johnyboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δείτε λίγο αυτό Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά μου προκαλεί εντύπωση γιατί πάμε να πάρουμε ένα σορό παίχτες αυτή την χρονική στιγμή. Και αυτό Στο πρώτο βίντεο απλά αυτό που κάνει είναι τρελό.
talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δείτε λίγο αυτόΔεν ξέρω ρε μάγκες αλλά μου προκαλεί εντύπωση γιατί πάμε να πάρουμε ένα σορό παίχτες αυτή την χρονική στιγμή. Και αυτό Στο πρώτο βίντεο απλά αυτό που κάνει είναι τρελό. Ηρεμία παίδες και μην χανόμαστε εγώ απλά θα πω τα εξής: 1. Οι μεταγραφές τελειώσαν για φέτος, (τουλάχιστον οι μεγάλες μπορεί να κλείσουμε και τον πιστιρικά τον βούλγαρο από που είναι.) 2. Η μεταγγραφή του Σαρούνας μόνο για εντύπωση δεν έγινε και μόνο για αντίποινα δεν έγινε από τον Παύλο. Είναι απόκτηση ΟΥΣΙΑΣ 3. Τέλος, σταματήστε να μιλάτε για τις θέσεις 4-5 ΤΕΛΟΣ με αυτήν την ιστορία ότι δεν έχουμε παίκτες και και και. Κοιτάξτε τι παίζει στην Ευρώπη και τι έχουμε εμείς. την Θεωρώ την καλύτερη frontline στην Ευρώπη εκτός και αν θέλατε να πάρουμε τον Παπαδόπουλο ή τον Τσακαλίδη ή ακόμα και τον Σόφο και να μασταν με το σταυρό στο χέρι για το πότε θα ξεκινήσει την προετιμασία. Ο Σαρούνας και ο Δημήτρης συνθέτουν όχι μόνο το ποιό καλύτερο αλλά και το ποιό πλήρες περιφαρειακό δίδυμο στην Ερώπη μιας και μιλάμε για το καλύτερο ΕΠιθετικογενή άσσο με το καλύτερο ΑΜυντικογενή άσσο της Ευρώπης. Βάλε μέσα σε αυτούς και τον καλύτερο διασπαστή του set παιχνιδιού τον bill και καταλαβαίνεται για τι πράγμα μιλάμε. Θυμηθείτε πέρυσι τι γινόταν όταν ο Μήτσος καθόταν στον πάγκο σε κάποια δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Συνεπώς το μόνο που μένει είναι δουλεία και οργάνωση από τον κοουτς ώστε όλα αυτά που σκεφτόμαστε να τα δουμε να πέρνουν σάρκα και οστά μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως φέτος ο ΠΑΟ έχει τα εχέγγεια να παίξει αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα Μπάσκετ ever στην Ευρώπη είδωμεν....
dark_banishing Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αχ και το είχε πει κάποιος να παίξουμε παο να πάρει το ευρωπαϊκό που έδινε 5.1 και τώρα το πήγαν με την μια στο 3.5 μαζί με την cska.
antreaslam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αχ και το είχε πει κάποιος να παίξουμε παο να πάρει το ευρωπαϊκό που έδινε 5.1 και τώρα το πήγαν με την μια στο 3.5 μαζί με την cska. παίξτε το όσο προλαβαίνετε!!!!
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Πάυλο θεε πάρε την ΠΑΕ!!! Το σωστό είναι: Πάρε ΚΑΙ την ΠΑΕ!
vastravoud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως είχε πλάκα όταν ο Σάρας ακουγόταν για Ολυμπιακό, ήμουν από τους λίγους που επέμενα για την κλάση του. Τώρα γύρισαν λίγο τούμπα τα πράγματα :mrgreen: Μην υποτιμάτε πάντως τον Ολυμπιακό. Το ρόστερ του είναι σίγουρα υποδεέστερο του δικού μας, αλλά δε λείπουν και από εκεί οι ταλαντούχοι παίκτες(ειδικά αν ο Σοφοκλής είναι καλά). O "τρικυμίας" Πεν δεν υπάρχει πια, και οι Μπλάκνει/Τεοντόσιτς μαζί με όποιον Αμερικάνο έρθει θα συγκροτήσουν σαφώς πιο αξιόλογη περιφερειακή γραμμή. Η αξία του Μάτσε είναι γνωστή(και πολύ μεγάλη), ενώ αν ο Γουντς αποδειχτεί αντάξιος των προσδοκιών(και δε μπλέξει με σκύλους) θα είναι πολύ ανταγωνιστικός.
Critter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως είχε πλάκα όταν ο Σάρας ακουγόταν για Ολυμπιακό, ήμουν από τους λίγους που επέμενα για την κλάση του. Χαχαχα. Ε!Γιʼαυτο ειμαστε Ελληνες. Γιατι η αντικειμενικοτητα ειναι παντα αυτη που μας συμφερει. Ετσι κανουμε ολοι. Για παραδειγμα τοτε που ακουγοτανε για τον Ολυμπιακο διαβασα ποσες αναλυσεις εδω μεσα που εξηγουσαν γιατι δεν χρειαζεται στον ΠΑΟ. Μαλιστα εναν καιρο που ακουστηκε φιλολογικα για τον ΠΑΟ, ο KSNW_Men σκεπτομενος οτι ειναι μλκιες των δημοσιογραφων και οτι θα παει λογικα στον ολυμπιακο ειχε γραψει το επικο ʽΕ!αν τον παρουμε, θα ειναι μια καλη αλλαγη του Χατζηβρετταʽ. Φυσικα αν τον ρωτησετε τωρα δεν νομιζω να πει το ιδιο.
konnak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δείτε λίγο αυτόΔεν ξέρω ρε μάγκες αλλά μου προκαλεί εντύπωση γιατί πάμε να πάρουμε ένα σορό παίχτες αυτή την χρονική στιγμή. Και αυτό Στο πρώτο βίντεο απλά αυτό που κάνει είναι τρελό. Πάμε άλλη μία: Δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το sportdog.gr. Δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το sportdog.gr. Δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το sportdog.gr. Δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το sportdog.gr. Δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το sportdog.gr. . . . Πέρα από την πλάκα, το συγκεκριμένο site πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το επισκέπτεστε. Είναι προφανές ότι δεν γίνεται ρεπορτάζ αλλά συγγραφή σεναρίων. Το τι μαλακίες έχει γράψει όλο το καλοκαίρι δεν λέγεται. Επιτέλους, μην το ξαναεπικαλεστείτε σε αθλητικά thread.
talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ε!αν τον παρουμε, θα ειναι μια καλη αλλαγη του Χατζηβρετταʽ. Φυσικα αν τον ρωτησετε τωρα δεν νομιζω να πει το ιδιο. Μια στιγμή ρε φίλε εσύ τι πιστεύεις ότι ο Νίκος στους πρώτους μήνες δεν θα ξεκινάει βασικός. Και όμως ο Σάρας θα είναι αλλαγή του Χατζηβρέτα όπως ήταν και ο bill όπως ήταν και ο delk
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχαχα. Ε!Γιʼαυτο ειμαστε Ελληνες. Γιατι η αντικειμενικοτητα ειναι παντα αυτη που μας συμφερει. Ετσι κανουμε ολοι.Για παραδειγμα τοτε που ακουγοτανε για τον Ολυμπιακο διαβασα ποσες αναλυσεις εδω μεσα που εξηγουσαν γιατι δεν χρειαζεται στον ΠΑΟ. Μαλιστα εναν καιρο που ακουστηκε φιλολογικα για τον ΠΑΟ, ο KSNW_Men σκεπτομενος οτι ειναι μλκιες των δημοσιογραφων και οτι θα παει λογικα στον ολυμπιακο ειχε γραψει το επικο ʽΕ!αν τον παρουμε, θα ειναι μια καλη αλλαγη του Χατζηβρετταʽ. Φυσικα αν τον ρωτησετε τωρα δεν νομιζω να πει το ιδιο. Και μερικοι επιμενουμε οτι 100 φορες καλυτερα Βουισιτς παρα Σαρας. ΟΜΩΣ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι τεραστιος παικτης και σημαντικοτατη προσθηκη.Αυτο δλδ που λεγαμε οταν ηταν να τον παρετε εσεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τον Στηβ Νας να μου λεγανε τωρα, παλι Βουισιτς θα σου ελεγα.Τι σημαινει αυτο?οτι ειναι κακος παικτης ο Νας?(ή ακομα οτι ειναι χειροτερος του Βουισιτς?) Απλα εκρινα και κρινω οτι αλλου πονουσαμε περισσοτερο. Προφανως ειδαν και αποειδαν οτι σεντερ της προκοπης δεν υπαρχει (δλδ οκ, απο Παπαδοπουλους, Τσακαλιδηδες και Αντερσεν καλυτερα να παιξω εγω 5αρι) βολευτηκαμε με τον Ζιζιτς και τελος ΕΚΤΟΣ αν γινει το ονειρο του 1/100000000 με Κρις Γουεμπερ που ειναι μεν 4αρι(αν και ειναι ισουψης του Μαικ εδω που τα λεμε) αλλα εχει αλματαρα και ειναι και σαν μπουλντοζα
vastravoud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μια στιγμή ρε φίλε εσύ τι πιστεύεις ότι ο Νίκος στους πρώτους μήνες δεν θα ξεκινάει βασικός. Εγώ όμως το πιστεύω. Άντε να ξεκινήσει βασικός για λίγο, αλλά με τέτοια υπερυσσώρευση στην περιφέρεια δε νομίζω ότι θα παίζει πάρα πολύ....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Α, μιας και αναφέρθηκε ο Ζίζιτς, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποιο σκεπτικό τον αποδέσμευσαν;
konnak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Α, μιας και αναφέρθηκε ο Ζίζιτς, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποιο σκεπτικό τον αποδέσμευσαν; ...αφού του είχαν κάνει επέκταση συμβολαίου πριν ένα μήνα, να συμπληρώσω εγώ.
talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ όμως το πιστεύω. Άντε να ξεκινήσει βασικός για λίγο, αλλά με τέτοια υπερυσσώρευση στην περιφέρεια δε νομίζω ότι θα παίζει πάρα πολύ.... Ναι ρε εννοείται ότι σε βάθος χρόνου θα περιοριστεί η θέση του αξιόλογου κατε με Νίκου και γενικώς θα μοιράζεται ο χρόνος μεταξύ των παικτών. Εδώ ρε παίδες κοιτάχτε τι έχουμε στην περιφέρεια: 1. Μητσος 2. Σάρας 3. Βιλλ 4. Σανι Το ερώτημα είναι το εξής να Βγάλουμε έξω τον Τομάσεβιτς ή τον Σέρβο; τι θα κάνει ο Κοουτς Ομπραντοβιτς.... Προβλεψή μου είναι ότι θα υπάρχουν αλλαγές όπως πέρυσι με τον Τομάσεβιτς στο τέλος να κόβει το νήμα
vastravoud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δεδομένης και της ηλικίας του Τομάσεβιτς, νομίζω ότι αυτός είναι που θα παίζει μόνο Ευρώπη. Άλλωστε, πριν τα δύσκολα ματς μπορεί να γίνεται "τράμπα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.