Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το ξερω φιλε μου πως δεν τα βγαζεις απο το κεφαλι σου αλλα τα εχεις διαβασει, γιαυτο σου λεω ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Οσο για τους νομους που λες, πρεπει να σε πληροφορησω πως το δικαιο μας προερχεται απο το ρωμαικο δικαιο και προυπηρχε πολυ πριν του παναθηναικου και του ολυμπιακου. Λαμβανοντας υποψη πως δεν ισχυει αναδρομικοτητα νομων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, καταλαβαινεις πως ακομα και να εχει αλλαξει ενας νομος προσφατα, αυτο δεν επηρεαζει το τι εγινε πριν 80 ή 100 χρονια. Ελπιζω να σε βοηθησα. Συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου.
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 για το γηπεδο του εθνικου εχεις κατι να πεις? λεω εγω τωρα.
Critter Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Αρρωστος7 σε χαλαει αν εχεις ιδρυθει 17 χρονια μετα τον ΠΑΟ και εχεις 42 κυπελλοπρωταθληματα περισσοτερα? Το εχεις καταλαβει οτι αν για παραδειγμα απο φετος διαλυθει ο ολυμπιακος, ο Παο πρεπει να παιρνει πρωταθληματα μεχρι το 2049 για να τον φτασει ή να κανει doubles μεχρι το 2028 καθε χρονο? Επομενως τι ψαχνεις? Εσυ θα λες οτι ο ολυμπιακος ιδρυθηκε 40 χρονια μετα τον ΠΑΟ για να φαινεται ακομα καλυτερο.... ;-)
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Αρρωστος7 σε χαλαει αν εχεις ιδρυθει 17 χρονια μετα τον ΠΑΟ και εχεις 42 κυπελλοπρωταθληματα περισσοτερα? Το εχεις καταλαβει οτι αν για παραδειγμα απο φετος διαλυθει ο ολυμπιακος, ο Παο πρεπει να παιρνει πρωταθληματα μεχρι το 2049 για να τον φτασει ή να κανει doubles μεχρι το 2028 καθε χρονο?Επομενως τι ψαχνεις? Εσυ θα λες οτι ο ολυμπιακος ιδρυθηκε 40 χρονια μετα τον ΠΑΟ για να φαινεται ακομα καλυτερο.... ;-) Πολλα μπραβο. Αυτη η γυμνασιακη νοοτροπια του "εμεις εχουμε πιο πολλα πρωταθληματα και αρα ειμαστε καλυτεροι" η οποια μετα, στο λυκειο μετατραπη σε κατι του στυλ "εγω την εχω μεγαλυτερη και αρα ειμαι καλυτερος" δινει το στιγμα σου (σας). Εχει wifi στην ταξη σου?Οριστε η πραγματικη αναβαθμιση στην ελληνικη παιδεια!Δυνατοτητα συνδεσης σε ολα τα σχολεια.... Παρεπιπτοντως, το θεμα δεν ηταν η αναλογια κυπελλων/ετων ιδρυσης αλλα το εφερες (για μια ακομα φορα) στα μετρα σου για να πεταξεις το ασχετο σου πρωινιατικα. Και τωρα θα αρχισουμε να λεμε για τα ερασιτεχνικα και τα ημιεπαγγελματικα πρωταθληματα και να διαφωνουμε και θα ξεχασουμε για λιγο την θλιβερη σημερινη πραγματικοτητα του πρωταθληματος μας που αθωωνει τυπακια σαν τον βουλη και δινει την δυνατοτητα στον καθε ενα να κανει τα ιδια και χειροτερα στις επομενες αγωνιστικες μενοντας φυσικα ατιμωρητος. Αλλα το εχω ξαναπει, εχουμε το πρωταθλημα που μας αξιζει.Αλλωστε και αυτο ενας καθρεφτης της κοινωνιας μας ειναι. Πολλα μπραβο και παλι.
Critter Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω για τα μπραβο. Οσον αφορα για τον καθρεφτη της κοινωνιας δεν θα διαφωνησω.
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 κριττερ μπηκες με σκοπο να μας τσιτωσεις πρωι πρωι? ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγο και να κοψουμε τις ιστοριες για αγριους.
Absinthe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω για τα μπραβο. Οσον αφορα για τον καθρεφτη της κοινωνιας δεν θα διαφωνησω. Δεν κανει τιποτα. Τσαμπα ειναι.
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 τον αθωωσαν τον ξεφτιλισμενο τον αντρα ε? θα το πληρωσεις ρε ξεφτιλα που θα παει καποιος θα σε πετυχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.