Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντωμεταξύ ας του πει κάποιος ότι τόσο αργά που το κάνει, ακόμα και να μην το ξέρεις, μέχρι να το κάνει τον έχεις πάει χαμπάρι.

Ουφ... καλά. Θα του το πω εγώ. :mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Άσχετο: ο Μίλισιτς έχει ξεφύγει εντελώς... http://www.sport.gr/basket/eurobasket07/070904/basket_eb07greser4.asp

Ο σέρβος σέντερ είναι γνωστός για τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του, όμως οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν χυδαίες και πλέον τον λόγο έχει η FIBA Europe, καθώς έγιναν μπροστά στην κάμερα της σερβικής τηλεόρασης.

Αρχικά έβριζε τη μάνα του διαιτητή και μετά... ήθελε να τον σκοτώσει. "Θέλω να σκοτώσω αυτόν κι όποιον άλλο συγγενή έχει ζωντανό. Είναι αλήτες, ξεφτιλισμένοι. Θέλω να τους δολοφονήσω. Να πάνε να γ... Αν έχουν κόρη, θα τη βρω και θα την γ... Θα της γ... ό,τι έχει και δεν έχει. Τους γ... στο στόμα, τους γ... μπροστά και πίσω. Ηταν κλοπή! Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια μας. Επρεπε να κερδίσουμε την Ελλάδα και τους διαιτητές".

Δημοσ.

Ο Τζιγκερ δηλωσε οτι ''Υπαρχει τρόπος να γεμισει η λεωφορος''

Ναι υπαρχει φιλτατε προεδρε, να δώσης την παε σε καποιον επιχειριματια που αγαπα την ομαδα :mrgreen: και τοτε δεν θα μας χωραει η λεωφορος.:-D

Δημοσ.
Ο Τζιγκερ δηλωσε οτι ''Υπαρχει τρόπος να γεμισει η λεωφορος''

Ναι υπαρχει φιλτατε προεδρε, να δώσης την παε σε καποιον επιχειριματια που αγαπα την ομαδα :mrgreen: και τοτε δεν θα μας χωραει η λεωφορος.:-D

του απανταω λοιπον και εγω με την υπογραφη μου.

Δημοσ.
Kaizer, αν δεν σε ήξερα καλύτερα, θα υποψιαζόμουν ότι θες να πουλήσει την ομάδα ο σωφέρ :P

ολοι οι παναθηναικοι αυτα τα συναισθηματα εχουνε για τον σωφερ. απλα δεν πουλαει γιατι ειναι μαλακισμενο και πηγαινει κοντρα. αηδια μας φερνει πως το λενε.

Δημοσ.

διαφωνεί κανείς ότι ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα?

η ομάδα στηρίχθηκε δια της μεθόδου της σιωπής, η θύρα 13 ήταν μισοάδεια και γεμάτη υπαλλήλους, ο κολλητός του ο πετράκης δεν έχασε, κανείς δεν έβρισε τον ταρίφα, δεν άναψαν καπνογόνα τα παλιόπαιδα τα ατίθασα, ούτε έκαναν "χορογραφίες" και λοιπές οπαδικές αηδίες, η ticket club κατάφερε να πουλήσει 5.000 εισητήρια σε διάστημα 20 ημερών, προβοκάτορες την έπεσαν στο μόρρις, και προβλέπω να ξαναβγάζουμε τη μπύρα 13 σε κυκλοφορία!!!!

Δημοσ.

Αντε ανανεωσαμε και φετος το διαρκειας. Μενελαε εχω το ΑΦΜ σου και την ταυτοτητα, αν δεν δωσεις τα λεφτα θα παρω διακοποδανειο στο ονομα σου :)

Δημοσ.
Αντε ανανεωσαμε και φετος το διαρκειας. Μενελαε εχω το ΑΦΜ σου και την ταυτοτητα, αν δεν δωσεις τα λεφτα θα παρω διακοποδανειο στο ονομα σου :)

Ελπίζω να μην εννοείς στο ποδόσφαιρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...