Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry φιλε Λαρισαιε αλλα δεν νομιζω να εισαστε τοσο δυναμωμενοι οσο λες.

οσο για τις μεταγραφες της Ξανθης νομιζω οτι ηταν παρα πολυ καλες

Μεσερα (οποιος παιζει manager ξερει για τι ταλεντο μιλαμε), Βρυζας και Ολισαντεμπε.

βαλε και τον Μανσο που πηρε περυσι τα Χριστουγεννα

γενικα ειναι πολυ ποιοτικη ομαδα

η Λαρισα περιμενα να ενισχυθει πολυ περισσοτερο το Καλοκαιρι αλλά μέχρι στιγμης δεν εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο ουτε στα φιλικα ουτε στους αγωνες του Ιντερτοτο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο το μανατζερ πάντως να πέφτει σε όλα μέσα???

Είχα ανακαλύψει κάποτε ενα παιχτάκι 16-17 χρονων, robben νομίζω τον έλεγαν :D

Δημοσ.

Πάντως αν και συμφωνώ ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφη του καλοκαιριού δεν συμφωνώ ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟ καθώς νομίζω ότι ήταν πλήρης στην θέση αυτή (βλέπε Βίκτορ, Παπαδόπουλο, Ρομέρο) αυτό που λείπει στον ΠΑΟ νομίζω είναι ένα βαρύ ψηλό σέντερ φορ... στην επίθεση και τα δύο άκρα στην άμυνα είναι... (δεν νομίζω να διαφωνείτε ότι Βύντρα (κυρίως) και Σέριτς ή Δάρλας είναι πολύ κατώτεροι απ'ότι θα έπρεπε...) κατά τ'άλλα νομίζω ότι κάνανε καλή δουλειά φέτος... μένει να δούμε πλεον τι μπορεί να κάνει ο Μπακε καθώς τα μέχρι τώρα φιλικά δεν αποτελούν κριτήριο λόγω των απουσιών...

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι στον ΠΑΟ χρειαζόταν πιο πολύ ένα "φορ περιοχής" παρά ένας επιθετικός με το στυλ του Σαλπιγκίδη. Από την άλλη καλό φορ περιοχής που να βρείς; Ειδικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οπότε ο ΠΑΟ πήρε ότι καλύτερο μπορούσε από ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλοί αγώνες, τραυματισμοί και όσες περισσότερες λύσεις έχεις τόσο καλύτερα.

Περιμένω να δώ πώς θα παίξει στην επίθεση ο παο, καθώς επίσης περιμένω να έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Δημοσ.

ρε παιδια πηρατε τον σαλπιγγιδη και οι αλλοι πανω στην θεσσαλονικη τα σπασαν ολα ημαρτον και θελουμε και επαγγελματικο ποδοσφαιρο τρομαρα μας

Δημοσ.

Τα άσχετα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο καφενείο των φιλάθλων. Σε περίπτωση επανάληψης offtopic τέτοιου χειριστου είδους, θα πέφτουν delete.

Δημοσ.

Λενε πως ναι,10,000 χωραει ολο κιολο και πηραμε συνδεσμιακα 2000 που εγιναν καπνος.Ακουγεται παντως για οργανωμενη αγορα στις 4-5 που ειναι για το κοινο,σε φαση να σκασουν 20-20 Παναθηναικοι για να εχουμε κοσμο σαν "ανεξαρτητους" και σε αυτες τις κερκιδες.Με ρισκο παντα να βρεθεις εσυ και αλλοι 50 αναμεσα σε 1000 γαυρους πουχουν παει για τα γνωστα στο Αιγαλεω

Δημοσ.
Με ρισκο παντα να βρεθεις εσυ και αλλοι 50 αναμεσα σε 1000 γαυρους πουχουν παει για τα γνωστα στο Αιγαλεω

Αυτη ειναι η μ@λ@κι@.Με τους γαυρους.Αντε να ξεκινησουμε με το δεξι.Δεν ξερω γιατι αλλα βλεπω πολλα γκολ!!

Δημοσ.
50 αναμεσα σε 1000 γαυρους πουχουν παει για τα γνωστα στο Αιγαλεω

20 δλδ για κάθε βάζελο; Ωραία αναλογία θα έχουμε πολλούς για να παίξουμε και δε θα τσακωνόμαστε όπως οι Γαλάτες για τους Ρωμαίους :P

Δημοσ.

Βλεπω Μασιγιαουσκας.Μεγαλη παιχτουρα,μπουχαχαχα,τον εχει κανει αλογο ο Διαμαντιδης με τον Σπανουλη και τουσκασε και το ταψι στην μαπα ο Τσαρτσαρης

Α ρε γελια πουχουμε να κανουμε φετος στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ

Η φαπα στον γαυρο φετος εχει να παει συννεφο

Δημοσ.
Βλεπω Μασιγιαουσκας.Μεγαλη παιχτουρα' date='μπουχαχαχα,τον εχει κανει αλογο ο Διαμαντιδης με τον Σπανουλη και τουσκασε και το ταψι στην μαπα ο Τσαρτσαρης

Α ρε γελια πουχουμε να κανουμε φετος στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ

Η φαπα στον γαυρο φετος εχει να παει συννεφο[/quote']

"Βλέπεις" πολύ καλά το μπάσκετ kaizer :-D Μη βιάζεσαι να γελάσεις με βάση πάντα την απίστευτη ανάλυση σου για να μη χρειαστεί να σου θυμίσω τη παροιμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...