομαδα σου στο μπασκετ. Εγω με μπασκετ μεγαλωσα μπασκετ επαιξα μεχρι μια ηλικια και τωρα μπασκετ προτιμω να βλεπω. Ενταξει καταλαβαινω οτι το εχεις ριξει στην μπαλα και απαξιωνεις το μπασκετ γιατι σε ποναει που η αυτοκρατορια ακομα δεν αντεπιτεθηκε αλλα δεν χρειαζετε να απαξιωνεις ενα αθλημα που εχει τεραστια απηχηση στην χωρα σου επειδη δεν σε παιρνει. τωρα τα νουμερα που γραφεις ειναι θεωρητικα. απο την θεωρια στην πραξη η διαφορα ειναι τεραστια. Όπως εσύ μεγάλωσες με μπάσκετ έτσι και εγώ μεγάλωσα με μπάλα.Προφανώς έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας γιατί όταν εγώ ήμουν πιτσιρικάς το μπάσκετ ήταν στην Ελλάδα ότι είναι σήμερα το βόλευ.Για ρώτα και κανέναν παλιότερο να σου πεί πόσοι παρακολουθούσαν μπάσκετ πριν το 1987.Το αν θα αντεπιτεθεί η αυτοκρατορία δεν με νοιάζει.Με νοιάζει πώς θα συνεχίσω την κυριαρχία στο ποδόσφαιρο. Δεν απαξιώνω τίποτα,το κάθε άθλημα έχει τη δική του αξία.Αν εσείς αρνείστε να δείτε κάτι που το βλέπει όλος ο πλανήτης (οτι το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές από το μπάσκετ) είναι δικαίωμά σας.Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.
1980 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ναι εχουμε δυο χρονια διαφορα εχεις πολυ περισοτερες παραστασεις απο εμενα. ναι ειναι πιο δημοφιλες το ποδοσφαιρο αλλα μπασκετακι δεν ειναι. τωρα αυτη την κυριαρχια που εχεις στην μπαλα εγω προσωπικα δεν την θελω καθολου. το πρωτος στο χωριο και τελευταιος στην πολη ειναι εντελως μιζερια για εμενα. γιαυτο παω στο μπασκετακι μου που εχω ολη την ευρωπη πελατακια. να μου λειπει η ξεφτιλα. και οσο δεν παιζω τσου λου καλυτερα για μενα δεν κανουν οι ελληνικες ομαδες για τσου λου πλεον.
LL_NEO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Όσο για τον οξύ πόνο μου είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω,αλλά την τέχνη του χούλιγκαν του πληκτρολογίου και του ποντικιού την αφήνω σε κάτι βάζελους σαν και εσένα.Γιατί όταν κλείσει το pc αλλάζουν τα πράγματα.... Σχετικά με το "βάζελους", έχω μια φαγούρα να καταθέσω τις σχετικές αποδείξεις και μετά να αρχίσω τα δικά μου...
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως εσύ μεγάλωσες με μπάσκετ έτσι και εγώ μεγάλωσα με μπάλα.Προφανώς έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας γιατί όταν εγώ ήμουν πιτσιρικάς το μπάσκετ ήταν στην Ελλάδα ότι είναι σήμερα το βόλευ.Για ρώτα και κανέναν παλιότερο να σου πεί πόσοι παρακολουθούσαν μπάσκετ πριν το 1987.Το αν θα αντεπιτεθεί η αυτοκρατορία δεν με νοιάζει.Με νοιάζει πώς θα συνεχίσω την κυριαρχία στο ποδόσφαιρο. Εγώ που είμαι 1,5 χρόνο μεγαλύτερός σου μπορώ να έχω άποψη ή όχι;
talikra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παίδες τι είναι αυτό το πράγμα με το Ποδόσφαιρο και το Μπασκετ. Απο την μια οι φίλοι μας οι γαύροι μπασκετάκι από την άλλη οι φίλοι μας οι βάζελοι μπάσκετ. Η αλήθεια παίδες είναι ότι από πλευρά χρημάτων το μπασκετ παίζει να είναι και ποιό ψηλά από το ποδόσφαιρο. Το θέλετε και αλλιώς στην μια Ηπειρο κυριεύει το Μπασκετ στην άλλη το Ποδόσφαιρο. Π και θα ες πχ στον αμερικάνο για soccer γελάει πες και στον άγγλο για μπάσκετ θα γελάει. Επίσης για να πω την άποψη μου θα σας πω και 2 λόγους που το Ποδόσφαιρο πισεύω ότι είναι ποιό λαικόφιλές άθλημα δηλ. παίζεται σε περισσότερες χώρες από ότι το μπάσκετ. 1. Δεν είναι ρατσιστικό άθλημα το ύψος για παράδειγμα δεν αποτελεί κριτήριο => ακόμα και χοντρούληδες κοντοί τύποι μάγευαν τον τόπι κάτι που στο μπάσκετ αυτό δε γίνεται. 2. Το ποδόσφαιρο όσο και να το κάνουμε είναι απλό άθλημα με απλούς κανόνες και λογική κάτι που δεν ισχύει στο μπάσκετ το οποίο είναι γεμάτο από συστήματα και ένα american λεξιλόγιο στο οποίο ο μέσος π.χ Σουηδός δεν μπορεί να πιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.