1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και για να μην ξεχάσω....ΓΕΡΑ ΡΕ ΔΗΜΟΥΤΣΟ..Για πρεμιέρα ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ... μια χαρα πολυ τσαμπουκαλεμενος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο άχτι του έχετε του Βούλη.Πρέπει να είναι από τότε που καβάλησε τον ανάσκελο.
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο άχτι του έχετε του Βούλη.Πρέπει να είναι από τότε που καβάλησε τον ανάσκελο. αμα ετρωγες και εσυ ξυλο απο μπραβους στην φυσουνα θα σου ελεγα με τι ψυχολογια θα επαιζες. τσαμπα μαγκες. Αμα τον ειχε τωρα θα του ειχε κοψει το λαρυγγι. οι κοιλιακοι του τζιοβανι καλα ειναι? αστον δεν πειραζει ξεφτιλισμενος σε ολη την ελλαδα ειναι γελανε και οι πετρες μαζι του. αμα δεν εχεις αξιοπρεπεια ετσι ειναι. και την γυναικα σου πηδανε και την αξιοπρεπεια. ενταξει εκανες την δουλεια σου μπηκες με εκνευρισες και ολα καλα ε? αυτοι ειστε.
Freestyler83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο άχτι του έχετε του Βούλη.Πρέπει να είναι από τότε που καβάλησε τον ανάσκελο. Άλλη μία απόδειξη του πόσο ηλίθιος μπορεί να φανεί κάποιος μέσα στο χορτάρι, προκειμένου να γελάσουν οι ακόμα πιο ηλίθιοι της κερκίδας..Και μην πεις για τον Κυριάκο οτι κάνει τα ίδια γιατί για μένα είναι στην ίδια κατηγορία..
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον ρήξη πρόσθιων χιαστών ο Λεοντίου από ότι είπαν στο ράδιο.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 που την μαθατε ρε σεις την αληθεια?? εγραψε καμια αυτοβιογραφια ο αντζας?? εγω εχω ακουσει 10 διαφορετικες εκδοχες του τι ειχε γινει (αν και πολλες αφορουσαν την γυναικα του να τον περνει απο συμπαικτη, προπονητη, μασερ...κτλπ λολ) Οπως και να εχει, αν νομιζεις οτι ειναι μαγκια να του φωναζει ενα ολοκληρο γηπεδο για την γυναικα του αλλο τοσο μαγκια ειναι να σου κανει κολοδαχτυλα. Οπότε μάλλον τον πείραζε η υγρασία στον Πειραιά και πήγε στην Γκατζολία να βρει την υγεία του. Επίσης άλλο τόσο μαγκιά είναι να λες 'καλά έπαθε' για έναν παίχτη που γύρισε το γόνατό του (μετά από σπρώξιμο για να μην ξεχνιόμαστε).
firewalker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πείτε το σύνθημα που έλεγαν κάποιος. Ήμουν μακριά από την τηλεόραση και δεν άκουγα καθαρά... Βάλτε xxxx εκεί που πρέπει...
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Να πω και εγω την γνωμη μου για το παιχνιδι μαλαρτζ: αρκετα καλος και νομιζω οτι κατευθυνε και καλα την αμυνα του(αν μπορεις να το πεις αμυνα αυτο) νιλσον: ουτε κρυο,ουτε ζεστη,δεν προωθηθηκε καθολου, δεν εκανε σοβαρα λαθη στην αμυνα γκουμας:παιζει με το φιλοτιμο και ευτυχως δηλαδη... ενακαρχιρε:ο,τι και να πω ειναι λιγο...θα τον χαρακτηριζα αστειο, αν δεν ηταν τοσο επικινδυνος για την ομαδα μας....την βρισκει με τις 4.... λεοντιου:εμενα ρε παιδια αμυντικα δεν μου αρεσε, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ο γκαλετι τον ειχε κανει γιο-γιο(βεβαια δεν ειχε και βοηθειες) και γενικα πιστευω πως ο σωματοτυπος του δεν κανει για αμυντικος ματος:προσπαθησε αρκετα με περισσοτερους αντιπαλους στο κεντρο τζιωλης:ανυπαρκτος, δεν τον ειδα πουθενα εκτος απο μια φαση που εκανε, οταν γειωσε κανονικα παπ και μαντζιο που κανανε κινηση μετα απο κλεψιμο μπαλας και προτιμησε να σουταρει...προσεξτε οτι τα ρουχα του μετα απο καθε παιχνιδι ειναι οπως οταν ξεκιναει...δηλαδη δεν πεφτει καθολου κατω για τακλιν και μαρκαρισματα... καραγκουνης:αν και προσπαθησε, περιμεναμε τα παντα απο αυτον και γιαυτο σταθηκε κατωτερος των προσδοκιων μας δημουτσος:πολυ καλος ο πιτσιρικας με θρασος και τεχνικη, αν και αργος για την θεση του δεξιου χαφ(στο τελος κουραστηκε) παπ:τελειως διαφανης σε ολο το ματς, ντεφορμε εδω και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ μαντζιος:εκνευριστικος, καθυστερησε οποιες προσπαθειες επιθεσης τυχον ειχαμε και επεμενε να κανει τριπλες και τσαλιμακια,νομιζει οτι σπριντ ειναι μαρκα τσιχλας βυντρα:μοναδικο παγκοσμιο φαινομενο ποδοσφαιριστη που μπορει σε 10 μονο λεπτα παιχνιδιου να κοψοχολιασει ολο το γηπεδο και οσους τον βλεπουν απο το σπιτι με τις ενεργειες του ν ντογιε:εδειξε τσαγανο στις κινησεις του και εχει το στυλ οδοστρωτηρα αν και επαιξε πολυ λιγο....μαλλον η καλυτερη μεταγραφη του παο νινης:δεν επαιξε αρκετα για να κανει κατι αν και μονο και μονο το ξεσηκωμα οταν μπηκε στο γηπεδο δειχνει οτι το παιδι εχει(?) την στοφα του μελλοντικου ηγετη πεσειρο: αρκετα λαθη σε ολους τους τομεις που εν μερει μονο δικαιολογουνται γιατι εκανε 2 αναγκαστικες αλλαγες και δεν μπορεσε να αλλαξει την ροη του παιχνιδιου οπως θα ηθελε....ειναι αρχη ομως ακομα και γιαυτο επιφυλασσομαι.... εξεδρα: απολυτη ηρεμια και χαλαροτητα...ας οψεται ο σωφερ.... οσο για τον κερατουκλη βουλη, πρεπει να ντρεπεται τουλαχιστον που φοραει παντελονια....να δω την ευαισθησια της πειθαρχικης τις επομενες μερες για την εξυγιανση και το ιματζ του ποδοσφαιρου μας.... τελος, συμφωνω με καιζερ για Νεα Ερυθρολευκη Τηλεοραση
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε μάλλον τον πείραζε η υγρασία στον Πειραιά και πήγε στην Γκατζολία να βρει την υγεία του. Επίσης άλλο τόσο μαγκιά είναι να λες 'καλά έπαθε' για έναν παίχτη που γύρισε το γόνατό του (μετά από σπρώξιμο για να μην ξεχνιόμαστε). παραδεχτηκα οτι ειναι καφριλα ομως!! και πλακα να κανουμε βασικα, ετσι το ειπα για να αναψουν τα αιματα. ασε που δεν ειπα καλα επαθε(δηλαδη οτι το αξιζε), ειπα γουσταρα που το επαθε, οπως ολοι εδω μεσα οι βαζελοι γουσταρετε να δειτε οποιονδηποτε παιχτη του γαυρου να χτυπαει, να ξεφτιλιζετε, να αποβαλετε....Με τον ιδιο τροπο που ειναι για σας μαγκας ο ντογιε που αν δεν τον κρατουσε το μελος θα ειχε πλακωσει και καλα τον βουλη. και το 1το που ειπες παλι δεν αποτελει επιχειρημα για το αν ξερεις την αληθεια
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγάλο άχτι του έχετε του Βούλη.Πρέπει να είναι από τότε που καβάλησε τον ανάσκελο. οχι, ειναι απο τοτε που δεν μας καλεσε σπιτι του να γλεντησουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ μαζι με την γυναικα του
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ελα παιδια με τον ανυπαρκτο θα ασχολουμαστε τωρα. ενας ξεφτιλσμενος κερατας ειναι και αυτο ειναι ολο.
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 οχι, ειναι απο τοτε που δεν μας καλεσε σπιτι του να γλεντησουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ μαζι με την γυναικα του παντος να ξερετε οτι κατα ενα τεραστιο ποσοστο ο βουλης δεν προκειται να μπει και να διβασει αυτα τα σχολια, ουτε με αυτα τα σχολια την λετε ουσιαστικα σε καποιο γαυρο εδω μεσα γιατ και μενα και οποιουδηποτε γαυρου εδω μεσα το ιδιο στα @@ μας ειναι τι εκανε η γυναικα του και με ποιον πηδιεται. Δεν ειναι σαν να μου λες, καλα ρε ερχεσαι να με αντιμετωπησεις με τον μπορχα τον παραουρο που δεν ξερει μπαλα, η ο αντονακις που σας των δωσαμε και του μπενουν τα γκολ μεσα απο την μασχαλη....πες οτι θα μας πειραξει αυτο, αλλα τα σχολια για την γυναικα του αντζα δεν χτυπανε καμια ευαισθητη φλεβα παρα μονο αν τα διαβαζει ο ιδιος! Οποτε τσαμπα το συνεχιζετε.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ Σαν την ταινια με τον Τσαρλι Σιν που οι εξωγηινοι γυριζαν αναποδα τα γονατα τους. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ φετος δεν εχω 1. Το καλυτερο 10αρι μου 2. Τον καλυτερο αμυντικο μου 3. Το καλυτερο αριστερο μου χαφ και μου χτυπαει το καλυτερο αριστερο μου μπακ!!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Ευτυχως δεν εχει κατι ο Ματος διοτι θα εχανα το καλυτερο μου αμ.χαφ και εκει θα μιλαγαμε "Μας κανει πλακα ο Θεος"
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 που την μαθατε ρε σεις την αληθεια?? εγραψε καμια αυτοβιογραφια ο αντζας?? εγω εχω ακουσει 10 διαφορετικες εκδοχες του τι ειχε γινει (αν και πολλες αφορουσαν την γυναικα του να τον περνει απο συμπαικτη, προπονητη, μασερ...κτλπ λολ) Ξέρουν αυτοί την αλήθεια γιατί έχουνε πείρα. Άριαν Κόμαζετς....
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 παντος να ξερετε οτι κατα ενα τεραστιο ποσοστο ο βουλης δεν προκειται να μπει και να διβασει αυτα τα σχολια, ουτε με αυτα τα σχολια την λετε ουσιαστικα σε καποιο γαυρο εδω μεσα γιατ και μενα και οποιουδηποτε γαυρου εδω μεσα το ιδιο στα @@ μας ειναι τι εκανε η γυναικα του και με ποιον πηδιεται. Δεν ειναι σαν να μου λες, καλα ρε ερχεσαι να με αντιμετωπησεις με τον μπορχα τον παραουρο που δεν ξερει μπαλα, η ο αντονακις που σας των δωσαμε και του μπενουν τα γκολ μεσα απο την μασχαλη....πες οτι θα μας πειραξει αυτο, αλλα τα σχολια για την γυναικα του αντζα δεν χτυπανε καμια ευαισθητη φλεβα παρα μονο αν τα διαβαζει ο ιδιος! Οποτε τσαμπα το συνεχιζετε. Μα δεν την λεμε σε σας τους γαβρους ουτε στον βουλη, απλως απανταμε στον φιλο αρρωστο 7 στην ερωτηση του γιατι εχουμε τοσο αχτι με τον βουλη.Εκανε μια ερωτηση το παιδι, να μην του απαντησουμε? Παντως εμενα αν ημουν ολυμπιακος δεν θα μου πολυαρεσε να εχω παιχτη εναν που του ειχανε παρει παρτουζα την γυναικα 2(?) πρωην συμπαικτες του.Θα μου εκανε καπως....but that's just me.... Αυτο το λεω γιατι υποστηριζεις οτι δεν σας νοιαζει τι κανει ο Αντζας με την γυναικα του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.