Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχώς προβλέπω δύσκολη χρονιά για την ελλάδα φέτος. Άρης λάρισσα είναι με το 1,5 πόδι εκτός, πολύ πιθανό να αποκλειστούν και αεκ πανιώνιος.

Ολυμπιακός πιστεύω θα βγει 4ος αλλά ελπίζω να μαζέψει κανένα πονταλάκι, παναθηναικός μέτρια πράγματα, ότι και να κάνει δύσκολα τα πράγματα για την ελλάδα. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα..

Όσο για το βύντρα από όταν είχε ξεκινήσει το θέμα πριν 15 μέρες είχα γράψει ότι όλο αυτό είναι κόλπο του τζίγγερ μήπως και ανεβάσει την αξία του βύντρα στα μάτια των φιλάθλων. Απορώ πως μερικοί είναι τόσο αφελείς.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
????

σοβάρα το λές; δεν κάνω επίθεση αλλά διάβασα σχετικά με δαύτη

και μου μοιάζει ΤΟ καφενείο.

θα τους κάνουμε ήρωες πάλι μου φαίνεται εντός γηπέδου τους αντιπάλους..

ε ρε περασμένα μεγαλεία...

Τι να σου πω ρε φίλε.Λίγο που το έψαξα στι ιντερνετ, την παρουσιάζαν ώς την χειρότερη που μπορούσε να μας τύχει από τις αδύναμες.

Όπως και να χει αν καταφέρουμε και αποκλειστούμε από αυτήν ρεζίλι θα γίνουμε.

Δημοσ.
λάρισσα είναι με το 1,5 πόδι εκτός

Βασικά εμείς όποια και να μας έπεφτε θα είχαμε τον ίδιο άθλο μπροστά μας. Δηλαδή με Ajax είχαμε περισσότερες ελπίδες; Ή μήπως με Παλέρμο ή Ρεννές; Άντε, να υπήρχε μια ελπίδα παραπάνω αν πέφταμε με Braga (με τη λογική ότι επειδή παίζει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, θα είναι λίγο πιο εύκολη).

Γενικά, δε νομίζω ότι υπήρχε για καμία από τις ελληνικές ομάδες αντίπαλος που θα μπορούσε να παιχτεί στα ίσια. Όταν βρεθείς στους αδύνατους, πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Δημοσ.

αυτή η αρτμέντια είναι που είχε ρίξει 5 στη σέλτικ και πέρασε αυτή τελικά τσάμπιον λιγκ πριν 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
Ε, τι να θέλει; Αφού τρώει γιούχα κάθε φορά που παίρνει την μπάλα. Και να ΕΧΕΙ ένα κάποιο ταλέντο, δε μπορεί να παίζεις μπάλα υπό τέτοιες συνθήκες.

Το γράφω τώρα, για να μην ξαφνιαστείτε α λα Γκέκα αν και όταν τελικά φύγει (αν και δεν το πιστεύω ούτε εγώ για τον Βύντρα, πιστεύω ότι είναι απλά ατάλαντος, αλλά λέω...)

Ρε αδελφε, μην μασας και συ την προπαγανδα Γκοντζου...ΓΙΑΤΙ τρωει γιουχα?Ετσι μας καυλωσε να γαμησουμε την ψυχολογια του ανθρωπου?

Οταν ηρθε σαν αντι-Γιουρκας ολοι δεν τον χειροκροταγαν και τον στηριζαν?Εγω θυμαμαι που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ τον βγαζαμε και καλυτερο του Γιουρκα γιατι μπορει να παιξει και σεντερ μπακ

Εκανε ποτε τιποτα να το δικαιολογησει?Οχι.

Τι θελει να ακουει, μονο μπραβο?

Καποτε ο Σαραβακος τον εβριζε ενα γηπεδο σε ευρωπαικο παιχνιδι(νομιζω) εκει που εκανε ζεσταμα. Τι εκανε ο Μητσαρας(και οχι ο Λουκας)??? Εσκυψε το κεφαλι, μπηκε μεσα στο 2ο ημιχρονο και πεταξε ενα φαουλακι

Τι θελει ο Λουκας?Με τις μαλακιες που κανει να του λενε και μπραβο???

Ο Μπατιστ το 2003 που ειχε ερθει γελαγαν τα Πατησια. Ο Μπατιστ του Νοεμβρη του 2006 βγηκε καλυτερος παικτης της Ευρολιγκα για εκεινο το μηνα. Οταν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι δουλευεις για να διαψευσεις αυτους που σε κραζουν

Και για να τελειωνουμε, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ???Ειλικρινα θυμασαι ενα συνθημα εναντιον του Βυντρα???Γιατι εγω θυμαμαι τα "Αντε γαμησου Μπασινα" και τα "Επαλε Επαλε ναχαμε ενα αργιλε φυσα ρουφα πατατωνε να σε βλεπαμε Πελε" αλλα τοτε δεν μιλαγαμε γιατι θελαμε να τους ξεφορτωθουμε,οπως και με τον Νικοπολιδη "Ρουφιανε αρχιδη Νικοπολιδη" κτλ, οχι για να να ξερουμε τι λεμε.

Και οσο για το "ου"...Ο Γκοντζος και ο Νικολογιαννης μπορουν να πουν μια φορα σε επισημο παιχνιδι που να ακουστηκε "ΟΥ" ΠΡΙΝ ο Βυντρα κανει μαλακια. Διοτι αυτο ειναι κραξιμο, οταν με το που περνει την μπαλα γιουχαρεις. Τις γιουχες ο Λουκας τις ακουει ΑΦΟΥ κανει την μαλακια. Θα μου πεις οταν κανει μαλακια ο Νινης δεν γιουχαρεις. Ε, ο Νινης με μισο γυρω στα ποδια του ομως και στα 17 του εχει κανει ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ μαλακιες και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγικα αποτι εχει κανει ο Λουκας σε 3 γεματες χρονιες στα 25 του.

Και κυριως ο Νινης δεν εχει γυρισει να πει την υπερτατη μαλακια "Γιαννακη γελαει μαζι σου ολη η Ελλαδα". Σε μια προταση ο ΛουκΑΚΟΣ(γιατι δεν αξιζει καν να τον λεμε Λουκα) καταφερε και χωρεσε

-Υπεροψια (οταν μιλας ετσι εσυ ο πουθενας στον αρχηγο του Παναθηναικου με τα οσα στραβα εχει)

-Ασεβεια(οταν αποκαλεις Γιαννακη ενα ανθρωπο 8 χρονια μεγαλυτερο σου που εχει παιξει και ανοιξη ΤΛ τουλαχιστον)

-Αιθεροβασια(οταν δεν καταλαβαινεις με ποιον γελαει ολη η Ελλαδα, για σενα χτυπαει η καμπανα Λουκακο)

ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΝΤΖ. ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑ.

Τον εχω 3 χρονια? Τον εχω

Παιζει? Αρχιδια

Οποτε?

Φταιει αυτος?Φταιει η διοικηση?Φταιω εγω?ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ??Ο συνδιασμος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Θα φυγουν οι οπαδοι ή η διοικηση?Οχι (αν και μακαρι να εφευγε το καρκινωμα). Αρα ας παρει τον πουλο ο Λουκακος

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, όταν ε μια συνεντευξη τύπου είχε πει 'ε κάποιον πρέπει να βρίζουν, βρίζουν εμένα' τον είχα λυπηθεί. Στο κάτω κάτω, τόσο μπορούσε, τόσο έπαιζε, άρα δεν έφταιγε αυτός.

Αλλά από τη στιγμή που γύρισε και είπε όσα είπε στον αρχηγό της ομάδας, τον πούλο.

Δημοσ.

Μερικα τελευταία λόγια γιά τον Βύντρα καί ελπίζω να μην χρειαστεί να ασχοληθώ ξανα με τον εν λόγω κύριο.Εξ άλλου το θέμα έχει πιά εξαντληθεί.

Λοιπόν,όπως κάθε νέος άνθρωπος σκέφτεται το μέλλον του καί τι τού ταιριάζει καλύτερα να ασχοληθεί στη ζωή του, να επιλέξει δηλαδή το επάγγελμά του έτσι καί ο Λουκάς είπε να γίνει ποδοσφαιριστής.

Το θέμα δεν είναι αυτό.Κάθε άνθρωπος δικαιούται να κάνει όνειρα.Το θέμα είναι πιοοί(εγκληματίες) προπονητές, τεχνικοί, παράγοντες τού έδωσαν την ευκαιρία να πιστεύει ότι είναι Μπεκεμπάουερ.Δυστυχώς ο Λουκάς είναι κλασσικό παράδειγμα ανθρώπου πού βρέθηκε σε μιά δουλειά γιά την οποία απλά δεν κάνει.Όπως υπάρχουν γιατροί πού δεν κάνουν άσχετα αν νομίζουν ότι είναι ο Γιακούπ ή όπως υπάρχουν αστυνομικοί πού δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά η δεν ξέρω τι άλλο, έτσι έγινε καί με τον ποδοσφαιριστή.Όπως δεν υπάρχει αξιοκρατία στα συστήματα αξιολόγησης σήμερα όπου πολλές φορές το μέσον καί ο θείος απ την Κορώνη έχουν μεγαλύτερη σημασία κάπως έτσι βρέθηκε καί ο Βύντρα(καί άλλοι γιά να μην αδικούμε μόνο αυτόν), να παίζουν μπάλλα καί σε μας τα νεύρα

Σημεία των καιρών δηλαδή.

Πάντως όσον αφορά στο βρίσιμο.Ας σταματήσουν να τον βρίζουν στο γήπεδο γιατί κατάντησε πιά ανούσιο.Ας βρίσουν με όλη τη δύναμη τούς ηθικούς αυτουργούς πού τον έχουν καί παίζει γιατί άλλο τόσο ίσως καί περισσότερο φταίνε αυτοί.Τζίγκερ Βέλιτς ίσως καί Πεσέιρο ακόμη καί τον Ρεχάγκελ!

edit:

Απόδειξη ότι ο Τζίγκερ δεν είναι έξυπνος επιχειρηματίας είναι πού είχε μιά ευκαιρία να ξεφορτωθεί τον παίχτη καί να βάλει καί κάποια λεφτά στο ταμείο καί την έχασε.Έτσι να δείτε πού θα μείνει αμανάτι στην ομάδα γιά να κοροιδεύει τον αρχηγό Γκούμα ότι λέει γελάει όλη η Ελλάδα με τον Γιάνναρο!

Μιλάμε γιά απύθμενο θράσος.

Δημοσ.

Προσωπικά, μάλλον απλά δεν μπορώ να κατανοήσω το φαινόμενο. Ο Ρεχάγκελ (που προσωπικά εκτιμώ) γιατί τον καλεί στην εθνική; Τι στο καλό; Με βύσμα παίζει ρε παιδιά; Δεν καταλαβαίνω. Να πω την αλήθεια δεν τον έχω παρατηρήσει πολύ τον παίχτη (ως ελάχιστα), αλλά όποτε μου τύχει να τον δω, πολύ απλά παίζει τον ορισμό του "μέτρια" (στο manager θα είχε 6άρι ή 7άρι σε κάθε αγώνα). Ούτε μαύρα χάλια, αλλά ούτε και καλά.

Απλά πρόσφατα συνάντησα κι άλλους παναθηναϊκούς στις διακοπές και λέγανε ακριβώς τα ίδια (όχι μόνο για τον Βύντρα αλλά και για τον Τζιόλη με το μαλλί) και σκεφτόμουν "τι στο καλό; Μαγνητοφωνημένα τα έχουν;"

Δημοσ.

Kaizersone και Geovard με καλυψατε πληρως. :-D Απλα εγω πιστευω οτι πρεπει να συνεχιζουμε να τον βριζουμε για να μην μας περνανε και για χαζους :evil::twisted:

Δημοσ.
Προσωπικά, μάλλον απλά δεν μπορώ να κατανοήσω το φαινόμενο. Ο Ρεχάγκελ (που προσωπικά εκτιμώ) γιατί τον καλεί στην εθνική; Τι στο καλό; Με βύσμα παίζει ρε παιδιά; Δεν καταλαβαίνω. Να πω την αλήθεια δεν τον έχω παρατηρήσει πολύ τον παίχτη (ως ελάχιστα), αλλά όποτε μου τύχει να τον δω, πολύ απλά παίζει τον ορισμό του "μέτρια" (στο manager θα είχε 6άρι ή 7άρι σε κάθε αγώνα). Ούτε μαύρα χάλια, αλλά ούτε και καλά.

Απλά πρόσφατα συνάντησα κι άλλους παναθηναϊκούς στις διακοπές και λέγανε ακριβώς τα ίδια (όχι μόνο για τον Βύντρα αλλά και για τον Τζιόλη με το μαλλί) και σκεφτόμουν "τι στο καλό; Μαγνητοφωνημένα τα έχουν;"

Παρατήρησέ τον. Οι περισσότερες μπαλιές που πάει να βγάλει είναι λάθος, όσο πιο μακρινές, τόσο πιο λάθος. Αμυντικά εκεί που μπορεί να τα πηγαίνει καλούτσικα, κάποια στιγμή θα την κάνει την μαλακία και εκεί.

Δημοσ.

Μη νομίζεις ότι αμφισβητώ τα όσα λέτε. Παραείστε πολλοί άλλωστε. Το πρώτο διάστημα (πριν μήνες εννοώ) θεωρούσα ότι είναι εμπάθεια, αλλά με έχετε πλέον πείσει. Απλά αδυνατώ να κατανοήσω το φαινόμενο.

Δημοσ.
. Ο Ρεχάγκελ (που προσωπικά εκτιμώ) γιατί τον καλεί στην εθνική;

2 παραγοντες

Ο ενας ειναι το κλασσικο κολλημα με τις μεγαλες ομαδες. Ο Ρεχαγκελ πριν τον Σπυροπουλο (που δεν επαιξε κιολας) δεν καλει παικτη αν δεν παιζει σε μεγαλη ομαδα. Δεν θυμασαι τι εγινε με Τοροσιδη που δεν τον ειχε παρει καν σε αποστολη, ποσο μαλλον για 11αδα, περνει μεταγραφη στον γαυρο, την αλλη βδομαδα εχει ματς η Εθνικη βασικος ο Τοροσιδης!!!Δλδ 10 μερες πριν δεν του εκανε ουτε για 18αδα και μετα απο 10μερες του εκανε για βασικος!!!

Επομενως οτι δεξι μπακ κυκλοφορουσε σε μικρομεσαια ομαδα απλα δεν...

Σε αυτο προσθεσε το γεγονος οτι πλακα-πλακα ποια ομαδα ειχε αξιολογα δεξια μπακ ΕΛΛΗΝΕΣ??Η Ξανθη τον Τοροσιδη, πες ο ΠΑΟΚ τον Αραμπατζη πως τον λενε, τοτε δεν ειχε φανει και ο Γκαλιτσιος της Λαρισας, ε, οι αλλοι ειτε επιπεδου Βυντρα είτε ξενοι

Μολις ομως ο Τοροσιδης πηγε στον γαυρο, αποθεραπευθηκε ο Πατσατζογλου, ο Λουκας δεν πρεπει να εχει παιξει βασικος σε επισημο ματς, βασικα ουτε κανα αναπληρωματικος. Μονο στα φιλικα τον καλει

Εκτος αποταν κανει κατι ηλιθια πειραματα τυπου Τοροσιδης αριστερα ή Τοροσιδης κεντρο και Βυντρα αριστερα, κατι τετοια κουλα. Ενιγουει, με Γιουρκα υγιη, Τοροσιδη στον ιδιο ρυθμο, αν παρει και ο Σπυροπουλος μεταγραφη σε Ολυμπιακο,Παναθηναικο,ΑΕΚ, ξεχνα τον Βυντρα απο την Εθνικη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...