KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Oχι φιλε δεν παιζεται ετσι, ουτε στην Αγγλια παιζεται ετσι ουτε στην Γερμανια ουτε στην Ισπανια. Και οσοι το προσπαθουν τρωνε καμπανα οπως εφαγε ο Βασιλιας Ερικος. Αυτα ειναι κωλοπαιδαρισμοι του χειριστου ειδους. Και μην μπερδευεις τα φτυσιδια και τα κωλοδαχτυλα με τα σκληρα τακλιν. Ο Τοτι και ο Ζινταν τιμωρηθηκαν μια χαρα και δεν μιλαμε για παικτακια τυπου Αντζα, μιλαμε για παικταραδες Εκτος απο τους καφρους της εξεδρας που αν κερδισει ο Ολυμπιακος τον Παναθηναικο νομιζουν οτι για καποιο λογο ολοι οι Ολυμπιακοι γιναν ανωτεροι απο ολους τους Παναθηναικους, καποιοι αποτελουν προτυπα για τα παιδια. Ενας μετριος παικτης ηταν ο Καραταιδης και ομως δεν ειχε δωσει τοσα δικαιωματα. Γαμω τα παιχνιδια εκανε και ο Λεντεσμα και ο Γκαλετι, δεν καναν ομως κωλοδαχτυλα. Γιατι πρεπει να βλεπει ο πιτσιρικας τα κωλοδαχτυλα του Αντζα και να θεωρει οτι αυτη ειναι η "πρεπουσα συμπεριφορα" προς "τα μουνια τους βαζελους στο σχολειο τους"???Εκτος αν κατακρινεις και τον Νικοπολιδη που κραταγε τον Ν'Ντογε και θεωρεις οτι επρεπε να τον αφησει να κανει στον Βουλη οτι εκανε ο Ανατολ στην γυναικα του Βουλη, διοτι "ετσι λυνουν τις διαφορες τους οι μαγκες να ουμε" Αληθεια αυτα τα "ετσι παιζεται το παιχνιδι" τα ελεγες και οταν ο Σεμος εκοψε σε κομματια τον Τζιοβανι?Ή τα ελεγε κανενας δικος μας οταν ο Παπαδοπουλος ειχε σπασει τα ποδια του Ζαετς?Το ειπες χτες οταν εσκασε απο το πουθενα ο Λεοντιου και κολλησε την μαπα του στην μαπα του Γκαλετι?
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Oχι φιλε δεν παιζεται ετσι, ουτε στην Αγγλια παιζεται ετσι ουτε στην Γερμανια ουτε στην Ισπανια. Και οσοι το προσπαθουν τρωνε καμπανα οπως εφαγε ο Βασιλιας Ερικος. Αυτα ειναι κωλοπαιδαρισμοι του χειριστου ειδους. Και μην μπερδευεις τα φτυσιδια και τα κωλοδαχτυλα με τα σκληρα τακλιν. Ο Τοτι και ο Ζινταν τιμωρηθηκαν μια χαρα και δεν μιλαμε για παικτακια τυπου Αντζα, μιλαμε για παικταραδες Εκτος απο τους καφρους της εξεδρας που αν κερδισει ο Ολυμπιακος τον Παναθηναικο νομιζουν οτι για καποιο λογο ολοι οι Ολυμπιακοι γιναν ανωτεροι απο ολους τους Παναθηναικους, καποιοι αποτελουν προτυπα για τα παιδια. Ενας μετριος παικτης ηταν ο Καραταιδης και ομως δεν ειχε δωσει τοσα δικαιωματα. Γαμω τα παιχνιδια εκανε και ο Λεντεσμα και ο Γκαλετι, δεν καναν ομως κωλοδαχτυλα. Γιατι πρεπει να βλεπει ο πιτσιρικας τα κωλοδαχτυλα του Αντζα και να θεωρει οτι αυτη ειναι η "πρεπουσα συμπεριφορα" προς "τα μουνια τους βαζελους στο σχολειο τους"???Εκτος αν κατακρινεις και τον Νικοπολιδη που κραταγε τον Ν'Ντογε και θεωρεις οτι επρεπε να τον αφησει να κανει στον Βουλη οτι εκανε ο Ανατολ στην γυναικα του Βουλη, διοτι "ετσι λυνουν τις διαφορες τους οι μαγκες να ουμε" Αληθεια αυτα τα "ετσι παιζεται το παιχνιδι" τα ελεγες και οταν ο Σεμος εκοψε σε κομματια τον Τζιοβανι?Ή τα ελεγε κανενας δικος μας οταν ο Παπαδοπουλος ειχε σπασει τα ποδια του Ζαετς?Το ειπες χτες οταν εσκασε απο το πουθενα ο Λεοντιου και κολλησε την μαπα του στην μαπα του Γκαλετι? respect....and THANKS!
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αντε να σου πω αλλο ενα μη σου χαλασω χατιρι.. ελεος.... Τελικά εκτός απο τον revil δεν νομίζω να υπάρχει άλλος συζητήσιμος ολυμπιακός.Πήγαινε σε κανένα καφενείο και συζήτα με κανένα παππού αρκετά σου απάντησα.
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά εκτός απο τον revil δεν νομίζω να υπάρχει άλλος συζητήσιμος ολυμπιακός.Πήγαινε σε κανένα καφενείο και συζήτα με κανένα παππού αρκετά σου απάντησα. πηγα και δεν ειναι κανεις... ρε αγορινα οταν και για χτες ψαχνεις να βρεις φταιξιμο στους διαιτητες τι αλλο να σου πω.... απλα ελεος.
fanpan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Με τον τραυματισμό του Μάτος και του Δημούτσου τι έγινε ρε παιδια?Διαβάσατε κανα νέο? Και κάτι ψιλοάσχετο, υπάρχει κανά σάιτ που να δείχνει συνολικά το πρόγραμμα των αγώνων?Μέρες και τα λοιπά?
geovard Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε σίγουρα τις πιό πολλές καί πιό καλές μεταγραφές από κάθε άλλη χρονιά.Αν λοιπόν με αυτούς τούς έμπειρους παίχτες πού όλοι σχεδόν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στα πιό καλά πρωταθλήματα δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να νικήσει(με βάση τα ονόματα έπρεπε να κάνει πάρτυ), τον αμούστακο Δημούτσο καί το μυξιάρικο τον Νίνη φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις δυνατές ομάδες τού CL. Γιατί εμένα ο χθεσινός Παναθηναικός δεν μού άρεσε.Καί δεν μού άρεσα γιατί δεν πρόσφεραν τίποτα κυρίως οι επιθετικοί.Ο Παπαδόπουλος με έχει πείσει πλέον ότι δεν έχει θέση στην ενδεκάδα καί ο Μάντζιος ότι δεν έχει θέση καν στην ομάδα. Το μέλλον βέβαια ανήκει στον Δημούτσο πού μπήκε κατευθείαν στα βαθειά καί έδειξε ότι θα αποτελέσει δυνατό εργαλείο στην πορεία.Αυτοί οι παίχτες μ' αρέσουν πού δεν έχουν ψυχολογικά ποβλήματα ούτε ασχολούνται με την κορδέλλα στα μαλλιά τους. Λένε οι Ολυμπιακοί ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος κ.λ.π Εγώ είδα το ματς μετά το εικοστό λεπτό καί έκτοτε είδα τον Ολυμπιακό να παίζει με αντεπεθέσεις όπως θα έκανε καί ο Εργοτέλης καί επειδή έχει γρήγορους μπροστά έκανε καί δύο κλασσικές ευκαιρίες.Πού είδαν λοιπόν το ολοκληρωτικό παιχνίδι τού Ολυμπιακού όσοι πάσχουν από ..στραβισμό?
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 πηγα και δεν ειναι κανεις... ρε αγορινα οταν και για χτες ψαχνεις να βρεις φταιξιμο στους διαιτητες τι αλλο να σου πω.... απλα ελεος. Δεν λέω πως έχασα γιατί φταίει το κοράκι.Λέω πως η διαιτησία είναι για τον φούτσο και πως γίνετε πάντα να αδικούνται όλοι με τα λάθη εκτός απο τον ολυμπιακό.
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 johnyboy κοψε την αννιτα πανια και ολα θα λυθουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή με την εικόνα που είχε το παιχνίδι ποιόν συνέφερε τελικά που κρατήθηκαν μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις?Μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και αυτή από στημένη φάση είχε ο παο. 1)Οι ευκαιριες που κανατε ηταν αποτελεσμα των τραγικων λαθων των παιχτων του ΠΑΟ καθως και των πολλων απουσιων μας και τραυματισμων μεσα στο παιχνιδι. 2)Ο Αντωνακης στο τελος εκανε 10 λεπτα για να κανει το ελευθερο. 3)Ο Λεμονης(ο οποιος λεει οτι ηθελε την νικη) εβγαλε Κοβασεβιτς για να αφησει Λουα Λουα μονο και μετα εβγαλε και αυτον για να βαλει τον Νουνιεζ μονο μπροστα:mrgreen: 3)Ξεκινησατε το ματς με 3 αμυντικα χαφ Ποιον να συνεφερε αραγε τελικα να τελειωσει γρηγορα το παιχνιδι:roll:
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αστο μεγαλε τι σημαινει ποιον συνεφερε να τελειωσει γρηγορα το παιχνιδι? Μη προσπαθειτε να το γυρισετε απο εδω και απο εκει. Βαση των ευκαιριων ο παο πρεπει να ειναι ευχαριστημενος με το χ εκτος και αν μου θυμισεις μια ευκαιρια για γκολ του παο. Η μηπως εχεις την απαιτηση απο την ομαδα σου να νικησει χωρις ευκαιρια και σου φταιει δηθεν α)ο αλητης Βουλης και β) η καθυστερηση του νικοπολιδη?
punky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ti έγινε ρε; Ο Άντζας σας χάκαρε και το site? http://www.greenwebfans.com
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αστο μεγαλε τι σημαινει ποιον συνεφερε να τελειωσει γρηγορα το παιχνιδι? Ξαναδιαβασε το ποστ μου και πες μου που διαφωνεις. Το καλυτερο ανεκδοτο που ακουσα χθες ειναι οτι ο λεμονης ηρθε λεωφορο για την νικη.Lol Ο ΠΑΟ επαιζε με μια εντεκαδα που δυσκολα θα ξαναδουμε μεσα στην χρονια και παρ'ολα αυτα ο Ολυμπιακος ηρθε καθαρα για το Χ. Οι ευκαιριες του Ολυμπιακου ειναι μια καλη δικαιολογια του Λεμονη.Τα τραγικα λαθη ανετοιμων και μη βασικων παιχτων του ΠΑΟ ηρθαν κουτι. Στο τελος παιζαμε με Μαντζιο,Εντιογε,Παπαδοπουλο μπροστα και Νινη. Και εσυ επαιζες με τον Νουνιεζ μοναδικο επιθετικο:confused::| Και πισω του 3 αμυντικα χαφ Απο τις ενεργειες του καθε προπονητη χθες στο τελος βλεπεις ποιος ηθελε την νικη. Αντι να τα χωνετε στον Λεμονη κοιτατε τις ευκαιριες που κανατε απο το πουθενα.
Filos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως να πω κάτι?Ο Παναθηναικός δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό.Η ανωτερότητα του Ολυ ήταν εμφανής.(εγώ είμαι ΑΕΚ) Αλλά έχω μια απορία.Γιατί παίζει μπάλα αυτός ο Μάτζιος??Και είναι και επιθετικός κιόλας?Ο άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.Όταν πάει να κουνήσει το ένα πόδι , του βρωμάει το άλλο.ΤΙ να πώ?Τον είδα χθες σε μία φάση , ήταν 1v1 Μάτζιος εναντίον Ζεβλακοφ.Ενώ ο Μάτζιος είχε φόρα είχε και καλύτερη θέση από τον Ζεβλάκοφ εκεί που τον βλέπεις και λες πάει θα βάλει γκόλ κάνει μια κίνηση ο Ζεβλάκοφ του παίρνει την μπάλα και συνεχίζει. Εμ έτσι όμως δεν γίνεται.Αυτός ο άνθρωπος για να βάλει γκόλ θα πρέπει να του δώσουν την μπάλα μπροστά στο τέρμα.ΈΛεος!! Σορρυ για την αναφορά μου σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά μου έκανε εντύπωση
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αστο μεγαλε τι σημαινει ποιον συνεφερε να τελειωσει γρηγορα το παιχνιδι? Μη προσπαθειτε να το γυρισεται απο εδω και απο εκει. Βαση των ευκαιριων ο παο πρεπει να ειναι ευχαριστημενος με το χ εκτος και αν μου θυμισεις μια ευκαιρια για γκολ του παο. Η μηπως εχεις την απαιτηση απο την ομαδα σου να νικησει χωρις ευκαιρια και σου φταιει δηθεν α)ο αλητης Βουλης και β) η καθυστερηση του νικοπολιδη? ANTE ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ-αν και το ξανανεφερα Βγαλε την γκελα Ενακαριρε στην φαση του ΛουαΛουα, βγαλε την κοντρα που απο τυχη πηγε στον Γκαλετι για το 1 σουτ, τι σου μενει σαν Ολυμπιακος ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ? Το σουτ του Γκαλετι που δεν προλαβε ο Βουλης. Παρακατω? Παμε σε μας. Η φαση του Μαντζιου ηταν ξεψυχισμενο σουτ, αλλα σαν ενεργεια ηταν μια ομαδικη προσπαθεια. Βαλε και το ανυπαρκτο οφσαιντ Παπαδοπουλου? Γιατι εκτος του Κατσαρου και του Πρωταθλητη και φυσικα ολων τον Ολυμπιακων και μονο κανεις δεν ειδε τον Ολυμπιακο καλυτερο. Αυτο που ειδαμε και ειδα ηταν ενα Ολυμπιακο καλυτερο ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ αλλα που εμενα δεν με τρομαξε, και ενα Παναθηναικο κατωτερο του αναμενομενου που με απογοητευσε οσων αφορα την πληθωρα λυσεων (διοτι φανηκε πως αριστερο χαφ, επιτελικο μεσο, αμυντικο και επιθετικο σαν αυτους που μου ελειπαν δεν εχω στον παγκο)
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Άσχετο: με τον Μόρρις τι έγινε; Του την πέσανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.