Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή με την εικόνα που είχε το παιχνίδι ποιόν συνέφερε τελικά που κρατήθηκαν μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις?Μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και αυτή από στημένη φάση είχε ο παο.

Σου είπα εγώ ότι συνέφερε κάποιον από τους δύο? Μπορεί και να το τρώγαμε, αλλά άλους θυμαμαι να κάναν καθυστερήσεις.Και αμα θεωρήσε επαγγελματίας διαιτητής και φοβάσαι να κρατήσεις καθυστερήσεις καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου να σφυρίξει κανένας άλλος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Kασναφερης ειναι γνωστη κοτα με την εννοια οτι παει τα ντερμπυ του για Χ "για να παμε ολοι σπιτια μας ησυχοι". Αυτος δεν ηταν περσυ στο Καραισκακη πριν το 0-1 που δεν εδωσε το καραμπινατο πεναλτυ στον Παπαδοπουλο απο τον Ανατολακη?

Ο τυπος θα το εληγε στο 70' αν μπορουσε για να μην γινει καμια μαλακια στο τελος και στραβωσει η συνταγη

Οσο για τον Βουλη, ναι γενικα το εχει το "τσαμπουκαλευομαι οταν με περνει" ενταξει, δεν πρεπει να ειναι και ο αντρας της χρονιας. Προτιμω κατι καλοπαιδα στυλ Ζε Ελιας, Αμανατιδη, Γεωργατου, Ανατολακη που τουλαχιστον ειχαν τα αρχιδια να κανουν τσαμπουκα και στο 30' στο Καραισκακη στον πρωτο γυρο γνωριζοντας τι θα τραβηξουν στην Λεοφωρο.

Αν παριστανεις τον κωλοπαιδαρα τουλαχιστον να εισαι αρκετα τσογλανι να το κανεις απο την αρχη. Επισης, ο Βουλης ηταν απαραδεκτος διοτι δεν ειναι ο πρωτος που εχει ακουσει για την γυναικα και την μανα του αλλα τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι πουστικη και δεν την εχει κανει αλλος παικτης. Ο Ναβας το ειχε κανει χυμα, ο Γερωγατος εδειχνε την φανελα χυμα, ο Ρουφοπολιδης (ο οποιος παρακαλω αμα δειτε το φαουλ του Ματος το σωζει με το κεφαλι!! δλδ περναει ΜΕΣΑ απο τα χερια κανονικα το ρουφαγε αν δεν ειχε τετοια κεφαλα, ξαναδειτε την φαση και παρατηρειστε το) χειροκροταγε ειρωνικα αλλα τον ειδαν ολοι. Ο Βουλης αυτα τα "κρυβα" και καλα ξυνομαι, ΠΟΣΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΟΥΛΗ ποια???Δλδ τοσο κοτα?

Δημοσ.

Α, παρεπιπτοντως, επειδη ολοι λετε "μια και αυτη απο στημενη", ετσι για να ξερουμε τι λεμε, δλδ εσεις ΠΟΣΕΣ κανατε?

1. Μια του Λουα Λουα που ειναι πεντακαθαρο δωρο του τεραστιου παλτου Ενακαριρε ο οποιος δεν χανει καν κοντρα, απλα πιαστηκε μαλακας και πανικοβληθηκε, δεν κανατε δλδ και κανα συνδιασμο, μην τρελαθουμε

2. Μια του Τοροσιδη η οποια ειναι επισης απο στημενο!! συν οτι εμενα μου φανηκε οφσαιντ αλλα η ΝΕΤ δεν εδειξε σοβαρο ριπλευ

3. Μια του Γκαλετι με ενα σουτ που εφυγε αουτ αλλα του ηρθε απο κοντρα

4. Παλι ενα σουτ του Γκαλετι που δεν προλαβε ο Βουλης να κανει την προβολη και ειναι η μονη ευκαιρια σας που ηρθε οντως απο ομαδικη προσπαθεια

Τα γιουρουσια του Κοβασεβιτς στα στημενα δεν τα μετραω καν γιατι οκ, καιγω επερνα κεφαλια απο τον Ενακαριρε και αλλιως να μετρησω τις κεφαλιες του Γκουμα και του Τζιωλη στα κορνερ που πηγαν στο γαμο του Καραγκιοζη

Δλδ απο τις 4 ευκαιριες σας, δουλεμενη ηταν μονο η μια ετσι?Για να μην τρελαθουμε

Στον αντιποδα κατι που ξεχναμε ειναι

1. Το ξεψυχμενο σου του Μαντζιου μετα απο ωραια προσπαθεια του Λεοντιου

2. Το ανυπαρκτο οφσαιντ του Παπ που εγω σου λεω οτι δεν εμπαινε, ηταν ωραια μπαλια στην πλατη απο τον Γκουμα και θα εβγαινε μια αξιολογη φαση

Επισης ολη την βδομαδα γκρινιαζατε για την απουσια του Τζορτζεβιτς και του Ραουλ Μπραβο και πως αν χανατε αυτες οι απουσιες θα σας στοιχηζαν. Οτι εγω επαιζα χωρις το 10αρι μου, το αριστερο μου χαφ, το λιμπερο μου, πως εχασα το αριστερο μου μπακ και καλυτερο μου παικτη στο σημειο που πιεζα, πως ο γιωτας προτιμησε το Βαγγελακη αντι της καλυτερης μεταγραφης στα φιλικα του αραπακου επειδη ειχε ιωση, πως το περσυνο μου δεξυ χαφ μπηκε στο 80' διοτι τα εχει φτυσει να παιζει αδιακοπα εδω και 8 μηνες χωρις να εχει κανει επαγγελματικη προετοιμασια μια φορα στην ζωη του και πως δεν ειχα τον αποτελεσματικοτερο κηνυγο μου για μια καρτα σε φιλικο προφανως το παραγνωριζουμε ετσι?Δλδ εγω που στην ουσια κατεβηκα με τα 2α (διοτι αν σκεφτεις πως κανονικα θα επαιζαν Ιβανσιτζ, Εκι, Μορρις, Σαλπι, Εντιογε, Νινης απο την αρχη ε μιλαμε για 6 στους 11 που γιναν 7 οταν χτυπησε ο Λεοντιου) δεν πρεπει να μιλαω ενω εσεις αμα παιζατε χειροτερα θα σας εφταιγε ο 36αρης Τζορτζεβιτς και ο Ραουλ Μπραβο, η πιο αποτυχημενη μεταγραφη σας στα φιλικα μεχρι στιγμης

Δημοσ.
ελεος αδερφε,ελεος....

Πολύ φυσικό να διαφωνείς.Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ.

Λεντέσμα ο ξυλοκόπος ήθελε κόκκινη και του χαρίστηκε.

οφσάιτ που είδε μόνο ο κόρακας και θα ήταν το 1-0

μερικά κόρνερ και πλάγια που έπρεπε να τα δώσει ανάποδα.

Αλλά τι λέω τώρα εμείς δεν φοράμε κόκκινα και δεν κάνει να μας παίζουν 1 φορά 50-50.

Και αν ο κερατάς είχε πάρει κάρτα πιο νωρίς δεν θα είχε σηκώσει στον αέρα τον μυτόγκα 2-3 φορές.

Δημοσ.

Ναι ρε συ μας χαρίστηκε όπως έκανε και με Γκούμα και Λεοντίου. Μια χαρά είστε...η διαιτησία φταίει και φέτος. Μάλλον θα έφταιγε και σε αυτούς που δείρανε τον Μόρις

Δημοσ.
Πολύ φυσικό να διαφωνείς.Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ.

Λεντέσμα ο ξυλοκόπος ήθελε κόκκινη και του χαρίστηκε.

οφσάιτ που είδε μόνο ο κόρακας και θα ήταν το 1-0

μερικά κόρνερ και πλάγια που έπρεπε να τα δώσει ανάποδα.

Αλλά τι λέω τώρα εμείς δεν φοράμε κόκκινα και δεν κάνει να μας παίζουν 1 φορά 50-50.

Και αν ο κερατάς είχε πάρει κάρτα πιο νωρίς δεν θα είχε σηκώσει στον αέρα τον μυτόγκα 2-3 φορές.

και ξαναλεω , ελεος αδερφε, ελεος...

Δημοσ.

ελα οχι τωρα να τα ριξουμε στην διαιτησια επειδη ο μαντζιος εχει ερωτευτει το κορνερ και οι επιθετικοι μας ειναι μονο του ριμπαουντ. ειπαμε αυτο θελει ο σωφερ για να καλυψει τις μαλακιες του. σκληρο παιχνιδι ηταν , εκλογες εχουμε ο κορακας το ηθελε χιναρι το παιχνιδακι ετσι και αλλοιως.

Δημοσ.

Δεν λέω πως φταίει ο διαιτητής απλά το παιχνίδι μαμήθικε απο ένα σημείο και μετά με τις κλοτσιές στο ψαχνό.Ο Γκούμας στην πρώτη κλοτσιά που έριξε πήρε κάρτα ενώ δεν έγινε το ίδιο σε αντίστοιχη φάση με λεντέσμα κερατά και γκαλέτι.

Εσύ πες όσα έλεος γουστάρεις αλλά όπως κάθε χρόνο στο τέλος θα λέμε πάλι τα ίδια με τους κόρακες.Η υπογραφή του Αντρέα μας καλύπτει πλήρως.

Δημοσ.

Ακριβως, η διαιτησια δεν ηταν στημενη, απλα ηταν η γνωστη κακη διαιτησια Κασναφερη "Εγω θα το φερω Χ εκτος αν γινει κανα απροοπτο"

Το εχουν πιασει το νοημα τα κορακια, στην Ελλαδα κοιταμε την ισοτητα και το αποτελεσμα, 500 λαθη να εχει κανει, αν δεν δωσει μουφα πεναλτυ για να ληξει 1-0 τοτε "καλη η διαιτησια"

Δημοσ.

Μπροτά στον Άντζα ο Ανατολάκης μοιάζει γιά άγιος.Ποιό θλιβερή προσωπικότητα παλαιού τύπου ποδοσφαιριστή μπράβου, από τον Άντζα, δεν πρέπει να υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Πάνω στη συγκεκριμένη φάση της αποβολής του αφού έδωσε ένα έπαγγελματικό πονηρό χαστούκι στον Εντιογέ πήγε μετά να ζητήσει καί τα ρέστα,Αλλά το χάρηκα γιατί ο μαυρούκος δεν καταλαβαίνει από τέτοια όπως αντίθετα είχε κάνει στο παρελθόν ο Κυργιάκος όταν τον καβάλησε ο εν λόγω ανώμαλος.Αλλά τέτοιους ποδοσφαιριστές θαυμάζει ο μίστερ Λεμονής.Το έχει δηλώσει άλλωστε ότι θα ξηλώσει όλη την Ξάνθη να την φέρει στον Ολυμπιακό.

Σε θέματα νοοτροπίας δεν διαφέρει καί ο Λεμονής από τον Αλέφαντο.Κάτι τέτοιοι προπονητές είναι μόνο γιά το Ελληνικό ποδόσφαιρο καί αυτό πολύ τους είναι.

Δημοσ.
Μπροτά στον Άντζα ο Ανατολάκης μοιάζει γιά άγιος.Ποιό θλιβερή προσωπικότητα παλαιού τύπου ποδοσφαιριστή μπράβου, από τον Άντζα, δεν πρέπει να υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Πάνω στη συγκεκριμένη φάση της αποβολής του αφού έδωσε ένα έπαγγελματικό πονηρό χαστούκι στον Εντιογέ πήγε μετά να ζητήσει καί τα ρέστα,Αλλά το χάρηκα γιατί ο μαυρούκος δεν καταλαβαίνει από τέτοια όπως αντίθετα είχε κάνει στο παρελθόν ο Κυργιάκος όταν τον καβάλησε ο εν λόγω ανώμαλος.Αλλά τέτοιους ποδοσφαιριστές θαυμάζει ο μίστερ Λεμονής.Το έχει δηλώσει άλλωστε ότι θα ξηλώσει όλη την Ξάνθη να την φέρει στον Ολυμπιακό.

Σε θέματα νοοτροπίας δεν διαφέρει καί ο Λεμονής από τον Αλέφαντο.Κάτι τέτοιοι προπονητές είναι μόνο γιά το Ελληνικό ποδόσφαιρο καί αυτό πολύ τους είναι.

Μόνο που ο Λεμονής δεν τον έφερε για όλα αυτά τα γλαφυρά που περιγράφεις.Το γιατί τον έφερε το απέδειξε ο Άντζας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Κορυφαίος.Αλλά είναι γνωστή η σύγχυση που επικρατει στην Ελλάδα στο συσχετισμό ποδοσφαιρικής αξίας-χαρακτήρα.Εδώ όλοι κράζανε τον Κόκκαλη που δεν είχε διώξει πέρυσι τον αληταρά τον Καστίγιο.Και φέτος αφού κάνανε δημοσιογραφικές πίπες στο Νέρι γαι τα κατορθώματά του στο Κόπα κράζανε γιατί ο Ολυμπιακός πούλησε τον παιχταρά.

Μπάλα παίζουνε,δεν έχουνε γραφεία γνωριμιών για να μαζεύουν τα καλά παιδιά.Εγώ τον γούσταρα τον τσαμπουκά του Άντζα και του Γκαλέτι και τα σκληρά τάκλιν του Πάτσα και του Στολτίδη.έτσι τους θέλω τους παίκτες του Ολυμπιακού.Όπως εσείς γουστάρετε τους δικούς σας "αληταράδες" και εγώ τους αντιπαθώ.Έτσι παίζεται το παιχνίδι,παντού στον κόσμο τα παραδείγματα είναι άπειρα.

Δημοσ.
Δεν λέω πως φταίει ο διαιτητής απλά το παιχνίδι μαμήθικε απο ένα σημείο και μετά με τις κλοτσιές στο ψαχνό.Ο Γκούμας στην πρώτη κλοτσιά που έριξε πήρε κάρτα ενώ δεν έγινε το ίδιο σε αντίστοιχη φάση με λεντέσμα κερατά και γκαλέτι.

Εσύ πες όσα έλεος γουστάρεις αλλά όπως κάθε χρόνο στο τέλος θα λέμε πάλι τα ίδια με τους κόρακες.Η υπογραφή του Αντρέα μας καλύπτει πλήρως.

αντε να σου πω αλλο ενα μη σου χαλασω χατιρι.. ελεος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...