gvaggis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κ εγώ ψηνόμουν να δώ λίγο Μπουρουσάκο(που του χω κ αδυναμία..!) Είναι κ αυτός όμως λίγο προβληματικός στην επίθεση. Σε ξεγελάει με τα τριποντάκια του αλλά από ποστάρισμα δε λέει κ πάρα πολλά.. Γενικά ο Λαζοπαιδοβούβαλος με χαλάει που σουτάρει σαν γραφική φιγούρα των 70's. Αλλά για να είμαι κ δίκαιος άμα του ανοίξει επιθετικά μπορεί να το βάζει αυτό το σουτάκι μέχρι το πρωί(και να παίρνει κ γκολ-φαουλ αμα λάχει!)
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κ εγώ ψηνόμουν να δώ λίγο Μπουρουσάκο(που του χω κ αδυναμία..!)Είναι κ αυτός όμως λίγο προβληματικός στην επίθεση. Σε ξεγελάει με τα τριποντάκια του αλλά από ποστάρισμα δε λέει κ πάρα πολλά.. Γενικά ο Λαζοπαιδοβούβαλος με χαλάει που σουτάρει σαν γραφική φιγούρα των 70's. Αλλά για να είμαι κ δίκαιος άμα του ανοίξει επιθετικά μπορεί να το βάζει αυτό το σουτάκι μέχρι το πρωί(και να παίρνει κ γκολ-φαουλ αμα λάχει!) Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω κοντρα σε ποια σοβαρη ομαδα και ποτε "τα εβαζε μεχρι το πρωι" ο Λαζαρακος...Δεν σε ειρωνευομαι, ειλικρινα τωρα που προσπαθω να θυμηθω, με μας τιποτα σε 2 ματς, στο Μουντομπασκετ ακομα και με την Αμερικη δεν νομιζω οτι ηταν στην πρωτη γραμμη, με την Δυναμο αποσο διαβαζα ΙΣΩΣ να εκανε καλο ματς στο 1-1 που κανανε μεσα στην ΤΣΣΚΑ αλλα μετα πηγε η ΤΣΣΚΑ και τους πηρε δυο συνεχομενα διπλα μεσα στην εδρα τους με τον Λαζαρο απων, γενικα ποτε ο Λαζαρος εκανε μεγαλο παιχνιδι κοντρα σε ΣΟΒΑΡΗ ομαδα? Πρεπει να γυρισω στην Μπολονια...
Absinthe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εν τω μεταξυ ρε παιδια μονο εμενα μου φανηκε αψυχολογητη ενεργεια να απλωσει το κουλο του για κοψιμο στην τελευταια φαση οταν ο αντιπαλος σηκωνεται απο τα 7,5 μετρα και εκτος ισορροπιας για σουτ σε 0 χρονο? Δηλαδη αν τον ακουμπουσε εστω και λιγο και επαιρνε 3 βολες και χαναμε τι θα ελεγε μετα????ουπς???? Αααα και επισης παρατηρησατε τι κυνηγι εριξε ο μητσος στον αρκετα ψηλοτερο του γκουροβιτς στο δευτερο ημιχρονο και ποσο τον περιορισε?
gvaggis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω κοντρα σε ποια σοβαρη ομαδα και ποτε "τα εβαζε μεχρι το πρωι" ο Λαζαρακος... 15/8/2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 76-54 21 ΠΌΝΤΟΙ!! Εγώ σου είπα ''άμα'' του ανοίξει...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα, ΟΝΤΩΣ ειναι αψυχολογητο αλλα αφενος ειναι καπως ενστικτωδες, αφετερου ριχνει 15-20 ποντους στον Γιαριτς και εχει και τεραστια χερια, δλδ ηταν ψιλο-safe οτι δεν θα κανει φαουλ(ενα φαουλ που εκεινη την ωρα δεν δινεται αν δεν ειναι επιπεδου "ποινικο κακουργημα")
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω κοντρα σε ποια σοβαρη ομαδα και ποτε "τα εβαζε μεχρι το πρωι" ο Λαζαρακος... 15/8/2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 76-54 21 ΠΌΝΤΟΙ!! Εγώ σου είπα ''άμα'' του ανοίξει... Αφενος Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω κοντρα σε ποια σοβαρη ομαδα και ποτε "τα εβαζε μεχρι το πρωι" ο Λαζαρακος... και αφετερου 21 ποντοι δεν ειναι και "τα εβαζε μεχρι το πρωι"
Absinthe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα, ΟΝΤΩΣ ειναι αψυχολογητο αλλα αφενος ειναι καπως ενστικτωδες, αφετερου ριχνει 15-20 ποντους στον Γιαριτς και εχει και τεραστια χερια, δλδ ηταν ψιλο-safe οτι δεν θα κανει φαουλ(ενα φαουλ που εκεινη την ωρα δεν δινεται αν δεν ειναι επιπεδου "ποινικο κακουργημα") Εγω πιστευω πως αν ο γιαριτς ηταν στοιχειωδως εξυπνος θα μπορουσε να "πεσει" επανω στα απλωμενα χερια του λαζου που δεν ειχαν κανενα λογο να ειναι απλωμενα σε ενα σουτ της απελπισιας και τοτε.... τελος καλο ομως, ολα καλα τελικα
gvaggis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα ρε τι θές τώρα.. αφού το καταλαβαίνεις πως κανουμε κουβέντα ίσα για να κάνουμε... Στα σοβαρά; Ο Ζοτς δεν τον γούσταρε για το ότι έμενε στάσιμος στις προπονήσεις. Ήταν απίστευτα τεμπέλης(σύμφωνα με τα λεγόμενα του.. ) Είχε φτάσει στο σημείο από εκεί που δήλωνε: "Στόχος της φετινής χρονιάς είναι να πάρω την κούπα με τον Παπαδόπουλο για σέντερ" να τον διώχνει από την ομάδα.... Κ πιστεύω τον Ζοτς, γιατί γουστάρει να έχει όσους περισσότερους πρωτοκλασσάτους έλληνες παίκτες μπορεί στην ομάδα αφού τους θεωρεί τους καλύτερους επαγγελματίες.. Οπότε για να σουτάρει τον Λαζούκο...
Panahs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε για να σουτάρει τον Λαζούκο... Μου είναι και πρόεδρος.... ο γραφικός.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω πιστευω πως αν ο γιαριτς ηταν στοιχειωδως εξυπνος θα μπορουσε να "πεσει" επανω στα απλωμενα χερια του λαζου που δεν ειχαν κανενα λογο να ειναι απλωμενα σε ενα σουτ της απελπισιας και τοτε.... Δε βλέπω πια πολύ μπάσκετ, αλλά έβλεπα πολύ για αρκετά χρόνια στην ηλικία 10-18 χρονών. Δε θυμάμαι ποτέ να έχει δοθεί τέτοιο φάουλ, που να έπεσε ο "απελπισιοσουτάκιας" πάνω στα απλωμένα χέρια του αντιπάλου. Ίσως επειδή δεν είναι σε καμία περίπτωση φάουλ. Επίσης, δεν έχω δει τη φάση, αλλά απλωμένα προς τα πάνω χέρια που δεν κατεβαίνουν, επίσης δεν έχω δει να δίνονται ποτέ φάουλ, ακόμα κι αν ο αντίπαλος προσπαθήσει να το πάρει δένοντας φιόγκο τα χέρια του με τα σηκωμένα χέρια του αντιπάλου.
Absinthe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δε βλέπω πια πολύ μπάσκετ, αλλά έβλεπα πολύ για αρκετά χρόνια στην ηλικία 10-18 χρονών. Δε θυμάμαι ποτέ να έχει δοθεί τέτοιο φάουλ, που να έπεσε ο "απελπισιοσουτάκιας" πάνω στα απλωμένα χέρια του αντιπάλου. Ίσως επειδή δεν είναι σε καμία περίπτωση φάουλ. Επίσης, δεν έχω δει τη φάση, αλλά απλωμένα προς τα πάνω χέρια που δεν κατεβαίνουν, επίσης δεν έχω δει να δίνονται ποτέ φάουλ, ακόμα κι αν ο αντίπαλος προσπαθήσει να το πάρει δένοντας φιόγκο τα χέρια του με τα σηκωμένα χέρια του αντιπάλου. Κατι τετοια φαουλακια ηταν σπεσιαλιτε του φραγκι... Οσο για την φαση δεν ειναι απλως απλωμενα προς τα πανω τα χερια του, δεν θα μπορουσαν αλλωστε αφου εκανε ταπα τελικα....ειναι αρχικα απλωμενα και μολις σηκωνεται για σουτ απελπισιας ο γιαριτς, τα τεντωνει προς το πλαι ο παπαδοπουλος πανω στην μπαλα και τον ταπωνει... Αν ειχε βρει χερι θα μπορουσε ανετα να δωσει φαουλ γιατι ηταν προσπαθεια για κοψιμο και οχι απλως "στεκομαι ακινητος με τα χερια ορθια και επεσες πανω μου".
dali13gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να δωθεί φάουλ εκεί αν δεν ήταν κραυγαλέο. Και επίσης, τον Γκούροβιτς δεν προσπάθησε κανείς να τον κόψει και καλά μας το κάρφωσε στο τέλος της κανονικής...Ο Γιάριτς δεν είναι και κάνας τυχαίος σουτέρ, όπως κάθε Γιούγκος άλλωστε, και σε καλή θέση ήτανε με φάτσα το καλάθι.
Absinthe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να δωθεί φάουλ εκεί αν δεν ήταν κραυγαλέο. Και επίσης, τον Γκούροβιτς δεν προσπάθησε κανείς να τον κόψει και καλά μας το κάρφωσε στο τέλος της κανονικής...Ο Γιάριτς δεν είναι και κάνας τυχαίος σουτέρ, όπως κάθε Γιούγκος άλλωστε, και σε καλή θέση ήτανε με φάτσα το καλάθι. Συμφωνω οτι ηταν δυσκολο να μας δωσουν τετοιο φαουλ, ειδικα ετσι οπως μας παιζανε σημερα οι διαιτητες αλλα ρε γμτ μου φανηκε παρακινδυνευμενο να επιχειρεις ταπα σε παιχτη στα 8-9 μετρα (ξαναειδα την φαση) ο οποιος ειναι off balance ερχομενος με φορα απο πισω και ενω κανει αλμα απελπισιας στον αερα εν οιδει σπαγκατο (δηλ δεν παταγε καν στο παρκε για να σουταρει) για να φτασει πιο κοντα....οσο καλος σουτερ και να ειναι ο γιαριτς, αυτα τα σουτ δεν ειναι θεμα σουτερ, ειναι καθαρα και μονο θεμα τυχης... Ο γκουροβιτς πχ εβαλε ενα πολυ τυχερο σουτ, αλλα αν το ξαναβαρεσει αλλες 30 φορες αμφιβαλλω αν θα το ξαναβαλει... Αυτο που λεω ειναι πως τελικα σε καλο μας βγηκε η φαση αλλα τα odds ηταν μαζι μας να μην μπει το σουτ του γιαριτς και γιαυτο θεωρησα παρακινδυνευμενη την προσπαθεια του παπαδοπουλου...
talikra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 MEΓΙΣΤΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Καλά μιλάμε είναι απίστευτα κουραστικός να τον βλέπεις το παλικάρι εκτως των άλλων δεν πηδάει πλέον όυτε εφημερίδα ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί να καρφώσει . Θα μου πείς τι τον έχει σίγουρα έχει κάποιο ρόλο στην Εθνική μόνο και μόνο δηλ. να ακουμπάει η μπάλα μέσα αν πει να το πάρει πάνω του την @@@@ Anyway μάλλον θα είδε από tv ποιός θα παίζει του χρόνου στην θέση του
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Η μαλακία είναι ότι έχει κολλήσει ο βλάκας με το hook και ακόμα και να είναι σε θέση για σουτ φέρνει το σώμα του για hook. Εντωμεταξύ ας του πει κάποιος ότι τόσο αργά που το κάνει, ακόμα και να μην το ξέρεις, μέχρι να το κάνει τον έχεις πάει χαμπάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.