Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι πως απο αυτο βγαινει ρε αδελφε το συμπερασμα οτι ο Μενελαος ειπε πως δεν θα ειναι τεραστια μεταγραφη?Πχ αν επερνες τον Παπαλουκα και παλι τον Διαμαντιδη θεωρω καλυτερο.Τι σημαινει αυτο, οτι δεν θα ηταν τεραστια μεταγραφη?Λογικο αλμα τεραστιο...

Μα ρε καιζερ εχω γραψει οτι θεωρω το Διαμαντιδη οχι μονο τον καλυτερο ποιντ της ευρωπης αλλα και τον πιο χρησιμο παιχτη γενικα δε καταλαβαινω γιατι μου φερνετε αυτον ως παραδειγμα.

Δεν ειναι το θεμα μου αν ο Γιασικεβιτσιους ειναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΙΝΤ της ευρωπης,γιατι δεν ειναι.

Αυτο που εβγαλα εγω σα νοημα απο τις επιφυλαξεις του Μενελαου, ειναι οτι δε ξερει κατα ποσο εχει παραμεινει ενας μεγαλος παιχτης.

Ξερεις εχω την εντυπωση οτι ειπε " Καποτε ηταν ο καλυτερος τωρα δε ξερω αν εχει παραμεινει καλος"

anyway εδω ειναι μπορει να μας δωσει τα φωτα του

Δημοσ.
Θέλεις λίγο διάβασμα στις άγνωστες λέξεις.

μπορώ να σου αναλύσω πλήρως το σκεπτικό* μου.

αλλά μάλλον είναι χαμένος χρόνος.

*αρχική απορία και τελικό συμπέρασμα

Δημοσ.
Μα ρε καιζερ εχω γραψει οτι θεωρω το Διαμαντιδη οχι μονο τον καλυτερο ποιντ της ευρωπης αλλα και τον πιο χρησιμο παιχτη γενικα δε καταλαβαινω γιατι μου φερνετε αυτον ως παραδειγμα.

Δεν ειναι το θεμα μου αν ο Γιασικεβιτσιους ειναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΙΝΤ της ευρωπης,γιατι δεν ειναι.

Αυτο που εβγαλα εγω σα νοημα απο τις επιφυλαξεις του Μενελαου, ειναι οτι δε ξερει κατα ποσο εχει παραμεινει ενας μεγαλος παιχτης.

Ξερεις εχω την εντυπωση οτι ειπε " Καποτε ηταν ο καλυτερος τωρα δε ξερω αν εχει παραμεινει καλος"

anyway εδω ειναι μπορει να μας δωσει τα φωτα του

Άλλο αν έχει παραμείνει καλός παίκτης (προφανώς), άλλο αν είναι στην κατάσταση που ήταν και τότε (που διατηρώ τις αμφιβολίες μου μέχρι να τον δω σε κρίσιμα παιχνίδια) και τελικά άλλο αν θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό ή πολλά επίπεδα (αλλάζοντας εντελώς τις ισορροπίες εντελώς όπως λένε κάποιοι).

Δημοσ.

ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι ; υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρονται οι Γιαννακοπουλοι/Ομπράντοβιτς για τον Σάρας και να μην έχουν πάρει είδηση τίποτα οι δημοσιοκάφροι; Διότι πολύ ήσυχους τους βλέπω το τελευταίο διάστημα, ΟΚ, μπορεί να θεωρούν το ρόστερ κλειστό για φέτος αλλά δεν νομίζω να τους χάλαγε ο Σάρας....

Δημοσ.

Λοιπον δηλωνω οτι αν γινει κατι τετοιο μαζευω τα πραγματα μου και παω για διαλογισμο στο θιβετ. τελος

Δημοσ.
Λοιπον δηλωνω οτι αν γινει κατι τετοιο μαζευω τα πραγματα μου και παω για διαλογισμο στο θιβετ. τελος

Έχω την εντύπωση ότι στο αεροδρόμιο όταν ήρθε που του έδινε ένας ένα κόκκινο κασκόλ του απάντησε "πράσινο δεν έχεις ?" :D

LOL, just joking :D

Δημοσ.

Μπά πολύ ακραία περίπτωση οχι γιατί δεν πληρώνουν οι κοντοί αλλά και ο ίδιος ο Σάρας δεν θα ήθελε να είναι σε μια ομάδα 2ερος.Αλλά όπως είπε και ο kwsn δεν θα μας χαλούσε για να παίρνει ανάσες ο μητσάρας.

Δημοσ.

Η αλαζονεια σε ολο της το μεγαλειο, ετσι???

ps - αντμινιστρατορες για καποιο λογο δεν ανεβαινουν τα ποστς μου. Οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια, λογος να γινεται

Δημοσ.

ps - αντμινιστρατορες για καποιο λογο δεν ανεβαινουν τα ποστς μου. Οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια, λογος να γινεται

δεν ανεβαίνουν τα ποστ στο μπλα μπλα βρε λεμονή!!!

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά... το ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο όριο στους ξένους στο μπάσκετ; Ε ο ΠΑΟ το έχει συμπληρώσει... και δυστυχώς για σας ο Σάρας αποκλείετε να έρθει μόνο για Ευρωλίγκα :P

Δημοσ.
δεν ανεβαίνουν τα ποστ στο μπλα μπλα βρε λεμονή!!!

Συγνωμη αλλα εγω δε σε εχω πει ποτε βελιτς!!!

Περιμενω να ανακαλεσεις :D

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα εγω δε σε εχω πει ποτε βελιτς!!!

Περιμενω να ανακαλεσεις :D

1ον)δεν είμαι καραφλός

2ον)δεν είμαι άσχετος από μπάλα

3ον)είμαι πιο ωραίος

4ον)είμαι-φανερά- πιο έξυπνος

5ον)δεν είμαι υπάλληλος του ταρίφα

άρα,δεν έχεις κανένα λόγο να με πεις βέλιτς,σε αντίθεση με εσένα,που ομοίως με τον λεμονή, βλέπεις τον κόσμο να αλλάζει,και το καταλαβαίνεις, μόνο όταν το γράψουν οι φυλλάδες!!!!

(στα σοβαρά τώρα, τα ποστ στο μπλα-μπλα, σταμάτησαν να μετράνε αρκετό καιρό τώρα)!

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά... το ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο όριο στους ξένους στο μπάσκετ; Ε ο ΠΑΟ το έχει συμπληρώσει... και δυστυχώς για σας ο Σάρας αποκλείετε να έρθει μόνο για Ευρωλίγκα :P

Σωστή παρατήρηση, δεν το είχα ψάξει αυτό. Κρίμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...