Critter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μία απολαυστική συζήτηση είχαν ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον μάνατζερ του Ολυμπιακού, Σταύρο Ελληνιάδη. «Πρόεδρε, πες μας κάτι για τον 'Σάρας'», είπε ο τελευταίος και ο πρώτος απάντησε: «Οποιον παίκτη θέλουμε τον παίρνουμε». Η ανταπάντηση ήταν: «Τότε συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του Τεόντοσιτς». Ο σπαρταριστός διάλογος έκλεισε με το αφεντικό των "πράσινων" να λέει: «Εγώ εσένα θέλω στην ομάδα» και τον Σταύρο Ελληνιάδη να απαντά: «Ευχαριστώ, διπλασιάζεις την τιμή μου».
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Τον τρώει την Ελληνιάδη ε; ΥΓ: Την Πέμπτη έρχεται κιόλας. Αυτή τη φορά θα φοράει και το σωστό κασκόλ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Άκουσα ότι ο διάλογος συνεχίστηκε και οι μπηχτές χόντρυναν, αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο. Μήπως υπάρχει εφημερίδα με εκτενέστερο "ρεπορτάζ";
Critter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως παιδια, τωρα που πλεον ειμαστε 100% σιγουροι ας δουμε λιγο το θεμα και απο την αποψη της οικονομικης επιστημης : Οταν σε μια επιχειρηματικη δραστηριοτητα υπαρχει ενα κενο στην αλυσιδα του επιχειρηματια, τοτε αυτος προσπαθει να την καλυψει. Οταν μαλιστα αυτος ο επιχειρηματιας λεγεται Παυλος Γιανακοπουλος, ειναι πασιφανες οτι μπορει να την καλυψει με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Παμε λοιπον στο κενο που ειχε ο ΠΑΟ. Δεν νομιζω να πει κανεις οτι ειχε κενο στον Ασσο. Αλλωστε το εχετε πει πολλακις εδω μεσα και εσεις οι ιδιοι. Αντιθετα εχει ψιλοκενο στο 5, που οσο και να λεει ο παυλος, δεν μπορεσε να φερει οποιον παιχτη ηθελε καθως ο Βουισιτς τον φτυνει 2 χρονια τωρα. Αν οπως λεει και ο καιζερ έδινε σε αυτον τα χρηματα που δινει στο Σαρας, θα ερχοτανε με τα ποδια, με τη γυναικα του σε βαλιτσα. Εκει που καλατηγουμε ειναι οτι ο ΠΑΟ πηρε ενα παιχτη που πραγματι αποτελει τη δευτερη μεγαλυτερη μεταγραφη του Ελληνικου μπασκετ μετα τον Γουιλκινς μονο και μονο γιατι να την σπασει στο Ολυμπιακο που φυσικα για τον ολυμπιακο θα ηταν και μεταγραφη ουσιας. Επισης επιχειρηματικα, το μπασκετ δεν πουλαει φανελες. Επομενως τα εσοδα απο το ονομα Σαρας θα ειναι ελαχιστα βελτιωμενα για τον ΠΑΟ σε σχεση με τα λεφτα που εδωσε για να τον φερει. Μαγκια του που παιζει με 12εκ ευρω για να δουλεψει τον αιωνιο, απλα απο την αλλη ειναι ανουσιο αυτο που εκανε, οταν θα μπορουσε να δημιουργησει το πιο πληρες συνολο στην ευρωπη. Τωρα εχει δημιουργησει την πιο πληρη περιφερεια. Ο θεος και η ψυχη του...
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ανακοινώθηκε ο Σάρας από τον πρόεδρο στην Ερα σπορτ. Πέμπτη στις 6 το απόγευμα έρχεται.
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ανούσιο δεν ήταν. Ναι ο Διαμαντίδης είναι ένας και μοναδικός και παικταράς και ανεβάζει το επίπεδο της οποιασδήποτε ομάδας, αλλά πρέπει να είναι ο παίκτης που έχει παίξει τον περισσότερο χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια από οποιοδήποτε άλλο στην Ευρώπη, για πόσο θα μπορεί ακόμα να παίζει 30+ λεπτά βαρβάτα; Και αυτό το είδαμε στα παιχνίδια των πλέι οφς πέρσι που είναι το μπασκετικό επίπεδο του έπαιζε από μόνο του. Πιστεύω πως τώρα με τον Σάρας, θα παίζουν από 20-25 λεπτά ο καθένας και ουσιαστικά δε θα εξαρτώνται όλα από ένα μυαλό, του Διαμαντίδη, αλλά από δύο και μάλιστα αποδεδειγμένα μπασκετικές ιδιοφυΐες που έχουν μοναδική τεχνική κατάρτιση και ελπίζω να αυξηθούν τα επιθετικά συστήματα και οι εμπνεύσεις της ομάδας, δύσκολο αυτό αλλά είναι δυνατόν. Και αν πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ζιζιτς (και ο κάθε Ζίζιτς της ομάδας) δεν είναι Κιριλένκο, αλλά όσοι έχουν παίξει μπάσκετ ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις συμπαίκτη καλύτερο από εσένα που "απαιτεί" να τον μάθεις για να σε αξιοποιήσει και να γίνεις "μάγκας" και για αυτό το ρόλο ο Ζίζιτς έχει τα προσόντα, όπως είχε και το έχει αποδείξει ο Μπατίστ για παράδειγμα, σε αντίθεση με τον Γιαφτόκας ή τον Παπαδόπουλο πχ. Πραγματικά αναμένω να δω την ομάδα γύρω στα μέσα Νοέμβρη στην Ευρωλίγκα που θα έχει δέσει.
johnyboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δεν πιστεύω οτι θα πάρει και άλλο παίχτη αλλά δεν μπορώ να είμαι για τίποτα σίγουρος απο την στιγμή που αυτή η διοίκηση είναι ικανή για τα πάντα.
ata1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Critter μην ξεχνάς ότι αυτός πιστεύω ήταν ο σκοπός τους, να φτιάξουν την πιο πλήρη περιφερειακή γραμμή που υπήρξη ποτέ. Τώρα για την ρακέτα, θα ήταν χρήσιμος ένα ψηλός αλλά με την ελπίδα ότι ο Ζίζιτς θα βοηθήσει άπειρες φορές πιο πολύ από τον Γιφτόκας ίσως να μην πονάμε και τόσο εκεί. Εξάλλου δε νομίζω ο Ομπράντοβιτς ποτέ να ήθελε ένα παίκτη ρακέτας στατικό να παίρνει τη μπάλα και ... Παπαδόπουλος. Από βαρύ σέντερ είπε ή Βουισιτς ή τίποτα.
antreaslam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ας πει κάποιος σε έναν από τους πιο αντιπαθητικούς διοικητικούς ever (=ελληνιάδης), ότι δεν πρέπει να πολυεκνευρίζει τους κοντούς, γιατί είναι ικανοί να διώξουν ντικούδη και ζίζιτς,για να φέρουν κιριλένκο κ γουέμπερ!!!:):):) Εφόσον η ιστορία κρατάει 2 μήνες, εξηγούνται πολλά: "δηλώσεις :δε βλέπω τον εαυτό μου με τίποτα στον οσφπ" "να πετάει εκνευρισμένος το κασκόλ" κλπ! νομίζω σήμερα στις 6 έρχεται!!!!
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ας πετάξω και το καρφί μου, εμείς με Διαμαντίδη και Γιασικεβίτσιους και άλλοι με Γκριρ (<-Απομένουν τα τυπικά, όπως και με τον Σάρας;;; ) και Καυκή... :mrgreen:
dark_banishing Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά critter χαλάρωσε λίγο. Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά να βγάλεις τέτοια κίνηση ανούσια πάει πολύ.
Critter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά critter χαλάρωσε λίγο. Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά να βγάλεις τέτοια κίνηση ανούσια πάει πολύ. Αγαπητε, εσεις τα γραφατε οταν ητανε ακομα φημες. Εγω δεν προσθεσα τπτ παραπανω ;-)
wizzy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η ανακοίνωση και από το contra.gr εδώ Πελάτες, περαστικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.