Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Μπισκαν παντως δεν επαιζε Αμυντικο χαφ φιλε μου καπου στα δεξια επαιζε στην Λιβερπουλ....Για τον Μαντζιο απλα εχω να πω οτι ειναι πιο βαρυ και ντελικατο σεντερ φορ....πιστευω απλα οτι πρεπει να εχει και "μεσον" καπου στον τυπο γιατι τα χρονια που ηταν στον Πανιωνιο και επαιζε δεν επαιζε...παντα γραφανε ο Μαντζιος και ο Μαντζιος...και αυτο του εχει παρει τα μυαλα...περυσι στο Ch.League εμενα παντως μου αρεσε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πλαγια μπακ,που να ανεβαινουν,ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. γιαυτο κ κοστιζουν απιστευατ χρηματα. πλαγια μπακ με ικανοτητες να ανεβαινουν ΣΩΣΤΑ,ειναι ελαχιστα!!!!

Aυτο λεμε,οταν εχεις τον Γιουρκα που μπορει γιατι τον αφηνεις.Και να σου πω κατι??Δεν ειναι αναγκη να παρουμε τοπ παικτη.Δηλαδη ο Μινχ κοστισε πανακριβα?

Οταν εφυγε ο Φυσσας γιατι πηραμε Μινχ και δεξια αντι να παρεις παικτη "βαφτισες" τον Βυντρα δεξι μπακ και το καις και το παλικαρι??

Αυτη την στιγμη απο τα δυο ακραια μας μπακ,ο ενας ειναι σεντερ μπακ κανονικα και ο αλλος ειναι αριστερο χαφ και οχι αριστερο μπακ.Αντι για Ρομερο δεν μπορουσε να παρει τον αντιστοιχο "Ρομερο" για πισω?

απλα σου λεω να του δωσεις πιστωση χρονου,μια που περυσι του καταστρεψαμε μια οολοκληρη χρονια!

Ξερεις που διαφωνω??Οτι και ΦΕΤΟΣ παλι τον ηλιθιο ρολο του τρεχαντηριου του εχεις δωσει που δεν στεκει.Δηλαδη ρε παιδι μου Μπασινας δεν ειναι.Το παλικαρι μπορει να κανει κουρσα 30 μετρων αλλα αν τον βαλουν σε τριγωνο οι αντιπαλοι παθαινει ιλλιγο.Ο Μπισκαν μπορει να βοηθησει ΜΟΝΟ αν του βαλεις ΑΛΛΟΝ παικτη να κοβει(και φυσικα οχι τις ταρζανιες του Μαλεζανι με Εκι)

Παρε ρε μαλακα τον Χ "Στολτιδη" να παιξει διπλα στον Μπσκαν

Απλα πλεον με Μποβιο ΑΝ παρουμε χαφ-κοφτη,πιστευω οτι ο Μπισκαν θα φαει παγκο και θα παιζει ο Μποβιο.Ειδικα στο 4-3-3 θες ευελιξια και πνευμονια απο τα αμυντικα σου χαφ γιατι πρεπει να μαρκαρουν και στο πλαι

Δημοσ.
Καλως τα παιδια. Γυρισα απο διακοπες και ειπα να ξεκινησω το ποστς της χειμερινης περιοδου.

Ο Μπορχα οντως δειχνει πολυ καλος για αθλητης του αλματος εις υψος. Μαυρα χαλια μεχρι τωρα.

ΟΜΩΣ επειδη δεν θελω να σκεφτομαι σαν κλασικος Ελληνας' date=' του δινω πιστωση ολοκληρη τη χρονια για να δουμε τι θα κανει του χρονου.

Πολλοι παιχτες την πρωτη τους χρονια τους βριζανε και μετα τους κανανε θεους (ο Μαχλας πχ στην φιτεσε την πρωτη χρονια δεν εβρισκε μπαλα με τπτ και την αλλη εβαλε 30+ γκολ). Δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι ηταν καλυτερος παιχτης στο ecuador και πηγε μουντιαλ. Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται (ψηφοφοριες και συμμετοχες στην εθνικη με μεσο :P).

Αν δεν πιασει,τοτε θα μιλαμε για τρελη μεταγραφικη αποτυχια.[/quote']

Ωπα δικε μου,τα μπερδεψες,αυτο στειλτο στο τοπικ του Ολυμπιακου.Ο Μπορχα ανφερθηκε σε ποστ για μεταγραφες Ολυμπιακου-Παναθηναικου.Αν θες να πεις μονο για Ολυμπιακο υπαρχει αλλο τοπικ

Δημοσ.

Ωπα δικε μου,εγω ελειπα, εσυ τα μπερδεψες. Check posts 884-886. Μαλιστα στο 885 εσυ γραφεις στο τελος για τον Μπορχα. Lol δηλαδη.

Δημοσ.

Επισης οτι γραφω για τον ολυμπιακο εχει αμεση σχεση με τον παναθηναικο καθως ο φιλαθλος του ΠΑΟ εχει δικαιωμα να ξερει πιανου ειναι πελατης. Δεν μπορει να τον αφηνουμε στο σκοταδι.:D

Δημοσ.
Ωπα δικε μου,εγω ελειπα, εσυ τα μπερδεψες. Check posts 884-886. Μαλιστα στο 885 εσυ γραφεις στο τελος για τον Μπορχα. Lol δηλαδη.

Δικε μου ομως εκει καναμε κατι σαν κουβεντα για τις μεταγραφες και των 2

Δεν εκανα αναλυση του Μπορχα και αν θα δωσω πιστωση χρονου στον Μπορχα

Δημοσ.

καλως η κακως,στην οπαδικη νοοτροπια εχει μπει πια κ το οικονομικο.

αρα,σκεφτομενος (και)οικονομικα, το να εχεις ενα γιουρκα (ΥΠΟΨΙΝ,δυσαρεστημενο,αφου ηθελε να φυγει),να τον πληρωνεις ΠΑΝΩ απο ενα εκατ ευρω,για να ειναι ελαχιστα καλυτερος του βυντρα,το βρισκω λιγο χαζο.

τον μινχ,τον πληρωσε αν θυμαμαι καλα 600 χιλιαρικα το χρονο,στα 30φευγα του,δεν ηταν κ λιγα. κ μην ξεχνας,οτι ΚΑΙ ο μινχ,δεν ηταν ευκολος χαρακτηρας (οχι οτι ειναι ο εκι,ο ρομερο,ο μποβιο κλπ),αλλα πολυ ευκολα θα μπορουσε να κανει την ομαδα κωλο.

ο βυντρα,δεν εχει καμια σχεση με σεντερ μπακ. η μαλλον εχει,οσο εχω εγω σχεση με την καρτσωνα! περυσι επαιξε σεντερ μπακ ,κ εγινε ρεζιλι!

ο δαρλας,δεν ειναι χαφ,γιατι δεν εχει ουτε καλη σεντρα,ουτε τελειιωμα φασεων. αν μπορει να παιξει επαγγελματικα κ σοβαρα,αυτο γινεται ΜΟΝΟ ως μπακ.

το αμυντικο χαφ με τα πνευμονια το ειχαμε φιλε μου καιζερ,αλλα εξαιτιας καποιων τυπαδων στις εξεδρες,που εκραζαν τοσα χρονια,εφυγε...ναι, ο αγγελος ηταν,ο μοναδικος αλλωστε με τα...απιδια να μπει στη ριζουπολη!

πηρε περυσι σεριτς κ νιλσον...λεφτα εδωσε...δυστυχως,δεν του βγηκε κανεις απο τους 2 ομως.μεχρι να τους ξεφορτωθει,δε μπορει να παρει αλλους.

επισης,εχω να αναγνωρισω στον μπισκαν,ενα παιχτη που αν μη τι αλλο εχει φτιαξει μια αρκετα συμπαθητικη καριερα ως τωρα,οτι περυσι με τις....μαλεζανιες,που ειτε επαιζε σεντερ μπακ,ειτε εκτος γηπεδου,για να παιζει ο φλαβιο,δεν εβγαλε κουβεντα,κ δηλωνε "οτι πει ο προπονητης"!

και τουλαχιστον εγω,αν εφευγα απο την εταιρεια που δουλευω,για μια εταιρεια στην αλβανια,εκτος του οτι θα ζητουσα διπλασιο μισθο,θα απιατουσα να ειμαι κ αρχοντας εκει!

ΥΓ: εχετε παρει χαμπαρι,οτι ποδοσφαιριστες που στον παναθηναικο μια ζωη βριζαμε,ειτε τους λεγαμε λιγους, ξαφνικα,εχετε αρχισει πολλοι απο εσας να τους αναπολειτε?

ΚΑΝΕΝΑΣ παιχτης του παναθηναικου που εφυγε,δεν εχει κανει κατι αξιολογο,εκτος απο τον μπασινα που παει καλουτσικα,τον λυμπε που παει καλα,αλλα οχι σε ομαδα με πολυ βαρεια φανελα(σορρυ παιδες,αυτο πιστευω,αυτο λεω,δεν το λεω για να σας πειραξω,αλλα επειδη ειναι κατ εμε αληθεια),κ τον προδοτη τον κυπριο,ολοι οι αλλοι,ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας! κ θυμηθειτε το,φετος ειναι η τελευταια ευκαιρια κ του γιουρκα. αν δεν παιξει και φετος,του χρονου θα φοραει την κοκκινη φανελα της ομαδας του λιμανιου!!!!

Δημοσ.
Επισης οτι γραφω για τον ολυμπιακο εχει αμεση σχεση με τον παναθηναικο καθως ο φιλαθλος του ΠΑΟ εχει δικαιωμα να ξερει πιανου ειναι πελατης. Δεν μπορει να τον αφηνουμε στο σκοταδι.:D

Το γελαστό ανθρωπάκι το βάζεις γιά να γελάσουμε όλοι η γελάς μόνος σου.Γιατί άμα γελάς μόνος σου πρέπει να σε προβληματίσει.Μην προσπαθείς να χαλάσεις μιά συζήτηση πού εξελίσσεται με επιχειρήματα καί πολιτισμένα.

Δημοσ.

Βασικα,antreslam,αυτο που λες το εχω παθει και εγω!

Δηλαδη,αναπολουσα ειδικα περσι (καθως μετα το νταμπλ,η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο,με καθε χρονο χειροτερη ενδακαδα κατα τη γνωμη μου) το μπασινα τον οποιο και θεωρουσα παλικαρι μεν,αμπαλο επιθετικα δε οταν επαιζε στον Παο.(ηταν μετριοτατος σε πασα και σεντρα ειδικα)

Επισης,αναπολω τον Γκουνη,ο οποιος στις καλες του ηταν μαχητικος πανταχου παρων κτλ,αμυνα-επιθεση,οχι χαμενο κορμι σαν τον Εκι πχ.Οπως και αναπολω το Γιουρκα,ο οποιος σε τελικη ενεργεια ηταν ανεκδοτο,αλλα οχι και τοσο ανεκδοτο οπως ο Βυντρα.

Εννοειται οτι αναπολω τον Χενρικσεν γιατι ειχε και γαμω τις τοποθετησεις,και νομιζω οτι στα καλα του ο Κυργιακος ηταν καλυτερος του Γκουμα,και ειχε πιο πολυ δυναμη-ταχυτητα-ορμητικοτητα και βεβαια,πολυ καλη αγκωνια!!!

Επισης,ο Μινχ μου αρεσε πολυ.Στα νιατα του πρεπει να ηταν γαματος.

Το γαιδουρι απο την κυπρο που το χρυσοπληρωσαμε και επαιξε ενα χρονο σοβαρα (απο τα 5 που ειχε συμβολαιο) και μισο CL δεν τον αναπολω καθολου,οπως και τον Λυμπε ο οποιος απο τα 7 χρονια που ηταν στον Παο επαιξε ΣΟΒΑΡΑ τον ενα χρονο.Αντε και 2 αλλα ηταν πολυ παλια για να θυμηθω.

Τον αλλο προδοτη τον γκολκιπερ,δεν τον αναπολω καθολου.Εξαλλου εχει πεσει και η αποδοση του πιστευω.

Δημοσ.

Φαντάζεστε έξω Δάρλας μέσα...Καρούλιας.

Έξω Βύντρα μέσα...Αποστολάκης

Οι υπόλοιποι όπως είναι.Έχεις πρωτάθλημα καί uefa στο..τσεπάκι

Δημοσ.

εγω παλι,δεν αναπολω σχεδον κανεναν!!! μου λειπει πολυ ο μινχ φυσικα,κ ο χενρικσεν,αλλα αυτοι εφυγαν απο τον ΠΑΟ γιατι σταματησαν την μπαλα...

μου λειπει ο μπασινας,αλλα χαιρομαι που εφυγε,γιατι το παληκαρι αξιζε κατι καλυτερο απο το συνεχες κραξιμο της κερκιδας,ενω εδινε το 110% στην ομαδα.

δε μου λειπουν ουτε οι 2 προδοτες,ουτε το καραγκουν-boy(ελεος πια ,καταστρεφει ΚΑΘΕ επιθεση με την καταχρηση τριπλας και κατοχης μπαλας),ουτε ο γιουρκας,ουτε βεβαια ο ρομπερτο φυσσας! δε μου λειπει ο κυργιακος,γιατι ειναι καλος παιχτης(ισως πολυ καλος),αλλα παρακαλουσε ολο το καλοκαιρι να παει στο γαβρο...δε μου λειπει ουτε ο λυμπε,αλλα του βγαζω το καπελο,στο αεκ εχει κερδισει το σεβασμο μου!

ΥΓ: σαπακια εχουμε ακομα,αρκετα μαλιστα,αλλα επειδη δειχνει να κανει σοβαρες κινησεις,ελπιζω συντομα σε αντικατασταση τους! μιλαω για εμπεντε,κωτσιο,αντριτς,σεριτς,και ισως κ νιλσον! στηριζω κ ΠΟΛΛΑ,σε λεοντιου,γκαντσεφ,κρητικο,σταθη (ολοι τους πολυ καλοι παιχτες_!!)!

ΥΓ2: ο τριποτσερης,που δε δεχθηκε να υπογραψει,ειδατε που κατεληξε?ο μανατζερ του(ο ιιδιος με του κυπριου ),του ειχε υποσχεθει γαβρο,και κατεληξε ΚΥΠΡΟ!!!!! αλλος ενας που τον τρωει η μαρμαγκα ...

Δημοσ.

Μεγάλη Αλήθεια!!!

Ο ΠΑΟ εδώ κ πολλά χρόνια αγοράζει παίκτες τους οποίους δε χρησιμοποιεί στις θέσεις τις οποίες δικρίθηκαν.

Χαραλαμπίδης : 10άρι στη Κύπρο - Δεξί χαφ στο ΠΑΟ

Βύντρα : Αμυντικό χαφ από πιτσιρικάς(Εθνικη ελπίδων κτλ..) - Δεξί μπακ στο ΠΑΟ

Δάρλας : Αριστερό χαφ από πιτσιρικάς(Εθνική ελπιδων κλτ..) - Αριστερο Μπακ στο Παο

Γκονζάλες : απο 10αρι - αμυντικό χαφ

Ξεχνάει κανείς τον Επαλέ;;;;;;;;;;;;;;Το είχαμε σαν δεξί μπακ χαφ!!!!!!!!!!!

η λίστα είναι μεγάλη....

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι την περίπτωση Λαγωνικάκη, που πιστεύω είναι ό,τι πιο ακραίο έχω δει ποτέ σε θέμα αλλαγής θέσης (πιο ακραίο θα ήταν ο Κωνσταντίνου τερματοφύλακας, ξέρω ΄γω).

Ε, μα...Είχαμε μεγάλους προπονητές.

Δημοσ.
Το γελαστό ανθρωπάκι το βάζεις γιά να γελάσουμε όλοι η γελάς μόνος σου.Γιατί άμα γελάς μόνος σου πρέπει να σε προβληματίσει.Μην προσπαθείς να χαλάσεις μιά συζήτηση πού εξελίσσεται με επιχειρήματα καί πολιτισμένα.

Για να γελασουμε ολοι το εβαλα (η πλειοψηφια τουλαχιστον). Οποτε δεν προβληματιζομαι.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα ο Μπίσκαν τώρα που το σκέφτομαι μου θυμίζει τον Τουρέ , αν είναι κοντά αντίπαλος ίσως με τα σωματικά προσόντα να την πάρει την μονομαχία.Να τρέξει όμως ,να καλύψει χώρο και να κάνει τάκλιν δεν έχω δει οτι το έχει ιδιαίτερα .Μεταβίβαση δεν έχει άσχημη αλλά γενικά δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω στο κέντρο.

Πολύ τρέξιμο στο κέντρο και βρώμικη δουλειά φαίνεται να κάνει ο Άντριτς που κοροιδεύομε όταν παίζει ,νομίζω οτι αυτός την παίζει καλύτερα την θέση.

Ο Βύντρα στον Πανηλειακό έπαιζε σε δύσκολα παιχνίδια στόπερ αλλά σε πάρα πολλά ακριβώς μπροστά από τα στόπερ ,όπως ο κατσουράνης στα δύσκολα παιχνίδια της αεκ

Ο Νίλσον φαίνεται καλός στις μεταβιβάσεις αλλά με καλούς αντιπάλους έχει παίξει απογοητευτικά στον ΠΑΟ

Ερώτηση:Πιστευετε οτι ο Παπ θα έχει καλύτερη απόδοση ως δεύτερος επιθετικός ή ως αριστερό εξτρέμ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...