Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την ίδια λογική η κουτουλια του Ζιντάν πέρυσι (ολόκληρου Ζιντάν,που πράγματι είναι ίνδαλμα και πρότυπο για πολλά πιτσιρίκια,και οχι του Άντζα) στον τελικό του Μουντιάλ (και όχι στο ελληνικό μας πρωταθληματάκι) θα έπρεπε να έχει κάνει χούλιγκαν όχι μερικές χιλιάδες αλλά εκατομμύρια πιτσιρικάδες ανά την υφήλιο.

Ρε μονο που δεν τον σταυρωσανε για την εικονα που περασε σε δισεκκατομυρια κοσμο, τι λεμε τωρα, αν ελεγε "Θα παιξω αλλο ενα χρονο" θα τον ειχαν αποσυρει πριν την ωρα τους γιαυτη την ενεργεια

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε φιλε εχω καταλαβει τι σε πειραξε. πειτε το στα ισα ομως. σας πειραξε αυτη η κινηση μεσα στο γηπεδο σας οπως θα πειραζε και εμενα στο δικο μου. απλα μη λεμε μλκιες οτι εβλεπαν και παιδακια.ελεος...για γηπεδο μιλαμε (και μαλιστα ελληνικο) δε μιλαμε για την εκκλησια της αγιας φιλοθεης...

Δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω τιποτα, οποτε αν θες το πιστευεις, αν δεν θες χεστηκα. Εμενα δεν με πειραζει οποιαδηποτε κινηση ποδοσφαιριστη οταν γινεται ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ

Το εκανε την στιγμη που αποβαλλοταν αρα δεν θα τον σηκωνε κανας Εντογιε

Το εκανε στην ληξη αρα δεν θα ειχαμε εκτροπα

Το εκανε στους φιλαθλους που ηταν 100μ μακρια

Το εκανε στα κρυφα

Ελα τωρα που θα με πειραξει ο Βουλης που στα κρυφα και στα πουστικα εκανε κωλοδαχτυλακια ενω ετρεχε σταποδυτηρια...Μου θυμιζει τα κωλοδαχτυλακια του Παπανικολαου στον 4ο τελικο στο ΟΑΚΑ την χρονια του Ρατζα(που μετα του κλεισαμε το σπιτι μεσα στο ΣΕΦ)

Θα με πειραζε αν το εκανε αντιρικια μεσα στο παιχνιδι, πιο πολυ με πειραξε ο ρουφιανος που χειροκροτουσε ειρωνικα γιατι αυτος ηταν και διπλα στους φιλαθλους(αν και αν ο Τζιγγερ δεν ηταν γαμωσπιτος και ειχαμε οπαδους αντι για φιλαθλους σιγα μην εκανε καραγκιοζιλικια)

Απο την αλλη, παραδεχτειτε το, οταν εκανε τετοια καραγκιοζιλικια ο Εκι σε πολυ πιο ελαφρα μορφη στο Καραισκακη ειχατε λυσσαξει. Εδω σκαγατε με τον Καραγκουνη και τις διαμαρτυριες που στο φιναλε δεν ειναι και τιποτα φοβερο. ΑΠλα ο Βουλης ειναι "δικος σας" (και θυμαμαι κατι "ματσαρες" εναντιον σας με την Ξανθη, μπραβο Βουλη τελικα ξαναγυρισες) και γιαυτο τον υπερασπιζεστε

Δημοσ.
Ωπα ωπα ωπα

Τα συνθηματα και τα βρισιδια τα κανουν οι φιλαθλοι, αφενος δεν μπορεις να τους ελεγξεις, αφετερου αν πατερας δειξει οπαδους ως προτυπο κοινωνικης συμπεριφορας τοτε μαλλον το παιδι του ειναι καμενο χαρτι και τριτο και κυριοτερο οι οπαδοι ΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ειναι μια μαζα, και ως εκ τουτου ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ(γιατι κανεις δεν μπορει να ταυτιστει ταυτοχρονα με 15,000 κοσμο). Ομως ενας παικτης ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, ειναι επαγγελματιας, ειναι η εικονα του αθληματος στο κοινο. ΠΩΣ να πεισεις τον κοσμο να ηρεμησει και να μην μαχαιρωνεται οταν η εικονα σου εχει συμπεριφορα κωλοπαιδαρα?

εισαι εντελως λαθος φιλε μου. αυτος που αυριο θαναι αυτο που αποκαλειται χουλιγκαν δεν εχει σαν προτυπο παιχτες αλλα συμπεριφορες οπαδων....αυτος που θα βγει εξω να τα σπασει κτλ δεν παιρνει παραδειγμα απο κανενα αντζα και κανενα δημοπουλο.παιρνει (το κακο) παραδειγμα απο οπαδους...

επισης τα βρισιδια ελεγχονται.αν ελεγε χτες ο διαιτητης οτι το επομενο καντηλι πχ για την οικογενεια του αντζα ειναι διακοπη του αγωνα,αμεσως θα εστρωναν τα πραγματα... το πολυ μεχρι χριστουγεννα δε θα ακουγοταν ουτε ρε στα γηπεδα...

Δημοσ.
Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.Αν ο Γκούμας ή εγώ δεν ξέρω ποιός είχε κάνει κωλοδάχτυλο στο Καραισκάκη θα είχα τρελαθεί με το θράσος του να μου κάνει αυτό το πράγμα μέσα στην έδρα μου.,θα το θωρούσα προσβολή.Και όχι γιατί θα ήτανε κακό παράδειγμα για κάποιον πιτσιρικά.

Εγω εκτος απο το οτι το θεωρω προσβολη και ανανδρο θεωρω οτι ειναι και ανεντιμο και αντιεπαγγελματικο γιατι οπως σου εξηγησα ο αντζας και ο καθε αντζας διαμορφωνουν συνειδησεις.Αν εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, ειναι καθαρο δικο σου θεμα και ο,τι και να σου πω εγω δεν προκειται να δεις μπροστα σου.Αυτη ειναι η διαφορα και η δικια μας σε προσωπικο επιπεδο αλλα και των ομαδων μας....

Θα σου το ξαναπώ τρίτη και τελευταία φορά μήπως και το καταλάβεις.Την κίνηση του Άντζα δεν τη νομιμοποιεί απολύτως τίποτα,ήταν απαράδεκτη (άσχετο αν εγώ τη γούσταρα για χ-ψ οπαδικούς λόγους).Δεν νομίζω όμως οτι μπορεί να επηρεάσει κάποιον πιτσιρικά που την είδε από την τηλεόραση,γιατί ο ίδιος ο πιτσιρικάς έχει δει ολυμπιακούς και παναθηναικούς να φεύγουν αγκαλιασμένοι στο τέλος του αγώνα.

Θα σου το πω οσες φορες θες αν και δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε γιατι δεν σταματας να μιλας για να σκεφτεις αυτα που σου λεω και γιατι εισαι πραγματι αρρωστος 7....αν πιστευεις οτι απο το χθεσινο ματς εμεινε σε καποιο γαβρακι ή βαζελακι η αγκαλια του πατσα στον τζιωλη ή η συνομιλια νινη μητρογλου και οχι το κωλοδαχτυλο του αντζα τοτε ή βαυκαλιζεσαι ή απλως με κοροιδευεις...αν δεν ξερεις τι σημαινει στειλε μου pm να σου πω

Με την ίδια λογική η κουτουλια του Ζιντάν πέρυσι (ολόκληρου Ζιντάν,που πράγματι είναι ίνδαλμα και πρότυπο για πολλά πιτσιρίκια,και οχι του Άντζα) στον τελικό του Μουντιάλ (και όχι στο ελληνικό μας πρωταθληματάκι) θα έπρεπε να έχει κάνει χούλιγκαν όχι μερικές χιλιάδες αλλά εκατομμύρια πιτσιρικάδες ανά την υφήλιο.

Δεν τους εκανε χουλιγκαν αλλα σιγουρα και καλο παραδειγμα δεν ηταν, δεν σου ειπα πως ο χ γαβρος θα παει αυριο να δειρει τον χ βαζελο στο σχολειο αλλα ετσι σιγα σιγα φωλιαζει το μισος μεσα τους και στο τελος καταληγουμε σε γεγονοτα σαν την λαυριου...ενα ενα τα λιθαρακια....

edit.Kaizer με το μπασκετάκι ποτέ δεν ασχολήθηκα,ψάξε τα post και θα το δείς.Εκτός του ότι δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει σαν άθλημα δεν έχει εδώ και χρόνια αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού ο βάζελος είναι κλάσεις ανώτερος.

Έλεος όχι και πρότυπο ο Άντζας ρε παιδιά.

εντιτ: δεν ξερω πως κανουμε χωριστες φρασεις quote και γιαυτο το εκανα με bold

Δημοσ.
Δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω τιποτα, οποτε αν θες το πιστευεις, αν δεν θες χεστηκα. Εμενα δεν με πειραζει οποιαδηποτε κινηση ποδοσφαιριστη οταν γινεται ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ

Το εκανε την στιγμη που αποβαλλοταν αρα δεν θα τον σηκωνε κανας Εντογιε

Το εκανε στην ληξη αρα δεν θα ειχαμε εκτροπα

Το εκανε στους φιλαθλους που ηταν 100μ μακρια

Το εκανε στα κρυφα

Ελα τωρα που θα με πειραξει ο Βουλης που στα κρυφα και στα πουστικα εκανε κωλοδαχτυλακια ενω ετρεχε σταποδυτηρια...Μου θυμιζει τα κωλοδαχτυλακια του Παπανικολαου στον 4ο τελικο στο ΟΑΚΑ την χρονια του Ρατζα(που μετα του κλεισαμε το σπιτι μεσα στο ΣΕΦ)

Θα με πειραζε αν το εκανε αντιρικια μεσα στο παιχνιδι, πιο πολυ με πειραξε ο ρουφιανος που χειροκροτουσε ειρωνικα γιατι αυτος ηταν και διπλα στους φιλαθλους(αν και αν ο Τζιγγερ δεν ηταν γαμωσπιτος και ειχαμε οπαδους αντι για φιλαθλους σιγα μην εκανε καραγκιοζιλικια)

Απο την αλλη, παραδεχτειτε το, οταν εκανε τετοια καραγκιοζιλικια ο Εκι σε πολυ πιο ελαφρα μορφη στο Καραισκακη ειχατε λυσσαξει. Εδω σκαγατε με τον Καραγκουνη και τις διαμαρτυριες που στο φιναλε δεν ειναι και τιποτα φοβερο. ΑΠλα ο Βουλης ειναι "δικος σας" (και θυμαμαι κατι "ματσαρες" εναντιον σας με την Ξανθη, μπραβο Βουλη τελικα ξαναγυρισες) και γιαυτο τον υπερασπιζεστε

χεζεσαι ευκολα τελικα... κοιτα αγορινα επειδη με τον τροπο που μιλας καταλαβαινω οτι σοβαρη κουβεντα δεν παιζει να βγει το εγκαταλειπω το θεμα.

Δημοσ.

Tριαλαλι τριαλαλο

έλα σε παρακαλω τώρα που τετοια παιδαριωδη και αβιαστα λαθη θεωρουνται προσον καλης ομαδας, ειναι σαν να μου δικαιολογεις το περσυνο 0-1 στο Καραισκακη, αν πας με αυτη την νοοτροπια στην Ευρωπη θα βαζεις ενα γκολ ανα 5 μετας

Αρχισες παλι να βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου για να νομιζεις δηθεν οτι απαντας κιολας σε αυτα.

Δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε καλη ομαδα(ακομη).Ειπα οτι αξιζαμε τη νικη περισσοτερο απο τον ανυπαρκτουλη παο.

Γιατι εγω εχω αποκομισει την εντυπωσει πως "ο Ολυμπιακος χθες μας πατησε"?

Για να το λες συ ετσι θα εγινε.

Επιμενεις για την ταμπακιερα βεβαια να μιλας τιποτα, οτι στην τελικη δεν εκανες παραπανω ευκαιριες επειδη επαιξες μπαλα και βασικα θυμαμαι ματς που στην εδρα μας επαιζε ο Ολυμπιακος μπαλα. Εσυ πας να βγαλεις οτι μας πατησατε με το ζορι αλλα οταν σου ζηταω να κατσουμε να μετρησουμε που και πως μας πατησετε μου λες "παιζανε και οι 2 παθιασμενα" και "σιγα μην κανει ο Ολυμπιακος παιχνιδι"

Αν και δε καταλαβα πολλα στο ξαναλεω.Δεν εκανα περισσοτερες ευκαιριες επειδη επαιξα μπαλα. Εκανα απλως περισσοτερες ευκαιριες απο εσενα και αν αξιζε τη νικη καποιος αυτος ημουν εγω.

Καταληξαμε.Εγω δεν επαιξα μπαλα.

Εσυ που επαιζες λοιπον μπαλα τι εκανες? Τη γυρναγες για κανα 20λεπτο στο δευτερο γυρω γυρω χωρις να δημιουργησεις κινδυνο και εκτελουσες ολα τα φαουλ σε κεφαλια των αμυντικων του ολυμπιακου.

Φασεις για γκολ μηδεν 0 zero null

Φιλαθλος,sportday,goal,sport fm. Μαλλον η φραση "ολοι ειπαν οτι αν καποιος αξιζε τη νικη ηταν ο Ολυμπιακος εκτος απο τους παναιθηναικους." πλησιαζει περισσοτερο την πραγματικοτητα

Αν σε πειραξε που ειπα 4 απο τις λεγομενες αντικειμενικες εφημεριδες εκανα λαθος. Επρεπε να πω για τη πρασινη και το derby (ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!!στο δευτερο ημιχρονο). Οσο για το sport fm λεω για τους ακροατες που βγαιναν ολο το βραδυ...

Οχι, λεω οτι μπορουσε να κερδισει ο Παναθηναικος και ειναι τεραστια η διαφορα. Εσυ δλδ απο τον χθεσινο Ολυμπιακο οπως μας επαιξε εισαι κομπλε ετσι?Με βρηκες με μιση ομαδα, ειχες μεσα 4 νεους όσους και γω αρα πιο δεμενος ήμουν και επειδη δεν εχασες ξαφνικα επαιξες μπαλαρα. Αλλα ετσι ειναι αν ακους πολυ Κατσαρο

αχα...

αχαχαχα...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχ...χμφ..χαχα...χιχι...εχμ...χαχαχαχα...γμφγμφ....

Δημοσ.
εισαι εντελως λαθος φιλε μου. αυτος που αυριο θαναι αυτο που αποκαλειται χουλιγκαν δεν εχει σαν προτυπο παιχτες αλλα συμπεριφορες οπαδων....αυτος που θα βγει εξω να τα σπασει κτλ δεν παιρνει παραδειγμα απο κανενα αντζα και κανενα δημοπουλο.παιρνει (το κακο) παραδειγμα απο οπαδους...

επισης τα βρισιδια ελεγχονται.αν ελεγε χτες ο διαιτητης οτι το επομενο καντηλι πχ για την οικογενεια του αντζα ειναι διακοπη του αγωνα,αμεσως θα εστρωναν τα πραγματα... το πολυ μεχρι χριστουγεννα δε θα ακουγοταν ουτε ρε στα γηπεδα...

Ασε μας μωρε που σταματανε τα συνθηματα αν θελει ο διαιτητης....εχεις παει ποτε γηπεδο ρε φιλε?

Το πολυ πολυ να ελαττωθει η συχνοτητα των συνθηματων αν απειλησει ο διαιτητης διακοπη, αλλα ακομα και αυτο αν γινει μετα απο τσαμπα τσαμπουκαδες οπως του βουλη, τα μπινελικια θα ξαναπεσουν....

Ασε που απο την τηλεοραση ή το ραδιοφωνο δεν μπορει καποιος πιτσιρικας να ξεχωρισει τι λενε τα μπινελικια αν δεν ξερει απο πριν το συνθημα, ενω το κωλοδαχτυλο ειναι σημα κατατεθεν

Δημοσ.
edit.Kaizer με το μπασκετάκι ποτέ δεν ασχολήθηκα,ψάξε τα post και θα το δείς.Εκτός του ότι δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει σαν άθλημα δεν έχει εδώ και χρόνια αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού ο βάζελος είναι κλάσεις ανώτερος.

Τελικα τι απο τα 2???

Δεν σαρεσει ή δεν αντεχεις να χανεις?

Πχ το 94 ή το 95 ασχολουσουν?

Δημοσ.
χεζεσαι ευκολα τελικα... κοιτα αγορινα επειδη με τον τροπο που μιλας καταλαβαινω οτι σοβαρη κουβεντα δεν παιζει να βγει το εγκαταλειπω το θεμα.

Ετσι μπραβο, οταν δεν εχουμε τι να πουμε, you know the drill...

Ειναι απιστευτο οτι αυτο

χεζεσαι ευκολα τελικα... κοιτα αγορινα

ακολουθειται απο αυτο

επειδη με τον τροπο που μιλας καταλαβαινω οτι σοβαρη κουβεντα
Δημοσ.
εχεις παει ποτε γηπεδο ρε φιλε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εχεις πλακα....

kaizer σου απαντησα σε αναλογο υφος και ειπα δε συνεχιζω τη συγκεκριμενη κουβεντα με σενα..

Δημοσ.

Δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε καλη ομαδα(ακομη).Ειπα οτι αξιζαμε τη νικη περισσοτερο απο τον ανυπαρκτουλη παο.

Μπαρδον?Σε ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και λες οτι "δικαιουσε"???

Το οτι ο Ενακαριρε ειναι κλοουν σημαινει "ανυπαρκτουλης ΠΑΟ"[οφτοπικ: Ρισπεκ' για την καταληξη -ουλης, ενταξει, ο θειος μου ο νιντζα στην Αμερικη που ειναι και πλουσιος...], ενω το οτι πχ ο ΛουαΛουα δεν σηκωσε κεφαλι να δει που ειναι το τερμα δεν εχει να κανει...

Ο,τι ναναι τελικα, οτι ναναι

Για να το λες συ ετσι θα εγινε.

Εγω?Τα δικα σου λογια μεταφερω, αυτο με εχεις κανει να νομιζω οτι πιστευεις.Οποτε δεν μας λες κιολας?Οντως αυτο πιστευεις?

Αν σε πειραξε που ειπα 4 απο τις λεγομενες αντικειμενικες εφημεριδες...
Οκ, end of discussion σε αυτο το θεμα, το ληγουμε.:-?

αχα...

αχαχαχα...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχ...χμφ..χαχα...χιχι...εχμ...χαχαχαχα...γμφγμφ....

Βρες προσωπικοτητα

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εχεις πλακα....

kaizer σου απαντησα σε αναλογο υφος και ειπα δε συνεχιζω τη συγκεκριμενη κουβεντα με σενα..

Κοιτα να δεις, μπορει να εισαι ο αρχηγος της θυρας 7, ο υποβρυχιος ή ακομα ο τακης ο τσουκαλας και να εισαι καθε κυριακη στο γηπεδο (με πλατη στον αγωνα βεβαια) αλλα οταν λες οτι μπορει ο διαιτητης να ελεγξει και ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ τα μπινελικια σε ντερμπι παο-οσφπ εν ετη 2007 τοτε ή πλακα μου κανεις ή πας σε γηπεδο στην σουηδια μονο....

Δημοσ.
Κοιτα να δεις, μπορει να εισαι ο αρχηγος της θυρας 7, ο υποβρυχιος ή ακομα ο τακης ο τσουκαλας και να εισαι καθε κυριακη στο γηπεδο (με πλατη στον αγωνα βεβαια) αλλα οταν λες οτι μπορει ο διαιτητης να ελεγξει και ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ τα μπινελικια σε ντερμπι παο-οσφπ εν ετη 2007 τοτε ή πλακα μου κανεις ή πας σε γηπεδο στην σουηδια μονο....

φιλε μου ουτε οι ανθρωποι που ανεφερες ειμαι ουτε αρχηγος της 7 . και ουτε πρεπει ναμαι αρχηγος στην 7 για να πηγαινω γηπεδο σχεδον καθε κυριακη εδω και αρκετα χρονια..

καταρχην νταξει δε σου λεω να μην ακουγεται ρε,αλλα να μη βριζουν οικογενειες κτλ.αυτα κοβονται ανετα. νομιζω υπαρχει και κανονισμος που λεει και καλα διακοπη αγωνα για τετοιους λογους(νομιζω,μπορει να λεω και ακυρια).

αν ηθελε η uefa στο τσουλου να μην ακουγονται τετοια,δε θα κοβοντουσαν?μαχαιρι,γιατι εκει εχει τιμωριες.εδω ομως στην ελλαδα δεν εχει. αν σου λεω λοιπον,αν εβγαινε κανονισμος κιελεγε για βρισιδι οικογενειας (οργανωμενο συνθημα) διακοπη του αγωνα και -3 βαθμους και τρωγατε την πρωτη εσεις,τρωγαμε κιεμεις σε κανα 2 αγωνιστικες αλλη μια και καμια ακομα ετσι για κερασμα,θαβλεπες κατα νοεμβρη-δεκεμβρη μερια ολοι παναγιες θαμασταν...

Δημοσ.
φιλε μου ουτε οι ανθρωποι που ανεφερες ειμαι ουτε αρχηγος της 7 . και ουτε πρεπει ναμαι αρχηγος στην 7 για να πηγαινω γηπεδο σχεδον καθε κυριακη εδω και αρκετα χρονια..

καταρχην νταξει δε σου λεω να μην ακουγεται ρε,αλλα να μη βριζουν οικογενειες κτλ.αυτα κοβονται ανετα. νομιζω υπαρχει και κανονισμος που λεει και καλα διακοπη αγωνα για τετοιους λογους(νομιζω,μπορει να λεω και ακυρια).

αν ηθελε η uefa στο τσουλου να μην ακουγονται τετοια,δε θα κοβοντουσαν?μαχαιρι,γιατι εκει εχει τιμωριες.εδω ομως στην ελλαδα δεν εχει. αν σου λεω λοιπον,αν εβγαινε κανονισμος κιελεγε για βρισιδι οικογενειας (οργανωμενο συνθημα) διακοπη του αγωνα και -3 βαθμους και τρωγατε την πρωτη εσεις,τρωγαμε κιεμεις σε κανα 2 αγωνιστικες αλλη μια και καμια ακομα ετσι για κερασμα,θαβλεπες κατα νοεμβρη-δεκεμβρη μερια ολοι παναγιες θαμασταν...

Και τωρα μπορει αν θελει ο διαιτητης να διακοψει προσωρινα και αν ξαναγινει, μονιμα το παιχνιδι για οποιο λογο θελησει αρα και για μπινελικια, αλλα το θεμα ειναι αλλο...

Αφου πηγαινεις καθε κυριακη στο γηπεδο θα ξερεις πως σε αυτες τις περιπτωσεις σταματανε για λιγο τα συνθηματα και αν δοθει αφορμη αρχιζουν παλι....μετα απο τις συστασεις που εγιναν στο πρωτο ημιχρονο απο τα μεγαφωνα δεν ξανακοσυτηκαν συνθηματα για τον αντζα εκτος απο αλλη μια φορα αλλα οταν εκανε ο,τι εκανε στο τελος τοτε εγινε χαμος και εγω πιστευω πως ακομα και αν ειχε διακοψει μια φορα ηδη το παιχνιδι ο κασναφερης και ειχε απειλησει πως θα το διακοψει οριστικα, παλι θα τον βριζανε τον βουλη και καλα θα του κανανε γιατι προκαλεσε και με τον τσαμπουκα απο το πουθενα αλλα και με το κωλοδαχτυλο.

Εδω δεν εχουν διακοπει παιχνιδια για συνθηματα για βουλγαρους και για νεκρους δικους σας, εδω βγαλατε πανο για τον μιχαλη στο μπασκετ και φωναξατε για τον θανατο του στα πλει οφ και θα διακοπουν για την γυναικα του αντζα?

Δημοσ.

μα δε σου μιλαω γιαυτα που (δικαιως) ακουσε μετα τη χειρονομια αλλα για τα προηγουμενα.

αν θελουν αυτα κοβονται απτα γηπεδα για πλακα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...