Absinthe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μα δε σου μιλαω γιαυτα που (δικαιως) ακουσε μετα τη χειρονομια αλλα για τα προηγουμενα. αν θελουν αυτα κοβονται απτα γηπεδα για πλακα... Το ξερεις πολυ καλα πως αν ο παιχτης δεν προκαλεσει αντε να ακουστει κανα 2 φορες το συνθημα και μετα σταματαει. Αλλα ο βουλης οπως και ο ρουφιανος ο αλουμινας προκαλουν γενικα....ο βουλης προκαλουσε και στα παιχνιδια με την ξανθη... Τον κωνσταντινου γιατι δεν τον βριζουν που εφυγε απο μας και βριζουν μονο τον αλουμινα?Γιατι δεν προκαλει... Και εγω παντως συμφωνω πως καλο θα ηταν να σταματησουν τα προσωπικα εν χορω συνθηματα για τις οικογενειες διαφορων στα γηπεδα αλλα εσυ πιστευεις οτι αυτο ειναι το κυριο προβλημα στα ελληνικα γηπεδα?Ετσι θα γινουν ολα ροδινα? Το προβλημα ειναι θεμα νοοτροπιας και η νοοτροπια χτιζεται απο μικρη ηλικια κκαι γιαυτο βλεπεις εμενα και τον καιζερ να γκαριζουμε για τα παιδια και για το ποσο ανεντιμο ηταν αυτο που εκανε ο βουλης και το ποσο συντελει στο να διαιωνιζεται μια κατασταση....
Greg7vas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μπαρδον?Σε ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και λες οτι "δικαιουσε"???Το οτι ο Ενακαριρε ειναι κλοουν σημαινει "ανυπαρκτουλης ΠΑΟ"[οφτοπικ: Ρισπεκ' για την καταληξη -ουλης, ενταξει, ο θειος μου ο νιντζα στην Αμερικη που ειναι και πλουσιος...], ενω το οτι πχ ο ΛουαΛουα δεν σηκωσε κεφαλι να δει που ειναι το τερμα δεν εχει να κανει... Ο,τι ναναι τελικα, οτι ναναι Δικαιουμουν να νικησω βαση ευκαιριων παντα σε αναλογια με εσενα. Τι δουλεια εχει η διαιτησια? Απο ποιο μερος του σωματος σου το εβγαλες παλι αυτο? Δεν ειμαι εγω εξυπνος.Εσυ πρεπει να κανεις τον βλακα. Αλλα ειπαμε Αρχισες παλι να βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου για να νομιζεις δηθεν οτι απαντας κιολας σε αυτα. Εγω?Τα δικα σου λογια μεταφερω, αυτο με εχεις κανει να νομιζω οτι πιστευεις.Οποτε δεν μας λες κιολας?Οντως αυτο πιστευεις? Οχι, δεν εγραψα πουθενα οτι ο ολυμπιακος επαιξε καμια αξιοπρεπη μπαλα,ποσο μαλλον οτι πατησε τον Παο. Κανε παραθεση αν βρεις κατι.Οτι εγραψα ηταν σε συγκριση με παο. Οκ, end of discussion σε αυτο το θεμα, το ληγουμε.:-? Ειπα λεγομενες(απο τη πλειοψηφια),παρολαυτα δε γελασες με γκολ και φιλαθλο. Βρες προσωπικοτητα Σωστα. Ξεχασα μια γραμμη. αχα... αχαχαχα... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχ...χμφ..χαχα...χιχι...εχμ...χαχαχαχα...γμφγμφ.... ....ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Οπως δινεις τις απαντησεις, ετσι θα τις παιρνεις Τελειωσε η κουβεντουλα(η ποια?). Παω να δω pilot californication.
theos-7- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Το προβλημα ειναι θεμα νοοτροπιας και η νοοτροπια χτιζεται απο μικρη ηλικια κκαι γιαυτο βλεπεις εμενα και τον καιζερ να γκαριζουμε για τα παιδια και για το ποσο ανεντιμο ηταν αυτο που εκανε ο βουλης και το ποσο συντελει στο να διαιωνιζεται μια κατασταση.... μα δε σουπα οτι αυτο ειναι το προβλημα,απλα η κουβεντα μας πηγε σαυτο το θεμα. οταν σουπα για οπαδικες συμπεριφορες που επηρεαζουν τα πιτσιρικια αναφερομαι στα σκηνικα,τους τσαμπουκαδες και την οποια καφριλα γινεται στο γηπεδο και προβαλλεται απεριοριστα απο τα μμε.αυτα επηρεαζουν τα πιτσιρικια και οχι το κωλοδαχτυλο ενος ποδοσφαιριστη...το κωλοδαχτυλο το πολυ οταν ειναι 4-5 το πιτσιρικι τοχει μαθει,τις πιο πολλες φορες φροντιζουν οι γονεις να τους τα μαθουν,ετσι για το χαβαλε(τοχω δει σε παρα πολλες περιπτωσεις)... μωρο να ειναι μια βολτα με το καροτσακι να το πας εχει μαθει και το κωλοδαχτυλο και τη μουτζα κτλ...
Absinthe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μα δε σουπα οτι αυτο ειναι το προβλημα,απλα η κουβεντα μας πηγε σαυτο τοθεμα. οταν σουπα για οπαδικες συμπεριφορες που επηρεαζουν τα πιτσιρικια αναφερομαι στα σκηνικα,τους τσαμπουκαδες και την οποια καφριλα γινεται στο γηπεδο και προβαλλεται απεριοριστα απο τα μμε.αυτα επηρεαζουν τα πιτσιρικια και οχι το κωλοδαχτυλο ενος ποδοσφαιριστη...το κωλοδαχτυλο το πολυ οταν ειναι 4-5 το πιτσιρικι τοχει μαθει,τις πιο πολλες φορες φροντιζουν οι γονεις να τους τα μαθουν,ετσι για το χαβαλε(τοχω δει σε παρα πολλες περιπτωσεις)... μωρο να ειναι μια βολτα με το καροτσακι να το πας εχει μαθει και το κωλοδαχτυλο και τη μουτζα κτλ... Αυτο ειναι βεβαιο αλλα οι οπαδικες συμπεριφορες επηρεαζουν πολυ λιγοτερο τα παιδια απο ο,τι τα προτυπα τους. Γενικα σε μικρες ηλικιες τα παιδια ακολουθουν σαν σωστο αυτο που κανουν τα ειδωλα τους.Εγω μικρος ειχα θυμαμαι μια αφισα του σαραβακου και αργοτερα του kurt cobain στο δωματιο μου, δεν ειχα αφισα και ουτε ταυτιζομουν με τον λαο του παο.Αυτο εγινε αρκετα αργοτερα οταν αρχισα να πηγαινω μονος μου στο γηπεδο και να βλεπω τον λαο αυτο...τοτε ομως ειχα την ηλικια και το μυαλο να κρινω τι ειναι σωστο και τι οχι. Οταν ομως ημουν 8-10 χρονων εβλεπα μονο τι εκανε ο σαραβακος και οι υπολοιποι παιχτες του παο και τα θεωρουσα ολα τελεια....γιαυτο επιμενω πως τα παντα ειναι θεμα νοοτροπιας και αυτη διαμορφωνεται απο μικρη ηλικια.... Και γιαυτο εκτος απο το οτι τα πηρα γιατι ηταν προσβλητικη και θρασυδειλη σαν ενεργεια τα χωνω τοσο πολυ στον αντζα.
theos-7- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο ειναι βεβαιο αλλα οι οπαδικες συμπεριφορες επηρεαζουν πολυ λιγοτερο τα παιδια απο ο,τι τα προτυπα τους. Γενικα σε μικρες ηλικιες τα παιδια ακολουθουν σαν σωστο αυτο που κανουν τα ειδωλα τους.Εγω μικρος ειχα θυμαμαι μια αφισα του σαραβακου και αργοτερα του kurt cobain στο δωματιο μου, δεν ειχα αφισα και ουτε ταυτιζομουν με τον λαο του παο.Αυτο εγινε αρκετα αργοτερα οταν αρχισα να πηγαινω μονος μου στο γηπεδο και να βλεπω τον λαο αυτο...τοτε ομως ειχα την ηλικια και το μυαλο να κρινω τι ειναι σωστο και τι οχι. Οταν ομως ημουν 8-10 χρονων εβλεπα μονο τι εκανε ο σαραβακος και οι υπολοιποι παιχτες του παο και τα θεωρουσα ολα τελεια....γιαυτο επιμενω πως τα παντα ειναι θεμα νοοτροπιας και αυτη διαμορφωνεται απο μικρη ηλικια.... Και γιαυτο εκτος απο το οτι τα πηρα γιατι ηταν προσβλητικη και θρασυδειλη σαν ενεργεια τα χωνω τοσο πολυ στον αντζα. μα τι το τοσο τραγικο ειχε το κωλοδαχτυλο που θα επηρεασει τοσο πολυ ενα πιτσιρικι. να μου ελεγες (που κακως παρελειψα) για τις μαπες πουχε ριξει ο καρεμπε σε οκκα κτλ,κουτουλιδια πουχουν πεσει μεταξυ ποδοσφαιριστων,κλωτσιες πουχουν πεσει σε διαιτητες απο ποδοσφαιριστες,να πω ναι αυτο μπορει να γεννησει αισθηματα βιας σενα παιδι. το κωλοδαχτυλο δεν προκαλει κατι τετοιο σενα παιδι. μπορει να προκαλεσει επεισοδια στο γηπεδο απο τους αντιπαλους οπαδους που θα προκληθουν και αυτος ειναι ο βασικος λογος που το καταδικαζω εγω αλλα δε γεννα αισθηματα βιας κτλ σενα παιδι.ειναι σαν να ακουει το παιδι τη λεξη 'μαλάκα'. καλως ή κακώς ειναι η καθημερινοτητα αυτη...
Absinthe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μα τι το τοσο τραγικο ειχε το κωλοδαχτυλο που θα επηρεασει τοσο πολυ ενα πιτσιρικι. να μου ελεγες (που κακως παρελειψα) για τις μαπες πουχε ριξει ο καρεμπε σε οκκα κτλ,κουτουλιδια πουχουν πεσει μεταξυ ποδοσφαιριστων,κλωτσιες πουχουν πεσει σε διαιτητες απο ποδοσφαιριστες,να πω ναι αυτο μπορει να γεννησει αισθηματα βιας σενα παιδι. το κωλοδαχτυλο δεν προκαλει κατι τετοιο σενα παιδι. μπορει να προκαλεσει επεισοδια στο γηπεδο απο τους αντιπαλους οπαδους που θα προκληθουν και αυτος ειναι ο βασικος λογος που το καταδικαζω εγω αλλα δε γεννα αισθηματα βιας κτλ σενα παιδι.ειναι σαν να ακουει το παιδι τη λεξη 'μαλάκα'. καλως ή κακώς ειναι η καθημερινοτητα αυτη... Μα και αυτα που λες ειναι σιγουρα κατακριτεα περιστατικα.Οσο και αν γουσταρα σαν οπαδος οταν ο κυργιακος την σβουραγε στον τζιοβανι, αλλο τοσο ξενερωνα σαν ανθρωπος και φιλαθλος... Το θεμα δεν ειναι το κωλοδαχτυλο αυτο καθεαυτω αλλα η χειρονομια περισσοτερο...δηλαδη το "αντε γαμηθειτε", δεν ειναι τοσο η πραξη οσο η προθεση, η οποια ειναι ανεντιμη και τσατσικη (καθως το εκανε κρυφα και νομιζοντας οτι δεν θα τον καταλαβουν οι διαιτητες ή οι καμερες για να μην τιμωρηθει) και η οποια αποτελει κακο παραδειγμα για καποια παιδια.... Αν ειχες παιδι εσυ και εβλεπες πως σημερα ξεφνικα εκανε κωλοδαχτυλο σε καποιον γιατι το ειδε χθες στην τιβι απο τον βουλη, δεν θα τα επαιρνες με τον βουλη, οσο γαυρος και να ησουν?Αυριο μπορει να εβλεπε τον αντζα να βαραει κουτουλια στον φυσσα και να σου φερνανε το παιδι μια μερα απο το σχολειο με αποβολη γιατι κουτουλησε ενα αλλο παιδακι οταν διαφωνουσαν για τις ομαδες....τι θα ελεγες τοτε? Προσοχη, δεν βγαζω τα δικα μου τα καλοπαιδα απεξω....κατι τετοιο θα με ενοχλουσε και δικος μου να το εκανε ακομα και αν θα με εφτιαχνε οπαδικα... Το παν φιλε μου ειναι θεμα νοοτροπιας....μονο ετσι θα φτιαξει το ποδοσφαιρο μας και θα δουμε μπαλα και θα μας αναγνωριζουν στο εξωτερικο...δυστυχως ομως αυτη ειναι μια μακρα και επιπονη διαδικασια που ξεκιναει απο μικρη ηλικια....
theos-7- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ειχες παιδι εσυ και εβλεπες πως σημερα ξεφνικα εκανε κωλοδαχτυλο σε καποιον γιατι το ειδε χθες στην τιβι απο τον βουλη, δεν θα τα επαιρνες με τον βουλη, οσο γαυρος και να ησουν?Αυριο μπορει να εβλεπε τον αντζα να βαραει κουτουλια στον φυσσα και να σου φερνανε το παιδι μια μερα απο το σχολειο με αποβολη γιατι κουτουλησε ενα αλλο παιδακι οταν διαφωνουσαν για τις ομαδες....τι θα ελεγες τοτε? αν ειχα παιδι και ηθελα οπωσδηποτε να το προφυλαξω τοσο πολυ δε θα το αφηνα να δει τον αγωνα καν... και ειδικα διπλα μου που το καντηλι θα πηγαινε συννεφο...
Absinthe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 αν ειχα παιδι και ηθελα οπωσδηποτε να το προφυλαξω τοσο πολυ δε θα το αφηνα να δει τον αγωνα καν... και ειδικα διπλα μου που το καντηλι θα πηγαινε συννεφο... χαχαχαχα.... αν το εβλεπε στο διπλα δωματιο ομως?τα μπινελικια που πεφτουν στο γηπεδο δεν τα ξεχωριζεις στην τιβι..,δεν θα ηθελες ομως να μην δει τετοιες σκηνες σαν του βουλη χθες?δεν θα ηθελες οταν πηγαινε να παιξει μπαλα με τους φιλους του να μην αρχισει τα κωλοδαχτυλα και τα κουτουλιδια με τους αλλους? μην απαντησεις, δεν χρειαζεται...θα ηθελες... οποτε ας μην κανουμε στους αλλους αυτα που δεν θελουμε να κανουν σε μας...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δικαιουμουν να νικησω βαση ευκαιριων παντα σε αναλογια με εσενα. Τι δουλεια εχει η διαιτησια? Απο ποιο μερος του σωματος σου το εβγαλες παλι αυτο? Ελληνικα 1.0.1 Δεν αδικηθηκες ΑΡΑ ηταν ΔΙΚΑΙΟ το αποτελεσμα Δεν ειμαι εγω εξυπνοςΕιδες που συμφωνουμε? Ειπα λεγομενες(απο τη πλειοψηφια),παρολαυτα δε γελασες με γκολ και φιλαθλο. τα bold στον φιλαθλο ηταν για φιγουρα? Οπως δινεις τις απαντησεις, ετσι θα τις παιρνεις Ξανα.... ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 τεόντοσιτς:του χρόνου στον παναθηναικό!!!!
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλώσεις του καζναφέρη,για τις φήμες ότι έχει ringtone τον ύμνο του οσφπ. Δεν θα ήμουν τόσο αφελής ώστε να είχα τον ύμνο του Ολυμπιακού στο κινητό μου! Για το μόνο που δεν διακρίνομαι είναι για την αφέλεια και τη βλακεία μου. Το κινητό μου ήταν στο αθόρυβο. Φίλτατε καζναφέρη, δηλαδή είσαστε τόσο έξυπνος ώστε απλά να το κρύβεται έτσι,βάζοντας το στο αθόρυβο??? anyway!!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικα τι απο τα 2??? Δεν σαρεσει ή δεν αντεχεις να χανεις? Πχ το 94 ή το 95 ασχολουσουν? Το μπάσκετ απλά δεν μου αρέσει σαν άθλημα,με ποδόσφαιρο μεγάλωσα.Όταν ήμουνα πιτσιρικάς,προ εποχής ευρωμπάσκετ,το μπάσκετ είχε την προβολή που έχει σήμερα το χάνμπολ,άντε το βόλευ.Αν δεν υπήρχε ο θεός ο Γκάλης και τα μαγικά που έκανε ακόμα εκεί θα ήτανε το μπάσκετ.Για αυτό και όλοι όσοι κονομάνε σήμερα (από δημοσιογράφους μέχρι παίκτες)πρέπει να πληρώνουν γκαλόσημο,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Το 94-95 παρακολουθούσα μπάσκετ αλλά ποτέ δεν ένιωσα πραγματική ευχαρίστηση επειδή ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα μπάσκετ.Το μαράζι που είχα για την κατάντια του ποδοσφαίρου ήταν μεγάλο.Η πίκρα μου και η καζούρα από τους υπόλοιπους ήταν ατελείωτη κάθε φορά που έχανα από την Παναχαική τον Εδεσσαικό και τον Απόλλωνα Αθηνών.Αντέχω να χάνω γιατί 10 ολόκληρα χρόνια στο ποδοσφαιρο χαμένος ήμουνα. Τώρα στο μπάσκετ έχει πλέον χαθεί και το καθαρά αθλητικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον,δεν μου κάνει αίσθηση να παρακολουθήσω αγώνα αφού ξέρω από πριν αν όχι το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου αγώνα,την κατάληξη του πρωταθλήματος.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 τεόντοσιτς:του χρόνου στον παναθηναικό!!!! ΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!! Μην τα γράφεις αυτά ρε συ, αποκλείεται!!!! Ακούς εκεί να υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες που να θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟ.
konnak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση αυτό; «Μαχαίρι» στον ύμνο των ΣέρβωνΟ κανονισμός της FIBA αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η ανάκρουση του εθνικού ύμνου κάθε χώρας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 75 δευτερόλεπτα. Με τον νέο ύμνο των Σέρβων, όμως, δημιουργήθηκε πρόβλημα, καθώς διαρκεί πολύ περισσότερο και φτάνει τα 96 δευτερόλεπτα. Ετσι χθες το πρωί η οργανωτική επιτροπή με τη βοήθεια ενός ηχολήπτη κι ενός μέλους της αποστολής των «πλάβι» στήθηκε μπροστά από έναν υπολογιστή για να κόψει 21 «ανώδυνα» δευτερόλεπτα από τον ύμνο των Σέρβων. Αργησαν βέβαια λίγο, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν. Ρε πάμε καλά; Αυτό τους πείραξε; 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ; Jesus FIBA, Jesus...
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ας επιστρεψουμε λοιπον στο μπασκετ γιατι μετα το πολιτισμικο σοκ παο- γαβρος και μετα σεβιλλη βαριεμαι τραγικα να ξανασχοληθω με το ποδοσφαιρικο τμημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.