serafeim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα ας βγει καποιος να μας πει αν αντεχει ο παυλος το μπατζετ της ΠΑΕ , αντε γιατι μας εχουν πριξει οτι το ποδοσφαιρο εχει πιο πολυ μπατζετ και τα ρεστα! Μεχρι και ο Μητσος παιρνει περισοτερα απο τον Ριβαλντο τον οποιο η αεκ για να τον παρει εκανε ανοιγμα πανω απο τις δυνατοτητες της. Ολοι μπασκετ για τα 100 χρονια με τιτλους και ασε τους υπαλληλους να χαιρονται που κρατησαμε τον Βυντρα
vastravoud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά το αυριανό φιλικό θα είναι ανοιχτό στον κόσμο ή όχι;
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ...και ασε τους υπαλληλους να χαιρονται που κρατησαμε τον Βυντρα Πωπω... γιατί μου το θύμισες αυτό τώρα... μου χάλασε η διάθεση...
KWSN_Men Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχαχα. Ε!Γιʼαυτο ειμαστε Ελληνες. Γιατι η αντικειμενικοτητα ειναι παντα αυτη που μας συμφερει. Ετσι κανουμε ολοι.Για παραδειγμα τοτε που ακουγοτανε για τον Ολυμπιακο διαβασα ποσες αναλυσεις εδω μεσα που εξηγουσαν γιατι δεν χρειαζεται στον ΠΑΟ. Μαλιστα εναν καιρο που ακουστηκε φιλολογικα για τον ΠΑΟ, ο KSNW_Men σκεπτομενος οτι ειναι μλκιες των δημοσιογραφων και οτι θα παει λογικα στον ολυμπιακο ειχε γραψει το επικο ʽΕ!αν τον παρουμε, θα ειναι μια καλη αλλαγη του Χατζηβρετταʽ. Φυσικα αν τον ρωτησετε τωρα δεν νομιζω να πει το ιδιο. Ελπίζω να μην το λες στα σοβαρά αυτό που λες και να κάνεις πλάκα. Προφανώς και έκανα πλάκα. Και γι' αυτό και χρησιμοποίησα τον Χατζηβρέττα και όχι κάποιον έστω συγκρίσιμο. Επίσης είπα πριν λίγες σελίδες κάτι αντίστοιχο για Γουέμπερ ή Κιριλένκο, δε θυμάμαι. Ειλικρινά ελπίζω να κάνεις πλάκα. Δε θα πω κάτι παραπάνω. Καλησπέρα από Λευκάδα.
1980 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 εχει αρρωστησει ο βοσκος ε? δεν σε χαλασε...νεοπα....
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδες τελικα ποσα παιρνει ο Γιασκε το χρονο? Εχω ακουσει απο 3,5 μεχρι και 5...
Critter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιρνει οσα δεν προκειται να παρουμε εμεις αν αθροισουμε ολα τα λεφτα που θα περασουν απο τα χερια μας σε ολη μας τη ζωη
Critter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σχετικα με τα περι Γκερσον, δηλαδη εσεις αν ησασταν ο Γκερσον θα βγαινατε και θα λεγατε "Φοβομαστε τον ΠΑΟ ο οποιος εχει και καλυτερη ομαδα απο μας?" Μην ακουω μλκιες....Ας ειμαστε εστω και στο ελαχιστο σοβαροι.
insomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ήμουν σοβαρός προπονητής, σε ομάδα, δε θα έλεγα τίποτα για τις μεταγραφές των αντιπάλων μου και ειδικά δε θα συνέκρινα ανόμοια πράγματα, όπως τον Σάρας (των 3 triplecrown) με τον Γκριρ (της Νήαρ Ηστ)...
talikra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σχετικα με τα περι Γκερσον, δηλαδη εσεις αν ησασταν ο Γκερσον θα βγαινατε και θα λεγατε "Φοβομαστε τον ΠΑΟ ο οποιος εχει και καλυτερη ομαδα απο μας?" Μην ακουω μλκιες....Ας ειμαστε εστω και στο ελαχιστο σοβαροι. Αν ήμουν σοβαρός προπονητής, σε ομάδα, δε θα έλεγα τίποτα για τις μεταγραφές των αντιπάλων μου και ειδικά δε θα συνέκρινα ανόμοια πράγματα, όπως τον Σάρας (των 3 triplecrown) με τον Γκριρ (της Νήαρ Ηστ)... Γιατί με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος γελιοποιείται αντί να κοιτάξει τις αποτυχίες του. 1. Διώχνει τον Ζιζιτς για να ρισκάρει ένα μαύρο ο οποίος (εγώ δεν τον έχω δει) λέγεταιο ότι δεν έχει πείσει 2. Διώχνει τον Πεν για να πάει από παίκτη του Μακεδονικού σε παίκτη του Νιαρ ηστ. Είναι άδικο για τους Αγγελόπουλους να επενδύουν τα λεφτά πάνω στο χοντρό. Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος τους. Η ιστορία όμως επαναλμβάνεται όπως και τα αδέρφια έτσι και τα κόκκινα αδέρφια αν έχουν υπομονή θα πάρουν έναν σοβαρό προπονητή και θα επιχειρίσουν να φτιάξουν μια καλή ομάδα κάτι που το εύχομαι. Μακάρι να μπουν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι να δούμε λίγο μπασκετάκι και από τους άλλους. Π.χ ο Κολλοσός έκλεισε τον παίκτη μυστήριο όσον αφορά την εξέλιξη του Διαμαντόπουλο. Δεν λέω ότι έγινε κάτι αλλά ελπίζω να αναίβενουμε σταδιακά.
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 καλα ενταξει ο γκερσον εχει λαλησει τελιως εγω δεν λεω να πει οτι φοβαται τον παναθηναικο, απλα το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να κλεισει το στομα του γιατι με αυτα που λεει εκτιθεται..."Ήθελα τον Σάρας, αλλά δεν είναι καλύτερος από τον Γκριρ"!!!!
1980 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο για τον παπαλουκα που γραφει εδω δεν το ηξερα. αν ισχυει βεβαια. http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102859 οποιος ξαναδωσει λεφτα στον καρκινο να του κοπει το χερι. ολοι διαρκειας στο μπασκετ.
vastravoud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, είχε ακουστεί και τότε ότι του έδωσαν "λευκή επιταγή".
Greg7vas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικα τα γεγονοτα με Γιασικεβιτσιους εγιναν ως εξης. Τον ηθελαν οι αγγελοπουλαιοι προ eurobasket ομως δεν ειχε σπασει το συμβολαιο με ουοριορς,και δεν ηταν ξεκαθαρο ποτε και εαν θα το εκανε τελικως, οποτε στραφηκαν για αλλου παιρνοντας τεοντισιτς. Στο μεταξυ ειχαν μπει ηδη στο παιχνιδιοι οι κοντοι.Σημαντικο ρολο πιστευω επαιξε οτι ο Γιασικεβιτσιους ενιωθε οτι ο παο του εδειξε μεγαλυτερο ενδιαφερον(ο ολυμπιακος τον ηθελε,αλλα μετα στραφηκε αλλου,πιθανως ολιγορησε),αφου πληρωσε και ενα αλφα ποσο στους ουοριορς για να αποδεσμευτει. Δε βλεπω καποια ηττα των αγγελοπουλων.Δεν ειναι θεμα οτι δεν ηθελαν να δωσουν χρημα.Μαλλον πιστευαν οτι δε θα εφευγε απο nba και κοιταξαν να κλεισουν κανα αμερικανο.Μολις αποδεσμευτηκε ομως ηταν πλεον αργα αφου ο παο ειχε ηδη δηλωσει το εμπρακτο ενδιαφερον του πληρονωντας τη ρητρα και δε θα μπορουσε να ειχε αρνηθει. Ετσι το βλεπω εγω.
Members gsarig Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ νομίζω πως περισσότερο πλήγμα για τον Βαρδινογιάννη ήταν αυτή η μεταγραφή, παρά για τους Αγγελόπουλους. Δεδομένου του ρόστερ που είχε ήδη η ομάδα, η συγκεκριμένη κίνηση μου φάνηκε καθαρά επίδειξη δύναμης και απάντηση σε όσους μπορεί να είχαν τις αμφιβολίες τους για το αν οι Γιαννακόπουλοι θα μπορούσαν να διαχειριστούν την ΠΑΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.