crach13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ρε ο Σχορτσιανιτης ειναι και πολυ αμπαλος μιλαμε.Τι ειν'τουτο βρε παιδι μου???
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αμα θες σοβαρη αναλυση για τον Μασιγιαουσκας τα εχω πει ΚΑΙ στα 2 τοπικ πολλες φορες Αν τωρα ειλικρινα θεωρεις πως δεν "βλεπω" μπασκετ,ΕΙΔΙΚΑ μπασκετ,τοτε μαλλον εισαι ξαδελφακι του Παπαδημητριου που εκανε την μεταδοση για την ΝΕΤ "Πανεξυπνος ο Μασιγιαουσκας,τον φυλανε και πασαρει" α. ΑΡΑ δεν ειναι επιπεδου Νοβιτσκι η Πετζα που σκοραρει με οσους και να τον φυλανε.Γιατι για ενα διαστημα πιστευω πως ηρθε στην Ελλαδα το υβριδιο Τζορνταν-Πετροβιτς β. Τον φυλανε και πασαρει ε??Ε οχι ρε φιλε!!Τοτε στο Νεο Ηρακλειο εχουμε 20 Μασιγιαουσκας γιατι απο 15 χρονων οταν μας κανανε νταμπλ τιμ σπαγαμε διπλα η και στην γουικ σαιντ(αν ειμασταν αρκετα υπεροπτες) ακομα και αν μας περνανε τα βηματα στο μπασιμο κοβαμε σε αυτον που ερχοταν τρεηλερ.Με την Παπδημητρια/nfs11-ια λογικη αυτη την στιγμη παλευω με τον Ουεηντ για μια θεση στους Χιτ "Εβγαλε 3 ασσιστ" 3 ασσιστ το ασσο-δυο???ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,τι παικταρας ειναι αυτος!!??Κωστας Παταβουκας,Μηνας Γκεκος,Αρβιντας Μασιγιαουσκας.Τα 3 μεγαλα γκαρντ της Ευρωπης.Παρεπιπτοντως θαχε ενδιαφερον η στατιστικη του Φωτση ή του Μητσαρα Μηπως τελικα αρχιζετε να βλεπεται οτι ο Μασιγιαουσκας ΔΕΝ μπορει να παρει μονος του ματς??0 στα 2 εχει η Λιθουανια... ΥΓ. Για το "μηδενα προ του τελους μακαριζε" και τα "οποιος γελαει τελευταιος δεν καταλαβε το αστειο" Στα αθλητικα συνηθιζεται να κανουμε προβλεψεις.Το θεμα ειναι να μην ειμαστε κωλοτουμπες ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ και λεω σημερα,Κυριακη 20/8/2006 οτι ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΩΝ στο τελος της φετινης σεζον ο Παναθηναικος θα εχει ξαναπαρει το πρωταθλημα Ελλαδος και οτι θα περασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορα απο το ΣΕΦ,ο Ολυμπιακος δεν θα περασει απο το ΟΑΚΑ ουτε μια φορα ΕΦΟΣΟΝ δεν ερθουν ετσι τα πραγματα,βρες αυτο το ποστ και τριψτο μου στην μουρη.Τα "θα τα πουμε στο τελος" ειναι γιαυτους που φοβουνται να παρουν θεση.Διοτι ολοι πιστευουμε κατι,απλα δεν εχουν ολοι το θαρρος να put the money where their mouth is
nfs11 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Kaizer είσαι υπερβολικός και πάνω εκεί είναι η αντίθεση μου με σένα. Με βάση τη δική σου λογική, o Γιαβτόκας είναι άμπαλος με κάτι απίστευτο που δε το έχω ξαναδεί, 3 φάουλ στα 3 πρώτα λεπτά και κανένα πόντο βέβαια. Ξέρουμε και οι δύο όμως ότι δεν είναι έτσι και ούτε ο Γιασάιτιτς είναι καλύτερος του Μάτσε. Δε τρελάθηκα να κρίνω την αξία ενός διεθνώς αναγνωρισμένου παίκτη από ένα ματς Ο Μάτσε δεν είναι Νοβίτσκι για να παίζει μόνος του που και να το κάνε αυτό είδαμε που οδήγησε τη Γερμανία μια εβδομάδα μόλις πριν. Εννέα πόντους και στο πάγκο από το 25 να σου θυμίσω. Μήπως και αυτός είναι χώμα δηλ ; Λοιπόν εδώ θα είμαστε και θα κρίνουμε στο τέλος και τον Μάτσε και βέβαια καλύτερα τις ομάδες αφού άλλο Λιθουανία άλλο Ολυμπιακός άλλο Παναθηναικός. Ο Ολυμπιακός σου υπενθυμίζω δεν πήρε τον Μάτσε για να του παίρνει μόνος του τα ματς γιατί το έγραψες και αυτό. Ούτε φοβάμαι να πάρω θέση ούτε τίποτα άλλο μεγαλόστομο. Η δήλωση σου περί σοβαρών τραυματισμών κλειδιών για το τέλος της χρονιάς είναι έξυπνη αν και τη κάνεις λίγο από την δεξιά γιατί πλέον όλοι είναι παίκτες κλειδιά σε μια σύγχρονη ομάδα και δεν υπάρχει πλέον εποχή Γκάλη - Γιαννάκη. Καταλαβαίνω ότι η κατάκτηση των συνεχών πρωταθλημάτων από τον ΠΑΟ έχει δημιουργήσει μια έπαρση στους οπαδούς του αλλά κρατήστε μια πισινή γιατί ο φετινός Ολυμπιακός και προπονητή έχει και super παίχτες όσο και να προσπαθήσετε να μηδενίσετε καταστάσεις. Χωρίς γυριστές λοιπόν και εγώ σου λέω ότι ο Ολυμπιακός θα σαρώσει φέτος και μπορεί να σας αφήσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ είμαστε και κράτησε το link αυτό εφόσον δεν έρθουν έτσι τα πράγματα να μου το τρίψεις στη μούρη. Εγώ κράτησα πάντως το δικό σου.
revil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπαααα δε συμφωνώ με κανέναν από τους 2. Λοιπόν και γω δε φοβάμαι να πω τη γνώμη μου και λέω οτι θα πάρει πρωτάθλημα ο ΒΑΟ.Αν πέσω έξω κρατήστε το λινκ και τρίψτε το μου στη μούρη. Εγω πάντως έχω κρατήσει τα δικά σας. λοοοολ ελεος ρε μάγκες
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Kaizer είσαι υπερβολικός και πάνω εκεί είναι η αντίθεση μου με σένα. Με βάση τη δική σου λογική' date=' o Γιαβτόκας είναι άμπαλος με κάτι απίστευτο που δε το έχω ξαναδεί, 3 φάουλ στα 3 πρώτα λεπτά και κανένα πόντο βέβαια. Ξέρουμε και οι δύο όμως ότι δεν είναι έτσι και ούτε ο Γιασάιτιτς είναι καλύτερος του Μάτσε. Δε τρελάθηκα να κρίνω την αξία ενός διεθνώς αναγνωρισμένου παίκτη από ένα ματς Ο Μάτσε δεν είναι Νοβίτσκι για να παίζει μόνος του που και να το κάνε αυτό είδαμε που οδήγησε τη Γερμανία μια εβδομάδα μόλις πριν. Εννέα πόντους και στο πάγκο από το 25 να σου θυμίσω. Μήπως και αυτός είναι χώμα δηλ ; Λοιπόν εδώ θα είμαστε και θα κρίνουμε στο τέλος και τον Μάτσε και βέβαια καλύτερα τις ομάδες αφού άλλο Λιθουανία άλλο Ολυμπιακός άλλο Παναθηναικός. Ο Ολυμπιακός σου υπενθυμίζω δεν πήρε τον Μάτσε για να του παίρνει μόνος του τα ματς γιατί το έγραψες και αυτό. Ούτε φοβάμαι να πάρω θέση ούτε τίποτα άλλο μεγαλόστομο. Η δήλωση σου περί σοβαρών τραυματισμών κλειδιών για το τέλος της χρονιάς είναι έξυπνη αν και τη κάνεις λίγο από την δεξιά γιατί πλέον όλοι είναι παίκτες κλειδιά σε μια σύγχρονη ομάδα και δεν υπάρχει πλέον εποχή Γκάλη - Γιαννάκη. Καταλαβαίνω ότι η κατάκτηση των συνεχών πρωταθλημάτων από τον ΠΑΟ έχει δημιουργήσει μια έπαρση στους οπαδούς του αλλά κρατήστε μια πισινή γιατί ο φετινός Ολυμπιακός και προπονητή έχει και super παίχτες όσο και να προσπαθήσετε να μηδενίσετε καταστάσεις. Χωρίς γυριστές λοιπόν και εγώ σου λέω ότι ο Ολυμπιακός θα σαρώσει φέτος και μπορεί να σας αφήσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ είμαστε και κράτησε το link αυτό εφόσον δεν έρθουν έτσι τα πράγματα να μου το τρίψεις στη μούρη. Εγώ κράτησα πάντως το δικό σου.[/quote'] Μια παρατήρηση. Ο Παναθηναϊκός δε θα περιμένει από τον Γιαβτόκας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ούτε καν ο καλύτερος ψηλός μας θα είναι. Ένα μεγάλο κορμί θέλαμε, αυτό πήραμε. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μάτσε για το κορμί του ή τις ασσίστ του;
tsakonas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 χατ τρικ ο τακης........για να μην γκρινιαζετε.......ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι ειναι φιλαρακι.....
Harkon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 προσωπικά δε το περίμενα αλλά χιλιοχάρηκα. μακάρι σε ανάλογη συνέχεια για να πνίξει και τις καχυποψίες μας
talikra Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Blepw slovenia sthn ert alla akoma ton vlakovits den ton exei balei meto pou mpei rixte kamia moutza sto mal@@@@@@ Molis leei o speaker (mallon vazelo ton kovo) pws o lakovits gia tous slovenous den einai kai tipota para mia akoma simplhromatikh lush. Kala persi sto euro basikos den jekinage tlp Blepw kai ton mpetisorovits paiktara einai ki an labeis upopsi oti eixe tosous traumarismous...
Snolly Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Να ο Σάλπι και κατα πόσο άξιζε. Πολύ το χάρηκα...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ο Ολυμπιακός σου υπενθυμίζω δεν πήρε τον Μάτσε για να του παίρνει μόνος του τα ματς γιατί το έγραψες και αυτό. Για τα προηγουμενα που εγραψες' date='δες την απαντηση στον ρεβιλ στο τοπικ Μουντομπασκετ,ηταν περισσοτερο οι γνωστες καφριλες μεταξυ οπαδων Για το συγκεκριμενο ομως θεμα,μπαστα.Φως,Πρωκταθλητης,Σπορτγκευ,Κοντρα και γενικα μεγαλη μεριδα του τυπου ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ υποστηριζει.Οτι ο Μασιγιαουσκας ειναι τυπος που περνει ματς(αζ ιν ημιτελικος Ευρολιγκας,οχι στο ΣΕΦ με τον Πανελληνιο) μονος του.Εκει ειναι που διαφωνω Ούτε φοβάμαι να πάρω θέση ούτε τίποτα άλλο μεγαλόστομο. Η δήλωση σου περί σοβαρών τραυματισμών κλειδιών για το τέλος της χρονιάς είναι έξυπνη αν και τη κάνεις λίγο από την δεξιά γιατί πλέον όλοι είναι παίκτες κλειδιά σε μια σύγχρονη ομάδα και δεν υπάρχει πλέον εποχή Γκάλη - Γιαννάκη. Κανεις λαθος εν μερει.Υπαρχουν ακομα παικτες που ειναι κομβικα σημεια.Για μας υπαρχουν 3.Διαμαντιδης στην οργανωση και την αμυνα,Ντελκ σε σκοραρισμα και καλη ροη συστηματνω,Γιαφτοκας...γιατι απλα δεν εχουμε αλλο ψηλο να κοιταξει στα ισα τον Σκολα ή τον Βουισιτς.Αν καποιος απο τους 3 χτυπησει σοβαρα πιστευω εχουμε προβλημα γιατι απλα δεν υπαρχει παικτης να κανει την δουλεια του αλλά κρατήστε μια πισινή γιατί ο φετινός Ολυμπιακός και προπονητή έχει και super παίχτες όσο και να προσπαθήσετε να μηδενίσετε καταστάσεις. Πισινη κραταω ΠΑΝΤΑ γιαυτο σου ανεφερα περι τραυματισμων.Επισης παραγοντας μπορει να ειναι τσαμπουκαδες ή αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. ΑΠΛΑ αυτο πο λεω και δεν αλλαζω ειναι ΑΝ οι 2 ομαδες κατεβαιναν αυριο,πληρως δουλεμενες,με πληρη συνθεση,σε ουδετερη εδρα,8 στα 10 ματς τα περναμε εμεις.Αποψη μου με τα δικα μου κριτηρια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΣΗ,ειναι αισθηση απο την ΦΕΤΙΝΗ ομαδα.Επαρση θα ηταν αμα σου ελεγα "Με Ξανθοπουλο και Σακοτα μονο σας κερδιζουμε" Χωρίς γυριστές λοιπόν και εγώ σου λέω ότι ο Ολυμπιακός θα σαρώσει φέτος και μπορεί να σας αφήσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ είμαστε και κράτησε το link αυτό εφόσον δεν έρθουν έτσι τα πράγματα να μου το τρίψεις στη μούρη. Εγώ κράτησα πάντως το δικό σου. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Δεν περιμενω να μου χαριστει κανεις γιαυτα που εχω δηλωσει και δεν θα χαριστω σε κανενα.Το χειροτερο ειναι να εισαι κωλοτουμπας και μεταιωρος.Αφου δηλωσες κατι το κραταω.ΑΡΚΕΙ να το πιστευεις και να μην το κανεις για κοντρα και μονο γιατι εκτιθεσαι χωρις αντικρισμα
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Molis leei o speaker (mallon vazelo ton kovo) pws o lakovits gia tous slovenous den einai kai tipota para mia akoma simplhromatikh lush. Kala persi sto euro basikos den jekinage tlp Η αληθεια ειναι στην μεση.ΟΥΤΕ συμπληρωμα ειναι ΟΥΤΕ αναντικαταστατος.Στο Ευρωπαικο μοιραζοταν το χρονο με τον Μπετσιροβιτς.Στον Παναθηναικο περσυ μια ζωη ο Χατζηβρετας ξεκιναγε αλλα ο Σπανουλης επαιζε διπλασιο χρονο Και η αληθεια ειναι οτι η μονη σουπερ χρονια του Λακοβιτς ειναι η προπερσυνη Εχει φανει πιστευω ποσο αντι-Λακοβιτσικος ειμαι,αντικειμενικα δεν ειναι ασχημος,γιαυτο ομως που τον θελαμε στον Παναθηανικο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ,σε μια αλλη ομαδα ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ισως,για μας ομως οχι
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Παμε στα σημερινα της μπαλας 1. Ειχα χρονια να δω την ομαδα να ριχνει 4 ΧΩΡΙΣ να λιωσει τον αντιαπλο.Πολυ ενθαρρυντικο.Χρονια τωρα ο γαυρος επερνε τα πρωταθληματα εξαιτιας των ευκολων νικων σε ματς που εκανε 4 ευκαιριες 2. Ευχαριστη εκπληξη ο Σαλπι και γενικα η λειτουργια της ομαδας με 3 περιφερειακους και χωρις φουνταριστο καθαρο,στυλ Μαντζιου.Και για την συγκριση με Γκεκα,σημερα ο Γκεκας θα εβαζε μονο το 3ο γκολ,για κατι τετοια καραγκιοζιλικια ειναι καλος.Στο 1ο θα εχανε το κοντρολ και στο 2ο θα εκανε φαουλ.Σοβαρα. Αυτα για καποιους που λενε "Χασαμε τον 1ο σκορερ μας".Ετσι οπως επαιζε η ομαδα και ο LL ebaze 15 gkol 3.Πολυ καλος ο Ιβανσιτς τεχνικα,ΜΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ειναι παικτης που παιζει με το κεφαλι ψηλα και κυριως γιατι ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕ ΟΡΙΟ.Τι να το κανω που ο Εκι ετρεχε σαν σκυλος οταν μπροστα ταφτυνε?Για αμυντικο χαφ τον εχω?Ο Ιβανσιτζ ξερει την θεση του και καλα κανει.Γιατι αλλιως πας να διορθωσεις ενα προβλημα και δημιουργεις και αλλο.ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ο Ρομερο.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αμυντικο χαφ που κοβει,ο Μποβιο,αν αντεχει και για παραπανω απο 45-55 λεπτα θαναι αναντικαταστατος.Α,και ωραια στημενα ο Μποβιος για σεντρες.Δεν ξερω για απευθειας φαουλ. Λιτος ο Αντονσον,αμυντικος σε στυλ "να φυγει η βομβα".Χενρικσεν ΔΕΝ ειναι αλλα δεν τον πηραμε γιαυτο,πιστευω θα δειξει πολυ καλυτερα με Μορις αντι Γκουμα γιατι σε 2 φασεις σε καθε ημιχρονο εκτεθηκαν τα νωτα μας με Γκουμα-ΑΝτονσον 4. Παμε στα ασχημα Βυντρα...ΔΕΝ κανει.Δεν εχει αιτιολογησεις κτλ.Το παιδι ΔΕΝ κανει για ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΕ 4-3-3.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου,το μπακ το ακραιο στο 4-3-3 πρεπει να μπορει να κατεβασει (οπως δειχνει να μπορει ο Δαρλας απεναντι).Ο Βυντρα κανει για 4-4-2 με ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μπροστα,για να κοιταει την αμυνα και μονο.Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.Ο τυπος κανει κοντρολ με το καλαμι.Α,και βασικα αρχιζω να πιστευω πως ειναι χαζος.Σε στυλ οχι "δεν εχει ποδοσφαιρικο μυαλο",αλλα σε φαση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πρεπει ναχει χαμηλο IQ Μπισκαν...ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ!!Καλος να κοψει ΟΤΑΝ ο αλλος ειναι στους 20 ποντους αντε και να κανει 1 επελαση ανα ματς.Τζιωλης...ο Μπισκαν Ελληνας και μελαχροινος.Με Μποβιο να βοηθαει στην αναπτυξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τους ανταλλασω και τους 2 με τον Στολτιδη
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τους ανταλλασω και τους 2 με τον Στολτιδη Και φαντάσου οτι το Στολτίδη τον πήραμε χαμπάρι στα 28 του. Οι άμπαλοι scouters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.