Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλτατε καζναφέρη, δηλαδή είσαστε τόσο έξυπνος ώστε απλά να το κρύβεται έτσι,βάζοντας το στο αθόρυβο???

anyway!!!!

Εμ... επίσης υπάρχει και η άλλη λύση σε περίπτωση που κάποιος υποστηρίζει Ολυμπιακό. Ξέρω ότι θα σου φανεί τρελό, αλλά θα μπορούσε (λέμε τώρα) να ΜΗΝ βάλει καθόλου τον ύμνο στο κινητό του! Τρελή ιδέα, ε;

Δηλαδή έλεος. Τόσο ηλίθιος δεν είναι ούτε ο Μπους. Και να τον υποστήριζε αποκλείεται να το έκανε.

Δημοσ.

καλα ας αφησουμε τις μαλακιες τωρα και δειτε λιγο μητσο. η φαση στο 3 και 15 ειναι απολαυση ακομα και τωραααααα.ετσι στην μαπα. επρεπε να του δωσει και ενα φιλακι στο μαγουλο να τον θυμαται.

Δημοσ.
Το μπάσκετ απλά δεν μου αρέσει σαν άθλημα,με ποδόσφαιρο μεγάλωσα.Όταν ήμουνα πιτσιρικάς,προ εποχής ευρωμπάσκετ,το μπάσκετ είχε την προβολή που έχει σήμερα το χάνμπολ,άντε το βόλευ.Αν δεν υπήρχε ο θεός ο Γκάλης και τα μαγικά που έκανε ακόμα εκεί θα ήτανε το μπάσκετ.Για αυτό και όλοι όσοι κονομάνε σήμερα (από δημοσιογράφους μέχρι παίκτες)πρέπει να πληρώνουν γκαλόσημο,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Το 94-95 παρακολουθούσα μπάσκετ αλλά ποτέ δεν ένιωσα πραγματική ευχαρίστηση επειδή ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα μπάσκετ.Το μαράζι που είχα για την κατάντια του ποδοσφαίρου ήταν μεγάλο.Η πίκρα μου και η καζούρα από τους υπόλοιπους ήταν ατελείωτη κάθε φορά που έχανα από την Παναχαική τον Εδεσσαικό και τον Απόλλωνα Αθηνών.Αντέχω να χάνω γιατί 10 ολόκληρα χρόνια στο ποδοσφαιρο χαμένος ήμουνα.

Τώρα στο μπάσκετ έχει πλέον χαθεί και το καθαρά αθλητικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον,δεν μου κάνει αίσθηση να παρακολουθήσω αγώνα αφού ξέρω από πριν αν όχι το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου αγώνα,την κατάληξη του πρωταθλήματος.

Οκ, ρισπεκ', αφου το λες το δεχομαι

ΥΓ. Ελπιζω μονο αν αλλαξουν τα κοζα στα 2 αθληματα να μην κανεις κωλοτουμπα, ετσι?

Δημοσ.

Το παιδακι με το 13 καλος παιχτακι φαινεται, κατι ξερει απο μπασκετ...

Αληθευει η φημη οτι ο Ακερ μετα το 3ο ματς του ζητησε συγγνωμη, υποσχεθηκε να μην το ξανακανει, πηγε στα αποδυτηρια και εβαλε τα κλαμτα?Λες γιαυτο να εφυγε?

Δημοσ.
Οκ, ρισπεκ', αφου το λες το δεχομαι

ΥΓ. Ελπιζω μονο αν αλλαξουν τα κοζα στα 2 αθληματα να μην κανεις κωλοτουμπα, ετσι?

Eλπίζω να μην αλλάξουνε,θα είμαι μέσα στην πίκρα.

Δημοσ.

MEΓΙΣΤΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσ.
MEΓΙΣΤΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

τι παλτο ειναι αυτο ρε φιλε. μια κινηση εχει ολη και ολη. μακρια απο εμας.

Δημοσ.

Πες τα...

Αυτό το (χουλα) χουπ του ρε πστη μου είναι πιο παρωχημένο κ από ντάτσουν..

Αμυντικά επίσης, νομίζω πως χειροτέρεψε από τότε που τον σούταρε ο Ζοτς..

(άσχετα αν την έσκασε την ταπούλα στον Γιάριτς στο τέλος..)

Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί δεν έβαλε τον Μπουρούση που έχει και ένα γαμωτρίποντο.Μεγάλο κρέας.Και δεν φτάνει που είναι άχρηστος βγάζει και γλώσσα για το Ελληνικό μπάσκετ.Δεν έρχεται να παίξει Ελλάδα γιατί δεν έχει μεγάλες ομάδες.Ρε στόκε ξεχνάς το κέρασμα που έφαγες πέρσι?

Δημοσ.

Καλα, ας τον ηθελε ο Ομπραντοβιτς και θα εκανε τσιμπουκια να ερθει

Ελα μωρε με τον Λαζο των 2π. περσυ με την Ντυναμο?Για φαπες τον ειχαμε, στο 15' τον ειχαμε φορτωσει 3 φαουλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...