Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο πω αλλιως..

Σαφεστατα τα 1,7 του Διαμαντιδη ειναι πολυ λιγα αλλα για φαντασου να ηταν ο Σαρας στον ολυμπιακο 4-5 χρονια τωρα και να τον ειχαμε αναδειξει εμεις.

Περιπου τοσα οσα και ο Διαμαντιδης θα επαιρνε.

Ναι τα λεφτα ειναι λιγα αλλα ο Διαμαντιδης θα μπορουσε να παει σε οποια ομαδα θελει με οσα λεφτα θελει. Αλλα οι σχεσεις που αναπτυσεις με την ομαδα ειναι τετοιες που στην τελικη κανουν τα φραγκα να μην ειναι ο πρωταρχικος σκοπος σου.

Οσο για την εθνικη, μας βλεπω πολυ ανετοιμους ακομα.

Καλα αυτος ο παπαδοπουλος εγω το ελεγα απο περσυ οτι ειναι ξυλο δλδ οκ, εκτος απο χουκ ρε αδερφε τι αλλο εχεις??

Μεταξυ μας, θεωρω το Μπουρουση πολυ καλυτερο.

Παντως σημερα επιθετικα ουτε Ζηση ειδα, ουτε Σπανουλη, ουτε Χατζηβρεττα, ουτε Ντικουδη, ουτε ουτε ουτε.. τι να πω..

οχι οχι γκεοβαρντ δε μιλησα για τον Σαρας συγκεκριμενα. Να στο πω αλλιως.

Λιγο ανεβασαν στροφες οι λιθουανοι και βρεθηκαμε 9 ποντους πισω..

Μου κανει εντυπωση γιατι η εθνικη δε με εχει συνηθησει σε τετοια πραγματα..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ανέβασε στροφές η Λιθουανία μαγκα μου, ο Σάρας ανέβασε στροφές και μπουμπούνισε 3 3ποντα. Δες όμως τι έγινε μετά όταν βρέθηκε ο Μήτσος στον άσσο και ο Τεό στο 3....

Anyway, ο Σάρας είναι άλλο πράγμα αλλά είναι ένας...μόνο..Όταν έχω Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ζήση σημαίνει ότι έχω την καλύτερη περιφερειακή γραμμή στην Ευρώπη με την πιθανή εξαίρεση της Ισπανίας και άρα δεν φοβάμαι κανένα. Από την άλλη όλο και κάποιος ψηλός μου θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Δεν έχουμε κακούς ψηλούς πιστεύω, απλά το παιχνίδι μας στηρίζεται στην περιφέρεια και η ρακέτα μας αδικείται...

Δημοσ.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!

anyway φίλτατε geovard δυστυχώς δεν μετράει το αποτέλεσμα...αλλά η εμφάνιση (φιλικό γαρ :P ) Άσε που το αποτέλεσμα είναι εντελώς πλασματικό καθώς εάν αυτό ήταν επίσημο ματς τότε αυτοί οι διαιτητές θα έπρεπε να παραιτηθούν και να πάνε να γίνουν...ταξιτζήδες από το ημίχρονο κιόλας... τέτοιο σπρώξιμο σε μια ομάδα είχαμε να δούμε από τους τελικούς της Α1 :twisted: :mrgreen:

Δημοσ.
Να στο πω αλλιως..

Σαφεστατα τα 1,7 του Διαμαντιδη ειναι πολυ λιγα αλλα για φαντασου να ηταν ο Σαρας στον ολυμπιακο 4-5 χρονια τωρα και να τον ειχαμε αναδειξει εμεις.

Ναι τα λεφτα ειναι λιγα αλλα ο Διαμαντιδης θα μπορουσε να παει σε οποια ομαδα θελει με οσα λεφτα θελει. Αλλα οι σχεσεις που αναπτυσεις με την ομαδα ειναι τετοιες που στην τελικη κανουν τα φραγκα να μην ειναι ο πρωταρχικος σκοπος σου.

Οσο για την εθνικη, μας βλεπω πολυ ανετοιμους ακομα.

Καλα αυτος ο παπαδοπουλος εγω το ελεγα απο περσυ οτι ειναι ξυλο δλδ οκ, εκτος απο χουκ ρε αδερφε τι αλλο εχεις??

Μεταξυ μας, θεωρω το Μπουρουση πολυ καλυτερο.

Παντως σημερα επιθετικα ουτε Ζηση ειδα, ουτε Σπανουλη, ουτε Χατζηβρεττα, ουτε Ντικουδη, ουτε ουτε ουτε.. τι να πω..

οχι οχι γκεοβαρντ δε μιλησα για τον Σαρας συγκεκριμενα. Να στο πω αλλιως.

Λιγο ανεβασαν στροφες οι λιθουανοι και βρεθηκαμε 9 ποντους πισω..

Μου κανει εντυπωση γιατι η εθνικη δε με εχει συνηθησει σε τετοια πραγματα..

Εννοείς το διάστημα που ο Διαμαντίδης ήταν στον πάγκο;

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτήν την Εθνική; Δηλαδή αν βγαίνει ο Διαμαντίδης τι θα κάνουμε;

Δημοσ.
επεσε και μια σχετική αβάντα απο Βορεάδη μεριά έ?

3 τεχνικές ποινές σε φιλικό????:???:

Και χάρησε και μία και στον Γιασικεβίτσιους που ναι μεν είχε δίκιο για μια λάθος κατοχή που έδωσαν αλλά χτυπιόταν σαν το νήπιο.

anyway φίλτατε geovard δυστυχώς δεν μετράει το αποτέλεσμα...αλλά η εμφάνιση (φιλικό γαρ :P ) Άσε που το αποτέλεσμα είναι εντελώς πλασματικό καθώς εάν αυτό ήταν επίσημο ματς τότε αυτοί οι διαιτητές θα έπρεπε να παραιτηθούν και να πάνε να γίνουν...ταξιτζήδες από το ημίχρονο κιόλας... τέτοιο σπρώξιμο σε μια ομάδα είχαμε να δούμε από τους τελικούς της Α1 :twisted: :mrgreen:

Έχεις δίκιο, ειδικά στον 2ο τελικό.

Δημοσ.

Έλα τώρα μην τρελαθούμε κιόλας.Λες καί είναι καμμιά dream team η Λιθουανία καί δεν μπορούμε να τούς κερδίσουμε.Όπως είπε ο Σκουντής σε πέντε τουρνουά Ακρόπολις τούς έχουμε δείρει καί τις πέντε φορές.Μετά το διασυρμό από την Σερβία ο Γιαννάκης ζήτησε νίκη οπωσδήποτε γιά ψυχολογικούς λόγους.Άρα το αποτέλεσμα μετρούσε.Καί τελικά όλοι μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σ' αυτή την ομάδα γιατί σε αντίθεση με αυτήν τού ποδοσφαίρου, διακρίνεται γιά την αξιοπιστία της.Έχει επανειλημμένα δώσει δείγματα καί δεν είναι καμμιά φωτοβολίδα.

Σίγουρα η εμφάνιση δεν ήταν καί η καλύτερη αλλά εγώ βλέπω σταδιακή βελτίωση σε σχέση με το άλλο τουρνουά πριν λίγο καιρό.

Δημοσ.
Να στο πω αλλιως..

Μα ρε αδελφε, το ιδιο λεμε. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι ο Σαρας αν και οχι 2 Διαμαντιδηδες ζηταει οσο 2 Διαμαντιδηδες απλα το συγκρινω με την απαντηση και καλα των Αγγελοπουλων οτι μας επιασε κοροιδο. Δλδ ειμαι εγω κοροιδο που εχω 4 χρονια στα σπλαχνα μου τον Διαμαντιδη και για αλλα 3 θα του δωσω 5εκ και ειναι εξυπνος ο Αγγελοπουλος που δεν κηνυγησε καποιον Διαμαντιδη και τωρα τρεχει να πληρωσει 3,8 τον 32χρονο Γιασικεβιτσιους. Καταλαβαινεις τι λεω?Δεν λεω οτι ειναι οι Αγγελοπουλοι κοροιδα γιατι τους νομους της αγορας υπακουσαν, απλα δεν δεχομαι να λενε τους Γιαννακοπουλαιους κοροιδα που εκαναν ενα τοσο συμφερον deal

Δημοσ.

A,και με αυτο τον Γιασικεβιτσιους να δειτε θα πεσουν φαπες. Σαν να τον χτυπαει ρευμα χτυπιεται οι δε αντιδρασεις του στους διαιτητες ειναι επιπεδου τελικου Ολυμπιαδας και χανει το χρυσο αν σφυριξουν φαουλ. Τρελη αβαντα ναι αλλα ενα καρο παικτες και δεν καναν οπως αυτος

Δημοσ.

καταρχήν,συμφωνώ απόλυτα με τον ρέβιλ,ότι προτιμώ μπουρούση από λάζο!!!

Επίσης,έχω τη βεβαιότητα πια, ότι ο διαμαντίδης,είναι κάποιος εξωγηινος από άλλο σύμπαν,και γιαυτό είναι άδικο να παίζει το ίδιο άθλημα με τους υπόλοιπους!

Συνεχίζουμε!Η απιστευτη αβάντα των διαιτητών χθες,με χάλασε τρελά...

Καταρχήν,δε μπορεί στο 1ο δεκάλεπτο,σε φιλικό, να ψιλοβγάζεις νοκ-άουτ τον γιασκεβίτσιους, με ένα φάουλ που δεν είναι,κ καπάκια μια τεχνική ποινή,την ώρα που παίζει άμυνα!!!! (άσε που με τις συνεχομένες τενχικές ποινές,καταφέραμε να το γυρίσουμε)!

ο μπίλυς,μου φαίνεται λίγο "κολλημένος" ακόμα, ενώ σε κακή κατάσταση,είναι ο ζήσης (ένας βελτιωμένος χ''βρεττας μάλλον)!!

Δημοσ.

Πραγματικά, οι διαιτητές το έσπρωξαν το ματσάκι για τα καλά!!!

Τι διάολο, στοίχημα το έπαιξαν στον άσο ή έπρεπε σώνει και καλά να το πάρουμε???

Δημοσ.

έχει πάρει το αυτί σας πουθενά, ότι ο αντικαταστάτης του Βύντρα θα είναι ο Γκαλίτσιος της Λάρισας; Γιατί έχουν αρχίσει να ακούγονται αυτά εδώ...

Δημοσ.
έχει πάρει το αυτί σας πουθενά, ότι ο αντικαταστάτης του Βύντρα θα είναι ο Γκαλίτσιος της Λάρισας; Γιατί έχουν αρχίσει να ακούγονται αυτά εδώ...

Τέτοια λέγε μας... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...