Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βγαλε την γκελα Ενακαριρε στην φαση του ΛουαΛουα, βγαλε την κοντρα που απο τυχη πηγε στον Γκαλετι για το 1 σουτ, τι σου μενει σαν Ολυμπιακος ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ?

Γιατι να τα βγαλω?Επειδη δε σε συμφερει?Μεγαλο ποσοστο των ευκαιριων γινονται απο λαθη αντιπαλων. Ντερμπυ ηταν και καμια απο τις 2 ομαδες δεν εκανε οργανομενες προσπαθειες παρα μονο παθιασμενες.

Το πατε απο εδω το πατε απο εκει να σας βγει η πασιετζα μπλα μπλα αλλα δε μας λετε ο Παναθηναικος πως θα επερνε τη νικη? Με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος? Γιατι απο ευκαιριες τπτ.

Στην εδρα σας παιζετε, δε θα κανει παιχνιδι και ο Ολυμπιακος.

Παμε σε μας. Η φαση του Μαντζιου ηταν ξεψυχισμενο σουτ, αλλα σαν ενεργεια ηταν μια ομαδικη προσπαθεια. Βαλε και το ανυπαρκτο οφσαιντ Παπαδοπουλου?

Ε πες το μας ντε οτι επρεπε να νικησει ο παο.Αδικειται απο την εμφανιση.

Γιατι εκτος του Κατσαρου και του Πρωταθλητη και φυσικα ολων τον Ολυμπιακων και μονο κανεις δεν ειδε τον Ολυμπιακο καλυτερο.

Φιλαθλος,sportday,goal,sport fm. Μαλλον η φραση "ολοι ειπαν οτι αν καποιος αξιζε τη νικη ηταν ο Ολυμπιακος εκτος απο τους παναιθηναικους." πλησιαζει περισσοτερο την πραγματικοτητα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν η συζήτηση γίνεται για το αν ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, τότε να τις βγάλουμε τις γκέλες του ΠΑΟ. Αν η συζήτηση γίνεται για το ποιος έπαιξε συγκριτικά καλύτερα, οι γκέλες δεν μπορούν να αγνοούνται. Αν ήταν έτσι, στις ήττες του ΟΣΦΠ στο Champions League, σπανίως ήταν ανώτερες οι ξένες ομάδες. Πάντα όμως κερδίζουν επειδή η άμυνα του Ολυμπιακού είναι για γέλια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι η κουβέντα γίνεται στη βάση "αν οι ευκαιρίες μετρούσαν όπως όταν παίζαμε μπάλα στις αλάνες, στα τρία κόρνερ ένα πέναλτι, ποιος θα κέρδιζε;"

Σίγουρα καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή της. Επαναλαμβάνω (κάπου το έχω γράψει, είμαι βέβαιος) ότι το πιο ανησυχητικό για μένα, και στις δύο ομάδες, είναι ότι οι προπονητές φαινόταν "αλλού".

Αυτός δε ο ευνουχισμός του Λεμονή από τον Ίβιτς κάποιου το κεφάλι θα στοιχίσει. Να δούμε ποιου (με αφορμή το σχόλιό σου για το πρόστιμο στον Κοβάσεβιτς)

Δημοσ.
Γιατι να τα βγαλω?Επειδη δε σε συμφερει?Μεγαλο ποσοστο των ευκαιριων γινονται απο λαθη αντιπαλων.
έλα σε παρακαλω τώρα που τετοια παιδαριωδη και αβιαστα λαθη θεωρουνται προσον καλης ομαδας, ειναι σαν να μου δικαιολογεις το περσυνο 0-1 στο Καραισκακη, αν πας με αυτη την νοοτροπια στην Ευρωπη θα βαζεις ενα γκολ ανα 5 μετας

Ντερμπυ ηταν και καμια απο τις 2 ομαδες δεν εκανε οργανομενες προσπαθειες παρα μονο παθιασμενες.

Γιατι εγω εχω αποκομισει την εντυπωσει πως "ο Ολυμπιακος χθες μας πατησε"?

Το πατε απο εδω το πατε απο εκει να σας βγει η πασιετζα μπλα μπλα αλλα δε μας λετε ο Παναθηναικος πως θα επερνε τη νικη? Με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος? Γιατι απο ευκαιριες τπτ.

Στην εδρα σας παιζετε, δε θα κανει παιχνιδι και ο Ολυμπιακος.

Επιμενεις για την ταμπακιερα βεβαια να μιλας τιποτα, οτι στην τελικη δεν εκανες παραπανω ευκαιριες επειδη επαιξες μπαλα και βασικα θυμαμαι ματς που στην εδρα μας επαιζε ο Ολυμπιακος μπαλα. Εσυ πας να βγαλεις οτι μας πατησατε με το ζορι αλλα οταν σου ζηταω να κατσουμε να μετρησουμε που και πως μας πατησετε μου λες "παιζανε και οι 2 παθιασμενα" και "σιγα μην κανει ο Ολυμπιακος παιχνιδι"

Ε πες το μας ντε οτι επρεπε να νικησει ο παο.Αδικειται απο την εμφανιση.

Οχι, λεω οτι μπορουσε να κερδισει ο Παναθηναικος και ειναι τεραστια η διαφορα. Εσυ δλδ απο τον χθεσινο Ολυμπιακο οπως μας επαιξε εισαι κομπλε ετσι?Με βρηκες με μιση ομαδα, ειχες μεσα 4 νεους όσους και γω αρα πιο δεμενος ήμουν και επειδη δεν εχασες ξαφνικα επαιξες μπαλαρα. Αλλα ετσι ειναι αν ακους πολυ Κατσαρο

Φιλαθλος,sportday,goal,sport fm. Μαλλον η φραση "ολοι ειπαν οτι αν καποιος αξιζε τη νικη ηταν ο Ολυμπιακος εκτος απο τους παναιθηναικους." πλησιαζει περισσοτερο την πραγματικοτητα

αχα...

αχαχαχα...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΧΑΧΑΧΑχαχαχ...χμφ..χαχα...χιχι...εχμ...χαχαχαχα...γμφγμφ....

....ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Δημοσ.
Oχι φιλε δεν παιζεται ετσι, ουτε στην Αγγλια παιζεται ετσι ουτε στην Γερμανια ουτε στην Ισπανια. Και οσοι το προσπαθουν τρωνε καμπανα οπως εφαγε ο Βασιλιας Ερικος. Αυτα ειναι κωλοπαιδαρισμοι του χειριστου ειδους. Και μην μπερδευεις τα φτυσιδια και τα κωλοδαχτυλα με τα σκληρα τακλιν. Ο Τοτι και ο Ζινταν τιμωρηθηκαν μια χαρα και δεν μιλαμε για παικτακια τυπου Αντζα, μιλαμε για παικταραδες

Εκτος απο τους καφρους της εξεδρας που αν κερδισει ο Ολυμπιακος τον Παναθηναικο νομιζουν οτι για καποιο λογο ολοι οι Ολυμπιακοι γιναν ανωτεροι απο ολους τους Παναθηναικους, καποιοι αποτελουν προτυπα για τα παιδια. Ενας μετριος παικτης ηταν ο Καραταιδης και ομως δεν ειχε δωσει τοσα δικαιωματα. Γαμω τα παιχνιδια εκανε και ο Λεντεσμα και ο Γκαλετι, δεν καναν ομως κωλοδαχτυλα. Γιατι πρεπει να βλεπει ο πιτσιρικας τα κωλοδαχτυλα του Αντζα και να θεωρει οτι αυτη ειναι η "πρεπουσα συμπεριφορα" προς "τα μουνια τους βαζελους στο σχολειο τους"???Εκτος αν κατακρινεις και τον Νικοπολιδη που κραταγε τον Ν'Ντογε και θεωρεις οτι επρεπε να τον αφησει να κανει στον Βουλη οτι εκανε ο Ανατολ στην γυναικα του Βουλη, διοτι "ετσι λυνουν τις διαφορες τους οι μαγκες να ουμε"

Αληθεια αυτα τα "ετσι παιζεται το παιχνιδι" τα ελεγες και οταν ο Σεμος εκοψε σε κομματια τον Τζιοβανι?Ή τα ελεγε κανενας δικος μας οταν ο Παπαδοπουλος ειχε σπασει τα ποδια του Ζαετς?Το ειπες χτες οταν εσκασε απο το πουθενα ο Λεοντιου και κολλησε την μαπα του στην μαπα του Γκαλετι?

Δηλαδή εσύ δεν έχει δει ποτέ σου κωλοδάχτυλα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στα γήπεδα της Ισπανίας και της Γερμανίας?Ούτε καρατιές παικτών σε οπαδούς στα γήπεδα της Αγγλίας?Ούτε και φασιστικούς χαιρετισμόυς στα γήπεδα της Ιταλίας????

Για τη μία άσχημη συμπεριφορά του Άντζα ο πιτσιρικάς έχει να δεί δέκα καλές συμπεριφορές από τους υπόλοιπους παίκτες.Είδε το Νίνη και το Μήτρογλου να τα λένε καθησμένοι στον πάγκο σαν φιλαράκια,είδε τον Πάτσα να φιλάει το Τζιώλη στο τέλος του ματς,είδε τον Στολτίδη μετά από κάθε σκληρό μαρκάρισμα να δίνει το χέρι και να σηκώνει τον αντίπαλό του από το χορτάρι είδε ένα σωρό όμορφα πράγματα.Γιατί να μην παραδειγματιστεί από αυτές τις συμπεριφορές που είναι και πιο πολλές σε αριθμό?Αν λοιπόν επηρεαστεί από το κωλοδάχτυλο του Αντζα σημαίνει οτι θέλει να επηρεαστεί και δεν θα είναι η χειρονομία που θα τον οδηγησει σε ακραία συμπεριφορά.Και στην τελική η συμπεριφορά του Καραγκούνη να χτυπιέται και να διαμαρτυρεται ένα σωρό φορές για ένα φάουλ στο κέντρο δεν μπορεί να τρελάνει έναν άμυαλο πιτσιρικά??

Το "έτσι παίζεται το παιχνίδι" το είπα και στις περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά το είπα πικραμένος.Φυσικά και τρελάθηκα όταν ο Σέμος μοίρασε τον Ζιο και όταν ο Λορεάλ κόλλησε τη μούρη του στο Γκαλέτι.Μέσα μου όμως ξέρω οτι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα σκληρό και όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού.Όποιος δεν μπορεί να το χωνέψει ας βλέπει μπασκετάκι.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ δεν έχει δει ποτέ σου κωλοδάχτυλα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στα γήπεδα της Ισπανίας και της Γερμανίας?Ούτε καρατιές παικτών σε οπαδούς στα γήπεδα της Αγγλίας?Ούτε και φασιστικούς χαιρετισμόυς στα γήπεδα της Ιταλίας????

Για τη μία άσχημη συμπεριφορά του Άντζα ο πιτσιρικάς έχει να δεί δέκα καλές συμπεριφορές από τους υπόλοιπους παίκτες.Είδε το Νίνη και το Μήτρογλου να τα λένε καθησμένοι στον πάγκο σαν φιλαράκια,είδε τον Πάτσα να φιλάει το Τζιώλη στο τέλος του ματς,είδε τον Στολτίδη μετά από κάθε σκληρό μαρκάρισμα να δίνει το χέρι και να σηκώνει τον αντίπαλό του από το χορτάρι είδε ένα σωρό όμορφα πράγματα.Γιατί να μην παραδειγματιστεί από αυτές τις συμπεριφορές που είναι και πιο πολλές σε αριθμό?Αν λοιπόν επηρεαστεί από το κωλοδάχτυλο του Αντζα σημαίνει οτι θέλει να επηρεαστεί και δεν θα είναι η χειρονομία που θα τον οδηγησει σε ακραία συμπεριφορά.Και στην τελική η συμπεριφορά του Καραγκούνη να χτυπιέται και να διαμαρτυρεται ένα σωρό φορές για ένα φάουλ στο κέντρο δεν μπορεί να τρελάνει έναν άμυαλο πιτσιρικά??

Το "έτσι παίζεται το παιχνίδι" το είπα και στις περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά το είπα πικραμένος.Φυσικά και τρελάθηκα όταν ο Σέμος μοίρασε τον Ζιο και όταν ο Λορεάλ κόλλησε τη μούρη του στο Γκαλέτι.Μέσα μου όμως ξέρω οτι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα σκληρό και όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού.Όποιος δεν μπορεί να το χωνέψει ας βλέπει μπασκετάκι.

Το οτι δηλαδη κανουν κωλοδαχτυλα οι ισπανοι, οι αγγλοι ή οι γερμανοι δινει το δικαιωμα στον αντζα και στον καθε αντζα να κανει κωλοδαχτυλα σε κοινη θεα και ενω μαλιστα το παιχνιδι καλυπτεται τηλεοπτικα?

Και αν θες να μαθεις οποτε αγγλοι ή γερμανοι κανανε κωλοδαχτυλα φαγανε και 10 μπανακια για αντιστοιχες αγωνιστικες μετα, απο τους αντιστοιχους lucifer της εκαστοτε πειθαρχικης τους και ισιωσανε....εδω δεν τους μιλαει κανεις ομως...ισα ισα που τους λενε και μπραβο απο πανω...

Οσο για αυτο που λες οτι ας κανει ο,τι θελει ο αντζας και ο καθε αντζας αφου οι αλλοι ηταν καλα παιδια και ο πιτσιρικας ειδε απο την τηλεοραση καλες σκηνες, ειναι τουλαχιστον αστειο....δηλαδη αφου οι αλλοι ηταν καλα παιδια ας μαχαιρωσει ο αντζας τον παπαδοπουλο που λεει ο λογος και δεν πειραζει μωρε, ο νινης με τον μητρογλου κανανε παρεα και δινανε το καλο παραδειγμα στα παιδια απο την τιβι, ποιος θα προσεξει μια μαχαιρια παραπανω....

Δημοσ.
Το οτι δηλαδη κανουν κωλοδαχτυλα οι ισπανοι, οι αγγλοι ή οι γερμανοι δινει το δικαιωμα στον αντζα και στον καθε αντζα να κανει κωλοδαχτυλα σε κοινη θεα και ενω μαλιστα το παιχνιδι καλυπτεται τηλεοπτικα?

Και αν θες να μαθεις οποτε αγγλοι ή γερμανοι κανανε κωλοδαχτυλα φαγανε και 10 μπανακια για αντιστοιχες αγωνιστικες μετα, απο τους αντιστοιχους lucifer της εκαστοτε πειθαρχικης τους και ισιωσανε....εδω δεν τους μιλαει κανεις ομως...ισα ισα που τους λενε και μπραβο απο πανω...

Οσο για αυτο που λες οτι ας κανει ο,τι θελει ο αντζας και ο καθε αντζας αφου οι αλλοι ηταν καλα παιδια και ο πιτσιρικας ειδε απο την τηλεοραση καλες σκηνες, ειναι τουλαχιστον αστειο....δηλαδη αφου οι αλλοι ηταν καλα παιδια ας μαχαιρωσει ο αντζας τον παπαδοπουλο που λεει ο λογος και δεν πειραζει μωρε, ο νινης με τον μητρογλου κανανε παρεα και δινανε το καλο παραδειγμα στα παιδια απο την τιβι, ποιος θα προσεξει μια μαχαιρια παραπανω....

Εντάξει τώρα τι να σου πώ?Μα είναι επιχείρημα τώρα αυτό με τη μαχαιριά?Έλεος δηλαδή.Και μου κολλάς και ένα "που λέει ο λόγος" για να καθαρίσεις.Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις.Πές μου γιατί ο πιτσιρικάς να μην πάρει ως πρότυπο τις πολλές και καλές συμπεριφορές αλλά την μια κακή?

Δεν είπα οτι οι ανάλογες συμπεριφορές στο εξωτερικό δίνουν το δικάιωμα στον Άντζα να κάνει ότι γουστάρει.Λέω το πολύ απλό οτι αυτά γίνοντε ακόμα και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου.Και δεν νομίζω να τρώνε 10 αγωνιστικές τιμωρία.Η ποινή για άσεμνη χειρονομία παίζει από 3 μέχρι 5 αγωνιστικές.

Και επειδή πολύ fair play μας το παίζεται,πείτε το ξεκάθαρα οτι σας χάλασε που σας έκανε κωλοδάχτυλο μέσα στην έδρα σας και αφήστε την παραμύθα για τα πρότυπα.όταν ο Δημόπουλος έκανε τα ίδια στους γάυρους στο οακα τόσο πολύ σας είχε εκνευρίσει?Γιατί ακόμα και σήμερα ακούω βάζελους που να εξυμνούν εκείνη την κίνησή του και να λένε "να αγιάσει το χεράκι του."

Δημοσ.
Εντάξει τώρα τι να σου πώ?Μα είναι επιχείρημα τώρα αυτό με τη μαχαιριά?Έλεος δηλαδή.Και μου κολλάς και ένα "που λέει ο λόγος" για να καθαρίσεις.Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις.Πές μου γιατί ο πιτσιρικάς να μην πάρει ως πρότυπο τις πολλές και καλές συμπεριφορές αλλά την μια κακή?

Δεν είπα οτι οι ανάλογες συμπεριφορές στο εξωτερικό δίνουν το δικάιωμα στον Άντζα να κάνει ότι γουστάρει.Λέω το πολύ απλό οτι αυτά γίνοντε ακόμα και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου.Και δεν νομίζω να τρώνε 10 αγωνιστικές τιμωρία.Η ποινή για άσεμνη χειρονομία παίζει από 3 μέχρι 5 αγωνιστικές.

Και επειδή πολύ fair play μας το παίζεται,πείτε το ξεκάθαρα οτι σας χάλασε που σας έκανε κωλοδάχτυλο μέσα στην έδρα σας και αφήστε την παραμύθα για τα πρότυπα.όταν ο Δημόπουλος έκανε τα ίδια στους γάυρους στο οακα τόσο πολύ σας είχε εκνευρίσει?Γιατί ακόμα και σήμερα ακούω βάζελους που να εξυμνούν εκείνη την κίνησή του και να λένε "να αγιάσει το χεράκι του."

Οχι δεν ειναι επιχειρημα αυτο με την μαχαιρια αλλα επρεπε με καποιο τροπο να σου δειξω πως αυτο που λες ειναι τοσο παραλογο οσο αυτο με την μαχαιρια.Δεν μπορω να διανοηθω πως υπαρχει σκεπτομενος ανθρωπος που σκεφτεται πως ενταξει μωρε εκανε ενα κωλοδαχτυλο ο χ τυπας και το ειδανε 1.000.000 παιδια στην τηλεοραση αλλα δεν τρεχει μια γιατι προηγουμενως γινανε και αλλες 10 καλες και ηθικες φασεις.Δηλαδη εχουμε μια ζυγαρια και ζυγιζουμε τα καλα και τα κακα?

Το θεμα φιλε μου ειναι να μην γινεται καμια τετοια φαση στο γηπεδο για να μην χρειαζεται να γινουν αλλες 10 καλες για να την καλυψουν....

Η ποινη παιζει αναλογα το πρωταθλημα, την χειρονομια και το ιστορικο του θυτη....παντως και ετσι οπως τα λες να ειναι, να περιμενω δηλαδη ποινη απο 3 μεχρι 5 αγωνιστικες τις επομενες μερες για τον αντζα απο την πειθαρχικη?θα περιμενω....

Οσο για το πολυ fair play σας το παιζουμε και αυτα που λες για δημοπουλο και οτι μας χαλασε που μας εκανε κωλοδαχτυλο μεσα στην εδρα μας, βλεπω πως μετα το ακραδαντο επιχειρημα σου για τον νινη και τον μητρογλου που νομιμοποιουσε τον βουλη να κανει τετοια κινηση, δεν εχεις κανενα αλλο σοβαρο επιχειρημα και το γυρνας στο οπαδιλικι και στο ¨πριν απο 27 χρονια σας ειχαμε κανει αυτο και εκεινο και εσεις κανατε αυτο και τουτο και το αλλο...."

Για τωρα εχεις να μου πεις τιποτα ή θα θυμηθεις προπολεμικες ιστοριες για να καλυψεις το "λουλουδι" σου παλι?

Και σε ρωταω το απλο, αν το ειχε κανει βαζελος αυτο στο ντερμπι στο καραισκακη θα εβγαινες σημερα να φωναζεις ή θα σκεφτοσουν "ελα μωρε παρομοια τους εχει κανει και ο αντζας περσι" πχ?

Δημοσ.

οπα οπα μαγκες το θεμα με τον αντζα τοχετε βιασει... πολυ κακως σαν επαγγελματιας παιχτης εκανε χειρονομια και πρεπει να τιμωρηθει.ολα οκ μεχρι εδω.

αλλα μην πιανουμε το ηθος κτλ και τι θα πει το μικρο παιδακι . μην ακουω πιπες τωρα. αν το θεμα μας ειναι μονο οτι θελουμε να προστατεψουμε το μικρο παιδακι θα πρεπει να εχουμε κλειστο το ραδιο να μην ακουγονται τα καντηλια,κλειστο τον ηχο στην tv να μην ακουγονται τα καντηλια,να μην παιρνουμε το παιδακι στο γηπεδο για να μην ακουει τα καντηλια και βλεπει μπροστα του τσαμπουκαδες και ντραγκια κλειστη την tv για να μην μπορει να τα δει ουτε απο κει...

απτη στιγμη λοιπον που ολα τα παραπανω το παιδακι τα ζει,προσεξτε και μη δει το παιδακι το κωλοδαχτυλο που εκανε ο αντζας...

Δημοσ.

Και τι κανανε?Μεινανε ατιμωρητα?Ο ΝτιΚανιο εφαγε μιση χρονια για τον ναζιστικο χαιρετισμο.

Καταλαβαινεις πιο ειναι το θεμα?Οτι σε ολα τα γηπεδα του κοσμου ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. Αν απλα "ετσι παιζεται το παιχνιδι" οπως υποστηριζεις θα περναγανε στο ντουκου

Για τη μία άσχημη συμπεριφορά του Άντζα ο πιτσιρικάς έχει να δεί δέκα καλές συμπεριφορές από τους υπόλοιπους παίκτες

@@ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ!!!

Η μια θα μεινει, η εντονη. Ειναι πολυ ευκολο να "δειχθεις" αρνητικα παρα θετικα. Για να μεινει πραγματικα καλο προτυπο (και οχι απλα κατι "ουδετερα καλο" ) πρεπει να γινει κατι εξαιρετικο

.

Γιατί να μην παραδειγματιστεί από αυτές τις συμπεριφορές που είναι και πιο πολλές σε αριθμό?

1. Γιατι ειναι λιγοτερο χτυπητες

2. Και κυριοτερο, δηλαδη τι μας νοιαζει?Να βγαλουμε τον αβακα και τα καλα να βγαλουν μεγαλυτερη απολυτη τιμη?? Δλδ αν ο Παπαδοπουλος βγει οφσαιντ και το χασει επιτηδες γιατι ειναι ηθικος και ο Ζεβλακωφ αντι να παρει την μπαλα σηκωσει τον Μαντζιο που επεσε και καπακια ο Γκουμας την βγαλη εξω και την ακουμπησει στην μαπα του ΛουαΛουα τοτε ειναι ολα καλα διοτι "Καλοι-Κακοι 2-1"???Τι ειναι αυτα που λες?

Καλα, και συ και γω ξερουμε πως ΔΕΝ το ειπες, πως εκεινη την στιγμη φωναξες "Βγαλτου κοκκινη του πουστη" και πως σιγουρα θα ειπες "Παρτε το δελτιο του φονια του Σεμου"

Οσο για το μπασκετακι οπως το αποκαλεις(στο οποιο 2 χρονια τωρα ασχολεισαι μεχρι να πεσουν οι πρωτες και ασε με να μαντεψω θα ξανασχοληθεις τωρα με Τσακαλιδη-Γιασικεβιτσιους και μετα παλι μπασκετακι) θυμασαι ελπιζω τα μπουκετα του Ντεγιαν στην μισορηξια, τον Φανη να την πεφτει στον καραγκιοζη με το καρο σακακι και αλλα πολλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ εκτροπα. Τοτε ηταν σοφτ το μπασκετακι?Τοτε "δεν παιζοταν ετσι το παιχνιδι" να υποθεσω ε?

Δημοσ.
οπα οπα μαγκες το θεμα με τον αντζα τοχετε βιασει... πολυ κακως σαν επαγγελματιας παιχτης εκανε χειρονομια και πρεπει να τιμωρηθει.ολα οκ μεχρι εδω.

αλλα μην πιανουμε το ηθος κτλ και τι θα πει το μικρο παιδακι . μην ακουω πιπες τωρα. αν το θεμα μας ειναι μονο οτι θελουμε να προστατεψουμε το μικρο παιδακι θα πρεπει να εχουμε κλειστο το ραδιο να μην ακουγονται τα καντηλια,κλειστο τον ηχο στην tv να μην ακουγονται τα καντηλια,να μην παιρνουμε το παιδακι στο γηπεδο για να μην ακουει τα καντηλια και βλεπει μπροστα του τσαμπουκαδες και ντραγκια κλειστη την tv για να μην μπορει να τα δει ουτε απο κει...

απτη στιγμη λοιπον που ολα τα παραπανω το παιδακι τα ζει,προσεξτε και μη δει το παιδακι το κωλοδαχτυλο που εκανε ο αντζας...

Δεν εχετε καταλαβει τι λεμε ο καιζερ και εγω...

Σιγουρα στο γηπεδο ακουγονται πολλα μπινελικια και παιζουνε και ντραγκς και ντου και αλλα

ΑΛΛΑ

Η κινηση του αντζα εχει βαρυνουσα σημασια γιατι ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι αναγνωρισιμος ποδοσφαιριστης, για καποιους ειναι προτυπο, ειναι δημοσιο προσωπο, υπαρχουν παιδια που εχουν αγορασει και φορανε την φανελα του και οπως ξερετε υπαρχει μιμητισμος σε μικρες ηλικιες.Οποτε ειναι πολυ πιθανο πολλα πιτσιρικια να θεωρησαν οκ να κανουν κωλοδαχτυλο σημερα στο σχολειο τους (και αυτο ειναι το λιγοτερο, στα @@ μου γιαυτο αλλα ποιος μπορει να μου εγγυηθει οτι θα μεινουν εκει οταν μεγαλωσουν 5-10 χρονακια?) στους παλιοβαζελους γιατι το εκανε και το προτυπο τους ο βουλης....

Προσοχη, δεν μιλαω για σκληρο παιχνιδι και σκληρα τακλιν αλλα για τετοιου ειδους αθεμιτες ενεργειες που παραδειγματιζουν, δυναμιτιζουν το κλιμα και διαμορφωνουν συνειδησεις σε πολλα παιδια που ισως να γινουν οι μελλοντικοι καφροι...

Δημοσ.
Οχι δεν ειναι επιχειρημα αυτο με την μαχαιρια αλλα επρεπε με καποιο τροπο να σου δειξω πως αυτο που λες ειναι τοσο παραλογο οσο αυτο με την μαχαιρια.Δεν μπορω να διανοηθω πως υπαρχει σκεπτομενος ανθρωπος που σκεφτεται πως ενταξει μωρε εκανε ενα κωλοδαχτυλο ο χ τυπας και το ειδανε 1.000.000 παιδια στην τηλεοραση αλλα δεν τρεχει μια γιατι προηγουμενως γινανε και αλλες 10 καλες και ηθικες φασεις.Δηλαδη εχουμε μια ζυγαρια και ζυγιζουμε τα καλα και τα κακα?

Το θεμα φιλε μου ειναι να μην γινεται καμια τετοια φαση στο γηπεδο για να μην χρειαζεται να γινουν αλλες 10 καλες για να την καλυψουν....

Η ποινη παιζει αναλογα το πρωταθλημα, την χειρονομια και το ιστορικο του θυτη....παντως και ετσι οπως τα λες να ειναι, να περιμενω δηλαδη ποινη απο 3 μεχρι 5 αγωνιστικες τις επομενες μερες για τον αντζα απο την πειθαρχικη?θα περιμενω....

Οσο για το πολυ fair play σας το παιζουμε και αυτα που λες για δημοπουλο και οτι μας χαλασε που μας εκανε κωλοδαχτυλο μεσα στην εδρα μας, βλεπω πως μετα το ακραδαντο επιχειρημα σου για τον νινη και τον μητρογλου που νομιμοποιουσε τον βουλη να κανει τετοια κινηση, δεν εχεις κανενα αλλο σοβαρο επιχειρημα και το γυρνας στο οπαδιλικι και στο ¨πριν απο 27 χρονια σας ειχαμε κανει αυτο και εκεινο και εσεις κανατε αυτο και τουτο και το αλλο...."

Για τωρα εχεις να μου πεις τιποτα ή θα θυμηθεις προπολεμικες ιστοριες για να καλυψεις το "λουλουδι" σου παλι?

Και σε ρωταω το απλο, αν το ειχε κανει βαζελος αυτο στο ντερμπι στο καραισκακη θα εβγαινες σημερα να φωναζεις ή θα σκεφτοσουν "ελα μωρε παρομοια τους εχει κανει και ο αντζας περσι" πχ?

Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.Αν ο Γκούμας ή εγώ δεν ξέρω ποιός είχε κάνει κωλοδάχτυλο στο Καραισκάκη θα είχα τρελαθεί με το θράσος του να μου κάνει αυτό το πράγμα μέσα στην έδρα μου.,θα το θωρούσα προσβολή.Και όχι γιατί θα ήτανε κακό παράδειγμα για κάποιον πιτσιρικά.

Θα σου το ξαναπώ τρίτη και τελευταία φορά μήπως και το καταλάβεις.Την κίνηση του Άντζα δεν τη νομιμοποιεί απολύτως τίποτα,ήταν απαράδεκτη (άσχετο αν εγώ τη γούσταρα για χ-ψ οπαδικούς λόγους).Δεν νομίζω όμως οτι μπορεί να επηρεάσει κάποιον πιτσιρικά που την είδε από την τηλεόραση,γιατί ο ίδιος ο πιτσιρικάς έχει δει ολυμπιακούς και παναθηναικούς να φεύγουν αγκαλιασμένοι στο τέλος του αγώνα.

Με την ίδια λογική η κουτουλια του Ζιντάν πέρυσι (ολόκληρου Ζιντάν,που πράγματι είναι ίνδαλμα και πρότυπο για πολλά πιτσιρίκια,και οχι του Άντζα) στον τελικό του Μουντιάλ (και όχι στο ελληνικό μας πρωταθληματάκι) θα έπρεπε να έχει κάνει χούλιγκαν όχι μερικές χιλιάδες αλλά εκατομμύρια πιτσιρικάδες ανά την υφήλιο.

edit.Kaizer με το μπασκετάκι ποτέ δεν ασχολήθηκα,ψάξε τα post και θα το δείς.Εκτός του ότι δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει σαν άθλημα δεν έχει εδώ και χρόνια αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού ο βάζελος είναι κλάσεις ανώτερος.

Έλεος όχι και πρότυπο ο Άντζας ρε παιδιά.

Δημοσ.
,πείτε το ξεκάθαρα οτι σας χάλασε που σας έκανε κωλοδάχτυλο μέσα στην έδρα σας και αφήστε την παραμύθα για τα πρότυπα.

Καλα, αυτο ειναι αληθεια, οτι με πειραξε πολυ που εκανε κωλοδαχτυλο ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ(ΤΟΣΟ γιωτας ειναι), μετα το καταλαβε και αλλαξε το ειδος του κωλοδαχτυλου και το ειδαν 100ατομα στο γηπεδο ενω οι υπολοιποι 12,500 φωναζαν και τους ακουγε ολη η Ελλαδα "Αντζα κερατα, Αντζα κερατα, φερε την γυναικα σου για πισωκολλητα". Πραγματικα αυτοι οι 100 και μεις οι υπολοιποι νιωσαμε σκουπιδια

Ειδικα απο καποιον που ειναι ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ που δεν τολμαει ΚΑΝ να το κανει αντρικια ρε, αλλα το εκανε και καλα κρυφα, μην φανει πολυ η κοτουλα και φαει κανα καφε στην ασχημη φατσα του. Αλλα δεν φταιει αυτος ουτε εσυ, φταιει ο ρουφιανος που κραταγε τον αραπη που θα τον εκανε αλογο ετσι και τον περιλαμβανε

Δημοσ.

ρε φιλε εχω καταλαβει τι σε πειραξε. πειτε το στα ισα ομως. σας πειραξε αυτη η κινηση μεσα στο γηπεδο σας οπως θα πειραζε και εμενα στο δικο μου. απλα μη λεμε μλκιες οτι εβλεπαν και παιδακια.ελεος...για γηπεδο μιλαμε (και μαλιστα ελληνικο) δε μιλαμε για την εκκλησια της αγιας φιλοθεης...

Δημοσ.

Ωπα ωπα ωπα

Τα συνθηματα και τα βρισιδια τα κανουν οι φιλαθλοι, αφενος δεν μπορεις να τους ελεγξεις, αφετερου αν πατερας δειξει οπαδους ως προτυπο κοινωνικης συμπεριφορας τοτε μαλλον το παιδι του ειναι καμενο χαρτι και τριτο και κυριοτερο οι οπαδοι ΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ειναι μια μαζα, και ως εκ τουτου ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ(γιατι κανεις δεν μπορει να ταυτιστει ταυτοχρονα με 15,000 κοσμο). Ομως ενας παικτης ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, ειναι επαγγελματιας, ειναι η εικονα του αθληματος στο κοινο. ΠΩΣ να πεισεις τον κοσμο να ηρεμησει και να μην μαχαιρωνεται οταν η εικονα σου εχει συμπεριφορα κωλοπαιδαρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...