Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα περί συγκρίσεως των τριών PG, πιστεύω είναι εμφανές ότι ο Σάρας είναι....αλλού σαν πασέρ. Δεν ξέρω συνολικά ποιός είναι καλύτερος, αλλά σαν παίκτης είναι τόσο υψηλού επιπέδου που σίγουρα μπορεί να "αλλάξει επίπεδο" τον Ολυμπιακό.

Πρόσεξέ τον λίγο στις πάσες που κάνει. Οι περισσότερες είναι απλά φαντεζί. Ακόμα και δίπλα του να πάει ν αδώσει τη μπάλα, προσπαθεί για το φαντεζί και αυτό είναι που σε εντυπωσιάζει παραπάνω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παντως αυτο το μπασκετακι δε σας πηγε φετος..

Δλδ αντι για ρουντι, Σπανουλη και βουισιτς που λεγατε στην αρχη πηρατε

Ουινστον, Σπανουλη και Ζιζιτς. Και περπερογλου που δεν ειναι τοσο για τωρα οσο για το μελλον

Πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτά που λες.

Για τον Βουίσιτς Φετος δεν έπαιζε θέμα ξέρανε όλοι καλά ότι ο παίκτης δεν επρόκυτο να έφευγε => Θέμα Βουισιτς ήταν μάλλον θέμα συζήτησης σε στυλ καφενίου παρά καμία σοβαρή πρόθεση των Πρασσίνων να πάρουν Βουισιτς τουλάχιστον για φέτος. Απόδειξη αυτού με το που έμεινε ελεύθερος ο Κροάτης την άλλη μέρα ήταν μπάμ και κάτω.

Το Θέμα με τον Ρούντι ήταν και αυτό εξ' αρχής δύσκολο μιας και ο τύπος ακόμα και να έφευγε θα επέλεγε Ισπανικό και πάλι σύλογο (βλέπε Μπάρτσα) και όχι τον ΠΑΟ. Άλλωστε ο πάικτης για άλλον 1 χρόνο είναι και άντε γεια.

Μην πούμε τώρα για τιμές κτλπ είναι γνωστά => άλλο ένα παραμυθάκι που τσίμπησαν αρκετοί.

Στην φετινή ομάδα υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε 2 μεταγραφές + 1 προς αντικατάσταση των Delk, Γιαφτόκας και του Δημητράκη.

Οκ έκατσε και άλλη μια μετά την φυγή.

Δημοσ.
edit : γιατι ως γνωστων εμενα δε μαρεσει με τπτ το μπασκετ του παναθηναικου, δεν εχω παει ποτε οακα και δεν εχω πει ποτε οτι θελω να παιξω στοιχημα τον παναθηναικο για πρωταθλητη ευρωπης, τον καιρο που οι περισοτεροι( εκτος καιζερ κ kwsn) εισασταν απογοητευμενοι απο λακοβιτς και σπανουλη.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να ανακαλέσεις...

Γκρρρρρρρρρρρ

Δημοσ.
Πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτά που λες.

Για τον Βουίσιτς Φετος δεν έπαιζε θέμα ξέρανε όλοι καλά ότι ο παίκτης δεν επρόκυτο να έφευγε => Θέμα Βουισιτς ήταν μάλλον θέμα συζήτησης σε στυλ καφενίου παρά καμία σοβαρή πρόθεση των Πρασσίνων να πάρουν Βουισιτς τουλάχιστον για φέτος. Απόδειξη αυτού με το που έμεινε ελεύθερος ο Κροάτης την άλλη μέρα ήταν μπάμ και κάτω.

Το Θέμα με τον Ρούντι ήταν και αυτό εξ' αρχής δύσκολο μιας και ο τύπος ακόμα και να έφευγε θα επέλεγε Ισπανικό και πάλι σύλογο (βλέπε Μπάρτσα) και όχι τον ΠΑΟ. Άλλωστε ο πάικτης για άλλον 1 χρόνο είναι και άντε γεια.

Μην πούμε τώρα για τιμές κτλπ είναι γνωστά => άλλο ένα παραμυθάκι που τσίμπησαν αρκετοί.

Στην φετινή ομάδα υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε 2 μεταγραφές + 1 προς αντικατάσταση των Delk, Γιαφτόκας και του Δημητράκη.

Οκ έκατσε και άλλη μια μετά την φυγή.

Προσεξε με δε λεω τι ηθελε να παρει η ομαδα και τι πηρε λεω στο τι θελατε ΕΣΕΙΣ. Διαβασε αν θες τι λεγατε οταν τελιωσε το πρωταθλημα

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να ανακαλέσεις...

Γκρρρρρρρρρρρ

edit : γιατι ως γνωστων εμενα δε μαρεσει με τπτ το μπασκετ του παναθηναικου, δεν εχω παει ποτε οακα και δεν εχω πει ποτε οτι θελω να παιξω στοιχημα τον παναθηναικο για πρωταθλητη ευρωπης, τον καιρο που οι περισοτεροι( εκτος καιζερ κ kwsn k αντρεαλαμ) εισασταν απογοητευμενοι απο λακοβιτς και σπανουλη.

Νταξει τωρα??? :D

Δημοσ.

edit : γιατι ως γνωστων εμενα δε μαρεσει με τπτ το μπασκετ του παναθηναικου, δεν εχω παει ποτε οακα και δεν εχω πει ποτε οτι θελω να παιξω στοιχημα τον παναθηναικο για πρωταθλητη ευρωπης, τον καιρο που οι περισοτεροι( εκτος καιζερ κ kwsn k αντρεαλαμ) εισασταν απογοητευμενοι απο λακοβιτς και σπανουλη.

Νταξει τωρα??? :D

ΝΑΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ!!!:mrgreen:

Δημοσ.

Συνέντευξη του μπίλυ στην ηχώ

Κ ένα μικρο απόσπασμα...

- Γιατί στον Παναθηναϊκό;

«Είναι ομάδα που με καλύπτει. Είναι ομάδα που παίζει το μπάσκετ που παίζω κι εγώ. Είναι ομάδα που η φιλοσοφία της ταιριάζει με τη δική μου. Είναι ομάδα με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, την καλύτερη διοίκηση, φοβερό κόσμο που μου έδειξε την αγάπη του και κατά τη διάρκεια της μιας χρονιάς που αγωνίστηκα στην ομάδα, αλλά και όλο αυτό το καλοκαίρι και τους ευχαριστώ πολύ. Ακόμη και όσο ήμουν στο Χιούστον. Είναι ομάδα που έχει παίκτες που σέβομαι και εκτιμώ και είναι χαρά να παίζεις μαζί τους, ομάδα που, επειδή την έζησα μία χρονιά, ξέρω πως όλοι λειτουργούν πολύ καλά και όχι μόνο αυτοί που φαίνονται μπροστά, αλλά και όλοι αυτοί που δουλεύουν από πίσω. Φροντιστές, γιατρούς… Όλοι…»

Δημοσ.
Πρόσεξέ τον λίγο στις πάσες που κάνει. Οι περισσότερες είναι απλά φαντεζί. Ακόμα και δίπλα του να πάει ν αδώσει τη μπάλα, προσπαθεί για το φαντεζί και αυτό είναι που σε εντυπωσιάζει παραπάνω.

Δε μιλάω για τις "σοφιστικέ" φάσεις, είναι προφανές ότι το κάνει για εντυπωσιασμό(και κάνει και λάθη στην πορεία). Απλώς η εντύπωση μου είναι ότι τα πικ 'ν ρολ που στήνει είναι τρομερά γρήγορα σε εκτέλεση, ένα κλικ πιο πάνω κι απο τον παπαλουκά(που είναι ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο).

Δημοσ.
-όταν βγάζεις στα μάτριξ το 1999 "ΠΑΟ ...1979-1999, 20 χρόνια ιστορίας"

αχαχαχχαχα σορρυ αλλα δακρυσα απτα γελια :D

ξέχασα κ κάτι άλλο...

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΜΠΥΡΑ 13!

ΨΙΤ....ταρίφα....ενα μυστικό να σου πω μόνο,τίποτα άλλο δε θέλω,τέλος...

->>> Πλησιάζει το 2009, όπου θα συμπληρώσει ο ΠΑΟ 30 χρόνια ιστορίας...

Μην ξεχαστείς,να οργανώσεις πανηγυρια!!!!οκ??

(αν θέλεις,μπορείς να κάνεις το γύφτο εσύ,κ τη μαιμού ο βέλιτς...και όλοι εμείς,να σας πετάμε τα κέρματα...)!!!!

Δημοσ.

lol.Καλή σκέψη αυτή.Κάποτε έλεγε πως η γιορτή για το 30 χρόνια θα γινότανε στο νέο γήπεδο.Ούτε τα 100 χρόνια δε γιορτάζουμε εκεί.

Δημοσ.

Καί επειδή λοιπόν πλησιάζει το ντέρμπυ καί όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά(καί έτσι θάπρεπε να είναι πάντα),θα πρότεινα να κάνουν οι οπαδοί τού Παναθηναικού τα ίδια αίσχη πού είχαν γίνει τότε στη Ριζούπολη γιά να δούμε με ποιά ψυχολογία οι παίχτες τού Ολυμπιακού θα μπορούν να παίξουν την μπάλλα πού ξέρουν.Να δω τότε την τσίτα τον Λούα Λούα τι ανάποδες τούμπες θα κάνει γιά την πλάκα του.Αλλά ξέρετε η εκάστοτε εξουσία θέλει να περνάνε τα πράγματα αθόρυβα.Δεν την συμφέρει να γίνεται ντόρος ειδικά όταν παίζεις στο αντίπαλο γήπεδο.Η θρασύτητα εκείνης της εποχής με τούς χαρακτηρισμούς καί τις προκλήσεις τού στυλ κότες καί χεσμένοι έμειναν ατιμώρητες.Δείτε σήμερα τον πολιτικό λόγο καί θα καταλάβετε.Ο Γιώργης ο Παπανδρέου θα οξύνει με το λόγο του το κλίμα (καί καλά κάνει αφού έτσι τον συμφέρει) αντίθετα ο Κωστής ο Καραμανλής προβάλλει το στυλ τού ήρεμου πολιτικού αφού δεν τον συμφέρει η ανάδειξη των όσων υποσχέθηκε καί δεν πραγματοποίησε.(Καλώς κι αυτός κατά τη γνώμη του).

Παρεμπιπτόντως είδατε την συνέντευξη αυτοκριτική τού Λεμονή?Πρέπει να εχει πολύ άσχημη ψυχολογία ο άνθρωπος έπειτα κι από την αμφισβήτηση πού δέχεται καί όσα ανέφερε στοιχηματική Αγγλική Εταιρεία, ότι δηλαδή ο πρώτος προπονητής πού έχει την πιθανότητα να τού κουνήσουν μαντίλι γρήγορα,είναι ο Λεμονής με δεύτερο από κοντά τον Παράσχο.Ο Πεσέιρο βρίσκεται μακριά με ακλόνητο στη θέση του τον Φερέρ.

Δημοσ.

geovard, πιστεύεις ότι αν κάνουμε το 30% όσων έγιναν στη ριζούπολη,ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι? έλα τώρα,να είμαστε σοβαροί! η περίπτωση της ριζούπολης, έγινε έτσι γιατί...πολύ ήθελαν να γίνει έτσι,και κανείς δεν αντέδρασε για να μην γίνει έτσι...

Δημοσ.
Καί επειδή λοιπόν πλησιάζει το ντέρμπυ καί όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά(καί έτσι θάπρεπε να είναι πάντα),θα πρότεινα να κάνουν οι οπαδοί τού Παναθηναικού τα ίδια αίσχη πού είχαν γίνει τότε στη Ριζούπολη γιά να δούμε με ποιά ψυχολογία οι παίχτες τού Ολυμπιακού θα μπορούν να παίξουν την μπάλλα πού ξέρουν.Να δω τότε την τσίτα τον Λούα Λούα τι ανάποδες τούμπες θα κάνει γιά την πλάκα του.Αλλά ξέρετε η εκάστοτε εξουσία θέλει να περνάνε τα πράγματα αθόρυβα.Δεν την συμφέρει να γίνεται ντόρος ειδικά όταν παίζεις στο αντίπαλο γήπεδο.Η θρασύτητα εκείνης της εποχής με τούς χαρακτηρισμούς καί τις προκλήσεις τού στυλ κότες καί χεσμένοι έμειναν ατιμώρητες.Δείτε σήμερα τον πολιτικό λόγο καί θα καταλάβετε.Ο Γιώργης ο Παπανδρέου θα οξύνει με το λόγο του το κλίμα (καί καλά κάνει αφού έτσι τον συμφέρει) αντίθετα ο Κωστής ο Καραμανλής προβάλλει το στυλ τού ήρεμου πολιτικού αφού δεν τον συμφέρει η ανάδειξη των όσων υποσχέθηκε καί δεν πραγματοποίησε.(Καλώς κι αυτός κατά τη γνώμη του).

σε τι αποσκοπεί το post σου?:confused:

Δημοσ.
σε τι αποσκοπεί το post σου?:confused:

Μήπως τα δικά σας αποσκοπούν κάπου?Πάντως δεν έχει πολιτική σκοπιμότητα αφού κρατά τις ισορροπίες.Αλλά πάλι δεν φταίω εγώ πού εσύ δεν κατάλαβες τοιν συσχετισμό.Δεν θέλει καί πολύ μυαλό.

Δίδαγμα.

Φωνάζει πάντα αυτός πού μπορεί να φοβερίσει.Έτσι απλά.

Δημοσ.
Δε μιλάω για τις "σοφιστικέ" φάσεις, είναι προφανές ότι το κάνει για εντυπωσιασμό(και κάνει και λάθη στην πορεία). Απλώς η εντύπωση μου είναι ότι τα πικ 'ν ρολ που στήνει είναι τρομερά γρήγορα σε εκτέλεση, ένα κλικ πιο πάνω κι απο τον παπαλουκά(που είναι ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο).

Πιθανόν. Στην άμυνα είναι μαύρη τρύπα όμως... Αλλά επιπέδου Γκάλης σχεδόν.

Δημοσ.
Μήπως τα δικά σας αποσκοπούν κάπου?Πάντως δεν έχει πολιτική σκοπιμότητα αφού κρατά τις ισορροπίες.Αλλά πάλι δεν φταίω εγώ πού εσύ δεν κατάλαβες τοιν συσχετισμό.Δεν θέλει καί πολύ μυαλό.

Δίδαγμα.

Φωνάζει πάντα αυτός πού μπορεί να φοβερίσει.Έτσι απλά.

"τα δικά μας" όντως, δεν ξέρω πού αποσκοπούν...να με συμπαθάς.

το δίδαγμα το'πιασα, δεν κατάλαβα όμως πώς σχετίζεται με το οτιδήποτε (έχει ειπωθεί σ'αυτό το τόπικ τον τελευταίο καιρό). μάλλον θα φταίει το ανεπαρκές μυαλό μου. ή το υπερεπαρκές δικό σου.

δίδαγμα απ'το ποστ σου: κακομοιριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...