The_Edge Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Θα χρησιμοποιήσω το επίπεδο (το ποιο?) των συνήγορων υπεράσπισης ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων. Εγώ τον πιστεύω τον Βούλη. Είναι λογικό, όταν βγάζεις κέρατα το κεφάλι σου σε φαγουρίζει.
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Οσο για τους νομους που λες, πρεπει να σε πληροφορησω πως το δικαιο μας προερχεται απο το ρωμαικο δικαιο και υπηρχε πολυ πριν του παναθηναικου και του ολυμπιακου. Λαμβανοντας υποψη πως δεν ισχυει η αναδρομικοτητα των νομων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, καταλαβαινεις πως ακομα και να εχει αλλαξει ενας νομος προσφατα, αυτο δεν επηρεαζει το τι εγινε πριν 80 ή 100 χρονια. Off topic: Δηλαδή ρε συ Absinthe, το ρωμαϊκό δίκαιο είχε διατάξεις για τις συγχωνεύσεις σωματείων και τέτοια σχετικά; Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι η σχέση με το ρωμαϊκό δίκαιο είναι σε επίπεδο αρχών και κατευθύνσεων. Τέλος πάντων, άσχετο, απλά μου φάνηκε λίγο περίεργη η τοποθέτησή σου.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Off topic: Δηλαδή ρε συ Absinthe, το ρωμαϊκό δίκαιο είχε διατάξεις για τις συγχωνεύσεις σωματείων και τέτοια σχετικά; Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι η σχέση με το ρωμαϊκό δίκαιο είναι σε επίπεδο αρχών και κατευθύνσεων. Τέλος πάντων, άσχετο, απλά μου φάνηκε λίγο περίεργη η τοποθέτησή σου. Στο περιπου.Σιγουρα το ρωμαικο δεν μεταφερθηκε αυτουσιο στο δικο μας δικαιικο συστημα, αλλα αποτελεσε την βαση του. Το παρον επιχειρημα χρησιμοποιησα για να δειξω οτι οι νομοι μας προερχονται απο πολυ παλια και δεν ειναι φρεσκοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Θα χρησιμοποιήσω το επίπεδο (το ποιο?) των συνήγορων υπεράσπισης ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων. Εγώ τον πιστεύω τον Βούλη. Είναι λογικό, όταν βγάζεις κέρατα το κεφάλι σου σε φαγουρίζει. χοντροκαραLOL!
antreaslam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 παρεπιπτόντως, επειδή δεν παρακολούθησα την συγκλονιστική καριέρα από κοντά του έλληνα μπαρέζι, ονόματι βούλη, δεν είχα καταλάβει ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ έχει κάνει κωλοδ@χτυλο, μέχρι να το δω χθες σε κάποια φυλλάδα, στο πρωτοσέλιδο της. Ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πέντε,και τα 3 εξ αυτών, ήταν "κρυμμένα"! Κάτι που σημαίνει, ότι πιθανόν, να το κάνει σαν φυσική κίνηση, εξαιτίας της μόνιμης φαγούρας που πιθανότατα έχει στα οπίσθιά του, και χρησιμοποιεί αυτό το δάχτυλο,για να την...ξύσει! Φαντάζομαι ότι αν στο 2ο γύρο βάλει γκολ πχ ο παπ, και μετά σταθεί μπροστά στους οργανωμένους του οσφπ,και αρχίσει να ξύνει τα απίδια του, θα αθωωθεί από την αθλ.δικαιοσύνη,γιατί μπορεί να έχει κολλήσει ψείρες από ...την βουλαινα!!!
Critter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αντε, παρτε και ενα γνωστο link για να εχουμε κατι να ασχολουμαστε. http://www.youtube.com/watch?v=F9DzbcIkwlY Εννοειται βεβαια πως οι βαζελοι εχουν πιο εγκυρες πηγες απο αυτη και ξερουν οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Στην πραγματικοτητα προκειται για λαμογιο της θυρας 7. Δεν ξερω αν το εχει ξαναποσταρει κανεις μιας και κατα καιρους χανομαι απο το forum λογω δουλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.