talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ...αφού του είχαν κάνει επέκταση συμβολαίου πριν ένα μήνα, να συμπληρώσω εγώ. Γιατι ο χοντρός δεν κάνει για Προπονητής. Αλλαγές των αλλαγών και διάλυση της ομάδας. Εδώ οι τύποι κλείνουν τον Γουντ (πως λέγεται ο μαύρος) διώχνουν τον Ζιζιτς και στην συνέχει από ότι αναφέρεται ο Γουντς δεν πείθει...
konnak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αρκεί μια ματιά στο ρόστερ της Μακάμπι που τον έκανε διάσημο τις δυο χρονιές (2004, 2005) που πήρε το τριπλ κραουν, για να καταλάβει κανείς πόσο ήταν δουλειά του Γκέρσον και πόσο δουλειά εκείνων των παικτών. Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Παπαδογιάννη σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των αιωνίων. Όσο για το ποιος θα παίζει μόνο Ευρώπη, πιστεύω ότι η προφανής και λογική επιλογή είναι ο Βούγιανιτς. Με τον Γιασκε η περιφέρεια φορτώνεται ακόμα περισσότερο, ενώ Ελλάδα θες έναν ακόμα ψηλό για τα ματς με γαύρο που έχει μαζέψει αρκετό κόσμο σε θέσεις 4 και 5. Όλα αυτά βέβαια μόνο αν παίξει ο Σχορτσιανίτης φέτος μπάσκετ. Αλλιώς...
johnyboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η συνέντευξη του Παυλάρα στην ΕΡΑ σπορ
antonisid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς τον....Τέτοια περιφέροια (Διαμαντίδης,Σπανούλης,Σάρας) έχει να υπάρξει χρόνια την Ευρώπη.Σκεφτείτε τον Μπετσίροβιτς που είναι παιχταράς και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο,σε μας "περισσεύει". Ελπίζω πάντως να μείνει στην ομάδα και να μη παραχωρηθεί!!!
john1987 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως και η ΤΣΣΚΑ με Παπαλουκα,Ζηση,Σισκα ειναι παρα πολυ καλη ετσι?Δηλαδη οκ,δεν ειναι και ευκολη η υποθεση η Ευρωλιγκα....
vastravoud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανώς, και όποιος την υποτιμήσει θα είναι βλάκας(σίγουρα οι Ομπράντοβιτς/Ιτούδης θα είναι οι τελευταίοι που θα πράξουν κάτι τέτοιο). Απαιτείται συνέπεια, προσπάθεια και αντοχή στο χρόνο για να κατακτήσεις το τρόπαιο.... Ξέρει κανείς αν θα είναι ανοιχτό στον κόσμο το φιλικό στις 29/9 με τον Πανελλήνιο;
talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως και η ΤΣΣΚΑ με Παπαλουκα,Ζηση,Σισκα ειναι παρα πολυ καλη ετσι?Δηλαδη οκ,δεν ειναι και ευκολη η υποθεση η Ευρωλιγκα.... Δεν είναι φίλε για αυτό πήραμε και τον Σάρας για να γίνει ποιό βατή
antonisid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι φίλε για αυτό πήραμε και τον Σάρας για να γίνει ποιό βατή Φυσικά και δεν είναι...ειδικά αν πάρει και Κιριλένκο που είναι πολύ πιθανόν.Πλέον θα μιλάμε για 2 υπερομάδες.
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν νομιζω οτι θα παρει kirilenko, για να ερθει ενας τετοιος παιχτης στην ευρωπη πρεπει να αφησει ενα συμβολαιο της ταξης των 12.000.000$ το χρονο. Υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα η csska θα δωσει τοσα λεφτα? Αλλα ακομα και καποιος να πει οτι θα ερθει για λιγοτερα λεφτα ποσα ποιο λιγα 5.000.000 $(ποιο ακριβη μεταγραφη και sasa και παπαλουκα στην ευρωπη?). Θα δεχτει μια μειωση της ταξης του 66% τον χρονο μονο και μονο για να ερθει ευρωπη? Αρα θα παει σε καποια αλλη ομαδα του ΝΒΑ.... Τωρα αμα πει ο ομπραντοβιτς στον παυλαρα οτι τον θελει στην παναθα τοτε ξερουμε τι θα ακολουθησει...."Προκειμένου να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, αυτό και είπαμε ότι όποιον αθλητή θέλουμε μπορούμε να τον πάρουμε δίχως να υπολογίσουμε οποιοδήποτε κόστος"!!!! δηλωση του παυλου.... Υ.Γ εκανα το χρεος μου πηρα διαρκειας!
talikra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ξεκολάτε ρε παιδιά με το θέμα του Ρώσου αν είναι δυνατόν είπαμε να γράφουμε καμιά πι@@@ να περνάει η ώρα αλλά να μην το μαλακ@@ εντελώς.
LL_NEO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Υ.Γ εκανα το χρεος μου πηρα διαρκειας! Εις τριπλούν here. Για μένα (και ας είμαι κάποιες χιλιάδες μίλια μακρυά) και για δυο ανιψάκια μου που μπήκαν uni...
1980 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ετσι ολα πρασινα να τα βλεπω. ε ρε καβαλημα που εχει να πεσει φετος.
antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Εις τριπλούν here. Για μένα (και ας είμαι κάποιες χιλιάδες μίλια μακρυά) και για δυο ανιψάκια μου που μπήκαν uni... ο βλάκας το αμέλησα φέτος! αλλά εννοείται ότι θα το πάρω! ξέρουμε την φετινή διανομή των θυρών του οακα για τα φτηνά των 150,κ των 200, σε ποιες θύρες είναι?
KaizerSoze Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Οι ιδιες με περσυ, 150 πισω απο τις μπασκετες, 200 στα κιτρινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.