Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ετσι οπως επαιζε η ομαδα και ο LL ebaze 15 gkol

Αυτό να το πεις στον παπάρα τον Τζίγγερ που έσκασε ένα τσουβάλι ευρά για τον Ζαλμπίγγιδη ενώ εγώ θα πήγαινα να παίξω με μόνο 10,000 ευρώ το μήνα...

Δλδ τώρα που το σκέφτομαι κελεπούρι είμαι. Καλά καλά ούτε τα Bonus λόγω πτυχίο ΑΕΙ και master δε θα ζητήσω να μου πληρώσει...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπόβιο όντως φαίνεται πολύ καλός για αυτό που τον θέλουμε

Ο Αυστριακός επίσης φαίνεται ελπιδοφόρος , είχα καιρό να δω τέτοια σέντρα ,πρέπει να έχει πολύ καλό πόδι αν προσέξατε πήγαινε να εκτελέσει τα περισσότερα στημένα αλλά στο πρώτο δεν τον άφηνε ο μπόβιο.

Μπίσκαν - Τζιόλης πραγματικά τρομερά μέτριοι ,δεν βοηθάνε καθόλου στην ανάπτυξη - αν δε παίζουν και οι 2 ταυτόχρονα πρέπει να αρχίσουμε τις γιόμες από την άμυνα για να πάει η μπαλα μπροστά.

Για τον Βύντρα Kaizer έχεις εν μέρει δίκιο αλλά να προσθέσω οτι δεν τον βοηθάει αμυντικά και το χαφ που είνα ιστην πλευρά του

Εξάλλου αν παίξει ο Βίκτορ την μπάλα που ξέρει δεν χρειάζεται να ανεβαίνει ο Βύντρα :-p .Μην ξεχνάμε και τον Δάρλα που ναι μεν ανεβαίνει καλύτερα αλλά ξεχνάει να γυρίσει αρκετές φορές

Για Ρομέρο πάλι εγώ δεν τον είδα ιδιαίτερα καλό σήμερα και αρχίζω να υποψιάζομαι οτι παίζει αρκετά καλύτερα από αριστερά,άντε να μπει ο Βίκτορ να δούμε και τι σχήμα θα δούμε...Ίσως πρέπει σε παιχνίδια με μικρούς αντιπάλους να παίζει με 1 αμυντικό χαφ αν και η άμυνα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη

Δημοσ.
Και φαντάσου οτι το Στολτίδη τον πήραμε χαμπάρι στα 28 του.

Οι άμπαλοι scouters

Εδω ο Γερμαναρας ακομα βαζει Ζαγορακη αντι Στολτιδη...τι να πεις ρε φιλε,σ'αυτη την χωρα αρχιζω να πιστευω οι καλυτεροι προπονητες ειναι αυτοι της εξεδρας

Δημοσ.
Μπίσκαν - Τζιόλης πραγματικά τρομερά μέτριοι ,δεν βοηθάνε καθόλου στην ανάπτυξη - αν δε παίζουν και οι 2 ταυτόχρονα πρέπει να αρχίσουμε τις γιόμες από την άμυνα για να πάει η μπαλα μπροστά.
Μα αυτο ειναι το τραγικο!!Οτι δεν ειναι χρησιμοι πουθενα.Μετριοι επιθετικα,μετριοι αμυντικα,να σκοραραν τουλαχιστον...Χρυσες μετριοτητες και οι 2

Για τον Βύντρα Kaizer έχεις εν μέρει δίκιο αλλά να προσθέσω οτι δεν τον βοηθάει αμυντικά και το χαφ που είνα ιστην πλευρά του

Α. σε 4-3-3 ΔΕΝ εχει καθαρο χαφ πτερυγας!Γιαυτο λεω οτι δεν κανει

Β. Αν θεωρησεις δεξυ χαφ τον Ρομερο το παλικαρι βοηθουσε οσο μπορουσε,γυρναγε,αλλα να σου παιξει αμυνα το δεξι εξτρεμ ειναι λιγο σουρεαλιστικο

Γ. ΔΕΝ παραπονιεμαι,η πλακα ειναι, για τα αμυντικα.Μπορει να κανει τακλιν και να κοψει τον Μεσι.Απλα μετα θα πατησει την μπαλα,θα γλυστρισει και θα κανει πεναλτι με το χερι!

Μια στο πεναλτυ-που ηταν και μαλιστα πεφτοντας παει ΠΑΛΙ με το χερι στην μπαλα ο γιωτας!-και μια στο πρωτο με στραβοκλωτσια επιπεδου "Τελευταια ομαδα στο Μουντιαλιτο του Βαζεχα" ηταν για πολλες μπατσες

Μην ξεχνάμε και τον Δάρλα που ναι μεν ανεβαίνει καλύτερα αλλά ξεχνάει να γυρίσει αρκετές φορές

Γιατι το παιδι μαθαινε να παιζει χαφ!Περσυ τον βαφτισε ο Μαλεζανης μπακ!

Βλεπεις γιατι κλαιγομαι που με τοσες μεταγραφες δεν σκεφτηκε να φερει 2 ακραια μπακ?

Δημοσ.

Καλά ο Ρεχάγκελ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Εδώ έβαλε άμυνα το Βούλη ρε,έλεος

Βλεπεις γιατι κλαιγομαι που με τοσες μεταγραφες δεν σκεφτηκε να φερει 2 ακραια μπακ?

Ο Ζεβλάκοφ δεν είναι πάρα πολύ καλός?

Θεωρώ οτι σε σχέση με το Ντομι είναι η μέρα με τη νύστα(εμ νύχτα ενοούσα :D)

oups double post sorry

Δημοσ.

Καλα,η πατεντα Βουλη-Δελλα,στην ουσια με 2 λιμπερο σε μια εποχη που καμια ομαδα στον κοσμο δεν παιζει ΚΑΝ με 1 λιμπερο πρεπει να τοποθετηθει στο "Χρυσο Ραφι του Ποδοσφαιρου" διπλα στο "Ο Μπισκαν κεντρικος αμυντικος" και "Ο Σεριτς δεξυ εξτρεμ" του μεγαλου Αλμπερτο Παρμεζανι

Δημοσ.
Παμε στα σημερινα της μπαλας

1. Ειχα χρονια να δω την ομαδα να ριχνει 4 ΧΩΡΙΣ να λιωσει τον αντιαπλο.Πολυ ενθαρρυντικο.Χρονια τωρα ο γαυρος επερνε τα πρωταθληματα εξαιτιας των ευκολων νικων σε ματς που εκανε 4 ευκαιριες

2. Ευχαριστη εκπληξη ο Σαλπι και γενικα η λειτουργια της ομαδας με 3 περιφερειακους και χωρις φουνταριστο καθαρο' date='στυλ Μαντζιου.Και για την συγκριση με Γκεκα,σημερα ο Γκεκας θα εβαζε μονο το 3ο γκολ,για κατι τετοια καραγκιοζιλικια ειναι καλος.Στο 1ο θα εχανε το κοντρολ και στο 2ο θα εκανε φαουλ.Σοβαρα.

Αυτα για καποιους που λενε "Χασαμε τον 1ο σκορερ μας".Ετσι οπως επαιζε η ομαδα και ο LL ebaze 15 gkol

3.Πολυ καλος ο Ιβανσιτς τεχνικα,ΜΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ειναι παικτης που παιζει με το κεφαλι ψηλα και κυριως γιατι ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕ ΟΡΙΟ.Τι να το κανω που ο Εκι ετρεχε σαν σκυλος οταν μπροστα ταφτυνε?Για αμυντικο χαφ τον εχω?Ο Ιβανσιτζ ξερει την θεση του και καλα κανει.Γιατι αλλιως πας να διορθωσεις ενα προβλημα και δημιουργεις και αλλο.ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ο Ρομερο.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αμυντικο χαφ που κοβει,ο Μποβιο,αν αντεχει και για παραπανω απο 45-55 λεπτα θαναι αναντικαταστατος.Α,και ωραια στημενα ο Μποβιος για σεντρες.Δεν ξερω για απευθειας φαουλ. Λιτος ο Αντονσον,αμυντικος σε στυλ "να φυγει η βομβα".Χενρικσεν ΔΕΝ ειναι αλλα δεν τον πηραμε γιαυτο,πιστευω θα δειξει πολυ καλυτερα με Μορις αντι Γκουμα γιατι σε 2 φασεις σε καθε ημιχρονο εκτεθηκαν τα νωτα μας με Γκουμα-ΑΝτονσον

4. Παμε στα ασχημα

Βυντρα...ΔΕΝ κανει.Δεν εχει αιτιολογησεις κτλ.Το παιδι ΔΕΝ κανει για ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΕ 4-3-3.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου,το μπακ το ακραιο στο 4-3-3 πρεπει να μπορει να κατεβασει (οπως δειχνει να μπορει ο Δαρλας απεναντι).Ο Βυντρα κανει για 4-4-2 με ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μπροστα,για να κοιταει την αμυνα και μονο.Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.Ο τυπος κανει κοντρολ με το καλαμι.Α,και βασικα αρχιζω να πιστευω πως ειναι χαζος.Σε στυλ οχι "δεν εχει ποδοσφαιρικο μυαλο",αλλα σε φαση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πρεπει ναχει χαμηλο IQ

Μπισκαν...ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ!!Καλος να κοψει ΟΤΑΝ ο αλλος ειναι στους 20 ποντους αντε και να κανει 1 επελαση ανα ματς.Τζιωλης...ο Μπισκαν Ελληνας και μελαχροινος.Με Μποβιο να βοηθαει στην αναπτυξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τους ανταλλασω και τους 2 με τον Στολτιδη[/quote']

Τα είπες όλα.Συμφωνώ καί επαυξάνω.Μονο πού πιστεύω πως καί ο Δάρλας δεν φαίνεται να διαθέτει πλεόνασμα απο...IQ όχι βέβαια στο βαθμό τού Βύντρα.

Δημοσ.

Ο Ζεβλάκοφ δεν είναι πάρα πολύ καλός?

Θεωρώ οτι σε σχέση με το Ντομι είναι η μέρα με τη νύστα(εμ νύχτα ενοούσα :D)

Ο Ζεβλακωφ πρεπει να ειναι ο Βυντρα στην μαμα του "Μαμα οταν μεγαλωσω θελω να γινω Ζεβλακωφ". Σταθερος και σιγουρος,δεν ειναι ο Καφου και δεν το παιζει Καφου,ξερει που φτανει ο ισκιος του,δεν θα κανει κοντρολ με το τακουνι για να μην την χασει(οπως ο Βυντρα με το καλαμι και την χανει),κραταει θεση,μια χαρα μου φαινεται.Σε ομαδα που μπροστα θα ειχε φαντεζι παικτη ειναι μια χαρα

Δημοσ.

αααα όσο για το Σαλπιγγίδη συμφωνώ οτι είναι πολύ καλός και θα βοηθήσει.Η μόνη μου ένσταση είναι οτι,ρε παιδιά 5 μύρια???ο Βιειρά και ο Ροσίτσκι πήραν 10 για να πάνε σε ιντερ και αρσεναλ αντίστοιχα.Ξέρω γω μου φένεται λίγο υπερβολικό ποσο.Για τους παίχτες που δώσατε δε μιλάω γιατί(εκτός του Μπίδη ίσως)θα βλέπανε πάγκο φέτος

Δημοσ.
αααα όσο για το Σαλπιγγίδη συμφωνώ οτι είναι πολύ καλός και θα βοηθήσει.Η μόνη μου ένσταση είναι οτι,ρε παιδιά 5 μύρια???ο Βιειρά και ο Ροσίτσκι πήραν 10 για να πάνε σε ιντερ και αρσεναλ αντίστοιχα.Ξέρω γω μου φένεται λίγο υπερβολικό ποσο.Για τους παίχτες που δώσατε δε μιλάω γιατί(εκτός του Μπίδη ίσως)θα βλέπανε πάγκο φέτος

ρε παιδια πρωταθλημα δεν διεκδικειτε? τι κλαιγεστε? θα γινει φτωχοτερος ο παο? θα τριβετε τα ματια σας με τον τακη..........

και μακαρι να πεξουν μπαλα τα ανταλλαγματα σας γιατι η απωλεια ειναι μεγαλη για μας.

Δημοσ.

Μάλλον δεν διαβάζεις σωστά τα νούμερα , η μεταγραφφή του Βιειρα ναι μεν κόστισε 10 μύρια αλλά αυτός θα παίρνει για κάθε χρόνο κάπου 5.5 μύρια τον χρόνο Δηλαδή για 4ετες βγαίνει 32 μύρια.Η τιμή που λές για τον Σάλπι περιλαμβανει και τα λεφτά που θα πάρει ο ΠΑΟΚ + τα ανταλλάγματα + το συμβόλαιο του για 4 χρόνια.Έχει να πάρει ο Κόκκαλης τόσα χρόνια παίκτης που να μην είναι ελεύθερος που έχετε ξεχάσει τις τιμές ,οπότε βολευτείτε με τους ελεύθερους φτηνούς στυλ Μπόρχα και Νε ...

Δημοσ.

ok αν όντως είναι έτσι δικό μου το λάθος.

και οσο για τη λογική σου για τον κόκκαλη δεν έχουμε ανάγκη εμείς παίρνουμε διαιτητές αντί για παίχτες :D

Τελικά μπαίνω εύκολα στη ψυχοσύνθεση του παναθηναικού φίλαθλου :D

Σοβαρά τώρα άσχετα με την αξία του Μπόρχα και του νε και οι 2 τους ήταν σε ομάδες όπως και ο ντομι και ο Ζεβλάκοφ και ο ουαντου και ο σεζαρ και ο gk που πήραμε.Οπότε είσαι λίγο άκυρος.Προσοχή δε κρίνω την αξία τους αλλά το αν ήταν σε ομάδα η όχι γιατί είπες οτι δε παίρνουμε παίχτες από ομάδες παρά μόνο ελεύθερους.

Δημοσ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε ομάδες παίζουν :-P

Επειδή εγώ όμως είμαι άκυρος αν μπορείς θύμισε μου:

,δηλαδή για τον ΝΕ πληρώσατε την Ομάδα του ή τον πήρατε ελεύθερο?Με τον Σέζαρ μήπως έγινε το ίδιο?Δηλαδή για τον Ντόμι πληρώσατε την ομάδα του ? LoL

Σε λίγο θα μας πεις οτι και του Ριβάλντο πληρώσατε την ομάδα του :-)

(Ναι ούτε αυτός ήταν ελεύθερος γιατί πριν ήταν σε ομάδα)

Η μόνη σοβαρή τα τελευταία χρόνια ήταν του Τουρέ και αυτό γιατί έδωσε ελάχιστα για την αξία του παίκτη σε αντάλλαγμα όμως με το 50% από ενδεχόμενη μεταγραφή.Γι αυτό και βγάλατε λίγα από αυτή την ιστορία τελικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...