silverthan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μα μόλις πήραμε τον Δημούτσο, μέσα στα σχόλια στα ραδιόφωνα ήταν "...φανταζόμαστε ότι θα χρησιμοποιηθεί εύκολα το όνομα του και σε συνθήματα..."
serafeim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Την αλλη βδομαδα το ντερμπυ και αυτο που βαριεμε ειναι οτι θα μας πριξουν παλι με το πως θα παιξει ο ενας , τι θα κανει ο αλλος κτλπ. ΥΓ Φοβαμαι οτι οι νεκροι θα ξεπερασουν τους 70-80 (ελπιζω παντως αυτο να μην γινει)
geovard Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Παιδιά αυτές τις δύσκολες γιά τούς συμπολίτες μας ώρες επειδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αγωνία τους αφού εμείς είμαστε στην ασφάλεια τού σπιτιού μας καλύτερα ας μη μιλάμε γιά άλλες ελαφρότητες. Πάντως είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις να περνά μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης στην εκπομπή "όποιος αντέξει" στο supersport, καί να λέει. "Ας νικήσει ο γαύρος την Κυριακή καί ας καεί η Ελλάδα ολόκληρη!" Τόση αρρώστια πιά.Γιά την μπάλλα.Γιά την ψυχαγωγία.Όχι ρε πούστη τόση καφρίλα. Ευτυχώς το βούλωσαν καί οι πολιτικοί γιά λίγες μέρες καί προσπαθούν γιά μιά έστω φορά να ασχοληθούν γιά τον πολίτη.Έπρεπε να λαμπαδιάσουν άνθρωποι γιά να ξυπνήσουν μερικοί.
Panahs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ευτυχώς το βούλωσαν καί οι πολιτικοί γιά λίγες μέρες καί προσπαθούν γιά μιά έστω φορά να ασχοληθούν γιά τον πολίτη. Τι προσπαθούν να κάνουν?? Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!
johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αν ήμουν στη κατάσταση που είναι αυτοί οι άνθρωποι και ερχόταν ο χψ πολιτικός να μου πει την π@π@ρι@ του θα τον χτυπούσα δεν θα άντεχα.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Και μετά λένε γιατί τους λέμε ζωα, κρίμα για πολλους Ολυμπιακους που τους πέρνει η μπαλα με κατι τετοιους ηλιθιους
nfs11 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δε σε κατάλαβα Kaizer, τι σε πείραξε από αυτό το συγκεκριμένο εξώφυλλο ?
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δε σε κατάλαβα Kaizer, τι σε πείραξε από αυτό το συγκεκριμένο εξώφυλλο ? Απλα πες μου οτι δεν ειχες διαβασει την επικεφαλιδα με τα κοκκινα γραμματα, μονο με αυτο το σωζεις...
nfs11 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 lol Α ρε παιδιά α ρε παιδιά, έχετε τρελή πλάκα. Περιμένετε να κάνει πολιτικό ρεπορτάζ ο Πρωταθλητής (ο ποιός) και να μη σχολιάσει το γεγονός καθαρά οπαδικά, για ένα συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται ? Μου αρέσει που κιόλας μείνατε έκπληκτοι .... έλεος θα έλεγα. Kaizer ξεκόλα λίγο, θα ήθελες το κοινό που αγοράζει τον Πρωταθλητή να είναι και η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά δυστυχώς ατύχησες.
LL_NEO Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Περιμένετε να κάνει πολιτικό ρεπορτάζ ο Πρωταθλητής (ο ποιός) και να μη σχολιάσει το γεγονός καθαρά οπαδικά, Σε μια χώρα όπου κατοικούν άνθρωποι και όχι αυστραλοπίθηκοι αυτό είναι το μόνο λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.