KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παρατήρησέ τον. Οι περισσότερες μπαλιές που πάει να βγάλει είναι λάθος, όσο πιο μακρινές, τόσο πιο λάθος. Αμυντικά εκεί που μπορεί να τα πηγαίνει καλούτσικα, κάποια στιγμή θα την κάνει την μαλακία και εκεί. Και πλακα πλακα και εκει δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο. Αυτα τα βγαζουν οι Γκοντζολογιαννηδες για να τον στηριξουν και να κατηγορησουν τους κακους οπαδους. Φαβαδορος αλλα φοβερος αμυντικος ειναι ο Μορρις. Ο Μορρις αν δεν εκανε τις γκελες θα επαιζε σε ομαδα επιπεδου 5αδας Πριμερα Ντιβιζιον, τα τακλιν του, η ταχυτητα του, η ευλειξια του ειναι φοβερα. Ο Βυντρα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ τοσο καλο, ειναι απλα ενας ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ αμυντικος
1980 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 με αριστα το 10 ο λουκας ειναι του 4 το πολυ για μενα. αλλα με τον ψυχολογικο πολεμο που τρωει απο ολους μας απο την ωρα που θα βγει απο την φυσουνα μεχρι το 90 δεν σου δινει ουτε το 4.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 με αριστα το 10 ο λουκας ειναι του 4 το πολυ για μενα. αλλα με τον ψυχολογικο πολεμο που τρωει απο ολους μας απο την ωρα που θα βγει απο την φυσουνα μεχρι το 90 δεν σου δινει ουτε το 4. ΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΩΡΕ???? Μην τρωτε οτι σας σερβιρει ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος ρε μαγκες, τοσο δυσκολο ειναι? Θυμασαι εσυ περσυ ματς(σου χαριζω τα 2 πρωτα χρονια που ακομα δεν τα ακουγε τοσο και σιγουρα δεν θα θυμασαι ματς) που να ακουστηκε ΕΝΑ συνθημα απο την κερκιδα κατα του Λουκα η ΈΝΑ "ου" με το που επερνε την μπαλα? Εγω θυμαμαι μονο την μουρμουρα και τα "ααααααααα" οποτε ΕΚΑΝΕ μαλακια. Δηλαδη αυτο το 4 που λες ρε φιλε, ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΝ, ΠΡΙΝ φτασει να ακουει κραξιμο Η μονη διαφορα ηταν οτι ο Σαλπιγγιδης πχ αν εκανε μαλακια δεν ακουγοταν πολυ σουσουρο, στον Βυντρα αμεσως. Δεκτο. Αλλα ρε μαγκα ο Σαλπιγγιδης εκανε και κατι καλο ωστε να του χαριζεις μια μουρμουρα. Ο Βυντρα ΤΙΠΟΤΑ,πως ζηταει να του χαριστω ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ αυτο που λεει ολος ο κοσμος. Οι ιδιοι ανθρωποι ειμαστε που πηγαινουμε γηπεδο (οκ, προσωπικα δεν παω πλεον) 20 χρονια που θυμαμαι. Και οι πολλοι παμε και μπασκετ, καποιοι πανε και βολευ. ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ 20χρονια, οι ιδιοι ανθρωποι, σε 3 αθληματα και μονο στον Βυντρα βγαινει το γαμημενο το ψυχολογικο???Ο Λαγωνικακης που ακουγε ενα καρο πραγματα του εφταιγε ποτε ο κοσμος?Τι στο διαολο στηριξη εχει αυτο το παλικαρι μωρε απο τα ΜΜΕ πια?Ρε μπας και πηδαει τον Τζιγγερ?
serafeim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Θυμαμαι μια φορα που τον Ντινο Ραντζα του ειχαμε πεταξει αυγα και του Σουποντιτς μετα απο τον αποκλεισμο με την Στεφανελ. Αν θυμαμαι καλα αυτοι οι δυο μετα απο ενα μηνα πηραν το πρωταθλημα μεσα στο παλε!!! Ερωτηση 1 Αυτοι γιατι δεν επικαλεστηκαν ψυχολογικα προβλήματα? Ερωτηση 2 Οι Γκοτζολογιαννηδες υποστηριζαν τοσο πολυ τοτε τους παιχτες ή τους εκραζαν και αυτοι? Ηθικο Διδαγμα: Για μενα οταν εισαι παιχταρας δεν υπαρχουν ουτε ψυχολογικα ουτε τιποτα. Στεναχωριεσε για λιγο αλλα μολις μπεις στον αγωνιστικο χωρο τα ξεχνας ολα και παιζεις αυτο που ξερεις....αν ξερεις
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 καιζερ δεν διαβαζω αθλητικες εφημεριδες και αν διαβασω αυτη θα ειναι καμια σπορτντει και εκει τα διεθνη δεν διαβαζω καν τα ρεπορταζ για τις ελληνικες ομαδες.οποτε δεν επηρεαζομαι απο καποιον. απλα οσες φορες εχω παει στην μπαλλα απο τοτε που παιζει ο βασικος ο τυπος ακουει τα εξαμαξης απο την ωρα που αρχιζει ο αγωνας , και βαζω και εγω τον εαυτο μου μεσα. με το που τον βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια και με την παραμικρη μαλακια που θα κανει αρχιζω το κραξιμο. ειμαι ο τελευταιος που θα τον υπερασπιστει γιατι ειναι ο ορισμος του αμπαλου απλα αυτο το 4 που μπορει να σου δωσει πιστευω οτι αν χαλαρωναμε λιγο με την παρτη του θα στο εδινε μεχρι τον ιανουριο που ειναι να σηκωθει να φυγει αν φυγει. αποψη μου και εκτιμηση μου για το συμβαινει με αυτον ετσι. σεραφιμ δεν ειναι ολοι οι χαρακτηρες οι ιδιοι. αλλο οσο τους κραζεις μπορει να σε κανουν να το βουλωσεις με την αποδοση τους αλλοι πεφτουν παρα πολυ. ανθρωποι ειναι οχι μηχανηματα.
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 πολυ ενθουσιασμο βλεπω... ε ρε γλεντια που θα εχουμε σημερα....η που θα δουμε σουπα χιναρι η που θα χασουμε και θα γινει καλοκαιρινη η λεωφορος (εχει και καμερες που λειτουργουν σημερα....ο νοων νοητο) η που θα κερδισουμε και θα εχουμε διθυραμβικα σχολια στις φυλαδες.
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Στάνταρ 1Χ2 δηλαδή... υπαρχει και η διακοπη αλλα ειναι πολυ ψοφια τα πραγματα.... λογικα χ ταμπουρωμενοι θα κατεβουν και οι δυο πιο πολυ ο γαβρος βεβαια γιατι αμα χασει ο τακης δεν κανει παρελαση.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 καιζερ δεν διαβαζω αθλητικες εφημεριδες και αν διαβασω αυτη θα ειναι καμια σπορτντει και εκει τα διεθνη δεν διαβαζω καν τα ρεπορταζ για τις ελληνικες ομαδες.οποτε δεν επηρεαζομαι απο καποιον. απλα οσες φορες εχω παει στην μπαλλα απο τοτε που παιζει ο βασικος ο τυπος ακουει τα εξαμαξης απο την ωρα που αρχιζει ο αγωνας , και βαζω και εγω τον εαυτο μου μεσα. με το που τον βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια και με την παραμικρη μαλακια που θα κανει αρχιζω το κραξιμο. ειμαι ο τελευταιος που θα τον υπερασπιστει γιατι ειναι ο ορισμος του αμπαλου απλα αυτο το 4 που μπορει να σου δωσει πιστευω οτι αν χαλαρωναμε λιγο με την παρτη του θα στο εδινε μεχρι τον ιανουριο που ειναι να σηκωθει να φυγει αν φυγει. αποψη μου και εκτιμηση μου για το συμβαινει με αυτον ετσι. σεραφιμ δεν ειναι ολοι οι χαρακτηρες οι ιδιοι. αλλο οσο τους κραζεις μπορει να σε κανουν να το βουλωσεις με την αποδοση τους αλλοι πεφτουν παρα πολυ. ανθρωποι ειναι οχι μηχανηματα. Aυτο που σου λεμε ομως αδελφε ειναι και θελω να μου απαντησεις 1. Εχεις ακουσει εσυ συνθημα εναντιον του Βυντρα? 2. Εχεις ακουσει εσυ κραξιμο ΠΡΙΝ κανει μαλακια ο Βυντρα? 3. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι του 4?Εχει παιξει ποτε εστω αυτο το 4 για να τον στηριξω? 4. Αν ειναι απο αυτους που δεν αντεχουν το κραξιμο τι δουλεια εχει στον Παναθηναικο? 5. Απο ολους τους αθλητες, ολα αυτα τα χρονια, στα 3 μεγαλυτερα τμηματα της ομαδας πως γινεται να μην μπορω εγω και αλλοι να θυμηθουμε ΕΝΑ αθλητη που να τα εριξε ολα στα ψυχολογικα προβληματα?10αδες ακομα εχουν φαει κραξιμο, αυτοι γιατι δεν κατηγορησαν τον κοσμο?
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Aυτο που σου λεμε ομως αδελφε ειναι και θελω να μου απαντησεις 1. Εχεις ακουσει εσυ συνθημα εναντιον του Βυντρα? 2. Εχεις ακουσει εσυ κραξιμο ΠΡΙΝ κανει μαλακια ο Βυντρα? 3. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι του 4?Εχει παιξει ποτε εστω αυτο το 4 για να τον στηριξω? 4. Αν ειναι απο αυτους που δεν αντεχουν το κραξιμο τι δουλεια εχει στον Παναθηναικο? 5. Απο ολους τους αθλητες, ολα αυτα τα χρονια, στα 3 μεγαλυτερα τμηματα της ομαδας πως γινεται να μην μπορω εγω και αλλοι να θυμηθουμε ΕΝΑ αθλητη που να τα εριξε ολα στα ψυχολογικα προβληματα?10αδες ακομα εχουν φαει κραξιμο, αυτοι γιατι δεν κατηγορησαν τον κοσμο? 1. συνθημα οχι με την κυριολεκτικη του ενοια 2. ναι απειρες φορες συγκεκριμενα ατομα τον βριζουν με το που παταει στο χορταρι 3. προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι στην καλυτερη του μερα μπορει να πιασει το 4.νομιζω με την μπαρτσελονα στο οακα το ειχε πιασει. 4. καμια δουλεια δεν εχει στην ομαδα εγω δεν αντεχω καν να τον βλεπω. 5. δεν το εριξα εκει απλα ειπα τον εχουμε που τον εχουμε φαινετε οτι δεν την παλευει κιολας με την μουρμουρα απο την κερκιδα αποσυντονιζετε παραπανω και απο οσο εκτος τοπου και χρονου ειναι ηδη ας τον αφησουμε μπας και δωσει αυτο το 4 μεχρι τα χριστουγενα.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 2. ναι απειρες φορες συγκεκριμενα ατομα τον βριζουν με το που παταει στο χορταριAλλα ειδικά στο αχανές ΟΑΚΑ αποκλείεται να εφτανε στ'αυτιά του. Στα ελλάχιστα ματς που πηγα περσυ καιγω τον εβριζα, και ο διπλα κτλ αλλα δεν ακουγοταν σουσουρο3. προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι στην καλυτερη του μερα μπορει να πιασει το 4.νομιζω με την μπαρτσελονα στο οακα το ειχε πιασει. 1 ματς ρε αδελφε?1 ματς σε 3 χρονια εχουμε και μας το πιπιλανε? Να σου θυμησω οτι το παλικαρι μας εχει κοστισει γκολ ενω εκανε προθερμανση?Να θυμηθω τα γλεντια με την Λανς?Γιαυτο τον γιουχαρει ο κοσμος, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ για να καταλαβουν οτι δεν τρωμε κουτοχορτο και πως 3 χρονια με δεξι μπακ που εφοσον δεν βρεχει και εφοσον ειναι στην μερα του και εφοσον πεσει η τιμη της ντοματας και εφοσον εχουμε πιεση 1 ατμοσφαιρας και εφοσον δεν γαμει κανείς στο Ν.Ψυχικο εκεινα τα 90' τοτε μπορει να πιασει το 4 και το 5 ειναι υπεραρκετα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ γιατι θα μας τον κατσικωσουν ακομα περισσοτερα χρονια!!!Γιατι να τον στηριξω?Εδω μου τον εχουν μπαστακωσει και δεν τον πουλησαν για 2εκ. αν εχεις τον Θεο σου, που να τον χειροκροτουσα, αρχηγο θα τον εκαναν 5. δεν το εριξα εκει απλα ειπα τον εχουμε που τον εχουμε φαινετε οτι δεν την παλευει κιολας με την μουρμουρα απο την κερκιδα αποσυντονιζετε παραπανω και απο οσο εκτος τοπου και χρονου ειναι ηδη ας τον αφησουμε μπας και δωσει αυτο το 4 μεχρι τα χριστουγενα. Να σου πω την αληθεια, αν βγει η διοικηση και δεσμευτει πως το χειμωνα περνει τον πουλο, εγω μεχρι που θα τον χειροκροτησω. Ο μονος παικτης μαγκες που θα παμε στο αεροδρομιο οταν φυγει, οχι οταν ερχεται
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 την ιδια αποψη εχουμε απλα την εκφραζουμε διαφορετικα. απλα λεω οτι εφοσων εχουμε τον μαλακα τον σωφερ που ηταν η μεγαλυτερη ευκαιρια να τον στειλει αδιαβαστο, να παρει 1.7 εκατομυρια για τον λουκα και μου τον κραταει γιατι λεει δεν βρισκει αντικαταστατη( αυτο πολυ περιεργο μου φαινετε γενικα σαν δηλωση) και βλεπω σημερα οτι ο πεσειρο δεν τον κατεβαζει βασικο και παιζει με νιλσον λεοντιου δεν υπαρχει καμια λογικη , λεω οτι αφου προφασιζετε συνεχεια οτι δεν αντεχει το κραξιμο απο την κερκιδα ας σταματησει να μην υπαρχει αυτη η δικαιολογια κατα πρωτον και κατα δευτερον οτι μπορει να δωσει ας το δωσει αφου για καποιον ανεξηγητο λογο υπαρχει στην ομαδα.
liapinio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια πραγματικα συμφωνω με οσα λετε για τον λουκα,αλλα τι ψαχνετε να βρειτε?μονο αυτος ειναι που παιζει με αυτα τα χαλια στην ελλαδα?Για το ρεχαγκελ τι να πω?οτι βαζει ακομα στα φιλικα τον βυντρα αριστερο μπακ και δεν βαζει τον σπυροπουλο.ειδα χτες τα 2 ματς και εχασα 4 ωρες.οι ομαδες δεν ειναι ετοιμες.ποτε θα ειναι ετοιμες δλδ?το πρωταθλημα ξεκινησε και με καθυστερηση.
johnyboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Σπυρόπουλος δεν έκλεισε τα 30 και ούτε είναι κολλητός του Ρεχάγκελ για να παίξει.Το παλικάρι δεν έχει μέσο.
1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια πραγματικα συμφωνω με οσα λετε για τον λουκα,αλλα τι ψαχνετε να βρειτε?μονο αυτος ειναι που παιζει με αυτα τα χαλια στην ελλαδα?Για το ρεχαγκελ τι να πω?οτι βαζει ακομα στα φιλικα τον βυντρα αριστερο μπακ και δεν βαζει τον σπυροπουλο.ειδα χτες τα 2 ματς και εχασα 4 ωρες.οι ομαδες δεν ειναι ετοιμες.ποτε θα ειναι ετοιμες δλδ?το πρωταθλημα ξεκινησε και με καθυστερηση. τα δυο χτεσινα ματς ηταν πραγματικα αποκαρδιωτικα. κατεβαλα προσπαθεια για να τα δω δεν γινοταν με τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.