Ic3m@N Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Βέβαια θεωρητικά μπορεί να αφήσει πάλι τον Τομάσεβιτς εκτώς Ελλάδος αλλά μετά μένεις στους ψηλούς μόνο με Ζίζιτς και Μπατίστ... καθώς ο Ντικούδης προς το παρών είναι ντεφορμέ...και ο Τσαρτσαρης έχει έναν ύπουλο τραυματιμό που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της σαιζόν... οπότε το ρισκάρεις; και όλα αυτά για τι; Για να χρυσοπληρώσεις έναν παίχτη που ή θα είναι 2ος pg ή θα του αλλάξεις θέση και θα τον βάλεις sg που και εκεί είναι φονιάς αλλά δεν το κάνεις αυτό σε έναν από τους κορυφαίους pgs
vastravoud Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πάντως φέτος έγινε πολύ καλή διαχείρηση του budget. Γλυτώσαμε ένα σωρό λεφτά με τη φυγή Γιαφτόκας (πήραμε και παραπάνω λεφτά), Ντελκ, καθώς πήραμε και το buy out του Σισκάουσκας, ενώ κάτι ψιλά γλυτώνουμε από Σάκοτα, Παπανικολάου. Από αυτά έγιναν αυξήσεις σε Διαμαντίδη-Μπατιστ(χοντρικά όσο το συμβόλαιο του Ντελκ), πήραμε Περπέρογλου, Ουίνστον, Σπανούλη. Περιπου ίδιο (αν όχι μικρότερο) μπάτζετ με πέρσι, με εξαιρετικό value for money. Ο Ολυμπιακός τι συμβόλαια έχει(εξαιρουμένου του Σάρας). Δε θα μου έκανε εντύπωση αν έχει ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ.
vastravoud Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Επίσης, ΑΝ υποτιθέμενα μπορείς να πάρεις Σάρας, προφανώς αφήνεις τον Μπετσίροβιτς ή τον Βούγιανιτς μόνο Ευρωλίγκα. Ο Τομάσεβιτς(που έχει μεγαλώσει κιόλας) ούτως η άλλως θα παίζει ελάχιστα στα εύκολα ματς για συντήρηση. Στους ψηλούς, πεντάρια θα παίζουν Ζίζιτς, Τομάσεβιτς, ο Μπατιστ θα παίζει και τις δύο θέσεις, ενώ Τσαρτσαρής και Ντικούδης θα παίζουν στο 4.
antreaslam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 δε μπορώ να καταλάβω γιατί συζητάμε για τον γιασκεβίτσιους, όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ 1 στις 100 πιθανότητες να τον πάρει!!! Η ομάδα δεν τον χρειάζεται αυτόν τον παίχτη,όσο καλός και αν είναι! Αν ήθελε να ρίξει έξτρα χρήματα, χίλιες φορές να τα έριχνε σε 3αρι! Επίσης, δε νομίζω το μπάτζετ να είναι μικρότερο από πέρυσι, όταν 3 παίχτες μόνο παίρνουν 5 εκατ (μήτσος,μπίλυς,μπατιστ)! Όσο για τη διαχείριση του μπάτζετ,συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλή φέτος!
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Βλέπω την Κυριακή να βάζει τον Τζιώλη αντί Νίνη και θα σπάσω καμιά τηλεόραση με τον άμπαλο μόδιστρο.Που είναι και σίγουρο οτι θα παίξει αυτός.Ε ρε γλέντια.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μα ρε καιζερ εχω γραψει οτι θεωρω το Διαμαντιδη οχι μονο τον καλυτερο ποιντ της ευρωπης αλλα και τον πιο χρησιμο παιχτη γενικα δε καταλαβαινω γιατι μου φερνετε αυτον ως παραδειγμα. Ρε σεχει χτυπησει η ζεστη μου φαινεται?ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ, σου λεω περνεις αυριο τον ΣΜοντις. Και σου λεω "Εμενα μαρεσει ο Τσαρτσαρης περισσοτερο". Αυτο τι σημαινει, οτι θεωρω κακη μεταγραφη τον ΣΜοντις?
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λοιπον δηλωνω οτι αν γινει κατι τετοιο μαζευω τα πραγματα μου και παω για διαλογισμο στο θιβετ. τελος Και γω παρεα. Αν δωσουμε 8εκ για 2 χρονια στον Λιθουανο ενω με αυτα τα λεφτα περνεις Ρουντυ-Βουισιτς πακετο θα τραβηξω τα βυζια μου
Ic3m@N Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Προφανώς Vujcic δεν παίρνεις... καθώς δεν θέλει να 'ρθει...αν ήθελε τότε θα είχε έρθει από πέρσυ καθώς δεν νομίζω τα λεφτά να ήταν το πρόβλημα ε; Ε Ρούντυ παίρνεις... αλλά για ένα χρόνο... 2ο θα τον βγάλει; Αν τον βγάλει σημαίνει ότι δεν θα έχει πάει αρκετά καλά ώστε να πάει στο ΝΒΑ οπότε τι να τον κάνεις; Άσε που αποκλείετε να πάρει 8εκ. για 2 χρόνια...τι στο διάλο... 4εκ. το χρόνο; Είπαμε παιχταράς...ok ας είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη αλλά όχι και 4... Τέλος πάντων...όσα και να του δώσουν τι μας νοιάζει εμάς... από τη δική μας τσέπη θα τα πάρουν;
revil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ρε σεχει χτυπησει η ζεστη μου φαινεται? ναι ps - προφανως και δεν υπαρχει λογος να απαντησω στα αλλα
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Προφανώς Vujcic δεν παίρνεις... καθώς δεν θέλει να 'ρθει...αν ήθελε τότε θα είχε έρθει από πέρσυ καθώς δεν νομίζω τα λεφτά να ήταν το πρόβλημα ε; Ε Ρούντυ παίρνεις... αλλά για ένα χρόνο... 2ο θα τον βγάλει; Αν τον βγάλει σημαίνει ότι δεν θα έχει πάει αρκετά καλά ώστε να πάει στο ΝΒΑ οπότε τι να τον κάνεις; Άσε που αποκλείετε να πάρει 8εκ. για 2 χρόνια...τι στο διάλο... 4εκ. το χρόνο; Είπαμε παιχταράς...ok ας είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη αλλά όχι και 4... Τέλος πάντων...όσα και να του δώσουν τι μας νοιάζει εμάς... από τη δική μας τσέπη θα τα πάρουν; Αυτοι ειναι μια χαρα λογοι γιατι δεν ηρθαν ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αν ομως παμε σε ΜΗ φυσιολογικες συνθηκες τυπου "Δινω 8εκ ευρω στην τρελα", γιατι κατι τετοιο προυποθετει το σεναριο να μπουμε για Σαρας, ε τοτε οχι ερχονται, τσιμπουκια κανουν, κατσε να σκασουμε 3εκ στην Μακαμπι και αλλα 2 στον Βουισιτς και σου λεω εγω
dark_banishing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Βλέπω την Κυριακή να βάζει τον Τζιώλη αντί Νίνη και θα σπάσω καμιά τηλεόραση με τον άμπαλο μόδιστρο.Που είναι και σίγουρο οτι θα παίξει αυτός.Ε ρε γλέντια. Ο νίνης είναι φανερό ότι δεν την παλεύει. Από τα ματς της εθνικής ελπίδων που έπαιζε τραυματίας και όσες φορές τον έχω δει από τότε φαίνεται ότι δεν έχει δυνάμεις και θέλει ξεκούραση. Και στον τελικό που έπαιξε τίποτα δεν έκανε. Μην ξεχνάς ότι πέρυσι που τον πήρε ο μουνιόθ στην βασική ομάδα, είχε κάνει προετοιμασία με τους μικρούς του παναθηναϊκού ! Φέτος πάλι δεν έκανε γιατί έπαιζε με την ελπίδων. Δηλαδή ποτέ του δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία. Ας τον εκεί να ξεκουραστεί. Επιπλέον ο νίνης δεν μαρκάρει. Στα άκρα ο ολυμπιακός έχει γκαλέτι και λούα λούα (μάλλον). Ο νίλσον και ο βύντρα θα γίνουν χωνί άμα είναι μόνοι τους. Μάλλον για αυτό βάζει στα δεξιά τον τζιόλη αν και ούτε εμένα δεν μ αρέσει.. Καλα, ο Τζορτζεβιτς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ χτυπαει Τεταρτη και παιζει Κυριακη.Πειτε ποιος παει 10Ε οτι θα παιξει? Πάω 10 ευρώ στοίχημα.
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Νομίζω ότι είσαι λάθος όταν λες ότι δεν μαρκέρει ο πιτσιρικάς. Τρέχει πολύ και είναι ιδανικός για το pressing ψηλά που θέλει ο Πορτογάλος αφού είναι σκύλος. Σε σχέση με τον Τζιώλη τουλάχιστον είναι καλύτερος στην πίεση όντας γρηγορότερος και πιο εκρηκτικός.
dark_banishing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Νομίζω ότι είσαι λάθος όταν λες ότι δεν μαρκάρει ο πιτσιρικάς. Τρέχει πολύ και είναι ιδανικός για το pressing ψηλά που θέλει ο Πορτογάλος αφού είναι σκύλος. Σε σχέση με τον Τζιώλη τουλάχιστον είναι καλύτερος στην πίεση όντας γρηγορότερος και πιο εκρηκτικός. Εντάξει έχεις δίκιο κάπως. Αλλά σε σχέση με ένα ανθρωπινό αμυντικό χαφ το έλεγα περισσότερο και όχι σε σχέση με τον τζιόλη. Εμένα να σου πώ την αλήθεια μου την σπάει ο μικρός που τρέχει πάνω κάτω πολύ συχνά, και μετά μένει από δυνάμεις.. Καλύτερα να κρατούσε δυνάμεις να κάνει πιο πολλά κόλπα Καλά τώρα διάβασα και την είδηση με τον βαζέχα. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί.. Ο Βαζέχα "Κανονιέρης" Ο Κριστόφ Βαζέχα, αποδέχτηκε την πρόταση της Άρσεναλ να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή των "Arsenal Soccer Schools", που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες. ολοκληρωμένη είδηση εδώ Και η λογική απορία που προκύπτει.. Άραγε, δεν κάνει στον ΠΑΟ; Τόσα χρόνια, οι φίλοι του Παναθηναϊκού απορούσαν γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου δεν «αξιοποιούσε» τον Κριστόφ Βαζέχα από κάποιο διοικητικό ή άλλο πόστο. Τελικά, αυτό το έκανε μία ομάδα με την οποία ο Πολωνός επιθετικός ουδέποτε είχε σχέση, η Άρσεναλ. Του εμπιστεύτηκε δηλαδή τις ακαδημίες που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα. Και δικαίως δημιουργείται μία νέα απορία : Δεν κάνει ο Βαζέχα στον Παναθηναϊκό και κάνει στην Άρσεναλ; sportime.gr
wizzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ε, ναι ρε φίλε, εννοείται ότι δεν κάνει ο Βαζέχα για τον ΠΑΟ! Ποιος είναι ο Βαζέχα στο κάτω κάτω για να τον εμπιστευτεί ο κολοσσός που ακούει στο όνομα ΠΑΟ; Άστον εκεί να κουμαντάρει κάτι πρόχειρες ακαδημίες μια πρόχειρης ομάδας, από το πιο πρόχειρο πρωτάθλημα της Ευρώπης να "ψηθεί" και όταν ο ραλλάκιας θεωρήσει ότι είναι έτοιμος μπορεί να τον κάνει προπονητή τερματοφυλάκων.... Δεν κάνω πλάκα, εκτός και αν περιμένετε από τον ραλλάκια να κάνει κάτι σωστό.... Στα δικά μας τώρα, Απόσπασμα από είδηση στο http://www.contra.gr """"Κοντά σε Χέρτα ο Βύντρα Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στην Χέρτα και αυτές εξαρτώνται από την πορεία των διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού με τον αντικαταστάτη του. Η νέα βελτιωμένη πρόταση των Γερμανών, ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ είναι στη διάθεση των ιθυνόντων του "τριφυλλιού" και με δεδομένη και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κάνει το άλμα στο εξωτερικό, δύσκολα θα υπάρξουν εμπόδια. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα βερολινέζικων εφημερίδων, η διοίκηση της Χέρτα έχει ήδη προχωρήσει σε πλήρη συμφωνία με τον εκπρόσωπο του διεθνούς αμυντικού για υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τεσσάρων ετών. Το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αμέσως μετά το ντέρμπι των "αιωνίων", ωστόσο από την διαλλακτικότητα των Γερμανών (μικρή για την ώρα) θα εξαρτηθεί και το ενδεχόμενο να κλείσει η μεταγραφή στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.""""
johnyboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τραυματίας και ο Νίνης. ''Και οι τραυματισμοί καλά κρατούν! Ο Ζοσέ Πεσέιρο είδε στην απογευματινή προπόνηση τον Σωτήρη Νίνη να αποχωρεί με τσίμπημα στο δικέφαλο και σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Αν έχει τράβηγμα στο δικέφαλο μένει έξω από το ντέρμπι. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Εντογιέ δεν προπονήθηκε χτες λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό πως δεν θα χάσει το παιχνίδι.''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.