KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Revil Η μονη μεταγραφη που δεν εκατσε απο τις 2 που θελαμε-Σπαν και Βουισιτς-ηταν ο Κροατης Τον Ρουντυ τον θελαμε οταν προεκυψε η φυγη Σισκα αλλα δεν μπορεις να μας πεις δεν μας εκατσε γιατι δεν εκατσε σε κανενα, ηταν παραλογα τα ποσα για τον χρονικο οριζοντα, ειναι σαν να λες οτι κηνυγησαμε τον Στογιακοβιτς αλλα τελικα ζηταγε 20εκ ευρω για 2 χρονια δλδ δεν ειναι οτι εκατσε στην Μπαρτσελονα ή την Ταου, δεν εκατσε σε κανενα γιατι δεν ειχε νοημα
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πιθανόν. Στην άμυνα είναι μαύρη τρύπα όμως... Αλλά επιπέδου Γκάλης σχεδόν. Κατσε ρε συ kwsn.. Στην αμυνα μαυρη τρυπα ο Σαρας.. Στην επιθεση κανει πολλες φαντεζι πασες που οδηγουν σε λαθος ο Σαρας.. Μηπως τελικα δεν ειναι στους 3 κορυφαιους Ευρωπαιους ποιντ??? Η για να στο πω αλλιως.. Μηπως δεν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος ποιντ πισω απτον διαμαντιδη??
serafeim Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ξέχασα κ κάτι άλλο... ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΜΠΥΡΑ 13! Και μια αλλη επικη εκδηλωση ηταν η αποσυρση της φανελας με το νουμερο 13 (την οποια την επομενη χρονια την φοραγε ο Χαλκιας) Για σου ρε προεδρε με τις ιδεες σου!
talikra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Για μένα ο μεγάλος play maker πρέπει να έχει τα ακόλουθα: 1. Να μπορεί να αλλάζει εύκολα τον ρυθμό της ομάδας του. 2. Να ξέρει να πασάρει καλά είτε στο set game που θα δει τον καινό χωρό και θα βγάλει την ασσιστ είτε μακρινή πάσσα στον εφνιαδιασμό μόλις πάρει την μπάλα. 3. Να είναι εκτελεστής ήτοι αν είναι ελεύθερος στην γραμμή των 6 και 25 να το μπουμπουνίζει χωρίς δευτερη σκέψη. Αυτά τα τρία στοιχεία τα έχει με διαφορά στην Ευρώπη ο Σάρας μάλιστα το 3 είναι μόνιμα καλοδιομένος ο τύπος και επειδή είναι τρελλός σουτινγ γκάρντ μπορεί να παίξει και το 2 άνετα. Συνεπώς Κατέ με είναι ο καλύτερος λευκός 1 στην Ευρώπη τώρα για αυτόν και τον θέλω στον Γαύρο να τον βλέπω κι ας αγαπώ τον θανάση Τώρα θα μου πεις Ο Διαμαντίδης για αυτόν τα έχουμε ξαναπεί είναι ένα μοντέλο play maker μόνο του είναι αυτό που λέμε μια κατηγορία μόνος του, το να συγκρίνεται με τον Σαρούνας και όλα τα άλλα Play maker είναι τουλάχιστον άτοπο. Τώρα όσον αφορά τον Παπαλουκά είναι ένα ψηλό play που εκμεταλεύεται άριστα το ύψος του (ποστάρει τον κοντότερο αντίπαλο) κάνει το μπάσιμο κτλπ. Όσο κι αν είναι Υπερτιμημένος κατέ με είναι ένα καλό Play αλλά και αυτός για μένα δεν έχει τα στοιχεία του καθαρού Play όπως τα έδωσα πάνω. Συνεπώς κατέ με το καλύτερο guard στην Ευρώπη είναι ο Σάρας. Τώρα γιατί δεν έπιασε στο Αμέρικα? έλα μου ντε δεν τον είχα παρακολουθήσει είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι εκεί τα guard πρέπει να έχουν ταχύτητα καλύτερο άλμα καλή ισοροπία στον αέρα για να αποφεύγουν τα ψηλότερα και δυνατότερα κορμιά κάτι σαν το μοντέλο Πάρκερ.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Για μένα ο μεγάλος play maker πρέπει να έχει τα ακόλουθα:1. Να μπορεί να αλλάζει εύκολα τον ρυθμό της ομάδας του. 2. Να ξέρει να πασάρει καλά είτε στο set game που θα δει τον καινό χωρό και θα βγάλει την ασσιστ είτε μακρινή πάσσα στον εφνιαδιασμό μόλις πάρει την μπάλα. 3. Να είναι εκτελεστής ήτοι αν είναι ελεύθερος στην γραμμή των 6 και 25 να το μπουμπουνίζει χωρίς δευτερη σκέψη. Αυτά τα τρία στοιχεία τα έχει με διαφορά στην Ευρώπη ο Σάρας μάλιστα το 3 είναι μόνιμα καλοδιομένος ο τύπος και επειδή είναι τρελλός σουτινγ γκάρντ μπορεί να παίξει και το 2 άνετα. Μπαρδον???Αλλαζει ευκολα ρυθμο ο Σαρας και δεν το καταλαβα?Ή πιο σωστα αλλαζει καλυτερα απο τον Διαμαντιδη??? Στα 2 παιχνιδια που τον ειδα μονο προς τα πανω μπορει να τον παει τον ρυθμο, προς τα κατω μονο μετα απο καλαθι Στο σετ παιχνιδι ειναι καλυτερος ΜΟΝΟ στο πικ-εν-ρολ. Στο σπλιτ ο Διαμαντιδης ειναι πουλ ανωτερος(οπως και ο Παπαλουκας εδω που τα λεμε) Επισης την αμυνα που την βαζουμε? Αν ειχα τον Γιασικεβιτσιους περσυ αντι του Μητσου θα ειχα χασει το πρωταθλημα απο τον Πεν. Ο πιο απιθανος και απο το πουθενα παικτης του Ολυμπιακου, που για 4 ματς δεν μπορουσαμε να του κοψουμε την γαμημενη δεξια τριπλα, στο 5 ξεκινησε με 2 φυστικια απο τον Μητσο και τελος. Ο Γιασικεβιτσιους θα του αναβε και τα φωτα στον διαδρομο για να βλεπει. Μην πω για το 3ο ματς, την ταπα στον Ακερ, το ριμπαουντ στην ρακετα και το καλαθι Συνεπώς Κατέ με είναι ο καλύτερος λευκός 1 στην Ευρώπη τώρα για αυτόν και τον θέλω στον Γαύρο να τον βλέπω κι ας αγαπώ τον θανάση Μπορει να προσφερει ριμπαουντ και κλεψιματα(καλος κλεφτης αλλα ενταξει, σε σχεση με τον Μητσο ειναι σαν ριπλευ) ο Γιασικεβιτσιους??? Να στο θεσω αλλιως, κατ'εμε η συγκριση ειναι κατι σαν τον Τιραμ με τον Ντανι Αλβες. Οπως εγραφα στο ποδοσφαιρικο τοπικ ο λογος που ο Ντανι Αλβες κανει τα 2πλα αποτι εκανε στις καλες του ο Τιραμ ειναι οτι ενω ο Τιραμ εκανε ισως καλυτερα καποια πραγματα που ηταν στερεοτυπα στο ρολο του δεξιου μπακ, ο Αλβες κανει πολυ καλυτερα πραγματα που ενω δεν ειναι στο job description που λενε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη δεν τα κανει κανεις αλλος ειναι τεραστιο οπλο για την ομαδα που τον εχει γιατι απλα δεν υπαρχουν πολλοι-και αν υπαρχει κανεις-σαν και αυτον.
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καιζερ.. Εγω στην ουσια συμφωνω μαυτα που λες. Η ερωτηση μου ειναι απλη.. Συμφωνεις οτι μιλαμε για τους 3 καλυτερους ευρωπαιους ποιντ με ΧΑΟΔΗ διαφορα απτον 4?
KWSN_Men Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κατσε ρε συ kwsn.. Στην αμυνα μαυρη τρυπα ο Σαρας.. Στην επιθεση κανει πολλες φαντεζι πασες που οδηγουν σε λαθος ο Σαρας.. Μηπως τελικα δεν ειναι στους 3 κορυφαιους Ευρωπαιους ποιντ??? Η για να στο πω αλλιως.. Μηπως δεν ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος ποιντ πισω απτον διαμαντιδη?? Στην άμυνα είναι μαύρη τρύπα. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Κάτσε και δες ένα ολόκληρο παιχνίδι, ψάξε να δεις πόσες φορές θα χαμηλώσει να πάρει βήματα στο drive του αντιπάλου. Τις περισσότερες θα δεις ένα παίκτη να ακολουθεί από πίσω με ελαφρύ τροχάδιν, ψάχνωντας για το κλέψιμο. Το οποίο κλέψιμο έρχεται αρκετά συχνά λόγω μπασκετική εφυίας, αλλά όχι λόγω προσπάθειας στην άμυνα. Για το ότι οδηγούν οι πάσες του σε λάθος δεν το είπα εγώ. Αυτό που είπα είναι ότι το 90% από τις πάσες που κάνει τις κάνει φαντεζί (με ένα χέρι, γυρνώντας το κεφάλι από την άλλη) ακόμα και αν η πάσα είναι στο ένα μέτρο δίπλα του. Δεν λέω ότι δεν είναι εξαιρετικός πασέρ, αλλά όπως και να το κάνουμε, αν δεν τον προσέξεις τον θεωρείς από άλλο πλανήτη. Απλά δεν είναι ούτε ο Magic ούτε κάτι τέτοιο που μας λένε τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει καν υπογράψει κάπου. Γιατί ακόμα και το παιχνίδι της Λιθουανίας να έβλεπες εχτές θα νόμιζες ότι ο Magic είναι λευκός, 31 χρόνων, υγιής και έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για 30άρες. Πριν 3 χρόνια ο Γιασικεβίτσιους δεν ήταν ένας από, ήταν Ο καλύτερος άσσος στην Ευρώπη. Για την ώρα έχω τις επιφυλάξεις μου. Και ναι, μια χαρά μου έκανε για να πέρνει ο Μητσάρας ανάσες. :mrgreen:
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Να σου πω κατι?? Θεωρω τον Γιασικεβιτσιους (αν γινει) τη μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων μαζι με τον ντελκ. Αυτο που λες για τις πασες του οντως ειναι φαντεζι αλλα εγω αυτο το γουσταρω, με την ιδια λογικη που γουσταρα περσυ μερικες "αχρειαστες" μαγειες του ριβαλντο. Δε ξερω ρε συ kwsn ουτε βαμμενος ειμαι ουτε τπτ αλλα τον θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη ετσι κ ερθει. Δλδ ακου να δεις. Ετσι και δεν ερθει θα παλεψουμε με τον αρη κ τον πανιωνιο για τη θεση 2 αν ερθει παμε φαιναλ φορ ευρωλιγκας. Μπορει το αθλημα να ειναι ομαδικο, αλλα αυτος ο παιχτης μπορει να μας ανεβασει ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
johnyboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Θεωρω τον Γιασικεβιτσιους (αν γινει) τη μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων μαζι με τον ντελκ. Αναλόγως των πόσων ετών εννοείς.Γιατί αν εννοείς πολλών ετών δεν είναι.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καιζερ.. Εγω στην ουσια συμφωνω μαυτα που λες. Η ερωτηση μου ειναι απλη.. Συμφωνεις οτι μιλαμε για τους 3 καλυτερους ευρωπαιους ποιντ με ΧΑΟΔΗ διαφορα απτον 4? ΜΠΑΡΔΟΝ???Ειπα ποτε κατι αλλο???(και μεσα βαλε ΚΑΙ τον Παρκερ που δεν τον θεωρω κατι ιδιεταιρο, απλα ταιριαξε στους Σπερς)
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Να σου πω κατι?? Θεωρω τον Γιασικεβιτσιους (αν γινει) τη μεγαλυτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων μαζι με τον ντελκ. Μαζι σου Δε ξερω ρε συ kwsn ουτε βαμμενος ειμαι ουτε τπτ αλλα τον θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη ετσι κ ερθει. Ρε την παλευεις?Ειπε κανεις κατι αλλο? Αυτο που λες για τις πασες του οντως ειναι φαντεζι αλλα εγω αυτο το γουσταρω, με την ιδια λογικη που γουσταρα περσυ μερικες "αχρειαστες" μαγειες του ριβαλντο. Με μια διαφορα, στην μπαλα το "αχρειαστο" μαγικο να ξερεις μπορει να κανει και την διαφορα (δλδ εκει που θα εσπαγες την μπαλα στο πλαι να κανεις τριπλιτσα και να βγεις στον αξονα) διοτι στην μπαλα ξερεις μιλας για 2-3 γκολ ανα παιχνιδι, αν το μαγικο σου δωσει το 1 εκατσε, στο μπασκετ τι να σου δωσει, 2 ποντους στους 80??? (μιλαω παντα για τα showoff ετσι?Προφανως αν ο αλλος κανει ασσιστ αναμεσα σε 3 ε τοτε απλα μιλαμε για μεγαλη τεχνη)
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ρε την παλευεις?Ειπε κανεις κατι αλλο? Πριν 3 χρόνια ο Γιασικεβίτσιους δεν ήταν ένας από, ήταν Ο καλύτερος άσσος στην Ευρώπη. Για την ώρα έχω τις επιφυλάξεις μου. ταδε εφη kwsn_men Στα αλλα πανω κατω που λες ειμαστε μαζι ps - κιαλλη ταπα διαμαντιδη. Αυτος ο ανθρωπος πρεπει να εχει φαει πολλες χριστοπαναγιες απο πολλους αντιπαλους παιχτες, δεν υπαρχει περιπτωση
KWSN_Men Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πρόσεξε τι λέω. Ήταν ο κορυφαίος. Για 2 χρόνια ξεσκόνιζε πάγκους όμως και εντωμεταξύ υπάρχουν και άλλοι 2 πάρα πολύ καλοί. Επίσης λέω ότι όλες μα όλες οι πάσες τους είναι φαντεζί, είτε αυτό έχει νόημα είτε όχι. Από την άλλη, σαν Παναθηναϊκός δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να ανησυχώ. Ας πούμε ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Διαμαντίδη (εφόσον βλέπεις την Εθνική ξέρεις ότι δεν είναι όμως). Το υπόλοιπο ρόστερ όμως είναι καλύτερο για να μπορέσει να πάρει πρωτάθλημα; Ο προπονητής; Οπότε ναι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερη ομάδα σίγουρα, αλλά για την Ελλάδα δε φτάνει αυτό. Και πιθανόν να φτάσει F4 (πράγμα για το οποίο όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος) αλλά στόχος δε μπορεί να είναι στα σοβαρά η κούπα. Επανέρχομαι μετά το τέλος του αγώνα.
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μιλησε κανεις για κουπα?? με φ4 και τελικους σα τους περσυνους εγω θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. και αυτο γιατι καθε χρονο θα ανεβαινουμε απο τοτε που ανελαβαν οι αγγελοπουλοι εντιτ : Επισης αποτι φαινεται δε διαβαζεις τα ποστ μου. Εχω πει 3000 φορες οτι ο Διαμαντιδης ΝΑΙ ειναι καλυτερος του Σαρουνας
KWSN_Men Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μιλησε κανεις για κουπα?? με φ4 και τελικους σα τους περσυνους εγω θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. και αυτο γιατι καθε χρονο θα ανεβαινουμε απο τοτε που ανελαβαν οι αγγελοπουλοι εντιτ : Επισης αποτι φαινεται δε διαβαζεις τα ποστ μου. Εχω πει 3000 φορες οτι ο Διαμαντιδης ΝΑΙ ειναι καλυτερος του Σαρουνας Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα. Μιλάω για το τι γράφεται από δημοσιογράφους και Ολυμπιακούς. Γιατί αν τα πιστέψουμε, ο Γιασικεβίτσιους χρειάζεται και ένα σταύλο αν έρθει. Για να παρκάρει το άτι της Αποκαλύψεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.