Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις για το μπάσκετ, είναι η νοοτροπία που είχαν όλοι μέχρι τα μέσα των 90's, από κει και πέρα όλοι το εγκατέλειψαν και αν θες και την άποψη μου και η μπάλα εκεί πάει, βλέπε Αρσεναλ κλπ κλπ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ:Την πληροφορία για τα 7.000, από που την έχουμε ρε παιδες?

Aπο άτομο που πηρε με σειριακο αριθμο ανω του 7000

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι μεσα και τα "κρατημενα" μεχρι 31/9 διαρκειας των παλιων αλλα αμφιβαλλω αν υπαρχουν πανω απο 100-150 ατομα που πηραν περσυ και δεν ανανεωσαν ή δεν σκοπευουν να ανανεωσουν

Δημοσ.
Αυτό που περιγράφεις για το μπάσκετ, είναι η νοοτροπία που είχαν όλοι μέχρι τα μέσα των 90's, από κει και πέρα όλοι το εγκατέλειψαν και αν θες και την άποψη μου και η μπάλα εκεί πάει, βλέπε Αρσεναλ κλπ κλπ

Οπότε δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από το ποδόσφαιρο που δεν παίρνει μεγάλα ονόματα και φέρνει ταλέντα(both Έληηνες και ξένους), έτσι δεν είναι; :mrgreen:

Δημοσ.

Με το εμοτικον φαίνεται ότι αστειεύεσαι,αλλά για να μην παρανοήσει κανείς άλλος.

Δεν είπα αυτό που γράφεις, αλλά πια για να κάνεις οποιαδήποτε ομάδα, δε χρειάζεσαι τον υπερπαίκτη, τύπου Γκάλη, αλλά 5 Σισκάουσκας (μην πω διαμαντίδηδες και αρχίσουμε πάλι να του πλέκουμε το εγκώμιο).

Στην μπάλα, κανείς δεν έμαθε ποδόσφαιρο από μόνος του. Όλα τα μεγάλα ταλέντα έχουν υιοθετήσει αγωνιστικά στοιχεία από αρκετούς άλλους παίκτες, τα οποία και διάνθισαν. Στο παράδειγμα της Αρσεναλ, όλοι οι επιθετικοί της από τα τσικό μέχρι τη δεύτερη εντεκάδα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν τον Ανρί, ο οποίος όπως και τα να κάνουμε είναι γεννημένος για τη θέση του, με το που έφυγε, η επιθετική γραμμή της Arsenal παραμένει παραγωγική από παίκτες που για 8 χρόνια είχαν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για μίμηση.

Ειλικρινά, πιστεύω πως αντί για Ιβανσιτς μπροστά από Νίνη ήταν, τουλάχιστον, ο Σαραβάκος θα μιλάγαμε ήδη για τον ποδοσφαιριστή Νίνη κι όχι ταλέντο Νίνη. Δεν πιστεύω πως ο Μέσι ήταν/είναι μεγαλύτερο ταλέντο αλλά είχε και προπονητές που ήξεραν και ήθελαν να τον διδάσκουν, αλλά και συμπαίκτες για να παρακολουθεί...

Δημοσ.

Δλδ θελετε να μου πειτε οτι οι ομαδα που εφτασε στους 4 με Γ.Σ, Γ.Χ. και Αλεξουδη ειχε κανενα φοβερο μπατζετ. Οτι η ομαδα που εφτασε στους 8 εκτος απο τον Κωνσταντινου ειχε επισης κανενα δυσθεωρητο μπατζετ.

Επισης καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι δεν απαιτω στην μπαλα ομαδα ισαξια του μπασκετ, θελω μια καλυτερη ομαδα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα 20-25εκ του μπασκετ δεν φτανουν για ομαδα που θα σαρωνει τα ΤΛ στο ποδοσφαιρο.ΟΜΩΣ αν σκεφτουμε οτι ο Μπισκαν με τον Φλαβιο καναν τα 2/3 του Σαρας στην τελικη, οτι στο μπασκετ εχω αυτη την στιγμη 4 παικτες που περνουν πανω απο 1,5 εκ(περιμενω να δω ποιοι περνουν τοσα στην μπαλα), και συνολο 7 που περνουν πανω απο 1, και μιλαμε για ενα αθλημα που εχει15-20Μ ΧΑΣΟΥΡΑ αν βαλεις αυτα τα 20Μ στα 9 της τηλεορασης, στα φραγκα απο το γηπεδο και κυριως θεωροντας δεδομενο πως θα παιζαμε ΤΛ αλλα 20Μ αποκει, θελετε να μου πειτε οτι με 55-60Μ που θα διναν οι Γιαννακοπουλοι δεν εφτιαχνες ομαδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να περνεις τα πρωταθληματα και να κηνυγας τους 8 στην Ευρωπη?Εκτος αν ο Τακαρος επερνε 2εκ ευρω και ο Κυριακος 3 και δεν το ξερω

Η αναλυση σε απολυτους αριθμους ειναι καταλυτικη, εχεις ενα τμημα με το 1/10 των κερδων και το αλλο που εχει 10πλασια εσοδα εχει 15% μικροτερο μπατζετ που μαλιστα πηγαινει σε 25 παικτες αρα περνεις ΑΚΟΜΑ φθηνοτερους παικτες που τους εχεις ονομασει "Εργαλεια', την στιγμη που το αντιστοιχο μπασκετικο εργαλειο απο τον Πανιωνιο σου κοστισε 450χιλ στον Νιονιο και αλλα 350 ο ιδιος=800χιλ

Και ξαναλεω, το Γκοντζοεπιχειρημα "Με τα λεφτα του μπασκετ δεν φτιαχνεις την ιδια ομαδα στην μπαλα" καταρριπτεται πανευκολα γιατι απλα κανεις δεν απαιτει την ιδια ομαδα,κανεις δεν απαιτει να παιζω με την Γιουναιτεντ και να ειμαι φαβορι. ΣΙΓΟΥΡΑ ομως με 50Μ που θα κοστιζε η ομαδα αν την ειχαν οι γιγαντες θα ηταν σε καλυτερη κατασταση απο τα χαλια του Αλεξανδρου και του καρχαρια

Δημοσ.

Και ξαναλεω, το Γκοντζοεπιχειρημα "Με τα λεφτα του μπασκετ δεν φτιαχνεις την ιδια ομαδα στην μπαλα" καταρριπτεται πανευκολα γιατι απλα κανεις δεν απαιτει την ιδια ομαδα,κανεις δεν απαιτει να παιζω με την Γιουναιτεντ και να ειμαι φαβορι. ΣΙΓΟΥΡΑ ομως με 50Μ που θα κοστιζε η ομαδα αν την ειχαν οι γιγαντες θα ηταν σε καλυτερη κατασταση απο τα χαλια του Αλεξανδρου και του καρχαρια

Έτσι ακριβώς.

Και για να μην ξενερώνει ποτέ η ξενέρα μας με το ποδοσφαιρικό τμήμα, σήμερα επέλεξαν να χτυπήσουν πάλι, ημέρα που έγινε ίσως η ακριβότερη μεταγραφή στον ελληνικό αθλητισμό. Έτσι για να μας δείξουν ακόμα μια φορά πόσο μικρό σωματείο έχουν γίνει:

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=1&artid=36623

Δημοσ.

Γι αυτο σας παω. Αντι να χαρητε που τον πηρατε και κρατατε τα ηνια βλεπωντας τον ανερχομενο αγγελοπουλο, βγαζετε καποιοι το κομπλεξ σας για πολλοστη φορα.

Ειπαμε εχει μπει η κομπλα πλεον στο dna.Αυτου του ειδους οι παναθηναικοι ειναι κοινωνικο φαινομενο.

Δημοσ.
Γι αυτο σας παω. Αντι να χαρητε που τον πηρατε και κρατατε τα ηνια βλεπωντας τον ανερχομενο αγγελοπουλο, βγαζετε καποιοι το κομπλεξ σας για πολλοστη φορα.

Ειπαμε εχει μπει η κομπλα πλεον στο dna.Αυτου του ειδους οι παναθηναικοι ειναι κοινωνικο φαινομενο.

Όχι απλα το είδες αλλά το είδες και μέχρι τέλους :mrgreen:

Αν και δεν προοριζόταν για να το δουν φίλοι γαύροι (εδώ είναι thread παναθηναικού να θυμίσω) εσύ το είδες και μάλιστα το ευχαριστίθικες :mrgreen:

Τέλος, επειδή είμαι αρκετά παροπιδάτος δεν βλάπτει να σας λέμε και ένα ευχαριστώ....

Δημοσ.

Που δλδ θες να μου πεις οτι αμα σου πριζαμε 2 μηνες τα παπαρια 'Ερχεται στην Παναθα ο Ρουνευ, αναγενναται ο Παναθηναικος, τρεμε Κοκκαλη" και 2 μηνες μετα ανακοινωνες Ρουνευ ξερω γω, ΔΕΝ θα ασχολουσουν με καζουρα στους Παναθηναικους,ετσι?

Αστο αδελφε, ξερουμε και οι δυο την αληθεια. Η μεταγραφη ειναι ακομα πολυ νωπη για να μην πεφτει καζουρα για τα προσυμφωνα

Δημοσ.

ενώ κάποιοι άλλοι, είναι τελείως ακομπλεξάριστοι , το έχω παρατηρήσει κ εγώ!

Ούτε βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν αποτυχίες αντιπάλων, ούτε αρνούνται ζούγκλες που έχουν δημιουργήσει, ενώ επίσης δε μειώνουν τις επιτυχίες των αντιπάλων σε αθλήματα που εκείνοι δεν πάνε καλά, και τέλος, μετά την παρουσίαση στοιχείων που φυσικά δεν τους αρέσουν, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ! Αλλά τουλάχιστον όλα αυτά τα κάνουν ακομπλεξάριστα!!!!

dali13, σου απαντάει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και αναλυτικά ο κάιζερ!

Κάιζερ, το δικό μου διαρκείας είχε αρίθμηση 4000 πάντως....

Δημοσ.

Ρε παιδια, βαλτε και κανα Video για τον Γκαλετι.Κρατει κανεις αρχειο με περυσινες εφημεριδες?

Και για τον Τεοντοσιτς που εχει κλεισει στον ΠΑΟ και πονταρει πολλα πανω του ο Ομπραντοβιτς ως μελλοντικος Διαμαντιδης. Ελεος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...