Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις. Ο, τι θες να καταλαβεις. Το "σε εχει" το ειπα με την εννοια οτι σε εχει στο quote, πώς το λενε; Εχει αυτο που ειπες. Δεν το ειπα με την εννοια οτι σε βουλωσε. Εχει αντιγραψει τα λογια σου δηλαδη. Και πιο κατω φαινεται δε διαβασες στο ιδιο post οπου δικαιολογησα τι συνεβη με Teodosic και ειναι λογικο οταν μιλαει στον Ασπρουλια να θεωρεις δεδομενο οτι θα ερθει στον ΠΑΟ. Αρα το σχολιο σου σχετικα με τους μεγαλους παικτες σε μεγαλες ομαδες ειχε βαση τη δεδομενη στιγμη.

Τελος παντων. Απο τη στιγμη που καταλαβαινεις ο,τι θες και απο τη τσαντιλα σου δε διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ, φαινεται οτι πρωτιστως θες να κανεις καζουρα παρα να συζητησεις αθλητικα. Οποια και αν ειναι η κουβεντα.

Εντάξει, δεν είπα ότι σε έχει, είπα ότι σε έχει. Όχι ότι έχει εσένα, αλλά εσένα έχει. Μια και άρχισες, να συνεχίσω και εγώ τον λεκτικό αυνανισμό;

Στο καυτό ερώτημα τελικά απάντησα;

ΥΓ: Αν ήμουν τσαντισμένος, θα είχα όντως απαντήσει όπως άρμοζε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις. Ο, τι θες να καταλαβεις. Το "σε εχει" Δεν το ειπα με την εννοια οτι σε βουλωσε. Tο ειπα με την εννοια οτι eχει αντιγραψει τα λογια σου, οταν θεωρησες δεδομενο οτι θα ερθει ο Teodosic. Και ειναι λογικο οταν μιλαει στον Ασπρουλια να θεωρεις δεδομενο οτι θα ερθει στον ΠΑΟ. Ως προς αυτο ειμαστε ΟΚ.

Τελος παντων. Απο τη στιγμη που καταλαβαινεις ο,τι θες και απο τη τσαντιλα σου δε διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ, φαινεται οτι πρωτιστως θες να κανεις καζουρα παρα να συζητησεις αθλητικα. Οποια και αν ειναι η κουβεντα.

Ναι απο λεκτικο αυνανισμο αλλο τιποτα... Το εκανα edit για να καταλαβεις οτι ουτε στην ειπα ουτε σε κατηγορησα για τιποτα. Τωρα, γιατι εσυ εκνευριστηκες ειναι αλλο θεμα.

Το επιστεγασμα ειναι το εξης: Μην πιστευετε τι γραφουν οι φυλλαδες._

Aκομα και αν φιλοξενουν δηλωσεις παικτων. Μονοι τους τις σκεφτονται. Και μετα λενε για παγκοσμιας αποκλειστικοτητας πληροφοριες :?

Δημοσ.

Absinthe το γ@μησες και ψοφησε. Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.

1980, o ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι ʽΑυτοκρατοριεςʼ 10 χρονια τωρα. Βαση ιστορικων στοιχειων στο παγκοσμιο μπασκετ και ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν πολλες ομαδες που να διατηρουν τη πρωτια για τοσα χρονια. Επομενως δεν ειναι μακρια ο καιρος που οι 2 αυτες ʼαυτοκρατοριεςʼ θα παραδωσουν τα ηνια στον επομενο. Μη μου λες λοιπον οτι εχασε ο Τεοντοσιτς. Ειναι 20 χρονων και με βαση τη στατιστικη αλλα και την προσπαθεια που γινεται καταφωρα απο τον ολυμπιακο εχει πολλες πιθανοτητες να αποδειχτει σωστη η επιλογη του στα 3 χρονια συμβολαιου που φερεται να εκανε.

Ουτε οι Γιαννακοπουλοι θα ζησουν για παντα, ούτε ο Ομπραντοβιτς δεν θα παρει ποτε συνταξη επειδη κερδιζει, ουτε οι Αγγελοπουλοι δεν θα σταματησουν να ενισχυουν τον ολυμπιακο ουτε ουτε ουτε. Γιʼαυτο λοιπον και βαση απλης στατιστικης θεωρειας, κρατα και μια πισινη γιατι ειναι μλκια να ειμαστε απολυτοι.

Αν σκεφτεις και την κινηση του Σισκα, ειναι πολυ πιθανο να επαιξε με τις πιθανοτητες σε στυλ "triple crown φετος, λιγες οι πιθανοτητες να επαναληφθει, ας παμε στην ΤΣΣΚ που εχει τις προδιαγραφες και τις πιθανοτητες με το μερος της". Και εδω που τα λεμε η ΤΣΣΚ φετος μαλλον ειναι πιο φαβορι απο τον ΠΑΟ.

Δημοσ.
Absinthe το γ@μησες και ψοφησε. Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.

1980, o ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι ʽΑυτοκρατοριεςʼ 10 χρονια τωρα. Βαση ιστορικων στοιχειων στο παγκοσμιο μπασκετ και ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν πολλες ομαδες που να διατηρουν τη πρωτια για τοσα χρονια. Επομενως δεν ειναι μακρια ο καιρος που οι 2 αυτες ʼαυτοκρατοριεςʼ θα παραδωσουν τα ηνια στον επομενο. Μη μου λες λοιπον οτι εχασε ο Τεοντοσιτς. Ειναι 20 χρονων και με βαση τη στατιστικη αλλα και την προσπαθεια που γινεται καταφωρα απο τον ολυμπιακο εχει πολλες πιθανοτητες να αποδειχτει σωστη η επιλογη του στα 3 χρονια συμβολαιου που φερεται να εκανε.

Ουτε οι Γιαννακοπουλοι θα ζησουν για παντα, ούτε ο Ομπραντοβιτς δεν θα παρει ποτε συνταξη επειδη κερδιζει, ουτε οι Αγγελοπουλοι δεν θα σταματησουν να ενισχυουν τον ολυμπιακο ουτε ουτε ουτε. Γιʼαυτο λοιπον και βαση απλης στατιστικης θεωρειας, κρατα και μια πισινη γιατι ειναι μλκια να ειμαστε απολυτοι.

Αν σκεφτεις και την κινηση του Σισκα, ειναι πολυ πιθανο να επαιξε με τις πιθανοτητες σε στυλ "triple crown φετος, λιγες οι πιθανοτητες να επαναληφθει, ας παμε στην ΤΣΣΚ που εχει τις προδιαγραφες και τις πιθανοτητες με το μερος της". Και εδω που τα λεμε η ΤΣΣΚ φετος μαλλον ειναι πιο φαβορι απο τον ΠΑΟ.

τον επομενο ιουνιο ελα να μου τα πεις αυτα. το μπασκετ ξεχασε το παρε το πρωταθλημα σου στην μπαλα αυτο ειναι δικο μου. Οποιος εχει τα φρυδια ας ερθει να μας παρει οποιοδηποτε απο τα τρια αυτα τροπαια.Μεχρι τοτε δεν ακουω τιποτα απο κανενα για το μπασκετ γιατι εχω βαρεθει να σε καβαλαω και σενα και την τσσκα και την μπαρτσελονα και ολους. Ναι λαθος του ειναι γιατι δεν επιλεγει τον κορυφαιο προπονητη στην ευρωπη που κανει τους παιχτες του κατα πολυ καλυτερους απο οτι ηταν πριν ερθουν υπο τις οδηγιες του κοινως τους κανει μαγκες και πηγε σε μια ομαδα που δεν εχει μια αρχη και ενα τελος. θα τον δεις να παρακαλαει να ερθει σε εμας σε κανα χρονο.

Δημοσ.
Και εδω που τα λεμε η ΤΣΣΚ φετος μαλλον ειναι πιο φαβορι απο τον ΠΑΟ.

Μακάρι Παναγια μου!!! Και σεις και η Ρεαλ και η Μπαρτσα και ο Αρης μην σου πω. Μακαρι να μην εχουμε απαιτησει ο Διαμαντιδης να κανει 3-double-figure σε καθε ματς, να μην πρεπει να παιζει 30' ο Βουγιανιτς για να αποδειξουμε οτι μπορουμε χωρις τον Μητσο, ο Μπατιστ να μπορει να κανει 3 παιχνιδια κακα πριν πουνε ξεφουσκωσε, να μην βριζουμε το ακριβοπληρωμενο παλτο επι ενα ματς στο οποιο παιζει 5' αντι να κοιταμε ποσο καλα παιζουν οι υπολοιποι ψηλοι 35' κτλ

Δημοσ.

Αφού το συζητάμε, πάντα φαβορί είναι ο κάτοχος του τίτλου και όποιος θέλει να τον αμφισβητήσει έχει 40 λεπτά στο παρκέ, είτε αυτό είναι ευρολίγκα, είτε πρωτάθλημα, είτε κύπελλο. Ναι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενισχύθηκαν, παίρνοντας παλιούς μας παίκτες και τους παρουσιάζουν ως τις μεγάλες τους μεταγραφές... Αλλά όπως είπε και ο προπονητής προτιμώ να μιλάω για αυτούς που ήρθαν.

Και να υπενθυμίσω πως ο κάτοχος φέτος γίνεται 100 χρονών και αυτό είναι ισχυρότατο κίνητρο για επανάληψη των περσινών.

Και μεταξύ μας, πιστεύω πως αν προπονητής δεν ήταν ο Ζοτς και το πείραμα πέρσι με τον Ντελκ δεν είχε πάει τόσο χάλια, φέτος το δίδυμο των προέδρων θα έφερνε κάποιον από το πάνω ράφι του NBA για να γιορτάσουμε όπως πρέπει και τους 3 τίτλους του 2008.

Δημοσ.

Καλά, κάτσε να τους δούμε όλους αυτούς που πήρε να παίζουν, κάτσε να δούμε το σύστημα της ομάδας, κτλ κτλ κτλ.

Και στην τελική, ακόμα και να βγουν όλοι αυτοί, εγώ πάλι δε φοβάμαι.

Δημοσ.
Και να υπενθυμίσω πως ο κάτοχος φέτος γίνεται 100 χρονών και αυτό είναι ισχυρότατο κίνητρο για επανάληψη των περσινών.

Άσχετο αλλά ο κάτοχος φέτος γίνεται 86 χρονών και όχι 100... καθώς το τμήμα μπάσκετ ιδρύθηκε το 1922

Δημοσ.

Συνηθίζεται (παγκοσμίως) να θεωρείται ημερομηνία ίδρυσης του κάθε club όταν ξεκίνησε το πρώτο τμήμα του. Το τμήμα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης ιδρύθηκε το 1932 (10 χρόνια μετά του Παναθηναϊκού) αλλά μια χαρά γιόρταζε το 2002. Έτος ίδρυσης της Μίλαν είναι το 1899, άλλο αν ιδρύθηκε από Άγγλους που έπαιζαν κρίκετ.

Ξέρω ότι τα παραπάνω δε βολεύουν ορισμένους, αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε;

Δημοσ.

Ποιους δεν βολευεί το να γιορτάσει τα 100 χρόνια του ο ΠΑΟ άλλο πάλι και τούτο? Εγώ απλά μια παρατήρηση έκανα...

Δημοσ.

Γαμα μας κιαλλο ρε Γιαννακη, γαμα μας...

Τοσο πολυ τα εχεις βρει με τον Πετρακη που και σε γαμαει και γελας?

ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΕ ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...