Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν ομάδα καλά στεκόμαστε, τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι πάμε καλά.(εκτός την περίπτωση Βύντρα).Αυτό που με κάνει να τα παίρνω στο κρανίο είναι οτι έχουμε ένα παιχτάκι που ξέρει να βγάλει μια μαμωσέντρα και τον έχουμε στον πάγκο.Πόσο βύντρα είσαστε?

Δημοσ.

Φιλε, Αλεξανδρος Τζιωλης, ολα τα λεφτα, το παιδι αμα τον ρωτησεις τι θεση παιζει και βασικα αν τον ρωτησεις "Αλεκο παιδι μου, τι σου ζηταει ο προπονητης σου να κανεις? " εχω περιεργεια να τον δω τι θα απαντησει. Τι μπορει να του εχει ζητησει ο Πεσειρο?Απλα να συμπληρωνει 11αδα?

ΥΓ. Για τον Λουκα δεν εχει νοημα, ηταν γιωτομπαλισιους, πλεον ειναι και προκλητικα αδιαφορος και βαριεστημενος, πουληστε τον για το καλο του, το παλικαρι θελει να φυγει και επειδη ειναι και καϊνάρι ειναι φωτια και λαβρα πισω

Δημοσ.

Αυτος ο ντογιε βγηκε πολυ καλος τελικα ε? Πρωτη φορα τον ειδα για μεγαλο χρονικο διαστημα και οχι σε φασεις και εδειξε οτι μπορει να βοηθησει πολυ

Δημοσ.
Αυτος ο ντογιε βγηκε πολυ καλος τελικα ε? Πρωτη φορα τον ειδα για μεγαλο χρονικο διαστημα και οχι σε φασεις και εδειξε οτι μπορει να βοηθησει πολυ

Κοίτα στις 10 μεταγραφές ( που λέει ο λόγος ) να μην κάτσει και κάτι καλό ?

Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, καλά δείγματα έδωσε/δείνει, αλλά έχουμε μέλλον ακόμα.

Άσχετο...πιο αργός από τον Μάντζιο υπάρχει ? Ώρες ώρες θυμίζει κάτι σε συνδυασμό Καρχαρία(Σίγκουρτσον!) και Ασάνοβιτς :D

Καλές στιγμές/κινήσεις είχε και ο Δημούτσος ( ωραίο όνομα... :P )

Δημοσ.

Ο μαντζιος εμενα με τσαντιζει για εναν απλο λογο.

Ξερει μπαλα αλλα νομιζει πως ειναι μια μιξη ροναλντινιο και ανρι δλδ ξερω γω εχει τον αντιπαλο μπροστα και αντι να δωσει πασα, αρχιζει τις τριπλες μπερδευεται, ζαλιζεται και πεφτει. Δλδ οκ αν δειτε στη φανελα του να γραφει Βαγγελης "ronnie" μαντζιος ε μη σας κανει και εντυπωση

Δημοσ.

Λοιπον, ο Ν'Ντογιε σε ολα τα φιλικα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, μακαρι το παιδι να συνεχισει και να μας αποδειξει οτι ειχαμε λαθος και πως ηξερε καλυτερα ο Πεσειρου που τον πηρε 1ο (αυτο το ειχα παντα στο πισω μερος του μυαλο μου, οτι με το που ανελαβε ετρεξε να τον παρει αρα κατι θα ηξερε)

Ο Δημουτσος μπροστα στον Τζιωλη ειναι Ροι Κιν, μην λεμε οτι θελουμε τωρα. Και μαζι με τον πιο εμπειρο και καλο ποδσφαιριστη Ματος θα κανεν μουρλια διδυμακι στα χαφ. Αλλα κατι μου λεει οτι η παρεα των μαλλιαδων θα μας κατσικωθει και φετος (Τζιωλης, Λεοντιου, Μαντζιος). Κριμα, δεν πρεπει να χαθει, δειχνει καλος

Α, και σε σχεση με Βυντρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Τακαρος οχι 34 αλλα και 54 χρονων, τι λεμε τωρα...Ενιγουειζ, με 15' καλη μπαλιτσα με τα 2ο-3α καποιας Κατανια δεν γιναμε ομαδα. Απλα υπαρχουν 3-4 μικροι σε ηλικια παικτες που σε συνδιασμο με αλλους 2-3 ηδη υπαρχοντες, ΕΑΝ δουλεψουν ΚΑΙ ΕΑΝ δεν τους χαλασει η διοικηση και ΑΝ δεν το ριξουν στο φραπε και ΕΑΝ ξεστραβωθει ο Τζιγγερ και φερει 2 ή 3 (οχι παραπανω) ΕΤΟΙΜΟΥΣ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (οχι ομως τυπου Ενακαριρε ετσι?Μιλαμε για ονοματα) και και και και τοτε ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ κατι να γινει

Δημοσ.

Εχω μια απορία.Ο Δημούτσος και ο Νίνης γιατί δεν παίζουν βασικοί?

Με αυτόν τον εντιογέ ο μιτόγκας έχει θέση στον πάγκο.Ο γιάνναρος άλλη μία γιατί ο Σαριέγκι δείχνει καλός, και απο μία θέση έχουν οι μόδιστροι.(Τζιώλης Λεωντίου)

Δημοσ.

Έχουμε και αυτόν τον Νταμέ...βάζει γκόλ κάνει φάσεις, και "κρύβει" την έλλειψη κλασικού striker...

Τώρα άντε πες του (βλ)ραλλάκια ότι δεν έχεις καθαρό striker...

Δημοσ.

Μα το προσέξατε?Ένα διασκελισμό ο Εντιογέ τρία βήματα οι αντίπαλοί του να τον προφτάσουν!

Αλλά το υπέρλαμπρο αστέρι ήταν γιά μιά ακόμη φορά ο Λουκάς!Η αποθέωση ήταν πού έκανε ντρίπλα στον εαυτό του καί έβγαλε την μπάλλα άουτ.

Υπάρχει σχέδιο από τον Τζίγγερ κρατώντας τον Βύντρα στην ομάδα να ..σκάσει από τα νεύρα τους τούς φιλάθλους τού Παναθηναικού τουλάχιστον όσους ξέρουν λίγο πως παίζεται το τόπι.

Καί κάτι ακόμη.Ας σταματήσει εδώ το παραμύθι γιά τούς ελπιδοφόρους νέους Τζιώλη Λεοντίου Μάντζιο.Τούς κατ εξοχήν υπεύθυνους γιά την κατρακύλα πέρυσι.Δεν τούς θέλω ούτε γιά παίχτες τού ΟΦΗ.Δεν κάνουν.

Ο Νίνης σήμερα με απογοήτευσε λίγο γιατί δεν πάταγε καλά.Αντίθετα ο Δημούτσος χωρίς να ξέρει τη μεγάλη μπάλλα φαίνεται να έχει άγνοια κινδύνου καί μεγάλο τσαμπουκά.Μόνο με αυτόν ο Λεοντίου ίσως χάσει τη θέση του.

Δημοσ.

O Nινης εχει σκασει απο τα πολλα ματς και επαιξε και πρωτη φορα σαν 10αρι. Μπορει οι ρεπορτερ να λενε οτι εκει ειναι η φυσικη του θεση και πως το αυτο υποστηριζει και ο ιδιος αλλα εγω θελω να ξαναπαει δεξια. Αφενος πρεπει να παρει κιλα και μυς για να αντεχει το ξυλο στο κεντρο ενω στον αξονα εχει χωρο να ξεφευγει στο σπριντ(και λογικο να μην αντεχει, 1,μ65 πρεπει να ειναι 17χρονων, αν αντεχε απο τωρα θα τον περναμε στο τμημα πυγμαχιας) και αφετερου εχει φοβερη δεξια σεντρα και ενω απο τον αξονα με Καρα-ΕΚι κατι γινεται, αν χαθει ο μικρος απο δεξια να δω ποιος θα παιζει, ελπιζω οχι κανας Ρομερο ή Τζιωλης και μπηξω τα κλαματα

Δημοσ.

Εαν στο derby δω βασικούς τον μιτόγκα με τον τζιώλη και οχι εντιογέ και δημούτσο νίνη τότε εγώ κλείνω την τν και αλλάζω ομάδα με τι μία.Δεν γίνεται να παίζουν οι άμπαλοι και να είναι πάγκο τα παιχτάκια.Οσο για το Νίνη περιμένετε να τον δούμε πίσω απο τους επιθετικούς και βλέπουμε μετά.Εχω την εντύπωση οτι και εκεί θα κάνει θαύματα καθώς έχει τρομερή μπαλιά και με Σάλπι μπροστά οι αντίπαλοι θα ψάχνονται.

Δημοσ.

Μην κλεισεις την TV φιλε johnyboy. Αν ξεκινησει ο μυτογκας θα ειναι για να κοιμησει την αμυνα του ολυμπιακου ωστε οταν γινει αλλαγη στο ημιχρονο και μπει ο Εντογε να τους ριξει 2-3 μπαλακια... :)

Το καλυτερο δυδιμο πιστευω παντως θα ειναι Σαλπι-Εντογε αν παιξει ο Σαλπι. Αλλιως αναγκαστηκα ο Παπ θα ξεκινησει κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...