Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Ποιά είναι τα κόστη του διαρκείας;

150-200-600 σιγουρα

800-2000-4000 νομιζω

Αμα βρεις 150αρια σφυρα κλεφτικα, χτες φτασαμε τα 7,000 διαρκειας. ΙΣΩΣ βρεις απο 1/10 διοτι τοτε "ελευθερωνονται" θεσεις που εχουν κρατηθει για ανανεωσεις των περσυνων αν και αποκλειω καποιος να πηρε περσυ και να μην ανανεωσει φετος, ΕΙΔΙΚΑ αν ειναι στα 150αρια η θεση του

Ποιά είναι η διαδικασία για να το πάρεις;

ΑΦΜ, Α.Τ., Τηλεφωνο, ονοματεπωνυμο, διευθυνση. Πας Λ.Αλεξανδρας (ακομα και γραμμενα σε χαρτι, δεν ειναι αναγκη να τους πας πχ την ιδια την ταυτοτητα) στην θυρα 11 και το περνεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ(απο φετος εκτυπωνονται μπροστα σου).ΝΟΜΙΖΩ πλεον εχει και στο ΟΑΚΑ εκδοτηρια διαρκειας. Μετρητα ή καρτα, και τα 2 δεχονται

Είναι αυστηρά ονομαστικό;

Υποτιθεται αλλα περσυ εδωσα πολλες φορες το διαρκειας ενος φιλου σε αλλους φιλους μου και σε κανενα δεν ζητησαν ταυτοτητα στο γηπεδο. Εκτος αν πας να βαλεις κοριτσι με αντρικο διαρκειας. Εξαλλου τι προβλημα να υπαρχει?Στο σκαναρουν αρα να μπεις 2ο ατομο με το ιδιο διαρκειας δεν παιζει και αν γινει φασαρια την πληρωνει και ο κατοχος και ο παραβατης αν τον συλλαβουν οποτε δεν καιγονται για ταυτοπροσωπια

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία. Προφανώς ο κύριος έκανε κωλοτούμπα. Αυτά που αναφέρει ως "πληροφορίες" για την εξέλιξη των γεγονότων υποθέτω ότι πρέπει να τα πάρουμε εξίσου σοβαρά με την "πληροφορία" ότι ο Γιασικεβίτσιους είχε κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ερώτηση: υπάρχει καμιά "κόντρα" και την έχω χάσει, γιατί αν θυμάμαι καλά κάπου τα ξαναχώνεις του επιστήμονα.

Δημοσ.

άντε ρε παίδες να αναίβει κανά videaki να δούμε τι έγιουνε σήμερα στην υποδοχή

κανένας από εδώ έτυχε να πάει να μας πει νέα....

Δημοσ.
Ερώτηση: Στο http://www.paobasketshop.gr αναφέρει ότι η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από 2/10. Άρα γίνεται και ηλεκτρονικά; Θα έχει μείνει μέχρι τότε κανένα των 200 άραγε;

Mεχρι τωρα εχουν υπερβει τις 7000.

Δημοσ.

Σήμερα ανανεώθηκε το διαρκείας μου:):):):).

Όση ώρα ήμουν εκεί, (επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα), εκτός από εμάς τους 7, αγόρασαν διαρκείας άλλα 18 άτομα (μέσα σε 15 λεπτα)!

Υπάρχουν ακόμα ελάχιστα των 150, και κάποια των 200.

Εκείνη την ώρα, χτύπησε το τηλ, και είπαν ότι από αρχές του μήνα θα διαθετουν διαρκείας κ μέσω νετ , όσα έχουν μείνει!

κατα τα άλλα, ο κάιζερ είναι σωστός!

ΥΓ:Την πληροφορία για τα 7.000, από που την έχουμε ρε παιδες?

ΥΓ2:ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ Παναθηναικός, έχει μικρότερο συμβόλαιο 350χλδ (περπέρογλου)! Οποιαδήποτε σύγκριση με ποδόσφαιρο (ταρίφα και πράκτορα), είναι τουλάχιστον ατυχής!!!! (ειδικά αν σκεφτούμαι ότι τα έσοδα στο μπάσκετ είναι ελαχιστότατα σε σχέση με το ποδόσφαιρο)!!! ΑΑδερφια, thanks!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά με τα λεφτά που δίνουν οι πρόεδροι στο μπάσκετ, αλλά ας σκεφτούμε και λίγο λογικά. Με budget έστω και 10 εκ. ευρώ, μπορείς να χτυπήσεις την Ευρωλίγκα. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνουν ούτε για την Super League. Είναι εντελώς διαφορετικά τα μεγέθη. Στο ποδόσφαιρο ας πούμε έχουμε budget γύρω στα 12-13 εκ. αν δεν κάνω λάθος(αν κάνω λάθος, διορθώστε με).

Έστω ότι ο κοντός πάρει και την ΠΑΕ. Και βάλει κι εκεί 25-30 μύρια όπως στο μπάσκετ. Σύνολο δηλαδή 50-55 εκ. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το ποσό; Είπαμε, βάζελος είναι, όχι μαλ@κ@ς. :)

Επίσης τώρα ειδικά που θα φτιαχτεί και το γήπεδο επί ημερών Τζίγγερ, ξεχάστε το ενδεχόμενο να δώσει την ΠΑΕ. Σε οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο στον Παύλο.

Δημοσ.

κοιτα φιλε εγω ξερω οτι την χρονια με μιτου και sanmartean ο παναθηναικος δεν ξεπερασε σε μπατζεντ τις 500.000 (για μεταγραφες) ενω ο παυλος στο basket εκεινη την χρονια εδωσε 300.000 ευρο για δυο μηνες!!! για να φερει τον NBAαερ απο τους lakers(το ονομα μου διαφευγει αυτη την στιγμη)

Bγαλε τα συμπερασματα σου...

Δημοσ.
κοιτα φιλε εγω ξερω οτι την χρονια με μιτου και sanmartean ο παναθηναικος δεν ξεπερασε σε μπατζεντ τις 500.000 (για μεταγραφες) ενω ο παυλος στο basket εκεινη την χρονια εδωσε 300.000 ευρο για δυο μηνες!!! για να φερει τον NBAαερ απο τους lakers(το ονομα μου διαφευγει αυτη την στιγμη)

Bγαλε τα συμπερασματα σου...

α και επισης μην ξεχνας οτι στο ποδοσφαιρο εχεις πολυ μα πολυ περισσοτερα κερδη απο'τι στο basket

Δημοσ.

Τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει αλλά δεν απάντησες στα υπόλοιπα. Και πρόπερσι στο ποδόσφαιρο με Μπίσκαν και Κονσεϊσάο το μπάτζετ ήταν πολύ υψηλό αλλά από μπάλα τίποτα.

Μην μπερδεύεστε. Στο μπάσκετ μπορείς πολύ πολύ εύκολα να φτιάξεις ομάδα για τίτλο και να παίζει μπασκετάρα. Το minimum που χρειάζεται είναι 3 πολύ καλοί παίχτες. Απλά δείτε με ποιούς πήρε τα ευρωπαϊκά η Μακάμπι. Τέσσερεις παιχταράδες είχε όλους κι όλους και οι υπόλοιποι μέτριοι. Κάπως έτσι έφτιαξε όνομα και ο Γκέρσον. Στο ποδόσφαιρο με 3 παίχτες δεν γίνεται δουλειά, θέλει τουλάχιστον 6. Γι αυτό και ο γαύρος έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα. Κάλπικα μεν τα περισσότερα, αλλά όταν έσφιγγαν τα γάλατα, είχε έναν Ριβάλντο, έναν Ζιοβάνι, έναν Τζορτζεβιτς, έναν Καραπιάλη(!) βρε αδερφέ. Αυτό είναι το λάθος του Τζίγγερ, που δεν φέρνει 2-3 τέτοιους. Μαζί με το γήπεδο όμως έχω την ελπίδα ότι θα φιλοτιμηθεί να φέρει. Για να το γεμίσει, αλλιώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...