Absinthe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγω εχω βιντεο απο τον αντρα της συντροφισας αλεκας που λεει οτι εχει στοιχεια οτι ολα τα κοκκινα πρωταθληματα σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ και πολο ειναι πετσινα, αλλα με εχει ορκισει να μην το κανω attach πριν τις εκλογες για να μην χασει οπαδικους ψηφους η συζυγος του.... Επιφυλλασσομαι απο δευτερα....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ναι κριτερ σε προλαβε ο ομνισλας ποσταρε πρωτος το βιντεο της ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ.
Mijithroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγω εχω βιντεο απο τον αντρα της συντροφισας αλεκας που λεει οτι εχει στοιχεια οτι ολα τα κοκκινα πρωταθληματα σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ και πολο ειναι πετσινα, αλλα με εχει ορκισει να μην το κανω attach πριν τις εκλογες για να μην χασει οπαδικους ψηφους η συζυγος του.... Επιφυλλασσομαι απο δευτερα....:-D:-D:-D:-D:-D:-D Αν ενοεις την Αλεκα που φανταζομαι, ο αντρας της εχει πεθανει εδω και δυο χρονια...
Absinthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ενοεις την Αλεκα που φανταζομαι, ο αντρας της εχει πεθανει εδω και δυο χρονια... Με εβαλε να ορκιστω στα πεθαμενα του....ειναι βαρυς ο ορκος, γιαυτο και τον κρατω....:-D:-D
KWSN_Men Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Και μετά λέει εγώ ήμουν προκλητικός που στο θέμα του Ολυμπιακού είπα ότι ήταν θύματα που πήραν τον Τσακαλίδη. Έρχεται τώρα ο άλλος ο κομήτης και ποστάρει την ίδια παπαριά που ποστάρει ο κάθε πικραμένος. Μπράβο Critter, καλωσόρισες στο club του Omnislash και των λοιπών επιστημόνων.
1980 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Και μετά λέει εγώ ήμουν προκλητικός που στο θέμα του Ολυμπιακού είπα ότι ήταν θύματα που πήραν τον Τσακαλίδη. Έρχεται τώρα ο άλλος ο κομήτης και ποστάρει την ίδια παπαριά που ποστάρει ο κάθε πικραμένος. Μπράβο Critter, καλωσόρισες στο club του Omnislash και των λοιπών επιστημόνων. ε πλησιαζει το τσου λου ρε αντιπερισπασμος ειναι. πλακα κανω μην πεσετε παλι να με φατε. αφου το ειπε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ αληθεια θα ειναι.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Διοτι ως γνωστον εκεινη την εποχη η Γιουγκοσλαβια ηταν σκορποχωρι και μαλιστα καπιταλιστικο γιαυτο συνεργαστηκαν με τους συνταγματαρχες. Το να υποστηριζεις κατι τετοιο για τις πολιτικες συνθηκες εκεινης της εποχης και τα οικονομικα μεγεθη εκεινης της εποχης ισοδυναμει με το να δεχτει να τα παρει η Εθνικη Αγγλιας απο την Ομοσπονδια της Βενεζουελας ωστε να περασει η Βενεζουελα στους 8 στο επομενο Μουντιαλ, δλδ οτι ναναι Μαθετε να σκεφτεστε πριν δεχεστε οτι σας πασαρουν
KWSN_Men Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ρε συ, η συμφωνία ήταν τριμερής, ήταν και η Εβερτον μέσα.
antreaslam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 έχω ανατριχιάσει με τα αδιάψευστα στοιχεία που παρουσιάζει η εγκυροτάτη δέσποινα. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη που ήμουν αντι-χουντικός, μια που τώρα κατάλαβα ότι η χούντα έλυνε κ έδενε σε όλη την ευρώπη! (ποιος τίτος κ μαμακίες ρε)! Πάντως άκουσα, τον kwsn,να λέει στον kaizer, που το είχε ακούσει από τον ll_neo όταν ψιθύριζε στον 1980, ότι ο παπαδόπουλος (ο χουντικός) είχε βάλει το χεράκι του κ στο γκολ του βαζέχα στο άμστερνταμ το 1996, φυσώντας τον άνεμο ευνοικά την ώρα του πλασέ για να πιάσουν τα φάλτσα, και ευτυχώς που ξύπνησε η δημοκρατία στο οακα, και πέρασε ο άγιαξ!
Members gsarig Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 έχω ανατριχιάσει με τα αδιάψευστα στοιχεία που παρουσιάζει η εγκυροτάτη δέσποινα. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη που ήμουν αντι-χουντικός, μια που τώρα κατάλαβα ότι η χούντα έλυνε κ έδενε σε όλη την ευρώπη! (ποιος τίτος κ μαμακίες ρε)!Πάντως άκουσα, τον kwsn,να λέει στον kaizer, που το είχε ακούσει από τον ll_neo όταν ψιθύριζε στον 1980, ότι ο παπαδόπουλος (ο χουντικός) είχε βάλει το χεράκι του κ στο γκολ του βαζέχα στο άμστερνταμ το 1996, φυσώντας τον άνεμο ευνοικά την ώρα του πλασέ για να πιάσουν τα φάλτσα, και ευτυχώς που ξύπνησε η δημοκρατία στο οακα, και πέρασε ο άγιαξ! Μη μπερδεύεσαι... αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο από τους μπουκμέηκερς... :-P
1980 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μη μπερδεύεσαι... αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο από τους μπουκμέηκερς... :-P πολυ κολοπαιδαραδες αυτοι οι μπουκ στησανε τον τελευταιο αγωνα του αγιαξ στοπαλιο του γηπεδο πριν παει στο αμστερνταμ αρενα....αλητεια ρε.... και ο δωνης ηταν ντοπαρισμενος γιαυτο εκανε την κουρσα.
Critter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Απο πολιτικη σκιζουμε βλεπω. Απο εκει και περα, εγω απλα ενα link παρεθεσα. Ουτε μπροστα ημουνα στη συνδιαλλαγη, ουτε τιποτα αλλο μπορω να υποστηριξω. Επισης δεν μπορω να βασιστω ουτε στη λογικη καθως η λογικη τα τελευταια χρονια μας εχει εκθεσει λιγο. Όποτε βασιζομαι στη σιγουρια των Παναθηναικων που με βαση τη λογικη, την τεραστια ομαδα που ειχαν και την ταπεινοτητα τους ειναι 1000% σιγουροι οτι τιποτα δεν συναιβει και μαλιστα μια εποχη που ουτε καν ειχαν γεννηθει. Εγω απλα δηλωνω επιφυλακτικος, τπτ παραπανω. Τελος μην ξεχναμε οτι αρκει ενας πειστικος μαρτυρας (που μπορει να ειναι και ψευδομαρτυρας) για να κερδιθει μια δικη. Επομενως, η μαρτυρια ενος ανθρωπου αποτελει κατα την δικαιοσυνη πολυ σημαντικο στοιχειο. Αν εσεις νομιζετε οτι εχετε κατι αδιασειστο να παραθεσετε, τοτε ειμαι ολος ματια για να μου φυγουν εστω και αυτοι οι λιγοι ενδιασμοι που εχω. Παντως μαρτυρας καποιος απο εσας δεν ητανε σιγουρα και τα ʽμου ειπε ο φιλος του πατερα μου που ητανε κολλητος με τον θαναση που ειχε αδερφη την κουμπαρα της κυρα Δεσποιναςʼ δεν γινονται δεκτα απο κανενα δικαστηριο. Φυσικα δεν κανουμε δικη εδω περα απλα αναφερομαι σε κανονες γραπτους για να μην λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του (αν και κατι τετοιο αποκλειεται να το αποφυγουμε με εσας).
KWSN_Men Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Νάτος ο κομήτης πάλι. Και εγώ διατηρώ μια επιφύλαξη για τον ανδρισμό σου. Με βάση τη λογική το πιθανότερο είναι να μην ισχύει, αλλά όπως ξέρουμε αρκεί ένας μάρτυρας ακόμα και ψευδομάρτυρας για να κρίνει μια δίκη. Μέχρι λοιπόν να μας παραθέσεις αδιάσειστα στοιχεία, εγώ λέω ότι μάλλον το πας το γράμμα.
Critter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Πολυ σωστα. Εχω λοιπον 2 video που αποδεικνυουν τον αντρισμο μου και τα παραθετω οχι στο internet αλλα σε οποιον θελει να τα δει απο κοντα. Σειρα σου για το Γουεμπλευ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.