Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλού έπαιζε ως κερατάς,όχι σε εμένα. Δηλαδη οταν ηρθε σε εσενα να παιξει ειχε αποσβεστει το κερατο? Στα ποσα χρονια παραγραφεται το κερατο για τους αθλητες? Εχει ειδικη κατηγορια για τους κροατες μπασκετμπολιστες? Μιάς και βουτηχτήκαμε στην καφρίλα και το τυφλό οπαδιλίκι,πόσες φορές σε έχει γλεντήσει ο έφηβος?Θυμάσαι?Δεν τον βλέπω για πούστη. Καλα οκ....να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε τοτε...τις νικες μας...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλού έπαιζε ως κερατάς,όχι σε εμένα. Ναι οταν ηρθε σε σενα ειχε ξεγραψει το κερατο. Μακαρι φιλε μου οταν αλλαζαμε δουλεια να σβηνονταν τα κερατα που εχουμε φαει ολοι μας Μιάς και βουτηχτήκαμε στην καφρίλα και το τυφλό οπαδιλίκι,πόσες φορές σε έχει γλεντήσει ο έφηβος?Θυμάσαι?Δεν τον βλέπω για πούστη. Καλα, ειδικα απο περσυ τι να σου πω, εχω βαρεθει. Στο ποδοσφαιρο σε πηρα 2 φορες και φετος στο τσακ μου γλυτωσες, στο μπασκετ σου κανω πλακα, στο βολλευ σε γλεντησα, ε, ειναι αυτο που λεμε "Ρε Κωστα, με 3 φορες γινεσαι πουστης"???
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια γεωργιου δεν ειπαν οτι εχει φετος? που θα τον εχει ξερει κανενας?
zaxoys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τηλεάστυ τώρα Σκεφτείτε λίγο να έχαναν πχ την ευκαιρία του Τοροσίδη ο Τζιώλης ή ο Λεοντιου τι θα ακούγανε πάντως ...
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια γεωργιου δεν ειπαν οτι εχει φετος? που θα τον εχει ξερει κανενας? ψψψτ,τι ειπες ρε μεγιστε,τον ειχα ξεχασει το θεο... νομιζω alter θα βγαινει φετος αλλα δεν ειμαι σιγουρος...αντε κιεχω καιρο να γελασω προλαβε την ενημερωση ο zaxoys...
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τηλεάστυ τώρα πες τα μεγαλεεεε. αντε αυτον περιμενα να δω σημερα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι οταν ηρθε σε σενα ειχε ξεγραψει το κερατο. Μακαρι φιλε μου οταν αλλαζαμε δουλεια να σβηνονταν τα κερατα που εχουμε φαει ολοι μας Καλα, ειδικα απο περσυ τι να σου πω, εχω βαρεθει. Στο ποδοσφαιρο σε πηρα 2 φορες και φετος στο τσακ μου γλυτωσες, στο μπασκετ σου κανω πλακα, στο βολλευ σε γλεντησα, ε, ειναι αυτο που λεμε "Ρε Κωστα, με 3 φορες γινεσαι πουστης"??? Για το μπάσκετ οκ δεν μπορώ να πώ τίποτα.Αλλά στα υπόλοιπα 3 ομαδικα τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για εσένα. Και δεν μιλάω για την τελευταία 2 ετία. Ε όχι και στο τσακ σου γλύτωσα φέτος.Μήπως έβλεπες άλλο παιχνίδι?
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Oταν τα κανε η σωτηρουλα στο ζιοβανι αυτα ηταν ωραια? Eτσι ειναι ομως, οταν αγωνιστικα ειστε ανυπαρκτοι το γυρνατε στα παρααθλητικα Εγω το ευχαριστηθηκα παντως γιατι πηραν την απαντηση που αξιζαν με τα συνθηματα. Ετσι πανε αυτα...
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Για το μπάσκετ οκ δεν μπορώ να πώ τίποτα.Αλλά στα υπόλοιπα 3 ομαδικα τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για εσένα. Και δεν μιλάω για την τελευταία 2 ετία. Ε όχι και στο τσακ σου γλύτωσα φέτος.Μήπως έβλεπες άλλο παιχνίδι? Καλα αρρωστε που να ειχε ερθει και διπλο, θα θυμοταν και το wembley.
FilipposMD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αγαπημένο ελληνικό πρωτάθλημα, μας είχες λείψει! Οπαδοί που ασχολούνται με τις οικογένειες και τα κουτσομπολιά σαν Τατιάνες και... Λαμπίρες, που βρίζουν τις οικογένειες εν χορώ, που χαίρονται επειδή "ο παίκτης μας έκανε κωλοδάχτυλο στους κάφρους", που ευχαριστιούνται επειδή ένας άνθρωπος έπαθε ρήξη χιαστών και θα μπει στο χειρουργείο. Και βεβαίως παίκτες που κάνουν κωλοδάχτυλα, σπρώχνουν, βρίζουν κτλ. Τι ευτυχία, τι πολιτισμός! Άντε και εις ανώτερα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Να κάνω και μια πρόβλεψη; Τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα συνθήματα, ο Βούλης ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Βαλε και τον Παο 4ο και κλεινεις δυνατη δυαδα.
FilipposMD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Κανονικά έπρεπε να του τραβήξει μια τιμωρία ο ίδιος ο Ολυμπιακός, αλλά αυτά δε γίνονται στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.