Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη σου πω ότι τελικά το πλήγμα είναι για το μπασκετικό παναθηναικό, που τόσα χρόνια δεν έφερνε τέτοιους παίχτες, και στον παναθηναικό στο πόλο, που δεν έχει λεφτά!

(Αν δεν είναι πλήγμα στη διοίκηση του οσφπ αυτό, τότε δεν υπάρχει αυτή η έννοια πια)!

(και προσωπικά, στα π@π@ρι@ μου για το τι προκάλεσε στον οσφπ,μου φτάνει που με ισχυροποιεί αφάνταστα)!

(όσο για τις αμφιβολίες σχετικά με το άν μπορεί να κρατήσει την παε....δεν νομίζω ότι τις είχαν πολλοί...Τώρα απλά δε θα τις έχει κανένας)!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τωρα με τους αγγελοπουλους θα ασχολουμαστε ρε πατε καλα ? αστους εκει με τον βοσκο τι με νοιαζει εμενα, αστους να πετανε τα λεφτα τους καλο ειναι αυτο για εμενα. με τους κοντους ασχοληθειτε και παρτε ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. η εστω να γεμιζει το οακα σε καθε αγωνα και κανενας στον καρκινο τον ξεφτιλισμενο. το μυνημα ηταν το εξης οποιον παιχτη γουσταρουμε τον χτυπαμε και τελειωσε το θεμα. μου παιρνεις παιχτη? θα παρω οτι καλυτερο παιζει επειδη το γουσταρω.

Δημοσ.

άσχετο με τον ΄σαρας κ τα αδέρφια, αλλά σχετικό με το σπάσιμο απιδιων για τον όφη (από Goalday):

21/9/2007, Μιχάλης Σηφάκης (Flash): «Ποτέ δεν μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε. Οταν παίζεις με μεγαλύτερη ομάδα είναι λογικό να χάσεις. Απλά εμάς στον ΟΦΗ μας άγχωνε το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα περίμενε αυτό το ματς για να το σχολιάσει. Σε φορτώνει άγχος όταν ξέρεις ότι για το παραμικρό ανθρώπινο λάθος θα σε καταδικάζει και θα σε σχολιάζει αρνητικά όλη η Ελλάδα. Αυτό μας πίεζε. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα νομίζω τα κάνει όλα».
Και ένα στατιστικούλι: Από το 1996, όταν απεβίωσε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης που είχε λατρεία για τον ΟΦΗ (μέχρι τότε όλοι οι Κρητικοί θεωρούσαν την ομάδα αυτοδύναμη), ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 56 βαθμούς σε 22 ματς (17-5-0) και ο Ολυμπιακός 59 με ένα ματς περισσότερο, το κυριακάτικο (19-2-2). Μόνο που ο ΟΦΗ ουδέποτε έχει στερήσει από τους «ερυθρόλευκους» πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη.

άντε να δούμε τώρα τι θα ανακαλυφθεί πάλι από τους πιστούς του πρωκταθλητή...

ΥΓ: 6εκατ έσοδα ο μπασκετικός παναθηναικός? και 20 μπάτζετ?και μετά μου λέτε να μην βρίζω τον ταρίφα????

Δημοσ.
άσχετο με τον ΄σαρας κ τα αδέρφια, αλλά σχετικό με το σπάσιμο απιδιων για τον όφη (από Goalday):

ΥΓ: 6εκατ έσοδα ο μπασκετικός παναθηναικός? και 20 μπάτζετ?και μετά μου λέτε να μην βρίζω τον ταρίφα????

ποιος ειπε να μην βριζεις τον καρκινο? δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας.

Δημοσ.
ποιος ειπε να μην βριζεις τον καρκινο? δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας.

Συμφωνω. Ακομα και οι υπαλληλοι που πανε γηπεδο πιστευω μεσα τους ψιλογουσταρουν που τον βριζουμε:-D

Εγω να σου πω την αληθεια δεν θα τον εβριζα αλλα με αυτα που κανει ο παυλαυρας με προκαλει να βριζω τον Τζιγκερ για το μπατζετ και οχι μονο γιαυτο αλλα και για την αγαπη που εχει για την ομαδα.

Τζιγκερ Θεε παρε την ΚΑΕ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Γιατί "στεναχωριούνται" στον Πειραιά; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κάποια ενδεχόμενη νίκη εναντίων μας λαμβάνει πολλαπλάσια αξία;

Δημοσ.

Πρέπει Παναθα, ΤΣΣΚΑ και λοιπές μεγάλες ομάδες να κάτσουν κάτω και να μιλήσουν για τα έσοδα. Δεν γίνεται ο πρωταθλητής Ευρώπης να παίρνει 200.000?... και 5.000? για κάθε νίκη!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποιά είναι τα κόστη του διαρκείας;

Ποιά είναι η διαδικασία για να το πάρεις;

Είναι αυστηρά ονομαστικό;

Δημοσ.

Oυαου..αφοπλιστικο επιχειρημα.

Αφου ο ολυμπιακος δεν εχει χασει για χρονια απο οφη μην ειναι ο οφη παραρτημα του ολυμπιακου?Μην ειναι η αεκ που εχει αρπαξει περισσοτερα γκολ και απο ατρομητο(3χ3=9,5αρες)? Ζησε στο δικο σου εικονικο κοσμο ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.

Μπορεις να πεις σε αυτους που λενε ακομη για παραρτηματα, ηλιθιους αλλα θα μου επιτρεπεις να νομιζω οτι δεν ειναι τουλαχιστον φαντασιοπληκτοι.Υπαρχει προηγουμενο...

Δημοσ.

21/9/2007, Μιχάλης Σηφάκης (Flash): «Ποτέ δεν μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε. Οταν παίζεις με μεγαλύτερη ομάδα είναι λογικό να χάσεις. Απλά εμάς στον ΟΦΗ μας άγχωνε το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα περίμενε αυτό το ματς για να το σχολιάσει. Σε φορτώνει άγχος όταν ξέρεις ότι για το παραμικρό ανθρώπινο λάθος θα σε καταδικάζει και θα σε σχολιάζει αρνητικά όλη η Ελλάδα. Αυτό μας πίεζε. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα νομίζω τα κάνει όλα».

Για κακή σας τύχη έδωσε και ο Γκέκας μια συνεντευξη και μίλησε για τα 10 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και την παράγκα του Κόκκαλη.Μήπως πήρε το αυτί σου τι είπε ή βασίζεσαι ακόμα στα πρωτοσέλιδα των λαχανοφυλλάδων?

Παράθεση:

Και ένα στατιστικούλι: Από το 1996, όταν απεβίωσε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης που είχε λατρεία για τον ΟΦΗ (μέχρι τότε όλοι οι Κρητικοί θεωρούσαν την ομάδα αυτοδύναμη), ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 56 βαθμούς σε 22 ματς (17-5-0) και ο Ολυμπιακός 59 με ένα ματς περισσότερο, το κυριακάτικο (19-2-2). Μόνο που ο ΟΦΗ ουδέποτε έχει στερήσει από τους «ερυθρόλευκους» πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη.

Το στατιστικούλι των χούλιγκαν του πληκτρολογίου ξεχνάει οτι ο οφη παίζει στην α εθνική από το 1976 και όχι από το 1996.Πού είναι τα στατιστικούλία εκείνης της περιόδου?Πού είναι και τα στατιστικούλια και των αγώνων στην Κρήτη?

"Όλοι οι Κρητικοί θεωρούσαν την ομάδα αυτοδύναμη"Αλήθεια ε?

Για πήγαινε να τους το πείς,γιατί μου φαίνεται οτι θα έχουν διαφορετική άποψη.

Δημοσ.

ο οφη απο οτι ξερω ηταν ιδιοκτησιακο παραρτημα δικο μας μεχρι πριν μερικα χρονια αλλα αγωνιστικα δεν ηταν ποτε. ακομα θυμαμαι που μας ειχαν κοψει το ουεφα πριν δεκα χρονια. καταρχας τους παιχτες τους κυνηγανε κατω οι κρητικοι αμα δεν παιξουν καλα με τον παο πεφτει κλωτσια κανονικα. μπορει να ειναι και αυτο που ειπε αυτο το τσογλανι ο σηφακης οτι επηρεαζονται και δεν μπορουν να παιξουν. ουτε που με ενδιαφερει βασικα εδω ερχετε ο σαρας στο μπασκετ θα καθομαι να ασχολουμαι με μιζεριες. δεν πανε να ψοφησουνε ολοι.

Δημοσ.

περυσι δυο ισοπαλιες δεν φεραμε? ε τελειωσε το θεμα. φινιτο. ειλικρινα δεν μπορω να ασχολουμαι με βαρδινογιαννηδες και οφη οταν σε δυο ωρες θα γινει πανικος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...