gvaggis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Όσο κ αν με χαλάει ο Βύντρα που τον θεωρώ τον αδύναμο κρίκο της ομάδας μαζι με Γκούμα(respect όμως..) , πρέπει να υπογραμμίσω κάτι σχετικά με τη σύγκριση με τον Γιούρκα.Ο Γιούρκας είχε απίστευτη βοήθεια το δεξί αμυντικό χαφ.Τον Μπασινά.Ο Βύντρα δεν έχει καμία βοήθεια τέτοιου επιπέδου. Απλά θυμηθείτε τις φάσεις όπου κατά τις επελάσεις του Γιούρκα ο Μπασινάς βάσει συστήματος τον ακολουθούσε σαν πιστό σκυλάκι είτε για να κάνουν το ενα-δυο, είτε για να μαζέψει τα αμάζευτα όταν ο πιτσιρικάς θα έχανε τη μπάλα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 τον μινχ,τον πληρωσε αν θυμαμαι καλα 600 χιλιαρικα το χρονο,στα 30φευγα του,δεν ηταν κ λιγα. Ναι αλλα ηρθε.Απο την στιγμη που θες 4-3-3 θα τα σκασεις για μπακο βυντρα,δεν εχει καμια σχεση με σεντερ μπακ. ΜΕΓΑ λαθος! Στον Πανηλειακο σεντερ μπακ επαιζε και για σεντερ μπακ τον πηραμε.Αμυντικα δεν ειναι ασχημος,για σεντερ μπακ του στυλ "να φυγει η βομβα" ειναι μια χαρα Α,και για δεξι μπακ,ο Τοροσιδης ειναι ενα επιπεδο πανω απο Βυντρα ο δαρλας,δεν ειναι χαφ,γιατι δεν εχει ουτε καλη σεντρα,ουτε τελειιωμα φασεων. αν μπορει να παιξει επαγγελματικα κ σοβαρα,αυτο γινεται ΜΟΝΟ ως μπακ.Ο Δαρλας στο εφηβικο χαφ επαιζε!Το παιδι μια χαρα τεχνικη εχει και πασα.Σεντρα να βελτιωσει αλλα μηπως ο Σεριτς εχει σεντρα?Μπακ δυσκολα,ξεχνιεται.Θελει αλλο ενα χρονο να μαθει να παιζει μπακ.Εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε τον Δαρλα να μαθει να σκεφτεται σαν μπακ? το αμυντικο χαφ με τα πνευμονια το ειχαμε φιλε μου καιζερ,αλλα εξαιτιας καποιων τυπαδων στις εξεδρες,που εκραζαν τοσα χρονια,εφυγε...ναι, ο αγγελος ηταν,ο μοναδικος αλλωστε με τα...απιδια να μπει στη ριζουπολη! Τον συγκεκριμενο παικτη τον ανεφερα και γω παραπανω
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 τουλαχιστον,χαιρομαι για κατι....εστω κ μετα απο τοσα χρονια,ο Μπασινας αρχιζει να κερδιζει το R E S P E C T που του αξιζει για την προσφορα του....
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ο βυντρα απεδειξε οτι δεν εχει σχεση με σεντερ μπακ,περυσι στις μαλεζανιες... θυμασε κατι ζεμπεκιες που χορευε? επαιζε δεξι σεντερ μπακ αν θυμασαι! για τον τοροσιδη,δε θα διαφωνησω,αλλα η ξανθη για να τον πουλησει σε εμας (το επιασες το υποννοουμενο ετσι?),θα ζητησει την παιανια,τον βικτορ κ 3 εκατ.ευρω! ο δα΄ρλας,ειναι κατ εμε καλυτερος του σεριτς,στα αμυντικα καθηκοντα. ο σεριτς 2 καλα εχει μονο...ευθυβολο σουτ(χωρις σημαδι ομως),κ καλυτερη κινηση στο γηπεδο,μαζι με μια συμπαθητικη σεντρα. μακαρι να τον πουλησει τον κροατη παντως! επισης κατα τη γνωμη μου,απο τη στιγμη που κανεις ανανεωση στον δαρλα για 5 χρονια , ναι,εχεις την πολυτελεια να τον στηριξεις κ να τον βοηθησεις να μαθει οτι η θεση του ειναι ΜΠΑΚ! του εχω εμπιστοσυνη πολυ,μου αρεσει σαν παιχτης,κ νομιζω οτι αξιζει λιγη στηριξη(απο τη στιγμη που δεν εχουμε κ αλλον)! ΥΓ: ο παπ, την καλυτερη χρονια του,την εκανε οταν επαιζε σχεδον ελευθερος 2ος επιθετικος πισω απο τον κυπριο προδοτη. αλλα νομιζω οτι κ στις 2θεσεις,μια χαρα θα ειναι! απλα, επειδη οι μεταγραφες εγιναν λιγο πανω στην αναμπουμπουλα,δε βλεπω να παιζει ο ρομερο,και να κανει παρεα στον εκι(οταν επιστρεψει)στον παγκο! κ εκει,αντε να συγκρατησεις 2 αργεντινους.....
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Για Βυντρα ΕΛΑΧΙΣΤΑ επαιξε μπακ περσυ,μονο στις αρχες με Μορις δεξια Για Δαρλα Στηριξη ναι,αλλα σαν μπακ απ ενος πραγματικου αριστερου ΜΠΑΚ,ωστε σε 2 χρονια να ειναι βασικος.Στηριξη στον Δαρλα ναι,υπομονη απο την ομαδα οχι
zaxoys Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Αυτό ακριβώς σεκφτόμουν οτι με 1 επιθετικό ο Ρομέρο δεν πρόκειται να δει 11αδα και να μείνει εκτός ο Παπ ,εκτος και αν δεν πιάσει ο Βίκτορ που το βλέπω χλωμό ,τελικά το βλέπω όλο και πιο πολύ να πηγαίνιυμε σε 4-4-2.Όπως δήλωσε και ο Μπάκε αν μείνει τελικά ο Γκέκας θα τον υπολογίζει κανονικά! Ο Σειταρίδης πριν έρθει στον Πάο δεν έπαιζε και χαφ? Μου φαίνεται ανάλογη είναι και η περίπτωση Δάρλα Για τα χαφ τα είπαμε ,άλλο να έχεις τον Μικάελσεν να σε βοηθάει αμυντικά και άλλο τον Τζιόλη
gvaggis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Κ φοβάμαι πως το 4-4-2 δεν θα προτιμηθεί γιατι είναι ότι καλύτερο αλλά γιατι πρέπει να χωρέσει ο Σαλπιγγίδης,οΒικτορ,ο Ρομέρο,ο Παπ κ ο Αυστριακό μόντελος! Νομίζω πως πριν την έλευση του Σάλπι δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Πάντως το κακό είναι πως ακόμα κ μετά την έλευση τόσο ποιοτικών παικτών κάθετες μπαλιές δεν είδαμε.. Πολύ γιόμα...Κ αυτό δεν έχει να κάνει με ομοιογένεια..Έχει να κάνει με ποδοσφαιρική αντίληψη.
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 σωστος...οχι τιποτε αλλο,αλλα φαινεται μια αλλαγη στη ροτα του ταριφα... μεταγραφες....ριχνει χρηματα.... αφηνει τον κοσμο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) να τα βριε μονος του...ξεκιναει να δειχνει σεβασμο στους οπαδους (εκτος εδρας εισητηρια).... η ομαδα πηγε στον κοσμο χθες(μετα απο χρονια).... κρατησε τον παπ... τι εγινε ρε παιδια???κ εγω πως θα γκρινιαξω???
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Που δεν πηραμε ακραιο και σεντερ μπακ,χαχα 4-4-2 και χωρις Σαλπιγγιδη παλι δεν θα παιζαμε,ο Μποβιο αποκτηθηκε με λογικη παρτενερ Μπισκαν Παλι 4-3-3 θα παιζαμε με Γκεκα αντι Σαλπι στην κορυφη Καθετες μπαλιες δεν ειδαμε πολλες ειδαμε ομως καποιες,πχ στο 1ο γκολ και σε ενα τετ-α-τετ του Σαλπι στο 2ο ημιχρονο.Δυσκολο να παιξεις με καθετες στο Αιγαλεω του Χατζαρα.Πρεπει να ανοιξεις απο το πλαι.Οταν ομως εχεις για μπακ τους Γκουμα-Αντονσον-Βυντρα,ουτε απο το πλαι μπορεις να παιξεις,ουτε απο τον αξονα,εξου και στο 1ο ημιχρονο ειδαμε γιομες απο κατι Βυντρα,κατι Γκουμες και κατι Μπισκαν.Για να βγαλει ο Ιβανσιτς ή ο Μποβιο την καθετη πρεπει να παρουν μπαλα στα 35-40 μετρα και οχι φυσικα στην περιοχη μας. Οποτε φετος πιο πιθανο να βγαζω εγω μπαλιες καθετες παρα ο Μπισκαν και ο ΑΝτονσον Μια κουλη ιδεα θα ηταν Γκονζαλεζ-Μποβιο-Ιβανσιτς στα χαφ ταυτοχρονα.Τρεχει που τρεχει ο Εκι,τρεχει και ο Μποβιο, εχουν και μια τεχνικη,θα κατεβαινε η μπαλα το κεντρο.Βεβαια θα ελεγε καποιος οτι Μποβιο-Γκονζαλεζ ισως χαραμιζονταν ετσι αλλα αν τραβηξει ο Ιβανσιτζ σε ρολο αντι-Εκι προτιμω για 2ο αμυντικο χαφ τον Εκι απο τον Μπισκαν
geovard Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 εγω παλι' date='δεν αναπολω σχεδον κανεναν!!! μου λειπει πολυ ο μινχ φυσικα,κ ο χενρικσεν,αλλα αυτοι εφυγαν απο τον ΠΑΟ γιατι σταματησαν την μπαλα...μου λειπει ο μπασινας,αλλα χαιρομαι που εφυγε,γιατι το παληκαρι αξιζε κατι καλυτερο απο το συνεχες κραξιμο της κερκιδας,ενω εδινε το 110% στην ομαδα. δε μου λειπουν ουτε οι 2 προδοτες,ουτε το καραγκουν-boy(ελεος πια ,καταστρεφει ΚΑΘΕ επιθεση με την καταχρηση τριπλας και κατοχης μπαλας),ουτε ο γιουρκας,ουτε βεβαια ο ρομπερτο φυσσας! δε μου λειπει ο κυργιακος,γιατι ειναι καλος παιχτης(ισως πολυ καλος),αλλα παρακαλουσε ολο το καλοκαιρι να παει στο γαβρο...δε μου λειπει ουτε ο λυμπε,αλλα του βγαζω το καπελο,στο αεκ εχει κερδισει το σεβασμο μου! ΥΓ: σαπακια εχουμε ακομα,αρκετα μαλιστα,αλλα επειδη δειχνει να κανει σοβαρες κινησεις,ελπιζω συντομα σε αντικατασταση τους! μιλαω για εμπεντε,κωτσιο,αντριτς,σεριτς,και ισως κ νιλσον! στηριζω κ ΠΟΛΛΑ,σε λεοντιου,γκαντσεφ,κρητικο,σταθη (ολοι τους πολυ καλοι παιχτες_!!)! ΥΓ2: ο τριποτσερης,που δε δεχθηκε να υπογραψει,ειδατε που κατεληξε?ο μανατζερ του(ο ιιδιος με του κυπριου ),του ειχε υποσχεθει γαβρο,και κατεληξε ΚΥΠΡΟ!!!!! αλλος ενας που τον τρωει η μαρμαγκα ...[/quote'] Υπόθεση κάνουμε με τούς παλιούς μην το παίρνεις σοβαρά.Καί μην λες ότι δεν αναπολείς κανέναν γιατί πέρασαν παιχταράδες πού ήξεραν πολλά καντάρια μπάλλα καί κάνοντας σύγκριση με μερικούς τωρινούς μόνο μελαγχολείς.Σε τελική ανάλυση βέβαια αυτό πού μετρά είναι η σημερινή πραγματικότητα.
gvaggis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Παρατήρηση : Ψιλοκαλή εκτέλεση στημένων φάσεων έχει ο μποβιο αλλά ο Ιβανσιτς έχει κλάσεις ανώτερη.Φάνηκε από τη στιγμή που βγήκε ο Μποβιο αλλαγή.Και στα κόρνερ ειδικά.Βλέπε τέταρτο γκολ.Γατι άραγε ο Μπακε έχει δώσει τις εκτελέσεις στο βραζιλιάνο καταρχήν;Ελπίζω να αλλάξει αυτο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Eχω την αισθηση οτι ο Βραζιλιανος εχει καλυτερη σεντρα,ο Αυστριακος καλυτερο απευθειας.Αν δεις τα κορνερ του ηταν στο 1ο δοκαρι και εκτελεσε και το μοναδικο φαουλ με μετωπο στην εστια Εχω την αισθηση οτι ο Βραζιλιανος θα εκτελει τα πλαγια φαουλ(που δεν πανε για απευθειας),μαλιστα εδιωξε στο 2ο ημιχρονο τον Ιβανσιτζ απο ενα φαουλ, και ο Αυστριακος τα απευθειας και τα κορνερ θα μοιραζονται αναλογως του συστηματος(κοντινο ή πισω)
crach13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ναι με και εγω.Λοιπον.Η ομαδα κερδισε χωρις να παιξει την μεγαλη μπαλα και με πολλα γκολ.Ακρως θετικο απο τη μια.Οσο για τις μεταγραφες ειμαι απο ολους ευχαριστημενος.Στο χθεσινο παιχνιδι ολοι κανανε καλα τη δουλεια τους με εξαιρεση λιγο το ρομερο που πιστευω οτι δεν του ταιριαζει να παιζει αριστερα.Οσο για το Βυντρα δεν πιστευω οτι ειναι ασχημος παιχτης.Αμυντικα δεν εχω κανενα παραπονο.Ελπιζω οταν παιξει και ο Βικτορ δεξια στα χαφ να ειμαστε αρκετα δυνατοι και απο εκει.Ο ιβανσιτσ πολυ καλος παιχτης με το προσον του να μην ειναι αλλο απο το φοβερο ποδαρακι που εχει.Ο Μποβιο ειναι τρελα.Μονο που τον βλεπεις στη φατσα........!!!!!!Τρεχει και πολυ δυνατος.Και εξυπνος πανω απ'ολα στο παιχνιδι και στις κινησεις του.Οταν παιξει και ο Βικτορ και πιασει με το καλο ποιος θα φαει τον ωραιο τον παγκουλη???Και οταν επιστρεψει και ο Εκι ποιος ακομα θα κανει παρεα στον πρωτο???Σαν πολλοι δεν γιναμε??χαχα!!!Ο Αντονσον μου αρεσει παρα πολυ.Και ο Γκουμας επαιξε καλα αν και 2 φορες κοιμηθηκε μαζι με τον Σουηδο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Γκουμας και Αντονσον δεν νομιζω να παιζουν συχνα,ειναι πανω κατω ιδιας κοπιας.Μαλλον θα παιζει ο Μορρις Παγκο Νο1 παει ο Ρομερο λογικα Οταν γυρισει ο Εκι,εφοσον ειναι καλα και εφοσο ο Ιβανσιτζ παιζει καλα,προβλεπω-οχι τι θελω,τι βλεπω-αλλαγη σε 4-4-2 με Μποβιο-Εκι κεντρο,Ιβανσιτζ αριστερα,Βικτορ δεξια,Παπ-Σαλπι επιθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.