Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ξερω φιλε μου πως δεν τα βγαζεις απο το κεφαλι σου αλλα τα εχεις διαβασει, γιαυτο σου λεω ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

Οσο για τους νομους που λες, πρεπει να σε πληροφορησω πως το δικαιο μας προερχεται απο το ρωμαικο δικαιο και προυπηρχε πολυ πριν του παναθηναικου και του ολυμπιακου. Λαμβανοντας υποψη πως δεν ισχυει αναδρομικοτητα νομων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, καταλαβαινεις πως ακομα και να εχει αλλαξει ενας νομος προσφατα, αυτο δεν επηρεαζει το τι εγινε πριν 80 ή 100 χρονια.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρρωστος7 σε χαλαει αν εχεις ιδρυθει 17 χρονια μετα τον ΠΑΟ και εχεις 42 κυπελλοπρωταθληματα περισσοτερα? Το εχεις καταλαβει οτι αν για παραδειγμα απο φετος διαλυθει ο ολυμπιακος, ο Παο πρεπει να παιρνει πρωταθληματα μεχρι το 2049 για να τον φτασει ή να κανει doubles μεχρι το 2028 καθε χρονο?

Επομενως τι ψαχνεις? Εσυ θα λες οτι ο ολυμπιακος ιδρυθηκε 40 χρονια μετα τον ΠΑΟ για να φαινεται ακομα καλυτερο.... ;-)

Δημοσ.
Αρρωστος7 σε χαλαει αν εχεις ιδρυθει 17 χρονια μετα τον ΠΑΟ και εχεις 42 κυπελλοπρωταθληματα περισσοτερα? Το εχεις καταλαβει οτι αν για παραδειγμα απο φετος διαλυθει ο ολυμπιακος, ο Παο πρεπει να παιρνει πρωταθληματα μεχρι το 2049 για να τον φτασει ή να κανει doubles μεχρι το 2028 καθε χρονο?

Επομενως τι ψαχνεις? Εσυ θα λες οτι ο ολυμπιακος ιδρυθηκε 40 χρονια μετα τον ΠΑΟ για να φαινεται ακομα καλυτερο.... ;-)

Πολλα μπραβο.

Αυτη η γυμνασιακη νοοτροπια του "εμεις εχουμε πιο πολλα πρωταθληματα και αρα ειμαστε καλυτεροι" η οποια μετα, στο λυκειο μετατραπη σε κατι του στυλ "εγω την εχω μεγαλυτερη και αρα ειμαι καλυτερος" δινει το στιγμα σου (σας).

Εχει wifi στην ταξη σου?Οριστε η πραγματικη αναβαθμιση στην ελληνικη παιδεια!Δυνατοτητα συνδεσης σε ολα τα σχολεια....

Παρεπιπτοντως, το θεμα δεν ηταν η αναλογια κυπελλων/ετων ιδρυσης αλλα το εφερες (για μια ακομα φορα) στα μετρα σου για να πεταξεις το ασχετο σου πρωινιατικα.

Και τωρα θα αρχισουμε να λεμε για τα ερασιτεχνικα και τα ημιεπαγγελματικα πρωταθληματα και να διαφωνουμε και θα ξεχασουμε για λιγο την θλιβερη σημερινη πραγματικοτητα του πρωταθληματος μας που αθωωνει τυπακια σαν τον βουλη και δινει την δυνατοτητα στον καθε ενα να κανει τα ιδια και χειροτερα στις επομενες αγωνιστικες μενοντας φυσικα ατιμωρητος.

Αλλα το εχω ξαναπει, εχουμε το πρωταθλημα που μας αξιζει.Αλλωστε και αυτο ενας καθρεφτης της κοινωνιας μας ειναι.

Πολλα μπραβο και παλι.

Δημοσ.

κριττερ μπηκες με σκοπο να μας τσιτωσεις πρωι πρωι? ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγο και να κοψουμε τις ιστοριες για αγριους.

Δημοσ.
Ευχαριστω για τα μπραβο. Οσον αφορα για τον καθρεφτη της κοινωνιας δεν θα διαφωνησω.

Δεν κανει τιποτα.

Τσαμπα ειναι.

Δημοσ.

τον αθωωσαν τον ξεφτιλισμενο τον αντρα ε? θα το πληρωσεις ρε ξεφτιλα που θα παει καποιος θα σε πετυχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...