Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λολ και πάλι λολ

άστο φίλε μου άλλο λεω εγω και άλλο εσυ.

btw chill λιγάκι το οτι υποστηρίζω καποια ομάδα αντίπαλη από αυτή που υποστηρίζεις εσυ δε σημαίνει οτι προσπαθώ συνεχώς να στην πω.Και επειδή μου σπάνε τα "φρύδια"αυτοί που μετατρέπουν τα διάφορα τοπικς σε προσωπικές λογομαχίες ας μη το κάνουμε και μεις.Οπότε πείτε τπτ άλλο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

No offense πλάκα κανουμε :-) .Εννοείτε οτι αν μπορείς να πάρεις κάποιον σοβαρό παίκτη ελεύθερο είναι η καλύτερη λύση , απλώς συνήθως για να είναι ελεύθερος συνήθως όλο και κάποιο προβληματάκι θα υπάρχει ...Στις περισσότερες των περιπτώσεων για να πάρεις παίκτες που θα κάνουν την διαφορά θα πρέπει να τα σκάσεις ή να έχεις τρομερούς σκάουτερ αλλιώς γεμίζεις με μετριότητες ακα Μπόρχα και Άντριτς κλπ

Απλώς ήθελα να σου δείξω οτι ο Κόκκαλης τα τελευταία χρόνια παίρνει σχεδόν αποκλειστικά μόνο ελεύθερους (και καλά κάνει αφού βολεύεται με νταμπλ και είναι μάγκας)

/end offtopic

Δημοσ.

Λοιπον περι Σαλπι

1,8 ο ΠΑΟΚ

750,000 χ4 χρονια ο παικτης

Παμε στα 4,8.Τα 5 ειναι ρευστο+μισθοι παικτη

Αποκει και περα ο Μπιδης πηρε αυξηση αποδοχων και παει στα 350+50μπονους=400 το χρονο για 1,5 χρονο δανεικος,μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του.Οποτε παμε στα 5,4

Τσιγκας το ιδιο με 150 για 2 χρονια,παμε στα 5,7

ΓΙΑΤΙ δεν προσθετω την αξια του ιδιου του Μπιδη και του Τσιγκα?Γιατι ο Τσιγκας ειναι δανεικος το ιδιο και ο Μπιδης.Δηλαδη μπορει μεν μετα απο 1,5 χρονο να μεινει ελευθερος (οποτε θα μου πεις τι δανεικος μας λες ρε παπαρα) αλλα μεχρι τοτε δεν μπορει να πουληθει απο τον ΠΑΟΚ,δηλαδη ο ΠΑΟΚ δεν μπορει τον Γεναρη να τον πουλησει στον Ολυμιακο,πρεπει να πει το ΝΑΙ ο Παναθηναικος

Αποκει και περα εχουμε

40% απο την αναμενομενη πωληση Γκεκα ΜΕ ΡΗΤΡΑ τα 300,000,δηλαδη ο ΠΑΟΚ αν πουληθει ο Γκεκας κατω απο 750,000 ευρω θα παρει 300,000,αν πωληθει παραπανω θα παρει 40% οσο παει

Οποτε παμε,για ευκολια ας παρουμε τα 300 χιλιαρικα στα 6 εκατομυρρια

Αλλα 400,000 χιλιαρικα κοστησε η αγορα του Τοργκελε απο την Κρυσταλ Παλας και νομιζω παει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ πληρωμενος απο τον Παναθηναικο ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και οχι δανεικος.Νομιζω περνει 200.

Τελικη τιμη Σαλπιγγιδη =6,6!!! εκ των οποιων τα 3 ειναι οι μισθοι του παικτη για τα επομενα 4 χρονια

Τα 5 μυρια που ακουγονται ειναι μισθοι Σαλπιγγιδη+μετρητα στον ΠΑΟΚ,4.8 αλλα χοντρικα ας το πουμε 5, αλλα τα εξοδα ειναι πανω απο 1.5 εκατομμυριο παραπανω.

Παμε στου Ολυμπιακου

Μπουτινα,Ζεβλακωφ,Νε,Ντομι ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΕΥΡΩ εκτος απο τους μισθους τους διοτι ο νομος Μποσμαν προβλεπει οτι μπορει ενας παικτης να συμφωνησει με αλλη ομαδα μεχρι και 6 μηνες ΠΡΙΝ την ληξη του συμβολαιου.Και οι 4 συμφωνησαν τον Γεναρη και ηρθαν το καλοκαιρι,οι ομαδες τους δεν πηραν δραχμη.Ο Σεζαρ ειχε ομαδα,οπως και ο Ουαντου,ΔΕΝ κοστισαν ομως ακριβα,δεν θυμαμαι νουμερα αλλα θυμαμαι ηταν κατω απο εκατομμυριο

Ο μονος νεος του Ολυμπιακου που κοστισε ακριβα ηταν ο Μπορχα που η ομαδα πηρε πανω απο 2 εκατομμυρια ευρω.Η μεγαλη πλακα ειναι οτι αν βγαλεις τους Νε,Σεζαρ που δεν τους εχουμε πολυδει,και πλην του Ντομι που ειναι χαλια αλλα η αληθεια ειναι πως δεν αποκτηθηκε για να εντυπωσιασει(οπως και ο Ζεβλακωφ,ασχετα αν ο τελευταιος κανει πολυ καλα παιχνιδι) ο Μπορχα ηταν η μεγαλη επενδυση.Κοστισε τα περισσοτερα,ειναι πιτσιρικας,ειναι επιθετικος αρα κανει γκελ στον κοσμο,πηγε Μουντιαλ αλλα παρολαυτα αποτι λενε οι Ολυμπιακοι ειναι η μεγαλη απογοητευση

Δημοσ.

Απορω με αυτό το παίχτη γιατί πέρσυ βγήκε καλύτερος παίχτης του Εκουαδόρ από τους προπονητές.Τι στο διάλο τόσο άμπαλοι είναι εκεί κάτω?

Εντωμεταξύ τα γκολ που έχασε δε θα τα έχανε ούτε το ανηψάκι μου 5 χρονών

Δημοσ.

Τα ίδια λέμε Kaizer , να συμπληρώσω όμως οτι και ο Σέζαρ σαν ελεύθερος ήρθε πιθανότατα και γι'αυτό δεν στέλνουν οι Μεξικάνοι την μπλε κάρτα του αφού είχε μονομερή ανανέωση η ομάδα του (κάτι σαν την περίπτωση Κυριάκου με ΠΑΟ δηλαδή

Για τον Μπόρχα , ίσως να μην έχει προσαρμοστεί , τι άλλο να πω,φαίνεται να έχει έκρηξη αλλά να μην κατέχει από μπάλα ,δεν νομίζω σε σοβαρά άμυνα (δλδ Ευρώπη ) να μπορέσει να βοηθήσει ιδαίτερα.Τα έλεγε ο Σόλιντ από πέρσι για Μπενζα...

Δημοσ.
Τα έλεγε ο Σόλιντ από πέρσι για Μπενζα...

Εντωμεταξύ ο Μπενζά στο μάνατζερ είναι κάτι σα τον νιο στο μάτριχ.

Το μπαγκ του παιχνιδιού εντελώς όμως :D

Το παληκάρι πήρε τον ολυμπιακό στις πλάτες του και μου πήρε ευρωπαικό έχοντας μέσο όρο rating πάνω από 9.

Και τώρα λέμε πριν γίνει το σκηνικό πέρσι με τον Σόλιντ.

Που για να τα λέμε όλα,ευτυχώς που δε τον πήραμε γιατι μετά από μήνες τραυματίστηκε σοβαρά

Δημοσ.
Παμε στα σημερινα της μπαλας

1. Ειχα χρονια να δω την ομαδα να ριχνει 4 ΧΩΡΙΣ να λιωσει τον αντιαπλο.Πολυ ενθαρρυντικο.Χρονια τωρα ο γαυρος επερνε τα πρωταθληματα εξαιτιας των ευκολων νικων σε ματς που εκανε 4 ευκαιριες

2. Ευχαριστη εκπληξη ο Σαλπι και γενικα η λειτουργια της ομαδας με 3 περιφερειακους και χωρις φουνταριστο καθαρο' date='στυλ Μαντζιου.Και για την συγκριση με Γκεκα,σημερα ο Γκεκας θα εβαζε μονο το 3ο γκολ,για κατι τετοια καραγκιοζιλικια ειναι καλος.Στο 1ο θα εχανε το κοντρολ και στο 2ο θα εκανε φαουλ.Σοβαρα.

Αυτα για καποιους που λενε "Χασαμε τον 1ο σκορερ μας".Ετσι οπως επαιζε η ομαδα και ο LL ebaze 15 gkol

3.Πολυ καλος ο Ιβανσιτς τεχνικα,ΜΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ειναι παικτης που παιζει με το κεφαλι ψηλα και κυριως γιατι ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕ ΟΡΙΟ.Τι να το κανω που ο Εκι ετρεχε σαν σκυλος οταν μπροστα ταφτυνε?Για αμυντικο χαφ τον εχω?Ο Ιβανσιτζ ξερει την θεση του και καλα κανει.Γιατι αλλιως πας να διορθωσεις ενα προβλημα και δημιουργεις και αλλο.ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ο Ρομερο.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αμυντικο χαφ που κοβει,ο Μποβιο,αν αντεχει και για παραπανω απο 45-55 λεπτα θαναι αναντικαταστατος.Α,και ωραια στημενα ο Μποβιος για σεντρες.Δεν ξερω για απευθειας φαουλ. Λιτος ο Αντονσον,αμυντικος σε στυλ "να φυγει η βομβα".Χενρικσεν ΔΕΝ ειναι αλλα δεν τον πηραμε γιαυτο,πιστευω θα δειξει πολυ καλυτερα με Μορις αντι Γκουμα γιατι σε 2 φασεις σε καθε ημιχρονο εκτεθηκαν τα νωτα μας με Γκουμα-ΑΝτονσον

4. Παμε στα ασχημα

Βυντρα...ΔΕΝ κανει.Δεν εχει αιτιολογησεις κτλ.Το παιδι ΔΕΝ κανει για ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΕ 4-3-3.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου,το μπακ το ακραιο στο 4-3-3 πρεπει να μπορει να κατεβασει (οπως δειχνει να μπορει ο Δαρλας απεναντι).Ο Βυντρα κανει για 4-4-2 με ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μπροστα,για να κοιταει την αμυνα και μονο.Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.Ο τυπος κανει κοντρολ με το καλαμι.Α,και βασικα αρχιζω να πιστευω πως ειναι χαζος.Σε στυλ οχι "δεν εχει ποδοσφαιρικο μυαλο",αλλα σε φαση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πρεπει ναχει χαμηλο IQ

Μπισκαν...ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ!!Καλος να κοψει ΟΤΑΝ ο αλλος ειναι στους 20 ποντους αντε και να κανει 1 επελαση ανα ματς.Τζιωλης...ο Μπισκαν Ελληνας και μελαχροινος.Με Μποβιο να βοηθαει στην αναπτυξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τους ανταλλασω και τους 2 με τον Στολτιδη[/quote']

στα 1,2,3, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με το φιλο καιζερ!

παμε στο 4 ομως...βυντρα....εχω ξαναρωτησει κατι,κ κανεις δε μου απαντησε,αλλα σιγουρα ΟΛΟΙ με θεωρουν ιεροσυλο!ποια η διαφορα βυντρα-σειταριδη? εκτος του οτι ο γιουρκας εχει ΠΟΛΥ καλυτερη τριπλα (που ομως,μετα,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι να κανει την μπαλα!),θυμιστε μου α)ενα γκολ του γιουρκα(εκτος μαντσεστερ),κ β)μια ασιστ του γιουρκα! και οι 2 εχουν ενα θετικο,κοβουν ορθιοι,κ ειναι πολυ καλοι αμυντικα πανω στη γραμμη.και οι 2 ειναι παιχτες ψυχολογιας(απλα ο βυντρα τα ακουει συνεχεια=>κακη ψυχολογια). συμφωνω οτι ο γιουρκας ειναι ελαφρως χαζος,πραγματικα το πιστευω,αλλα θεωρω αδικο να δεχεται ΤΕΤΟΙΑ επιθεση,κ να αναπολουν ΟΛΟΙ τον γιουρκα,ενω στην πραγματικοτητα ο γιουρκας ειναι 10% καλυτερος μονο!

ζητημα μπισκαν: δε συμφωνω. ειναι ενας απλα καλος παιχτης,ενα γεμισμα στην ομαδα. μπορει να κοψει,βοηθαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο ψηλο παιχνιδι(πολυ σημαντικο,αν αναλογιστει κανεις ποσο μεγαλο προβλημα εχουμε ψηλα),εχει σιγουρα 5 γκολ το χρονο(σημαντικο για αμυντικο χαφ),και η μεταβιβαση του μεχρι 15 μετρα δεν ειναι κακη.απλα θελει διπλα του ενα παιχτη που να μπορει να σπρωξει την ομαδα λιγο πιο μπροστα! ο δε τζιωλης...το ειπα κ σε προηγουμενο μηνυμα μου,ειναι δυστυχως λιγος για τον παναθηναικο!

ΥΓ: ολοι αυτοι που αναπολουν τον καραγκουνη (ελεος),ελπιζω να βλεπουν πως ειναι οι συγχρονοι κεντρικοι (βλ ιβαντσιτς),και το οτι ο γιωργαρος δεν βρισκει με τιποτα ομαδα....

ΥΓ2: στην υπολοιπη αναλυση του καιζερ,συμφωνω στα ΠΑΝΤΑ,και ειδικα στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ¨εκπληξη για μενα,να παιζει η ομαδα χωρις σεντερ φορ,τοσο καλα,δημιουργικα,κ βασικα,εκτελεστικα...(και επισης συμφωνω στην "γκεκα" αναλυση)!!!

Δημοσ.
ποια η διαφορα βυντρα-σειταριδη?

Ο Γιουρκας ειναι χειροτερος αμυντικα αλλα μπορει να κατεβασει την μπαλ,μπορει να κανει κουρσα,δεν εχει καλυτερη σεντρα αλλα εχει καλυτερη πασα,μπορει να μαρκαρει ακομα και το αντιπαλο φορ,ειναι πιο γρηγορος,πιο καλος στο ψηλο παιχνδι και κυριως ο Γιουρκας δεν παταει την μπαλα και πεφτει,δεν κανει κοντρολ με την πατουσα και δεν εχει φαει ποτε κιτρινη σε ντερμπυ ενω κανει προθερμανση επειδη μπηκε στο γηπεδο να πιασει την μπαλα

ζητημα μπισκαν: μπορει να κοψει

Το μονο που μπορει να κοψει ειναι το ποτο.Για το καπνισμα παιζεται:mrgreen:

Αν ο παικτης ειναι περισσοτερο απο μισο μετριο μακριο του δεν κοβει ουτε την ξαδελφουλα μου

Δημοσ.

αν κ δε βρισκω το λογο να κανω το συνηγορο του βυντρα(τον οποιο σημειωτεον κ εγω θεωρω πολυ μετριο,κ κυριως χαζο), παρολαυτα θα το κανω,μονο κ μονο γιατι δε θεωρω ουτε το γιουρκα καλο παιχτη,κ ειδικα τοσο οσο ωστε να τον αναπολουμε....

οπως ειπες,ναι,ειναι χειροτερος αμυντικα ο γιουρκας. μπορει να παιξει μαν του μαν,αλλα δε χρειαζεται (λογω θεσης),κ δε θελω ενα δεξιο μπακ να παιζει στοπερ ουτως η αλλως.

η πασα του ναι,ειναι καλυτερη,αλλα ποτε δεν καταφερε να κανει κατι με αυτην... τοσα χρονια ποδοσφαιριστης,απο τη μεση κ μπροστα,2 πραγματα εχουμε να θυμομαστε. το πεναλτι στο 1ο παιχνιδι με τους πορτογαλους,κ το γκολ στην μαντσεστερ. (να θυμισω,οτι ακομα κ ρομπερτο τακης φυσσας,μας εχει δωσει 2-3 στιγμες να θυμομαστε)_!

σε αντιθεση με τον γουρκα,ο βυντρα,παιζει σα σκυλι,προσπαθει,δεν καβαλαει το καλαμι,δε διαμαρτυρεται γιατι του εφυγε ποντος απο το καλτσον,θεωρει τιμη του οτι παιζει στον παναθηναικο,κ δινει τα παντα για την ομαδα. επισης, οταν μιλαει σε δημιογραφους,δεν πεταει τα τουβλα που πεταγε ο γιουρκας.

ο γιουρκας μου θυμιζει το φωτση...πολυ ταλεντο,ελαχιστη δουλεια,μεγαλο καλαμι! ο βυντρα αντιστοιχα,ειναι ενας χατζηβρετας. πολυ μετριος,αλλα σκυλι.

κ εκει που καταληγω,ειναι οτι για ενα παιχτη 10% καλυτερο,το θεωρω χαζο να τον ειχες τωρα κ να τον πληρωνες 1 εκατ ευρω!

(επισης, δεν ειναι αναγκη να υποβαλουμε τους παιχτες μας σε μαρτυριο.απο οταν θυμαμαι ποδοσφαιρο,ο παναθηναικος παντα αλλαζε θεσεις στους παιχτες του. θυμησου Γεωργιαδη του Χ, μπακ δεξι,αμυντικο χαφ,δεξι επιθετικο σε 4-3-3,δεξι χαφ σε 4-4-2, Γεωργιαδη του Σ,στοπερ,λιμπερο,και μπακ αριστερα κ δεξια, μπασινα, ΣΕ ΟΛΕΣ τις θεσεις,μικλαντ,10αρι για ενα χρονο,καραγκουνη,αριστερο χαφ(ελεος!), εκι (αμυντικο χαφ!), μπισκαν (σεντερ μπακ),κλπ κλπ κλπ_!)!

οι παιχτες εχουν συγκεκριμενες ικανοτητες,και συγκεκριμενες θεσεις που μπορουν να παιξουν. τοσο στο βυτνρα,οσο κ στο μπισκαν,περυσι,τους διελυσε τη χρονια ο αλμπερτος!!

(να σου θυμισω,οτι δε χρειαζεται ταχυτητα για να κοψεις παντως....ο χενρικσεν,ειναι πιο αργος απο σλοου μοσιον,κ ομως ηταν παντα στην καταλληλη θεση! ο εμερσον της βραζιλιας το ιδιο. ο μικλαντ το ιδιο. ζητημα ποδοσφαιρικης παιδειας κ μυαλου ειναι.δε θεωρω οτι ο μπισκαν δεν κοβει ουτε με...βαλε,οπως λες.κ το κυριοτερο,παιχτης,με καμια 60αρια συμμετοχες στην λιβερπουλ,δε μπορει να ειναι ΤΟΣΟ σαπακι που να μην κανει για τον παναθηναικο..ισως απλα να πρεπει να προσαρμοστει περισσοτερο-μια που περυσι εχασε ολη τη χρονια μεταξθ φθορας κ αφθαρσιας,παγγκου κ σεντερ μπακ!)!

Δημοσ.

αν κ δε βρισκω το λογο να κανω το συνηγορο του βυντρα(τον οποιο σημειωτεον κ εγω θεωρω πολυ μετριο,κ κυριως χαζο), παρολαυτα θα το κανω,μονο κ μονο γιατι δε θεωρω ουτε το γιουρκα καλο παιχτη,κ ειδικα τοσο οσο ωστε να τον αναπολουμε....

οπως ειπες,ναι,ειναι χειροτερος αμυντικα ο γιουρκας. μπορει να παιξει μαν του μαν,αλλα δε χρειαζεται (λογω θεσης),κ δε θελω ενα δεξιο μπακ να παιζει στοπερ ουτως η αλλως.

η πασα του ναι,ειναι καλυτερη,αλλα ποτε δεν καταφερε να κανει κατι με αυτην... τοσα χρονια ποδοσφαιριστης,απο τη μεση κ μπροστα,2 πραγματα εχουμε να θυμομαστε. το πεναλτι στο 1ο παιχνιδι με τους πορτογαλους,κ το γκολ στην μαντσεστερ. (να θυμισω,οτι ακομα κ ρομπερτο τακης φυσσας,μας εχει δωσει 2-3 στιγμες να θυμομαστε)_!

σε αντιθεση με τον γουρκα,ο βυντρα,παιζει σα σκυλι,προσπαθει,δεν καβαλαει το καλαμι,δε διαμαρτυρεται γιατι του εφυγε ποντος απο το καλτσον,θεωρει τιμη του οτι παιζει στον παναθηναικο,κ δινει τα παντα για την ομαδα. επισης, οταν μιλαει σε δημιογραφους,δεν πεταει τα τουβλα που πεταγε ο γιουρκας.

ο γιουρκας μου θυμιζει το φωτση...πολυ ταλεντο,ελαχιστη δουλεια,μεγαλο καλαμι! ο βυντρα αντιστοιχα,ειναι ενας χατζηβρετας. πολυ μετριος,αλλα σκυλι.

κ εκει που καταληγω,ειναι οτι για ενα παιχτη 10% καλυτερο,το θεωρω χαζο να τον ειχες τωρα κ να τον πληρωνες 1 εκατ ευρω!

(επισης, δεν ειναι αναγκη να υποβαλουμε τους παιχτες μας σε μαρτυριο.απο οταν θυμαμαι ποδοσφαιρο,ο παναθηναικος παντα αλλαζε θεσεις στους παιχτες του. θυμησου Γεωργιαδη του Χ, μπακ δεξι,αμυντικο χαφ,δεξι επιθετικο σε 4-3-3,δεξι χαφ σε 4-4-2, Γεωργιαδη του Σ,στοπερ,λιμπερο,και μπακ αριστερα κ δεξια, μπασινα, ΣΕ ΟΛΕΣ τις θεσεις,μικλαντ,10αρι για ενα χρονο,καραγκουνη,αριστερο χαφ(ελεος!), εκι (αμυντικο χαφ!), μπισκαν (σεντερ μπακ),κλπ κλπ κλπ_!)!

οι παιχτες εχουν συγκεκριμενες ικανοτητες,και συγκεκριμενες θεσεις που μπορουν να παιξουν. τοσο στο βυτνρα,οσο κ στο μπισκαν,περυσι,τους διελυσε τη χρονια ο αλμπερτος!!

(να σου θυμισω,οτι δε χρειαζεται ταχυτητα για να κοψεις παντως....ο χενρικσεν,ειναι πιο αργος απο σλοου μοσιον,κ ομως ηταν παντα στην καταλληλη θεση! ο εμερσον της βραζιλιας το ιδιο. ο μικλαντ το ιδιο. ζητημα ποδοσφαιρικης παιδειας κ μυαλου ειναι.δε θεωρω οτι ο μπισκαν δεν κοβει ουτε με...βαλε,οπως λες.κ το κυριοτερο,παιχτης,με καμια 60αρια συμμετοχες στην λιβερπουλ,δε μπορει να ειναι ΤΟΣΟ σαπακι που να μην κανει για τον παναθηναικο..ισως απλα να πρεπει να προσαρμοστει περισσοτερο-μια που περυσι εχασε ολη τη χρονια μεταξθ φθορας κ αφθαρσιας,παγγκου κ σεντερ μπακ!)!

ΣΟΡΡΥ,ΔΙΠΛΟ ΠΟΣΤ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δημοσ.

οπως ειπες' date='ναι,ειναι χειροτερος αμυντικα ο γιουρκας. μπορει να παιξει μαν του μαν,αλλα δε χρειαζεται (λογω θεσης),κ δε θελω ενα δεξιο μπακ να παιζει στοπερ ουτως η αλλως.[/quote']Δεν τον χαλασε τον Ρεχαγκελ ομως οταν τον εβαλε να πιασει τον Μπαρος με Τσεχια ετσι?

σε αντιθεση με τον γουρκα,ο βυντρα,παιζει σα σκυλι,προσπαθει,δεν καβαλαει το καλαμι,δε διαμαρτυρεται γιατι του εφυγε ποντος απο το καλτσον,θεωρει τιμη του οτι παιζει στον παναθηναικο,κ δινει τα παντα για την ομαδα.

Αυτο ΔΕΝ σε προβληματιζει???Οτι προσπαθει ο Βυντρα αλλα δεν...?

Μηπως τελικα δεν το εχει

Οσο για το θεμα περι αμυντικου.

Σε 4-3-3 οπως αυτο που θελουμε να παιξουμε ΠΡΕΠΕΙ το μπακ σου να κατεβαζει μπαλα!

Δεν μπορει να εχεις την απαιτηση να γυρναει ο Ρομερο ή ο Βικτορ στην σεντρα πανω στην γραμμη.Δες τις ομαδες τις Ευρωπης που παιζουν 4-3-3 ποιους εχουν ακραια μπακ

επισης, οταν μιλαει σε δημιογραφους,δεν πεταει τα τουβλα που πεταγε ο γιουρκας.

Α,καλα,αμα ειναι ετσι ο Εκι επρεπε ναχει παει δανεικος στην Καρδιτσα

Αυτα φιλε ειναι αρρωστια της διοικησης.Αν δεν θελει να παρει παικτες "βαφτιζει".Κατσε μην δεις τον Σαλπι τερματοφυλακα

ο χενρικσεν,ειναι πιο αργος απο σλοου μοσιον,κ ομως ηταν παντα στην καταλληλη θεση! ο εμερσον της βραζιλιας το ιδιο. ο μικλαντ το ιδιο.
Ο Χενρικσεν ηταν μπακ που επαιζε σαν λιμπερο.ΠΑΝΤΑ συνεκλινε προς τα μεσα το αντιθετο μπακ(Φυσσας-Γιουρκας) σε ρολο δευτερου μπακ.Και ο Χενρικσεν ειναι Χενρικσεν.

Ο Εμερσον ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι πιο "δυσκινητος" απο τον Μπισκαν

Για τον Μικλαντ δεν το ζηταω,διαολος.Καμια σχεση με Μπισκαν.Οταν λεω ταχυτητα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μιλαω για ποσο κανει το 100αρι

με καμια 60αρια συμμετοχες στην λιβερπουλ,δε μπορει να ειναι ΤΟΣΟ σαπακι που να μην κανει για τον παναθηναικο..ισως απλα να πρεπει να προσαρμοστει περισσοτερο-μια που περυσι εχασε ολη τη χρονια μεταξθ φθορας κ αφθαρσιας,παγγκου κ σεντερ μπακ!)!

Μια χαρα μπορει!

Αν παρεις τον Τζεραρντ και τον βαλεις δεξι μπακ τι θα γινει?

Ο Μπισκαν επαιζε εχωντας και ενα Χαμαν διπλα του και ενα Τζεραρντ

Δημοσ.

Μου επιτρεπετε να πω και εγω την αποψη μου σαν φιλαθλος οπως ειδα τον Παναθηναικο χτες αλλα και στο φιλικο με την Αντερλεχτ.

Καταρχην , η προσθηκη Σαλπιγγιδη εχει διπλο οφελος για τον Παναθηναικο.Ο παικτης καταρχην απελευθερωθηκε...Μια που ειμαι φιλαθλος του Παοκ, ο Σαλπιγγιδης ηταν υπο πιεση ...κουβαλουσε ολον τον Παοκ στις πλατες του...ολο το αγχος αυτο δεν αφησε τον παικτη να αποδωσει περυσι παρολο που βγηκε 1ος σκορερ....Χτες Ξεσπασε...Επιπλεον, στον Παοκ δεν ειχε τις πασες που θα εχει στον Παναθηναικο...αλλοι οι χαφ στον Παναθηναικο...τελος...απλα θυμηθειτε ....το 1ο του γκολ...πως εσπασε το τεχνικο off side...ποσες φορες σφυριχθηκε off side περυσι με τον Παοκ σε παρομοιες φασεις...Αλλο το βαρος του Παναθηναικου....εγω υπολογιζω οτι ο παικτουρας θα βαλει 5-6 γκολ παραπανω απο περυσι...

Τωρα ο Παναθηναικος...βρηκε εναν επιθετικο ηγετη...ενα παικτη με προσωπικοτητα ....κατι που δεν εχουν ολοι οι αλλοι παικτες που διαθετει...στην καλυτερη ηλικια (μολις 25) ....Καλος ο Γκεκας..αλλα για μενα ειναι για 2ος επιθετικος...ή για 1ος σε μικροτερης εμβελειας ομαδα...οσο για τον Παπαδοπουλο ...τον θεωρω υπερτιμημενο...Μαντζιος - Σαλπιγγιδης ειναι μια χαρα...

Παω παραπερα σε αυτα που ειδα χτες...Ο Μποβιο φανηκε οτι ειναι γερο παιδι..εχει καλουτσικη μεταβιβαση...αλλα πολυ αγριοφατσα...και σε καθε φασαρια μεσα ητανε...στο φιλικο με την Αντερλεχτ επαιζε και σκληρα ...αρα προβλεπω...και πολλες καρτες...θα βοηθησει...(εξαλλου αυτος ειναι και ο ρολος των αμυντικων χαφ...να χαλανε το παιχνιδι)...

Ο αυστριακος εχω την εντυπωση οτι θα ειναι η αποκαλυψη....για 23 χρονων..μια χαρα παιχτακι μου φανηκε...πασα εχει...σουτ εχει...αν μαθει και το παιχνιδι της ομαδας...νομιζω οτι θα βγει καλυτερος απο τον Γκονζαλεζ....και αυτος λιγο παλιο χαρακτηρας μου φανηκε παντως....

Οσο για την κουβεντα περι Μπισκαν και Βυντρα...Ο Βυντρα επαιζε παλια στη Βεροια.και μετα στον Πυργο..τον εχω παρακολουθησει και ξερω οτι ειναι ενα εργαλειο...τιποτα παραπανω...δεν εχει τον χαρακτηρα του μεγαλου παικτη και ειναι καλυτερος αμυντικα .....αν ομως του κατσει καλος παιχτης απο την πλευρα του μονο με φαουλ τον κοβει γιατι ειναι μονοκοματος και δεν εχει αντιληψη...Ο Μπισκαν...Λελεκι...στριβει δυσκολα ειναι η αληθεια...αλλα νομιζω πως εχει καλο κοντρολ...και η πασα του ειναι νορμαλ...προσον του οι κεφαλιες...και γενικα καλα πλασαρισματα στην επιθεση....οχι ομως αμυντικο χαφ...την καλη του χρονια στη Λιβερπουλ μηπως θυμαστε τι θεση επαιξε...εξτρεμ...(ναι για θυμηθειτε καλα..)

Ο Αντονσον παντως ειναι ο πιο σταθερος που ειδα και στο φιλικο και χθες...κλασσικος σκανδιναβος...θα σου παιξει 80% σε ολα τα ματς αυτο μπορει αυτο παιζει....Αυτα.

Δημοσ.

δε σου εκανα συγκριση καταρχην μεταξυ εμερσον ,χενρικσεν,μικλαντ κ μπισκαν. σου ειπα οτι δεν ειναι αναγκη να ειναι καποιος ευκινητος η γρηγορος,για να ειναι καλος παιχτης!

πλαγια μπακ,που να ανεβαινουν,ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ. γιαυτο κ κοστιζουν απιστευατ χρηματα. να σου πω κατι,που το ξερω μεσα απο την παε. δεν ξερω αν θυμασαι το αριστερο μπακ της ακτης ελεφαντοστου στο μουντιαλ. εκανε κρουση ο παναθηναικος,η μαρσειγ κ η Παρι σεν ζερμεν. (παιζει σε ομαδα απο εκει κατω ετσι?). ζητησαν, 2,5 δισ δρχ... ελεος! πλαγια μπακ με ικανοτητες να ανεβαινουν ΣΩΣΤΑ,ειναι ελαχιστα!!!!

κ παλι μπισκαν λοιπον... οταν περυσι τον εβαζες ειτε διπλα στον εκι(αμυντικο χαφ,ανεκδοτο),ειτε στο τζιωλη (ηρθα στον παναθηναικο,φερτε μου μοντελες να πηδηξω),ειτε στον αντριτς(δεν ειμαι ποδοσφαιριστης,περαστικος ειμαι),ειναι φυσικο να μην ειναι καλος...κ φυσικα θα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος διπλα στον τζεραρντ,και αντιστοιχα τωρα,διπλα στο μποβιο!απλα σου λεω να του δωσεις πιστωση χρονου,μια που περυσι του καταστρεψαμε μια οολοκληρη χρονια!

(εν τελει,στο ζητημα βυντρα,δε διαφωνω οτι χρειαζεσαι ενα παιχτη που να ανεβαινει κιολας,αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι εφοσον ο βυντρα δεν ανεβαινει,ειναι σαπακι! ο βυντρα,ειναι ΠΟΛΥ καλος αμυντικος,στη θεση του κ μονο,κ οσο δεν εχεις αλλον,τουλαχιστον δε θα μπαζεις απο την πλευρα του!)!

Δημοσ.

στην αναλυση σου player,συμφωνω απολυτα για μποβιο(ειναι ελαφρως...ζε ελιας),ιβαντσιτς,βυντρα,γκεκα ,σαλπιγγιδη,αντονσον,.

διαφωνω για ματζιο (τον θεωρ ΠΟΛΥ μετριο,και οτι εχει μαθει λαθος το ποδοσφαιρο...κρατημα μπαλας,σε στυλ καραγκουνη,να τους περασω ολους κ να παρω το φαουλ),για παπαδοπουλο (τον θεωρω τον καλυτερο ελληνα περιφερειακο επιθετικο,γνωμη μου ειναι οτι αυτος πρεπει να πλαισιωνει το σαμαρα στην εθνικη).συμφωνω με οσα λες για το μπισκαν,αλλα εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος για τη θεση του στη λιβερπουλ την τελευταια καλη του χρονια...

Δημοσ.

Καλως τα παιδια. Γυρισα απο διακοπες και ειπα να ξεκινησω το ποστς της χειμερινης περιοδου.

Ο Μπορχα οντως δειχνει πολυ καλος για αθλητης του αλματος εις υψος. Μαυρα χαλια μεχρι τωρα.

ΟΜΩΣ επειδη δεν θελω να σκεφτομαι σαν κλασικος Ελληνας, του δινω πιστωση ολοκληρη τη χρονια για να δουμε τι θα κανει του χρονου.

Πολλοι παιχτες την πρωτη τους χρονια τους βριζανε και μετα τους κανανε θεους (ο Μαχλας πχ στην φιτεσε την πρωτη χρονια δεν εβρισκε μπαλα με τπτ και την αλλη εβαλε 30+ γκολ). Δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι ηταν καλυτερος παιχτης στο ecuador και πηγε μουντιαλ. Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται (ψηφοφοριες και συμμετοχες στην εθνικη με μεσο :P).

Αν δεν πιασει,τοτε θα μιλαμε για τρελη μεταγραφικη αποτυχια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...