1980 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ενώ κάποιοι άλλοι, είναι τελείως ακομπλεξάριστοι , το έχω παρατηρήσει κ εγώ!Ούτε βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν αποτυχίες αντιπάλων, ούτε αρνούνται ζούγκλες που έχουν δημιουργήσει, ενώ επίσης δε μειώνουν τις επιτυχίες των αντιπάλων σε αθλήματα που εκείνοι δεν πάνε καλά, και τέλος, μετά την παρουσίαση στοιχείων που φυσικά δεν τους αρέσουν, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ! Αλλά τουλάχιστον όλα αυτά τα κάνουν ακομπλεξάριστα!!!! dali13, σου απαντάει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και αναλυτικά ο κάιζερ! Κάιζερ, το δικό μου διαρκείας είχε αρίθμησει 4000 πάντως.... αμα σου ειχαν παρει εκεινοι παιχτη και ειδικα τετοιο παιχτη θα ακουγες πανηγυρισμους και καζουρα ακομα και απο τον γυαλακια που βγαινει τα πρωινα στην νετ με τον αλλο το κολογαβρο και πετανε τις εφημεριδες του παναθηναικου και διαβαζουν μονο του γαβρου ακομα και οταν ο παναθηναικος εχει παρει το ευρωπαικο. εκει να δεις κομπλεξ. εγω δεν ασχολουμαι αλλα μην μου πρηζετε και πολυ τα συκωτια γιατι δεν μπορω να βλεπω δηθεν συμπεριφορες ανωτεροτητας.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Και για τον Τεοντοσιτς που εχει κλεισει στον ΠΑΟ και πονταρει πολλα πανω του ο Ομπραντοβιτς ως μελλοντικος Διαμαντιδης. Ελεος! Α,ναι, το ιδιο ειναι Παρεπιπτοντως, πως παει ο Περπερογλου στις προπονησεις του Ολυμπιακου?Καλα?
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια, βαλτε και κανα Video για τον Γκαλετι.Κρατει κανεις αρχειο με περυσινες εφημεριδες? Και για τον Τεοντοσιτς που εχει κλεισει στον ΠΑΟ και πονταρει πολλα πανω του ο Ομπραντοβιτς ως μελλοντικος Διαμαντιδης. Ελεος! πριν από λίγο το είπα στο δικό σας τόπικ ότι τον είχαμε "κλείσει" (παρένθεση: Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου, έτσι)? Είδες να βγάζουμε κόμπλεξ για τον αγγελόπουλο, ή να λέμε ότι δεν τον θέλαμε, ή 1002 αηδίες που έχουν ακουστεί για την περίπτωση σάρας?
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Α,ναι, το ιδιο ειναι Παρεπιπτοντως, πως παει ο Περπερογλου στις προπονησεις του Ολυμπιακου?Καλα? θα κάνει καλό καρέ με τον σάρας κ τον διαμαντίδη κ τον σπανούλη πάντως!! αχτυπητος ο οσφπ φέτος!!!!
LL_NEO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό είναι το λάθος του Τζίγγερ, που δεν φέρνει 2-3 τέτοιους. Μαζί με το γήπεδο όμως έχω την ελπίδα ότι θα φιλοτιμηθεί να φέρει. Για να το γεμίσει, αλλιώς... Το μόνο πράγμα που εύχομαι να γεμίσουν οι Βαρδινογιανναίοι είναι μια ογκολογική πτέρυγα και στα καπάκια τον οικογενειακό τους τάφο. Και για να μην παρεξηγηθώ όπως ΠΑΝΤΑ το λέω καλοπροαίρετα και με την καλή την έννοια.
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Νίνης τι έπαθε; Πάει; Έκαψε φλάντζες;
antonisid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Νίνης τι έπαθε; Πάει; Έκαψε φλάντζες; Εεεεεε για μπάσκετ είναι εδώ (...και το λεγε ο Μουνιόθ,προσοχή,είναι μικρός...μη τον "κάψετε" )
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 τη δήλωση του υπαλλήλου του ταρίφα για τα επεισόδια την είδατε??? Μάλιστα! Μάθαμε ότι αυτοί που ΔΕΝ παίρνουν εισητήρια, και που ΔΕΝ πάνε γήπεδο, θα πάρουν εισητήρια σε ανύποπτο χρόνο, για να κάνουν επεισόδια! Έτσι: 1)αν ΔΕΝ γίνουν επεισόδια, είμαστε οι μάγκες που τους τιθασεύσαμε, που τους πείσαμε για το "όραμά" μας, κ λοιπές λαλακίες! 2)αν γίνουν επεισόδια, αυτόματα ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ οι κόκνεις... 3)αν γίνουν επεισόδια, αυτόματα δικαιώνεται η διοίκηση.... 4)αν γίνουν επεισόδια, αυτόματα ενοχοποιούνται οι σύνδεσμοι της Θύρας 13. 5)τους "δίνει" ότι κάνουν ΚΑΚΟ στον παναθηναικό... 6)άρα μην ακούτε την κριτική τους... 7)γκέμπελς is here ....λέγε λέγε, κάτι θα μείνει!!!! ΥΓ: Χθες, το καταχάρηκα! 20 άτομα στην ουρά για ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο μπάσκετ, και 2 στην ουρά για εισητήρια στη μπάλα! ΥΓ2:Η απάντηση του κάιζερ για το μπάτζετ, πρέπει να κρατηθεί ως μήνυμα , να το απαντάμε σε όποιον τολμάει να σχολιάσει το μπάτζετ στα 2 αθλήματα, τα αδερφια κλπ...
The_Edge Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Από κάτι τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνουμε τι πάει στραβά στη Παε. Είναι όλοι άτομα πολύ χαμηλής νοημοσύνης.
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Από κάτι τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνουμε τι πάει στραβά στη Παε. Είναι όλοι άτομα πολύ χαμηλής νοημοσύνης. δεν ξέρω αν είναι ηλίθιοι, ξέρω ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ όμως....
Critter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 πριν από λίγο το είπα στο δικό σας τόπικ ότι τον είχαμε "κλείσει" (παρένθεση: Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου, έτσι)?Είδες να βγάζουμε κόμπλεξ για τον αγγελόπουλο, ή να λέμε ότι δεν τον θέλαμε, ή 1002 αηδίες που έχουν ακουστεί για την περίπτωση σάρας? Ποιος ειπε οτι δεν τον θελαμε? Αυτο που ειπανε καποιοι ειναι οτι απο καποιο σημειο και μετα διακοπηκαν, για λογο που κανεις δεν ξερει, οι επαφες. Και αυτο ειχε γινει πριν βγει στη φορα οτι ενδιαφερεται ο ΠΑΟ (με την επισημη δηλωση του μανατζερ του). Τωρα το αν ο ολυμπιακος το ηξερε απο τοτε για τον ΠΑΟ και δεν το ξερανε οι εφημεριδες, ουτε αυτο το ξερουμε.Μπορει να εγινε και ετσι και οι Αγγελοπουλοι να ειναι κοτες, που να ξερω εγω? Αν εσυ ξερεις κατι παραπανω, πεστο μας. Το θεμα ειναι οτι εσυ ξερεις αυτα που θελεις να ξερεις.
Critter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Α,ναι, το ιδιο ειναι Παρεπιπτοντως, πως παει ο Περπερογλου στις προπονησεις του Ολυμπιακου?Καλα? Μπα, ολο για καφε ειναι με τον Νικοπολιδη, τον Κωσταντινου, τον Κυριακο και τον Γκεκα. Που καιρος για προπονηση?
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η όλη προσπάθεια των οπαδών του οσφπ να βγάλουν λάδι τους αγγελόπουλους, να υπερασπιστούν το όνομα της ομάδας τους σε σύγκριση με του παναθηναικού, κλπ! όλα τα άλλα, συζητιούνται, αλλά το να πει κάποιος απλά : "ρε φούστη μου,τον ήθελα, και μου τον πήραν,τέλος", φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο σήμερα....
1980 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η όλη προσπάθεια των οπαδών του οσφπ να βγάλουν λάδι τους αγγελόπουλους, να υπερασπιστούν το όνομα της ομάδας τους σε σύγκριση με του παναθηναικού, κλπ! όλα τα άλλα, συζητιούνται, αλλά το να πει κάποιος απλά : "ρε φούστη μου,τον ήθελα, και μου τον πήραν,τέλος", φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο σήμερα.... αμα τους αφησουν και αυτα τα ροιδα που τα εβαλε ο θειος μεσα για να χωνουν χοντρα και να βγαζει και κερδος, θα επιστρεψουν σε πολυ μαυρες εποχες τι θες να κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.