revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ελα ρε ο παναθηναικος δεν ειναι 20 χρονια. Εφοσων εσυ το ξερεις τι σε νοιαζει που ενας αχρηστος ραλλακιας δε το εχει καν υποψην του? Απλα προσπαθησε οπως μπορεις και νομιζεις σωστο(ο καθενας σας) να τον στειλετε σπιτι του
vastravoud Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Στα περί συγκρίσεως των τριών PG, πιστεύω είναι εμφανές ότι ο Σάρας είναι....αλλού σαν πασέρ. Δεν ξέρω συνολικά ποιός είναι καλύτερος, αλλά σαν παίκτης είναι τόσο υψηλού επιπέδου που σίγουρα μπορεί να "αλλάξει επίπεδο" τον Ολυμπιακό. Ο Σισκάουσκας θα μας κοστίσει πάρα πολύ του χρόνου, και μακάρι ο Ουίνστον να αποδειχτεί "λαγός απ' το καπέλο", ειδάλλως ο Σπανούλης δε θα είναι αρκετός.
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Παντως αυτο το μπασκετακι δε σας πηγε φετος.. Δλδ αντι για ρουντι, Σπανουλη και βουισιτς που λεγατε στην αρχη πηρατε Ουινστον, Σπανουλη και Ζιζιτς. Και περπερογλου που δεν ειναι τοσο για τωρα οσο για το μελλον
Ic3m@N Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 O Ουίνστον έδειξε πέρσυ ότι είναι παιχταράς τώρα αν θα ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο θα δούμε σίγουρα βεβαίως ο Σίσκα είναι άλλο μυαλό...
vastravoud Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αν μπορούσαμε να κρατούσαμε Σισκάουσκας και απλά να προσθέταμε Ουίνστον θα ήμουν πιο ευχαριστημένος. Πάντως δεν είμαι αχάριστος, και πιστεύω ότι γενικά θα είμαστε καλύτεροι φέτος από πέρσι, προσβλέποντας και στην άνοδο του Βούγιανιτς. Ο Ζίζιτς ήταν εξαιρετική μεταγραφή, και ελπίζω ο Ντικούδης να κοπεί από το Ευρωμπάσκετ για να δουλέψει με την ησυχία του και να ανέβει πάλι επίπεδο. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι αρκετά ανεβασμένη με Σισκάουσκας-Ζήση του χρόνου. Όσο για τον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την αίσθηση ότι μάζεψε ένα σωρό παίκτες. Το αν αυτοί θα γίνουν ΟΜΑΔΑ θα εξαρτηθεί σε τεράστιο βαθμό και από το PG.
andrip Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Παντως αυτο το μπασκετακι δε σας πηγε φετος.. Δλδ αντι για ρουντι, Σπανουλη και βουισιτς που λεγατε στην αρχη πηρατε Ουινστον, Σπανουλη και Ζιζιτς. Και περπερογλου που δεν ειναι τοσο για τωρα οσο για το μελλον χάλια μας πήγε, να δω πως θα τα βγάλουμε πέρα φέτος, μακάρι να φτάσουμε ημιτελικά στο πρωτάθλημα, επιτυχία θα είναι
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 λολ ναι αυτο ακριβως ηθελα να πω αλλα με καταλαβες ρε γμτ edit : γιατι ως γνωστων εμενα δε μαρεσει με τπτ το μπασκετ του παναθηναικου, δεν εχω παει ποτε οακα και δεν εχω πει ποτε οτι θελω να παιξω στοιχημα τον παναθηναικο για πρωταθλητη ευρωπης, τον καιρο που οι περισοτεροι( εκτος καιζερ κ kwsn) εισασταν απογοητευμενοι απο λακοβιτς και σπανουλη. και παλι μπραβο που με καταλαβες
johnyboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ναι όντος.Και επειδή με τα μεταγραφικά του Λουκατουβύντρα ξεχάστηκα δεν ασχολήθηκα με τον κύριο σισκάουσκας.Λοιπόν κύριε σισκά παστελάκι για εχτές.Περαστικά σας.Οχι για να μη ξεχνιόμαστε.Να προσέχεται τι λέτε όταν ανοίγεται το στοματάκι σας.Περαστικά στην Λιθουανία και στον εν λόγο κύριο που έλεγε οτι είναι καλύτεροι απο εμάς.ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Aμφιβαλλω παντως αν οικονομικα εβγαιναν και οι 3 κινησεις που ειπες. Εχω την αισθηση πως πακετο με Βουισιτς πηγαινε μονο ενας εκ των Σπανουλη-Ρουντυ Βεβαια ο Ρουντυ τελικα εμεινε Μπανταλονα αφου κανεις δεν ψηθηκε να δωσει 5εκ για ενα χρονο και ο Βουισιτς τωρα που ο Γιασαιτις πηγε Ταου πραγματικα ειναι μαλακας και θα παιζει το πουλακι του μοναχος του στο Τελ Αβιβ
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μεταξυ μας ρε καιζερ, εσυ τι θα προτιμουσες? Σισκαουσκας, Σπανουλη και Βουσιτς η Σπανουλη, περπερογλου, Ουινστον και Ζιζιτς?? edit : Kobe Bryant, LeBron James, Carmelo Anthony, Amare Stoudemire, Dwight Howard, Jason Kidd, Chauncey Billups, Michael Redd, Mike Miller, Tyson Chandler, Tayshaun Prince και Deron Williams. Η 12αδα της αμερικης. απαπα τη βλεπω και με πιανει αγχος
vastravoud Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Η πλάκα είναι ότι ο Γιαφτόκας κάνει πάρτι σήμερα
LL_NEO Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 edit : γιατι ως γνωστων εμενα δε μαρεσει με τπτ το μπασκετ του παναθηναικου, δεν εχω παει ποτε οακα και δεν εχω πει ποτε οτι θελω να παιξω στοιχημα τον παναθηναικο για πρωταθλητη ευρωπης, τον καιρο που οι περισοτεροι( εκτος καιζερ κ kwsn) εισασταν απογοητευμενοι απο λακοβιτς και σπανουλη. εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
johnyboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Οταν λέω πως πρέπει να παίζει σέντερ δεν μ΄ακούει κανείς.Ρε μπας και είναι απο άλλο πλανήτη? Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτό το φαινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.