Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μα δεν την λεμε σε σας τους γαβρους ουτε στον βουλη, απλως απανταμε στον φιλο αρρωστο 7 στην ερωτηση του γιατι εχουμε τοσο αχτι με τον βουλη.Εκανε μια ερωτηση το παιδι, να μην του απαντησουμε? Παντως εμενα αν ημουν ολυμπιακος δεν θα μου πολυαρεσε να εχω παιχτη εναν που του ειχανε παρει παρτουζα την γυναικα 2(?) πρωην συμπαικτες του.Θα μου εκανε καπως....but that's just me.... Αυτο το λεω γιατι υποστηριζεις οτι δεν σας νοιαζει τι κανει ο Αντζας με την γυναικα του.... Σου άρεσε όταν είχες στην ομάδα σου το Τζον Αμίτσι και το Μιλόγιεβιτς.... Καλύτερα να έχω έναν κερατά παρά ένα γκέι.
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αναποδα το βλεπεις, εγω δεν θα γουσταρα να εχω συμπαικτες τους 2 που συμετειχαν στην παρτουζα, γιατι θα ειναι επικυνδυνοι ανα πασα στιγμη να μου πηδξουν την γυναικα. BTW τι λεει η γυναικα του αντζα? ομορφουλα? για 6 μηνες και κακωση λενε τωρα για λεοντιου!!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρουν αυτοί την αλήθεια γιατί έχουνε πείρα. Άριαν Κόμαζετς.... Εχμ, μα που να επαιξε τελυεταια φορα στην Ελλαδα ο Κομαζετς, που να επαιξε...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Σου άρεσε όταν είχες στην ομάδα σου το Τζον Αμίτσι και το Μιλόγιεβιτς.... Καλύτερα να έχω έναν κερατά παρά ένα γκέι. Εδω τον εχεις εμβλημα τον πουστη ρε, στους παικτες σε πειραξε?
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Σου άρεσε όταν είχες στην ομάδα σου το Τζον Αμίτσι και το Μιλόγιεβιτς.... Καλύτερα να έχω έναν κερατά παρά ένα γκέι. Ο τζον αμιτσι ομως δεν θυμαμαι να ειχε δωσει ποτε λαβες για σχολια,ουτε κωλοχερα εκανε ουτε τιποτα, ο τυπος ειπε αρκετα αργοτερα οτι ειναι gay αλλα δεν βγηκε ποτε βρωμα οτι γαμηθηκε με τον αλβερτη και τον οικονομου στην ομαδα....εχει διαφορα.... Οσο για τον μιλογεβιτς δεν καταλαβαινω τι μου λες?Βοηθησε με λιγακι....
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εχμ, μα που να επαιξε τελυεταια φορα στην Ελλαδα ο Κομαζετς, που να επαιξε... Με προλαβες καιζερ....
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως εμενα αν ημουν ολυμπιακος δεν θα μου πολυαρεσε να εχω παιχτη εναν που του ειχανε παρει παρτουζα την γυναικα 2(?) πρωην συμπαικτες του.Θα μου εκανε καπως....but that's just me.... αφου λοιπον εισαι παναθηναικος και δε θα σαρεσε τετοιος παιχτης που εκανε τετοια η γυναικα του κτλ , μηπως γνωριζεις.... ποιος ειναι αυτος ο αρχηγος το νουμερο το δεκα που πιασαν τη γυναικα του καβαλα με τον πρεκα???? αν δεν το ξερεις καποιος παλιοτερος θα σε βοηθησει...
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αναποδα το βλεπεις, εγω δεν θα γουσταρα να εχω συμπαικτες τους 2 που συμετειχαν στην παρτουζα, γιατι θα ειναι επικυνδυνοι ανα πασα στιγμη να μου πηδξουν την γυναικα. BTW τι λεει η γυναικα του αντζα? ομορφουλα? για 6 μηνες και κακωση λενε τωρα για λεοντιου!! Ε γιαυτο περιμενε ο βουλης να γυρισει οταν βγει στην συνταξη ο γρηγορης και να φυγει ο μπαρμπαγιωργος για να μην πηδηξουν και αυτον μαζι... Δεν την εχω δει αλλα καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλη....
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αφου λοιπον εισαι παναθηναικος και δε θα σαρεσε τετοιος παιχτης που εκανε τετοια η γυναικα του κτλ , μηπως γνωριζεις.... ποιος ειναι αυτος ο αρχηγος το νουμερο το δεκα που πιασαν τη γυναικα του καβαλα με τον πρεκα???? αν δεν το ξερεις καποιος παλιοτερος θα σε βοηθησει... Κοιτα να δεις φιλε μου, αν ο δομαζος ή ο σαραβακος ή ο αντωνιαδης τον παιρνανε ή τους κερατωνανε οι γυναικες τους ειναι ελασσονος σημασιας σε σχεση με τον βουλη, πολυ απλα γιατι ο βουλης ειναι ΤΩΡΑ παιχτης του ολυμπιακου και εγω γραφω στο ινσομνια ΤΩΡΑ....αν επαιζε το νουμερο δεκα τωρα θα ειχες καθε δικαιωμα να μου την πεις αλλα τωρα μιλαμε για ενα συγκεκριμενο περιστατικο που συνεβη σημερα και για εναν εν ενεργεια παικτη....
punky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει όλα αυτά, είναι δεν είναι λίγο άνανδρη μαλακία να βρίζεις κάποιον έτσι; Δηλαδή κι εγώ βρίζω στο γήπεδο, αλλά έχει διαφορά το "άντε γαμήσου" πάνω στα νεύρα σου, από το να τραγουδάνε εν χορώ κάτι που αφορά την οικογένεια του άλλου. Όσο αντιπαθητικός κι αν είναι. Κατά τα άλλα, πολύ σούπα το παιχνίδι. Οι βάζελοι μάλλον το μόνο που κέρδισαν είναι τη βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουν πρωτάθλημα ούτε φέτος. Και πως ο γάβρος θα συνεχίσει να είναι πρώτος στο χωριό, και κλόουν στην πόλη. yawn
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα να δεις φιλε μου, αν ο δομαζος ή ο σαραβακος ή ο αντωνιαδης τον παιρνανε ή τους κερατωνανε οι γυναικες τους ειναι ελασσονος σημασιας σε σχεση με τον βουλη, πολυ απλα γιατι ο βουλης ειναι ΤΩΡΑ παιχτης του ολυμπιακου και εγω γραφω στο ινσομνια ΤΩΡΑ....αν επαιζε το νουμερο δεκα τωρα θα ειχες καθε δικαιωμα να μου την πεις αλλα τωρα μιλαμε για ενα συγκεκριμενο περιστατικο που συνεβη σημερα και για εναν εν ενεργεια παικτη.... και οτι εγινε με τον αντζα δεν εγινε τωρα αλλα πριν 4-5χρονια.επομενως δε μιλας και εσυ για ΤΩΡΑ αλλα για ΤΟΤΕ!!! και ο δομαζος ειναι και σημαια σας γενικα.... βασικα δε τη λεω σε σενα φιλε μου ουτε και σε καποιο αλλο βαζελο πολυ απλα γιατι δε μιλαω για τη δικη σου τη γυναικα αλλα για του δομαζου. επομενως στα @@ σου εσενα οπως και εμενα στα @@ μου για τη γυναικα του βας. (ειδικα εμενα στα @@ μου παντως τι του σειρατε που δεν τον ηθελα πισω γιατι οταν ειχε φυγει ειχε κρεμασει την ομαδα)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εχμ, μα που να επαιξε τελυεταια φορα στην Ελλαδα ο Κομαζετς, που να επαιξε... Αλλού έπαιζε ως κερατάς,όχι σε εμένα. Εδω τον εχεις εμβλημα τον πουστη ρε, στους παικτες σε πειραξε? Μιάς και βουτηχτήκαμε στην καφρίλα και το τυφλό οπαδιλίκι,πόσες φορές σε έχει γλεντήσει ο έφηβος?Θυμάσαι?Δεν τον βλέπω για πούστη.
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 και οτι εγινε με τον αντζα δεν εγινε τωρα αλλα πριν 4-5χρονια.επομενως δε μιλας και εσυ για ΤΩΡΑ αλλα για ΤΟΤΕ!!! και ο δομαζος ειναι και σημαια σας γενικα.... βασικα δε τη λεω σε σενα φιλε μου ουτε και σε καποιο αλλο βαζελο πολυ απλα γιατι δε μιλαω για τη δικη σου τη γυναικα αλλα για του δομαζου. επομενως στα @@ σου εσενα οπως και εμενα στα @@ μου για τη γυναικα του βας. (ειδικα εμενα στα @@ μου παντως τι του σειρατε που δεν τον ηθελα πισω γιατι οταν ειχε φυγει ειχε κρεμασει την ομαδα) Βασικα εννοειται στα @@ μας και εμενα και εσενα αλλα κουβεντα να γινεται... Φιλε μου οταν εγραψα οτι γραφω για κατι που εγινε τωρα, εννοω για το περιστατικο με το κωλοδαχτυλο που εγινε ΤΩΡΑ και γιαυτο το περιστατικο τα χωνω στον βουλη για το κερατο. Και επισης αν προσεξες εγραψα πως εγω μιλαω για εναν εν ενεργεια παιχτη στην ομαδα σου και οχι για καποιον που επαιζε 20 χρονια πριν....αν ηξερα πως καποιον εν ενεργεια παιχτη της ομαδας μου τον ειχε κερατωσει η γυναικα του με 2 συμπαιχτες του(εδω ειναι το θεμα και οχι το κερατο αυτω καθεαυτω) τοτε ναι θα με ενοχλουσε....
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καλά, είναι δυνατόν να κάθεστε και να συζητάτε για τον Άντζα; Ποιός είναι αυτός άραγε; :-? Κατά τ' άλλα, δεν ήταν τόσο χάλια η ομάδα. Οι παίκτες ατομικά πήγαν καλά(πλην Βαγγελάκη βεβαίως), η ομάδα δεν ήταν στημένη καλά. Μάλλον ήταν στημένη για τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Σε όλη την προετοιμασία ο κόουτς παίζει με ρόμβο και σήμερα έπαιξε στην ευθεία με 2 αμυντικά χαφ και τον Καραγκούνη αριστερά. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα και μη βιάζεστε να κράξετε. Έρχονται απο πίσω πολλοί... Και Έκι έχω, και Ίβανσιτς έχω, και Μορίς έχω, και Σαλπιγγίδη έχω, και Σαριγιέκι έχω. Ποιά ομάδα έχει καλύτερες μονάδες από τη μέση και μπροστά; Για να ακούσω γνώμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.