Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι να σου απαντήσω σε κάτι που δεν έχω γράψει;

Επιπλέον θες να πούμε για όοολα τα ονόματα που αναφέρουν οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας σου;

Στην τελική, Μελισσανίδη σε λένε; Εσύ δεν ήσουν που δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ;

ΥΓ: Δεν το σχολίασα πριν. Αλλά αν το ορθογραφικό ήταν εσκεμμένο, μπορείς να το τοποθετήσεις στην καρέκλα σου το Κολωνάκι.

Με είδες να κάνω κανένα σχόλιο για το μπάσκετ?Για την αξία αυτού του παίκτη ίσως?

Αυτό που σχολίασα είναι αφενός την ειρωνία σας και αφετέρου τα σχόλιά σας για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.Μπορεί να μην τα έχεις γράψει εσύ αλλά με ευκολία τα υιοθετείς όταν σε βολεύει.Ο κάθε ένας οπαδός μπορεί να λέει ότι κατεβάσει η κεφάλα του,αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ισχύει και στην πραγματικότητα.

Υ.Γ. Το ορθογραφικό δεν ήταν εσκεμμένο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γκούχου γκούχου, Γιασικεβίτσιους-Πλάνινιτς-Παπαλουκάς-Πριτζιόνι-Σπανούλης-βαριέμαι να γράφω κι άλλους...

Πώς δεν ειπες ρε συ; Εδω με βαση το context, καταλαβαινω οτι αναφερεις τους παικτες που χτυπησε ο Ολυμπιακος ενω δεν ηταν ελευθεροι. Αρα, ή πιστευεις τις φυλλαδες ή προσπαθεις να κανεις καζουρα στους Ολυμπιακους ολη την ωρα

Οσο για τον Τεοντοσιτς σε εχει ο Αρρωστος στο quote Που εκανε...

Καλα, για τον Τεοντοσιτς δεν εχω να πω κατι. Το παιδι οτι θα ερθει στον ΠΑΟ ειπε, δε μπορει να ξερεις τι θα γινει αν στραβοκοιμηθουν οι Αγγελοπουλοι.

Αλλα για το πρωτο ερωτημα περιμενω και εγω απαντηση...

Δημοσ.
Ρε συ kaizer. 7 ασσιστ μεσο ορο εχει το παληκαρι. Τι να λεμε δηλαδη; Κριμα που δεν ερχεται οπως φαινεται στην Ελλαδα...

Και σου ξαναλεω, με το στυλ που παιζει η Λιθουανια, εγω να επαιζα θα ειχα 5 ασιστ

Βασικα εχει μεχρι στιγμης 6,4 ασ. Τα 3,4 λαθη!!!(απεριγραπτο για ασο) του τα ειδες? Οτι για παικτης που δεν σουταρει απο μεση αποσταση (ή 3ποντο ή ντραιβ) έχει χαμηλο ποσοστο στα διποντα το ειδες?

Και κανει λενε και καλο τουρνουα ετσι?Δλδ ο Μητσος στο καλο του τουρνουα θα τελειωνε καθε αγωνα με three-double-figure

Δημοσ.
Με είδες να κάνω κανένα σχόλιο για το μπάσκετ?Για την αξία αυτού του παίκτη ίσως?

Αυτό που σχολίασα είναι αφενός την ειρωνία σας και αφετέρου τα σχόλιά σας για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.Μπορεί να μην τα έχεις γράψει εσύ αλλά με ευκολία τα υιοθετείς όταν σε βολεύει.Ο κάθε ένας οπαδός μπορεί να λέει ότι κατεβάσει η κεφάλα του,αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ισχύει και στην πραγματικότητα.

Υ.Γ. Το ορθογραφικό δεν ήταν εσκεμμένο.

Ποια πρωτοσέλιδα και ποιες εφημερίδες μου τσαμπουνάς τώρα; Και στην τηλεόραση τον έδειξε. Συνέντευξη στον Ασπρούλια στην Ισπανία ήταν. Εκτός αν δεν πιάνεται ούτε αυτό.

Πώς δεν ειπες ρε συ; Εδω με βαση το context, καταλαβαινω οτι αναφερεις τους παικτες που χτυπησε ο Ολυμπιακος ενω δεν ηταν ελευθεροι. Αρα, ή πιστευεις τις φυλλαδες ή προσπαθεις να κανεις καζουρα στους Ολυμπιακους ολη την ωρα

Οσο για τον Τεοντοσιτς σε εχει ο Αρρωστος στο quote Που εκανε...

Καλα, για τον Τεοντοσιτς δεν εχω να πω κατι. Το παιδι οτι θα ερθει στον ΠΑΟ ειπε, δε μπορει να ξερεις τι θα γινει αν στραβοκοιμηθουν οι Αγγελοπουλοι.

Αλλα για το πρωτο ερωτημα περιμενω και εγω απαντηση...

Είναι αλήθεια η ανακοίνωση; Βγήκαν παίχτες και είπαν ότι τους πλησίασε ο Ολυμπιακός;

Όσο για το αν με έχει ο Άρρωστος ή κάποιος άλλος δε χρειάζεται να πω κάτι. Αν σου απαντήσω κατάλληλα θα σβηστεί.

Διάβασε τι του απαντάω. Τσιχλίτσα;

Δημοσ.

ρε τι ειναι αυτα που γραφετε. το κολωνακιοτικο μπλαζε στυλακι σου τιμωρηθηκε επειδη ο σερβος πηρε τα φραγκα και θα παει στον γαβρο ενω ειχε δηλωσει στην καμερα πριν λιγες μερες οτι θα ερθει στον παο? κακο το κεφαλιου του κανει θα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο ας ερθει σε εσας.

Δημοσ.
Ποια πρωτοσέλιδα και ποιες εφημερίδες μου τσαμπουνάς τώρα; Και στην τηλεόραση τον έδειξε. Συνέντευξη στον Ασπρούλια στην Ισπανία ήταν. Εκτός αν δεν πιάνεται ούτε αυτό.

Προφανώς θα μιλάς για τον Λιθουανό.Βγήκαν και οι υπόλοιποι 4 που λές (Πλάνινιτς-Παπαλουκάς-Πριτζιόνι-Σπανούλης) στον Ασπρούλια?

Νομίζω οτι βγήκαν μόνο στις φυλλάδες.

Δημοσ.

ρε φιλε αρρωστε εχεις βαλει στην υπογραφη σου την συνεντευξη της ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ? Οχι αλλο πλυντηριο ρε φιλε. ελεος. . τεσπα απλα ειναι μαλακια να βαζεις αυτο το πορνιδιο στην υπογραφη σου. κολλημα δεν ειχε με την μπαλα αλλα με τα αποδυτηρια. πηγαινε και κολοτριβοταν σε ολους τους παιχτες. ρωτα καποιον μεγαλυτερο που τα εχει προλαβει να στα πει.

Δημοσ.
Προφανώς θα μιλάς για τον Λιθουανό.Βγήκαν και οι υπόλοιποι 4 που λές (Πλάνινιτς-Παπαλουκάς-Πριτζιόνι-Σπανούλης) στον Ασπρούλια?

Ο πριτζιονι και ο σπανουλης το ειχαν δηλωσει και οι ιδιοι οτι τους εκανε προταση ο οσφπ...

Δημοσ.
ρε φιλε αρρωστε εχεις βαλει στην υπογραφη σου την συνεντευξη της ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ? Οχι αλλο πλυντηριο ρε φιλε. ελεος. . τεσπα απλα ειναι μαλακια να βαζεις αυτο το πορνιδιο στην υπογραφη σου. κολλημα δεν ειχε με την μπαλα αλλα με τα αποδυτηρια. πηγαινε και κολοτριβοταν σε ολους τους παιχτες. ρωτα καποιον μεγαλυτερο που τα εχει προλαβει να στα πει.

Φίλε μου εδώ άλλοι έχουν βάλει στην υπογραφή τους σχεδόν 230 σελίδες που αποτελούνε πόρισμα αντικειμενικής έρευνας των εφημερίδων μερικών αντικειμενικών φιλάθλων του παο.Όσο υπάρχει υπογραφή με τον τίτλο 75 χρόνια απάτες θα υπάρχει και η ΟΛΟΚΛΗΡΗ δέσποινα.Της οποίας οι σεξουαλικές προτιμήσεις μου είναι εντελώς αδιάφορες. :mrgreen:

Υ.Γ. Ο φαντομάς ποιός είναι?

Δημοσ.

Όχι, προφανώς μιλάω για τον Τεοντόσιτς ότι θα έρθει μόνο στον Παναθηναϊκό. Μπροστά στην κάμερα, αφού μίλησε για την Εθνική της χώρας του πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, τον ρώτησε και είπε όλα όσα είναι στο σχετικό άρθρο.

Των Πριτζιόνι, Πλάνινιτς και Σπανούλη είναι επίσης σε συνεντεύξεις. Άλλο συνέντευξη στην τελική, άλλο ένα άρθρο 'σύμφωνα με παγκόσμιες πληροφορίες μου'.

Για τον Παπαλουκά, οπαδοί της ομάδας σου που είναι μέσα στα πράγματα, όπως λένε οι ίδιοι, το ισχυρίζονται.

Δημοσ.
Όχι, προφανώς μιλάω για τον Τεοντόσιτς ότι θα έρθει μόνο στον Παναθηναϊκό. Μπροστά στην κάμερα, αφού μίλησε για την Εθνική της χώρας του πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, τον ρώτησε και είπε όλα όσα είναι στο σχετικό άρθρο.

Των Πριτζιόνι, Πλάνινιτς και Σπανούλη είναι επίσης σε συνεντεύξεις. Άλλο συνέντευξη στην τελική, άλλο ένα άρθρο 'σύμφωνα με παγκόσμιες πληροφορίες μου'.

Για τον Παπαλουκά, οπαδοί της ομάδας σου που είναι μέσα στα πράγματα, όπως λένε οι ίδιοι, το ισχυρίζονται.

ΟΚ αν έχουν δώσει συνεντέυξεις πάω πάσο,δεν παρακολουθώ και πολύ τα πράγματα.

Αρκεί να είναι από τις αληθινές συνεντεύξεις και οχι μαιμού.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο:Ξέρει κανείς τίνος ιδιοκτησία είναι η ticket club?

Δημοσ.
Φίλε μου εδώ άλλοι έχουν βάλει στην υπογραφή τους σχεδόν 230 σελίδες που αποτελούνε πόρισμα αντικειμενικής έρευνας των εφημερίδων μερικών αντικειμενικών φιλάθλων του παο.Όσο υπάρχει υπογραφή με τον τίτλο 75 χρόνια απάτες θα υπάρχει και η ΟΛΟΚΛΗΡΗ δέσποινα.Της οποίας οι σεξουαλικές προτιμήσεις μου είναι εντελώς αδιάφορες. :mrgreen:

Υ.Γ. Ο φαντομάς ποιός είναι?

αμα σε αντιπροσωπευει τωρα εσενα αυτο που εχεις βαλει παω πασσο. επειδη εβγαλε κατι απο το κεφαλι της το οποιο παιζει να σε κανει να κοιμασαι καλυτερα το βραδυ ισως , ξερω γω φοβερο συμβιβασμο το θεωρω. αν θεωρεις οτι αυτα που βαζουν οι αλλοι ειναι παραμυθια μην κανεις ακριβως το ιδιο γιατι μεσα στο μυαλο σου ιδιος γινεσε.

Δημοσ.
Είναι αλήθεια η ανακοίνωση; Βγήκαν παίχτες και είπαν ότι τους πλησίασε ο Ολυμπιακός;

Όσο για το αν με έχει ο Άρρωστος ή κάποιος άλλος δε χρειάζεται να πω κάτι. Αν σου απαντήσω κατάλληλα θα σβηστεί.

Καλα αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις. Ο, τι θες να καταλαβεις. Το "σε εχει" Δεν το ειπα με την εννοια οτι σε βουλωσε. Tο ειπα με την εννοια οτι eχει αντιγραψει τα λογια σου, οταν θεωρησες δεδομενο οτι θα ερθει ο Teodosic. Και ειναι λογικο οταν μιλαει στον Ασπρουλια να θεωρεις δεδομενο οτι θα ερθει στον ΠΑΟ. Ως προς αυτο ειμαστε ΟΚ.

Τελος παντων. Απο τη στιγμη που καταλαβαινεις ο,τι θες και απο τη τσαντιλα σου δε διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ, φαινεται οτι πρωτιστως θες να κανεις καζουρα παρα να συζητησεις αθλητικα. Οποια και αν ειναι η κουβεντα.

Δημοσ.

ωωωωωωωωω πολυ το παιδευετε . οκ φαγατε πορτα απο πεντε εξι καλα ονοματα εμεις φαγαμε απο τον κροατη και χασαμε τον σερβο που δεν ειχε υπομονη να περιμενει τον δασκαλο ζελικο και τελειωσε η υποθεση πως κανετε ετσι.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, σαν πολύ προσωπικά δεν το πήρατε το θέμα; Αν και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το θέμα! Ότι κάποιοι παίκτες προτιμούν μια ομάδα από μια άλλη; Εδώ ο Σπανούλης έφτυσε τους Σπερς γιατί ήθελε την οικογένειά του, λέει κάτι για τους Σπερς αυτό; Ό,τι γουστάρει ο καθένας κάνει. Άλλος θέλει χρόνο συμμετοχής, άλλος να πίνει τον φραπέ του στην παραλία, άλλος να μιλάει τη γλώσσα του, άλλος να μην κινδυνεύουν τα παιδιά του από απαγωγείς. Τι σχέση έχει αυτό με τις ομάδες; Και, με ελάχιστες εξαιρέσεις, το κίνητρο δεν είναι η αγάπη για την ομάδα ή τους οπαδούς της.

Αν πάλι το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε μια ανακοίνωση και μετά έκανε άλλα, σιγά το θέμα. Πολύ καλά έκανε και κυνήγησε όποιον παίκτη ήθελε, όλοι αυτό κάνουν. Αν μετρήσουμε πόσες φορές οι ομάδες έχουν πει ότι στηρίζουν τον προπονητή και τον απολύουν ή ότι δεν ενδιαφέρονται για έναν παίκτη και μετά του κάνουν πρόταση, σωθήκαμε. Άσε που η ανακοίνωση βγήκε και πριν 50 χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...