Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το αν θα μεινει ελευθερος το ξερανε και οι πετρες?Προφανως εχεις κοννε στους σαν αντονιο και το ξερεις γιατι ακομα και ο μανατζερ του αλλα και ο ιδιος δηλωναν πως δεν ξερουν αν θα μεινει ελευθερος....

Και ο Καραμανλης και ο Παπανδρεου δηλωνουν οτι ο ενας θα μας καταργησει τους φορους ακινητης περιουσιας και ο αλλος οτι θα μας χτισει το σπιτι. Αυτο σημαινει οτι θα γινει? Η μηπως εισαι της λογικης οτι δηλωσεις εισαι?

Αν θες παντως να μιλησουμε με δηλασεις, ο μανατζερ του Σπανουλη εχει κανει δηλωσεις απο τον ιουλιο και εχει πει οτι στα γενεθλια του σπανουλη (μεσα Αυγουστου) θα του κανει δωρο την ελευθερια του. Πως ητανε τοσο σιγουρος?

Εκτος αν θεωρεις σαν εγκυρη πηγη τις εφημεριδες οι οποιες την μια μερα λεγανε πως θα φυγει και την αλλη πως μπορει και να μεινει...[/quote[

Εγω η μονη σιγουρη πηγη που ειχα ητανε ο παιχτης. Απο τι στιγμη που ηθελε να γυρισει στη μαμα του. δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να μεινει στο NBA. Ητανε καθετος ο Σπανουλης σε αυτο το θεμα.

και critter οταν καποιος δηλωνει πως τον ενδιαφερει οποιος παιχτης μεινει ελευθερος, σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι εννοει πως κανει προτασεις σε παιχτες με συμβολαιο μηπως και σπασουν το συμβολαιο τους και μεινουν ελευθεροι....με αυτη την λογικη και ο σισκα ηταν ελευθερος παιχτης και τον πηρε ο τσσκα....πρεπει να μαθεις να ξεχωριζεις το μενω ελευθερος γιατι τελειωνει το συμβολαιο μου και το διαπραγματευομαι απο το εχω συμβολαιο αλλα πληρωνω την ρητρα για να με αφησουν ελευθερο και να παρω μεταγραφη (οπως εγινε στην περιπτωση του σπανουλη)

Και εσυ μην συνεχιζεις κατι που δεν στεκει λογικα...γινεσαι γραφικος

Μα τι στο λουτσο? Αλβανικα γραφω? Ρε συ σκορδο κρεμμυδι γαμω το κερατο μου. Του σισκα του σπασανε το συμβολαιο γιατι υπηρχε όρος. Ο Σπανουλης ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ οπως και ο ΣΙΣΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ηθελε δλδ να αποδεσμευτει και να μεινει ελευθερος. Σε αυτη την περιπτωση πληρωνουν ακομα και απο την τσεπη τους (που δεν αποκλειετε να εγινε εστω και εμμέσως....δλδ να πηραν λιγοτερα αυτοι και τα υπολοιπα να πηγαν απο ομαδα σε ομαδα).

Και εν παση περιπτωση για να μην δυσκολευεις ακομα περισσοτερο τη θεση σου, επειδη δεν συνεννοουμαστε ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι η ανκοινωση αυτη του ολυμπιακου αναφερετε καθαρα στον ΠΑΟ και σε κανεναν αλλο. Απλα θυμησου ποτε ειχε βγει καθως και το λογο για τον οποιο ειχε βγει.

Απλα εσεις θελετε να τα ριχνεται στον ολυμπιακο για οτι κακο συμβαινει στη ζωη σας και οτι θυμαστε χαιρεστε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γκούχου γκούχου, Γιασικεβίτσιους-Πλάνινιτς-Παπαλουκάς-Πριτζιόνι-Σπανούλης-βαριέμαι να γράφω κι άλλους...

Καρ'αρχας περαστικα.

Κατα δευτερον απο αυτους που γραφεις οι 4 ειναι μλκιες των εφημεριδων και οι 3 απο τους 5 δεν ειναι Ελληνες κατα τυχη. Βεβαια ο Λιακοπουλος ανετα θα ελεγε οτι αμα ακολουθησεις το οικογενειακο τους δεντρο θα βρεις σιγουρα εναν Ελληνα.

Δημοσ.
Βασικα ειχε πει για ελληνες ελευθερους αλλα ο kwsn εχει δικιο...παπαλουκας, περπερογλου?Ηταν και αυτοι ελευθεροι?

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω.

Απο ποτε ο Περπερογλου ηταν διεθνής και δεν το ηξερα? Διαβαζε καλυτερα.

Για τον Παπαλουκα μια μερα το εγραψαν οι καφροεφημεριδες και μετα το καταπιαν γιατι καταλαβανε τι μλκια γραψανε. Αλλα εν παση περιπτωσει, ουτε συ μπορεις να ξερεις σιγουρα, ουτε γω αν τελικα εγινε προταση...Όποτε όταν δεν ξερουμε δεν μιλαμε.

Για τον Πριτζιονι ξερουμε τι παιχτηκε....Για τον Περπερογλου σχεδον ξερουμε. Για αυτους μπορουμε να το συζητησουμε...

Δημοσ.
@Critter:Τι κακό ακριβώς έχει γίνει στο μπάσκετ του ΠΑΟ και δεν το χω πάρει χαμπάρι;

Τι κακο εχει γινει? Μια χαρα παει το Μπασκετ του ΠΑΟ. Δεν βλεπω κανενα κακο.

Δημοσ.
Και ο Καραμανλης και ο Παπανδρεου δηλωνουν οτι ο ενας θα μας καταργησει τους φορους ακινητης περιουσιας και ο αλλος οτι θα μας χτισει το σπιτι. Αυτο σημαινει οτι θα γινει? Η μηπως εισαι της λογικης οτι δηλωσεις εισαι?

Επειδη ακριβως δεν ειμαι της λογικης ο,τι δηλωσεις εισαι, γιαυτο σου λεω πως ανεξαρτητου τι λεγανε διαφοροι μαντες και καφετζουδες, ο σπανουλης ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, αυτη ειναι η μονη αληθεια και δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει....το τι περιμενανε να γινει ειναι τελειως διαφορετικο θεμα....μιλαμε με γεγονοτα παντα και το γεγονος ειναι ενα, μην με βαζεις να το ξαναγραφω

Αν θες παντως να μιλησουμε με δηλασεις, ο μανατζερ του Σπανουλη εχει κανει δηλωσεις απο τον ιουλιο και εχει πει οτι στα γενεθλια του σπανουλη (μεσα Αυγουστου) θα του κανει δωρο την ελευθερια του. Πως ητανε τοσο σιγουρος?

Ο σπανουλης εχει γενεθλια στις 7 αυγουστου, υπεγραψε στον παο στις 27 και ανακοινωθηκε στις 30, οποτε ο μανατζερ του επεσε ΛΙΓΟ εξω και μαλλον θα του πηρε καμια κολωνια δωρο για τα γενεθλια του, ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει, αν δεν εχεις στοιχεια μην πιστευεις κανεναν φιλε μου

Εκτος αν θεωρεις σαν εγκυρη πηγη τις εφημεριδες οι οποιες την μια μερα λεγανε πως θα φυγει και την αλλη πως μπορει και να μεινει...[/quote[

Εγω η μονη σιγουρη πηγη που ειχα ητανε ο παιχτης. Απο τι στιγμη που ηθελε να γυρισει στη μαμα του. δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να μεινει στο NBA. Ητανε καθετος ο Σπανουλης σε αυτο το θεμα.

Και εγω θελω να πουλησει και να φυγει ο σοφερ αλλα δυστυχως για μενα (και για τον παο) δεν εξαρταται απο μενα

Μα τι στο λουτσο? Αλβανικα γραφω? Ρε συ σκορδο κρεμμυδι γαμω το κερατο μου. Του σισκα του σπασανε το συμβολαιο γιατι υπηρχε όρος. Ο Σπανουλης ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ οπως και ο ΣΙΣΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ηθελε δλδ να αποδεσμευτει και να μεινει ελευθερος. Σε αυτη την περιπτωση πληρωνουν ακομα και απο την τσεπη τους (που δεν αποκλειετε να εγινε εστω και εμμέσως....δλδ να πηραν λιγοτερα αυτοι και τα υπολοιπα να πηγαν απο ομαδα σε ομαδα).

Και εν παση περιπτωση για να μην δυσκολευεις ακομα περισσοτερο τη θεση σου, επειδη δεν συνεννοουμαστε ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι η ανκοινωση αυτη του ολυμπιακου αναφερετε καθαρα στον ΠΑΟ και σε κανεναν αλλο. Απλα θυμησου ποτε ειχε βγει καθως και το λογο για τον οποιο ειχε βγει.

Απλα εσεις θελετε να τα ριχνεται στον ολυμπιακο για οτι κακο συμβαινει στη ζωη σας και οτι θυμαστε χαιρεστε.

Καλα εισαι απολαυστικος, ωραια εγω σε πιστευω οτι η ανακοινωση απευθυνεται στον παο.Ειχε πει ναι ή οχι ο ολυμπιακος οτι δεν θα κυνηγησει ελευθερους ελληνες παιχτες το καλοκαιρι?Ειχε.Κυνηγησε?Ναι και μαλιστα σου ανεφερα ηδη τρεις.Δηλαδη εσυ για ποιο πραγμα θες να με πεισεις?Οτι δεν κυνηγησε ο οσφπ τον διαμαντιδη?Συμφωνω.Ομως η ανακοινωση υπαινιχθη πως απο τον φοβο μας μην τον παρετε δωσαμε παραπανω απο οσα αξιζει ο μητσος.Αυτο κατερριφθη(δηλαδη οτι δωσαμε παραπανω απο οσα αξιζει) εκτος απο ολη την κανονικη διαρκεια, στα πλει οφ αλλα και στο χθεσινο παιχνιδι.Και βγαινει ο αντρεασλαμ για να σας πικαρει και λεει γιατι δεν βγαζατε τετοια ανακοινωση και για τον σπανουλη που σας εφτυσε?Και τοτε ερχεσαι εσυ και πετας το ακυρο οτι ο οσφπ κυνηγησε μονο ελευθερους παικτες (και αρα τον σπανουλη) και αρα δεν κολλαγε τετοια ανακοινωση.Εδω καπου μπαινω εγω και σου αποδεικνυω με τον πλεον καταφανη τροπο πως αυτο που λες ειναι λαθος γιατι ο σπανουλης ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Με κουρασες, ελπιζω να καταλαβες...

Ας μου πει καποιος πως κανουμε multiquotes.

Δημοσ.
Nαι, με την σκεψη του Ιωαννου που μεχρι και ο Σκουντης στραβωσε σημερα με το λιβανηστηρι στον Γιασικεβιτσιους

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Δεν περιμένω κανένα Σκουντή και κανένα Ιωάννου για να διαμορφώσω άποψη.

Ναι, πολλές φορές πουλάει μούρη και κάνει επιτηδευμένες ενέργειες. Όπως και να το κάνουμε όμως, είναι τρομερά αρχοντικός στο παιχνίδι του και περνάει μια αίσθηση ανωτερότητας. Σχεδόν 7 ασιστ Μ.Ο ανά παιχνίδι δεν είναι αμελητέα ποσότητα(όσο κι αν τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια), ο τύπος μπορεί να πασάρει με τρομακτική άνεση, ακόμα καλύτερα κι απ' τον Παπαλουκά.

Δε λέω ότι χάνεται ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Σάρας, δεν τον λιβανίζω, και δεν τον θεωρώ Σούπερμαν. Απλώς του δίνω την αξία που πιστεύω ότι του αναλογεί.

Δημοσ.
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω.

Απο ποτε ο Περπερογλου ηταν διεθνής και δεν το ηξερα? Διαβαζε καλυτερα.

Για τον Παπαλουκα μια μερα το εγραψαν οι καφροεφημεριδες και μετα το καταπιαν γιατι καταλαβανε τι μλκια γραψανε. Αλλα εν παση περιπτωσει, ουτε συ μπορεις να ξερεις σιγουρα, ουτε γω αν τελικα εγινε προταση...Όποτε όταν δεν ξερουμε δεν μιλαμε.

Για τον Πριτζιονι ξερουμε τι παιχτηκε....Για τον Περπερογλου σχεδον ξερουμε. Για αυτους μπορουμε να το συζητησουμε...

Ο περπερογλου ηταν διεθνης στις μικροτερες εθνικες πολλα χρονια.Αυτο που λες δεν στεκει.Δηλαδη ο οσφπ δηλωσε πως τον ενδιαφερουν οι ελευθεροι ελληνες διεθνεις παιχτες της εθνικης ΑΝΔΡΩΝ συγκεκριμενα?Δεν θυμαμαι κατι τετοιο....

Αρα και ο καυκης και ο βασιλειαδης και οι λοιποι ελληνες που πηρατε φετος επαιζαν στην εθνικη ανδρων?ΕΛΕΟΣ

Οσο για τον παπαλουκα τωρα δηλαδη δεν σου κανουν τα δημοσιευματα των εφημεριδων για προταση σας?Μονο στην περιπτωση αποδεσμευσης του σπανουλη ηταν εγκυρα?

Δημοσ.

ΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!

Μην τα γράφεις αυτά ρε συ, αποκλείεται!!!! Ακούς εκεί να υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες που να θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟ.

Αυτή τη φορά η ειρωνία σου και το Κωλονακιότικο μπλαζέ στυλάκι σου τιμωρήθηκε.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=43528

Και μια απορία:Πώς γίνεται από τη μία τις αθλητικές εφημερίδες να τις καταδικάζεις ως αναξιόπιστες οπαδικές φυλλάδες που προάγουν τη βία αλλά από την άλλη να χρησιμοποιείς τα δημοσιέυματά τους περί Γιασικεβίτσιους-Πλάνινιτς-Παπαλουκά-Πριτζιόνι-Σπανούλη ως επιχειρήματα προκειμένου να την πείς στους γαύρους?

Τελικά αποφάσισε,αυτά που γράφουν είναι αλήθεια ή παραμύθια?

Δημοσ.

Και μια απορία:Πώς γίνεται από τη μία τις αθλητικές εφημερίδες να τις καταδικάζεις ως αναξιόπιστες οπαδικές φυλλάδες που προάγουν τη βία αλλά από την άλλη να χρησιμοποιείς τα δημοσιέυματά τους περί Γιασικεβίτσιους-Πλάνινιτς-Παπαλουκά-Πριτζιόνι-Σπανούλη ως επιχειρήματα προκειμένου να την πείς στους γαύρους?

Reality check: Δεν είναι όλοι οι Παναθηναϊκοί το ίδιο πρόσωπο.

Κατά τα άλλα, μέχρι να το δω αλλού δεν πιστεύω site που λέγεται Αθλητικός Σκύλος ακόμα και αν γράφει ότι υπέγραψε ο Kobe στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ: Μου άρεσε ο κοινωνικός σου χαρακτηρισμός. Αν και ντεμοντέ, είχε πλάκα.

Δημοσ.

Πάντως αυτή ήταν μια καλή μεταγραφή του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι μάλλον χάνει τον Σάρας και κινδύνευε να μείνει με Μπλάκνεϊ και Καυκή.

Σχετικά με εμάς, ακυρώθηκαν τα πρώτα φιλικά λόγω έλλειψης παικτών (Μπετσίροβιτς, Τομάσεβιτς είναι τραυματίες και ο Μπατιστ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα). Με δεδομένο ότι λείπουν Διαμαντίδης, Σπανούλης, Χ"βρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, μάλλον "οικογενειακά" γίνεται η προπόνηση :)

Από την άλλη, το καλό είναι ότι οι παίκτες που λείπουν είναι "παλιοί", γνωστές ποσότητες, άρα η ενσωμάτωση τους θα γίνει αμέσως. Το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι να μπουν οι Ουϊνστον, Ζίζιτς, Περπέρογλου στη λογική της ομάδας.

Το κενό του Σισκάουσκας θα είναι τεράστιο, και ελπίζω ο Ουϊνστον να βγάλει μάτια φέτος.

Δημοσ.
Reality check: Δεν είναι όλοι οι Παναθηναϊκοί το ίδιο πρόσωπο.

Κατά τα άλλα, μέχρι να το δω αλλού δεν πιστεύω site που λέγεται Αθλητικός Σκύλος ακόμα και αν γράφει ότι υπέγραψε ο Kobe στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ: Μου άρεσε ο κοινωνικός σου χαρακτηρισμός. Αν και ντεμοντέ, είχε πλάκα.

Απέφυγες να μου λύσεις την απορία μου ή είναι ιδέα μου?

Δημοσ.

Απέφυγες να μου λύσεις την απορία μου ή είναι ιδέα μου?

Τι να σου απαντήσω σε κάτι που δεν έχω γράψει;

Επιπλέον θες να πούμε για όοολα τα ονόματα που αναφέρουν οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας σου;

Στην τελική, Μελισσανίδη σε λένε; Εσύ δεν ήσουν που δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ;

ΥΓ: Δεν το σχολίασα πριν. Αλλά αν το ορθογραφικό ήταν εσκεμμένο, μπορείς να το τοποθετήσεις στην καρέκλα σου το Κολωνάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...